|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
7.9.2009 9:30:44   
Anonimen
Dobro jutro punce.
Imam eno vprašanje za vas kdaj ste žačele čutiti svoje user posted image ( kateri mesec).
Sem spraševala že pot temo znaki pa ni bilo odgovora.
Hvala

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2076
7.9.2009 10:35:00   
murkica
Larilu iskrene čestitke!!!! Uživajte.

Anonimen- Zdej sem že malo pobrkljala, ampak definitvno pred 20. tednom. Mislim, pa da je nekako normalno, da v prvi nosečnosti začutiš otročička po 20. tednu.

Najprej se začutijo taki blagi "metuljčki" kot neko žgečkanje, potem počasi pa to preide v brcike. Ampak dejansko je pri vsaki ženski drugače in različno začutimo bebice, seveda je odvisno tudi kako ga nosiš ipd.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
7.9.2009 11:19:05   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

POdganca sporoča, da so ok. Rok je imel operacijo in je na pediatriji, ona in Nejc pa sta skupaj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim na vas miškolinkica naša!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
7.9.2009 11:20:49   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dobro jutro punce.
Imam eno vprašanje za vas kdaj ste žačele čutiti svoje user posted image ( kateri mesec).
Sem spraševala že pot temo znaki pa ni bilo odgovora.
Hvala

Tam nekje cca 18. teden - so bili bolj konkretni metuljčki (sicer sem nekajkrat še prej imela feeling, da nekaj metuljčka po našem bušiju). Je pa res, da nekatere čutijo prej, druge kasneje user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
7.9.2009 13:07:57   
Kliki
Evo mene punce se vam malo javim da odam poročilo. Za nama so plodni dnevi in sva jih izkoristila maksimalno, sedaj pa tisto obijajoče čakanje kaj bo tistega 18.9. UPAM NA user posted image .

Podganica upam da ste vsi trije OK.
Anonimka tebi pa žal ne morem pomagati ker na to še čakam.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
7.9.2009 13:15:50   
sonček85
Miška:vsem trem pošiljamo pikepoke in tudi miklarom

miklarom:je čist odprta že bila v petek ji je danes G rekel,vse jo že boli,otroček naj bi še počakal vsaj 3t da se lagko potem rodi če bi bilo potrebno.Vse vas lepo pozdravlja in zahvaljuje t+za pikepoke in lepe želje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
7.9.2009 13:19:37   
Kliki
Miklarom upam da bo s teboj in tvojim user posted image  vse OK. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kliki -- 7.9.2009 13:20:07 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
7.9.2009 14:15:10   
NATAŠA35
miklarom drži se in zate in tvojo pikico pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
7.9.2009 18:49:07   
~Biba~
pozdravljene....~Biba~ tu....bilo je potrebno...malce spremembe, upam, da bo sprememba kaj hitro prišla tudi v najino resnično življenjeuser posted image

miklarom zdržita s pikico, user posted image da bo vse o.k.

Se* lep tickeruser posted image

vse ostale ...evo vam veliiiiiikka skleda sladoleda..sam predstavljajte si ga, bo manj kalorijuser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
7.9.2009 19:03:09   
Anonimen
Miklarom....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Drugega itak nimam kej rečt user posted image user posted image

Punce hvala za informacije. Po tem, ko je danes Žiga ornk bruhal po obroku, smo babylove zamenjali z Milumil PRE (menda za lažjo prebavo). Zdej pa upam da smo zaključli z menjavanjem user posted image user posted image Naslednji je Aptamil Comfort, pol pa kar bo pa bo. No spil pa je v drugi rudni že 120ml, tko da zgleda mu je všeč user posted image   Bomo vidli kako se bo še sicer obnesel user posted image

Benika, Sončici in Nonči vam pa HVALA 100000000x za nasvete in predloge. Sem kar zgubljena pri tej temi user posted image

no danes smo sicer imeli izredni pregled pri pediatrinji (predvsem zaradi diagnoze). Naše nove mere so 3600g, 49,5cm in 36cm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   So rekli, da lepo napredujemo user posted image user posted image user posted image

Pravo posvetovalnico pa imamo naslednji torek ob 16.30. Dobili pa smo tudi datum za UZ kolkov v novembru, ko bomo že 3 mesce stari user posted image user posted image user posted image

a se lahko malo pohvalim? No našega Pupota bi pohvalila user posted image Je že prov lepi in še zeloooooo malo rumen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   KOK SEM VESELA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UnPerfect.... ti nam pa daš dela s temi tvojimi nicki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
7.9.2009 19:06:40   
Kliki
Živa25 lahko bi nam kako slikco privošla za lepši dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
7.9.2009 19:10:53   
Anonimen
hehe... Naj ti bo user posted image

user posted image

Tkole se je prvič kopal (sicer že nekaj časa nazaj user posted image )

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2087
7.9.2009 19:14:44   
Kliki
O hvala Živa si mi kar dan polepšala s tvojim malim Žigcom.user posted image
Je pa tak corti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
7.9.2009 19:41:40   
Anonimen
hehe... HVALA...

