|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 11:52:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3526
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
7.9.2009 11:56:18   
3jeMi
rebeca... jaz sem una, k te fehta za prijateljstvo na FB (čeprav ne pilotiraš user posted image )... sem te zagledala tam gori nekje desno, se je kar zasvetilo iz ekrana... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3527
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 12:04:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3528
7.9.2009 12:07:03   
neboglasnica
3jeMi: user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3529
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 12:08:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3530
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 12:11:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3531
7.9.2009 12:11:32   
neboglasnica

m j                                            , <pč,m z,l1v hteegggggggggggfffffffffffffffffcvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvbbbbbbbbbbbbbbbbb , 21010

<<< QFC    HGG7MJ50, V E Y A

Staš v as poz¸d¸rv¸¸¸lja¸

Neposredna povezava do sporočila: 3532
7.9.2009 12:12:24   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

ampak takrat, ko bo a GR na facebooku, bo pa res neki posebnega user posted image user posted image user posted image

GR ne bo tam... user posted image Komaj tole sfolgam, kaj šele tisto.

Neposredna povezava do sporočila: 3533
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 12:13:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3534
7.9.2009 12:16:03   
Netta
dan,

sva že z doooooooolgega sprehoda...je tak prijetno luštno zunaj, da takoj ko se zbudi odidemo spet na sonceuser posted image

kako ste se imele pa ve ta vikend??

rebeca - glede grizenja je res zoprno...saj bo zakapirala slej ko prej da se to ne sme...baje pa ne smeš preveč galame zraven delat, ker potem otrok hitro zakapira da lahko na ta način pridobi pozornost...torej kregati, in iti dalje...aha pa spomnim se v vrtcu da smo vedno ko je kdo koga ugriznil peljale potem grizača do žrtve in ga je moral pobožati, popihati rano ali objeti...kar pač otrok zna...tak smo utrjevale pozitivno vedenje in ga pri tem vedno pohvalile...

zimska - user posted image user posted image če bo res preveč tale tempo mislim da ti bo vsak pameten ginekolog dal bolniško...še posebej zato ker delaš z otroki in če ne drugega je tam stalna nevarnost da pobereš kakšno bolezen. no vsaj moja je taka da ne komplicira glede tega, upam da bo tudi pri tebi takouser posted image   drži se!

metuljček - ubožica anja...pa ne da jo je že kakšen vrtčevski virus dobil v roke??

neboglasnica - ojej, pa staš tudi! kaj si sedaj že na bolniški?

CAC - VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3JEmi
- hihi, luštna prigoda z mucami...oh jaz bi tak mela kako domačo žival, pa smo v blokuuser posted image

za boljo voljouser posted image

mojcek - a na slamico pa zna pit?? jaz ji pogosto kar tak dam mleko, pa iz kozarca ji še ful mim teče, po slamici pa lepo vleče...

glede plezanja sva pa na istem...prava kaskaderka, men pa lasje sivijo zravenuser posted image

alarm...ill be back

majuska - prelepe fotke...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3535
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 12:18:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3536
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 12:23:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3537
7.9.2009 12:25:58   
Netta
sem nazaj...je bil sosedov otrokuser posted image user posted image

lavita - user posted image user posted image kaj naj ti rečem...ne vem kak je to, ampak enkrat bom...drži se...vse hudo enkrat mine

3glu - glede stanja v vrtcu...no moj zdaj dela v enem in sem mu povedala za to situacijo in je bil čisto zgrožen...itak se skupina slej ko prej napolni in poleg tega kako je potem organizirana sočasnost vzgojiteljev oziroma kdo jih prevzame ko vzgojiteljica gre domov...groza res...edino kar mi pride na pamet da imajo posebno dovoljenje iz ministrstva...vse ostalo je pa slaba politika vrtcauser posted image

flower - sam da neham tipkat, pa bodo pestiuser posted image user posted image user posted image

tak...prebrala sem vas...grem še mal poročila prebratuser posted image

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
7.9.2009 12:27:50   
Netta
svašta...

http://24ur.com/novice/crna-kronika/zamenjala-otroka-za-hiso.html

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
7.9.2009 12:34:34   
Netta
evo...če ste včeraj zamudile slovensko popevko

(pritisni na avdio)

http://24ur.com/ekskluziv/glasba/so-najlepse-popevke-ze-napisane.html

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 12:53:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3541
7.9.2009 13:41:43   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

m j                                            , <pč,m z,l1v hteegggggggggggfffffffffffffffffcvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvbbbbbbbbbbbbbbbbb , 21010

Helou, Staš, kako si?  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3542
7.9.2009 13:43:05   
3jeMi
nič, drage moje... mama izza totega kompjuterja gre... komaj čakam, da vidim malega... če bo sploh hotel domov... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
7.9.2009 13:58:49   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

Helou, Staš, kako si?  user posted image

Staša je mami dala spat in upam, da mi ga bodo gospodje marsovci vrnili takega kot so ga vzeli. Ketr take tečke jaz sploh ne poznam user posted image user posted image . Še kar ima 38,6 C, je pokasiral svečko v rito in samo položila sem ga, po mojem že aja. Aha, dopoldne me je pa klicala njegova vzgojiteljica, če naju ni zaradi kakih posledic padca. Vedno, vedno javim, tokrat pa zanalašč nisem, naj se kar malo zamisli. Je rekla, da jo je že zaskrbelo. user posted image

Zdaj pa user posted image drva nosit, saj veste, huda zima bo, user posted image user posted image .