Sem sam na hitro eno slikico prilepla, ker me je večerja čakala, pa sem mogla letet... Bom v kratem albumček naredila. Samo zdejle grem pa peglat, ker me Žigatove cotice čakajo. No pa najine tudi user posted image user posted image

papa

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2089
7.9.2009 19:44:18   
Kliki
Uživaj v pglanju.user posted image Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
7.9.2009 20:50:03   
Anonimen
evo kliki še tole.....

user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2091
7.9.2009 21:09:50   
sonček33
Miklarom, milsim na vas.user posted image user posted image user posted image

Živa pa kakšen fletko je tvoj Žiga. Polubčkaj ga.

Se* ne morem verjet, da nam ti ne privoščiš slike Zarje.

Kkao ste bejbike? Oktavija, murkica, kliki, aqua (kako akcija???), beyba, erin, žižek, ....

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
7.9.2009 21:38:51   
Argojuhica
Čer borkice, kar nekaj časa se nisem oglasila, čeprav sem na hitrico prebrala aktualne novičke. Ponosnim mamicam iskrene čestitke, pestke pa za tiste, ki se trudite. Vse bo ob svijem času. Slikice so čudovite. Se*, izprsi se in prilepi slikico še za nas.
Jst sem bila na pregledu 26.8 takrat je bil 6t+4d. Mojega g. ni bilo, je bila ginekologinja. O s....., sem pomislila. Gremo na UZ, žena je že vse vedela, o ss, pa konizaciji, pa prejšnjih problemih, tako, da sem bila presenečena, in strah in dvom sta počasi izginjala. Ležim na postelji, ona še kar naprej sprašuje, o občutljivih dojkah, pa slabostih...jst pa prosim poglejte. Srčni utrip 150/min. Pa se loti dela in kot iz topa "pa je",in obrne ekran proti meni, pokaže srček. O, Bog, tako so mi začele solze tečt, da se je še g. nalezla in sva kmalu obe jokali. Tolk sem bila v zraku, da si nisem zapomnila koliko je velik. Vem samo, da je gestacijska starost dva dni več, torej je bila O prej.
Ona meni kar, sedaj pa počivat, bolniška, veselit se, folna.....jst pa drugi dan odpotovat na Rodos. Hvala Bogecu je šlo vse v redu, celo boljše sem se počutila, očitno sta mi zrak in sonce koristila.
Sedaj vse po starem, glavoboli, slabosti...znak, da se nekaj dogaja.
Naslednji pregled je 23.9, komaj čakam.
Toliko za enkrat, uživajte in radi se imejte, lp

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
7.9.2009 21:55:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Miklarom, milsim na vas.user posted image user posted image user posted image

Živa pa kakšen fletko je tvoj Žiga. Polubčkaj ga.

Se* ne morem verjet, da nam ti ne privoščiš slike Zarje.

Kkao ste bejbike? Oktavija, murkica, kliki, aqua (kako akcija???), beyba, erin, žižek, ....

tole se jaz pripraljam vprašat že neki časa, pa vedno znova pozabim.... moji možgani so čist zrešetkani  user posted image user posted image user posted image

AQUIIIIIIIII pogrešamo te in zanima nas, kako zdej? Kaj se točno začne? Se je danes morda?

Bom polubčkala Žigata, samo čez enih par minutk, ko ga gremo kopat pa spat user posted image Zdajle pa še ajčka... user posted image Kaj pa Lovro? Kake slikice? Tudi ti polubčkaj svojega sončka namesto naju. user posted image user posted image

Oktavija? Še nič? user posted image

Murki kako herpes? Si se ga znebila? Imaš že vse doma in pripravljeno?

Sonči85 kdaj se bomo zmenile za tisto kavico v Celju?

Se* res bi nam lahko kako slikico privoščila....

Špelka pa ti že veselo šopingiraš?

Beyba vaše Ele tudi že dolgo nismo vidle (no ja, na FB ni enako user posted image )

Erin kaj pa vaš enoletnik? Ti že delaš?

Ajsi kako kaj? Kdaj gremo spet kaj vozičkat?

Kliki držim pesti, da bo september res vajin mesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh........ Ostale, ki sem vas pozabila, pa vam častim pijačko, samo ne zamerite prosim......

Roza pujsek bi se pa tudi lahko kaj oglasil user posted image

Žižika kako pa ti kaj?

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2094
7.9.2009 23:35:00   
Erin
Miklarom - Upam da bo vse ok ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Argojuhica - ČESTITAM!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
8.9.2009 1:05:05   
oktavija
Čer babe žabe!!!!