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
7.9.2009 14:17:03   
Tinky
Dan

če katera rabi, imam nekaj več kot 50 Sparovih smrečic.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3545
7.9.2009 15:29:14   
metuljcek321
Hej!

Joj, ej, kolk sem pa jaz zdajle iz sebe - čist sem paf. Tkole je bilo: Anja je bila zjutraj nazaj v formi, brez vročine, prav prešerno razpoložena (za good morning je zabrisala dudico v WC, je šla potem z nadomestno v vrtec). OK, jo mož odpelje & pusti tam. Danes je prvič tudi spala. Šibala sem iz šole & skupaj sva jo šla iskat - edina je bila še na ležalničku, spala kot topek. Počasi se je prebudila, jaz jo grem še previt, pa povparšam pomočnico vzgojiteljice, kako je kaj mala. In ona začne naštevati (s kar takim - mal ukazovalnim glasom):

- Anja je edina, ki zavrača hrano
- Anja je edina, ki se noče crkljat
- Anja je edina, ki se ne igra z nami - mi smo bili danes na balkonu na eni strani, ona sama na drugi
- Anja je edina, ki sploh nič ne govori

Ej, tolk sem bla šokirana, da sploh nisem kaj dosti spravila iz sebe. Džiszus, no - po petih dneh vrtca, pa da dobiš takole servirano. Pa to sploh ni naš otrok ... in dio mio, a se gremo igrico "Kdo najde več negativnih lastnosti otroka?" V avtu sva pa potem čist ven padla, jaz sem planila v jok .... mislim, ne moreš no tako rečt. Več kot očitno je mala čist izgubljena - ne vem, no, nikjer drugje ni bil problem, če je bila med novimi otroci, med novimi ljudmi - saj je ful družabna, zgovorna, nasmejana.

Človek se tudi vpraša, koliko se je pomočnica sploh potrudila, da bi se ji približala ... hm ... ne vem, no ... bila sem zelo prizadeta ... v očeh se mi je skoz risala slika naše male revčke, kako sedi nekje v kotu, pozabljena od vseh - žalostna, lačna, pa še zebe jo za povrh (fuuuul imajo mraz v vrtcu).

Tkole - mogla sem dat iz sebe. Ju3 definitivno kaj rečem o primernosti današnjega razgovora/monologa, ker tkole pač ne gre.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
7.9.2009 15:36:11   
metuljcek321
CAC, draga naša čvekica - happy b'day, lepo praznuj!
gr, user posted image  kako kaj Staš? Upam, da vročina čim prej mine in bo kmalu spet razigran.

zimska user posted image  v šoli je kar bomba na začetku leta, ja. Presodi, če boš tak tempo zmogla - misli nase, na otročka in na familijo.

Živa - AD - srčno upam, da je med tistimi, pri katerih mine.

gluglulgu, poročaj, kako boš zrihtala!

lavita, le pogumno, saj bo. Slowly & steadily.

flower, se pestke kaj pomagale? Kako je šlo?

Kje je pa naša hruška?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 16:09:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3548
7.9.2009 16:25:19   
ksenci
iščem kje bi se najbolj spalačal vezat 1000€ za pol leta oz. nekje 220 dni. je morda katera v bančniških vodah?

ne netu sem zasledila tole spletno banko diba? ima katera izkušnje z njo?

http://www.diba.si/

Neposredna povezava do sporočila: 3549
7.9.2009 16:30:06   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

last, but not least (?!hmmm,metulj, ni prav a ne?) - Živa ima atopični dermatitis.

3. Kaj to že je?

kožna zadeva - ima ful suho kožo, dobili 2 mazili, je že bolje. nima veze z alergijami v 98%, pri otrocih izzveni s starostjo, vzroka in zdravila ne poznajo, samo blažijo.
je pa to po pravilniku za podaljšanje porodniške - ampak čaakam odgovor, oz dopolnjeno stanje.

sm mela prav a ne, da gre za tole. sej pravim Aljaž čez poletje ni imel težav, kao pa bo na jesen pa ne vem? mam pa tud jz na jesen zimo bol občutljivo kožo in se mi pojavljajo te suhe lise. upam, da ne bo imel aljaž tega po meni, čeprav se je lani pri njem začelo ravno na zimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Odhod iz porodnišnice.
пеперутка16

Mamice, kako oblečene ste zapustile porodnišnico?

V trenirki. (61%)

V kavbojkah in majici. (22%)

V obleki/krilu. (4%)

V bundi/plašču. (13%)

Število vseh glasov: 23

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!