Kako kaj? Evo mene spet daje nespečnost pa sem prišla kak stavek napisatuser posted image user posted image user posted image Na fronti nič novega, čeprav je včeraj bil moj dan D... pupi je preveč lepo notri in noče ven...user posted image user posted image user posted image user posted image

Larilu - čestitke za malo pupo in veliko cartanja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Miklarom - upam da bosta ti in bebica zdržala še 3 tedne in da bo vse OK!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Živa - krasnega sina imaš!!!user posted image user posted image user posted image

Argojuhica - ćestitke za nosečnost in srečno naslednji 8 mesecev!user posted image user posted image

Vse ostale neomenjene pa tako veste da vas imam full rada, sam tako sem postala lena za pisanje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
8.9.2009 12:16:23   
Kliki
Živa najprej hvala še za sloikico od tvojega sončka Žigeca. Pa seveda da ne pozabim se zahvalit tudi za to da upaš z menoj na user posted image .

Pri nas je pa danes en čuden dan moj je tako nataknen da mu ne smem čisto nič rečtuser posted image , pa še vrat sem zaležalauser posted image in me boli tko da bi najrajš kar cev dan ležala. Ampak to ni mogoče ker imam popoldne službo.user posted image

Upam da bo kmalu spet vse po starem in bova z mojim spet uživala v skupnih trenutkih.user posted image user posted image

Upam da ste vse OK in da je privas stanje boljše.

Lepo bodite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
8.9.2009 12:41:08   
jazzz27
Helov punčare moje...

vem ja...grda jazzzika se nič ne javi, ko pa res nimamo veliko časa naš je zahteven 40000na uro. Fulll mal spi in ko ne spi bi bil na zizi in rokah. Bog ne daj da bi ležal in se sam motil. On kar hoče mami....

Argica...čestitke na nosečnosti...sem učke ustavila na tvojem postu....sedaj pa uživancija na polno. Vse bo vredu!!!

Živika..vaaš pa je en pozerček. Upam da ste ok.

A od miške pa je šel en fantek na operacijo...sending user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ojoj..pa Larilu je rodila...ČESTITKE MAMI!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Vsem enga lupčka!!

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
8.9.2009 13:36:25   
Nončika
evo me s pregleda.

kliki, da bo september vajin mesec. user posted image user posted image user posted image

oktavija, in kako si danes?dan D je mimo. kaka akcija? gremo dihat?

no skratka, nimam ravno najlepih novičk z pregleda. sem lepo odprta, MU vložljivo za prst, nobenega dvigovanja, tekanja, ... ker če se ne začnem pazit, lahko grem kar rodit.
mali pikec je ok, pridno raste. potrjeno, da bomo meli pobiča, imena še nima, ma pa konkretno kilažo. 1983g, lepo zaokrožimo na 2000g. je G rekel, da to dete tudi ne bo manjše kot je bila ob rojstvu hčerka. 4200g, torej spet me čaka težek porod. pa dihalni gibi so vidni. to se pravi, da ma pljučka razvita.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
8.9.2009 15:06:03   
murkica
No pa še en lep pozdravček od mene. Danes sem se ravno spravila oprati kovterček za malčico, tako da se bo tudi počasi začelo pranje.
Zdej že drugi teden hodimo v šolo za starše, tako da imam še manj časa kot ponavadi in se zato težje javljam. Ampak vas pa seveda vsak dan preletim, tako da vidim kako ste kaj.

Živček- Spraševala si, če je herpes izginil. Zdaj imam samo še hrastico in čakam, da  odpade, tako da ni več panike, samo lepo pa še vedno ni :(... Slikce tvojega Žigca so prečudovite, res imaš lepega sineka. Bo ravno pravšnji za našo pupiko :))))

Miška- Držim pesti, da je z malim vse v redu. Verjamem, da ti je težko, ko ste takole ločeni ampak sem prepričana, da dobro skrbijo zanj. Ampak vseeno ti pošiljam pestke in dobre misli!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček33- Kako si kaj? Lahko bi zopet padla kakšna slikica tvojega korenjaka, da tetke vidimo kako raste. :)

Se*- Tudi ti si nam dolžna kakšno slikico, čeprav sem jo sama že videla na FB-ju. Ampak kakšna nova bi tudi lahko padla :)))

Agrojuhica veselim se s tabo!!!! Naj bo tokrat vse tako kot mora biti in maksimalno uživaj v nosčenostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

jazzzika saj bomo vse, nekatere pa so že, v tvoji koži. Tako, da ti se kar posveti malemu, na nas pa se spomni, ko bo mali dremuckal in napiši kakšno vrstico :)

Kliki tudi tak dan pride. Ne sekiraj se,  ti samo pozitivno razmišljaj in boš videla, da bo vse tako kot mora biti. držim pesti za user posted image .

Oktavija- no pa smo že na +1 dnevu. :) Ja malčici je tako všeč, da pač noče prijokati na svet. No saj sama pomisli, ali bi ti zapustila zastonj apartma z allinclusive? :)))))

Tudi vsem ostalim lepe pozdravčke in poljubčke. Šibam v trgovino po sadje, potem pa pride moj domov in bova skočila na kosilo in pa po darilo za taščico, ki ima rojstni dan.

Uživajte maksimalno in se seveda še kaj beremo.

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......