Argojuhica
|
Čer borkice, kar nekaj časa se nisem oglasila, čeprav sem na hitrico prebrala aktualne novičke. Ponosnim mamicam iskrene čestitke, pestke pa za tiste, ki se trudite. Vse bo ob svijem času. Slikice so čudovite. Se*, izprsi se in prilepi slikico še za nas. Jst sem bila na pregledu 26.8 takrat je bil 6t+4d. Mojega g. ni bilo, je bila ginekologinja. O s....., sem pomislila. Gremo na UZ, žena je že vse vedela, o ss, pa konizaciji, pa prejšnjih problemih, tako, da sem bila presenečena, in strah in dvom sta počasi izginjala. Ležim na postelji, ona še kar naprej sprašuje, o občutljivih dojkah, pa slabostih...jst pa prosim poglejte. Srčni utrip 150/min. Pa se loti dela in kot iz topa "pa je",in obrne ekran proti meni, pokaže srček. O, Bog, tako so mi začele solze tečt, da se je še g. nalezla in sva kmalu obe jokali. Tolk sem bila v zraku, da si nisem zapomnila koliko je velik. Vem samo, da je gestacijska starost dva dni več, torej je bila O prej. Ona meni kar, sedaj pa počivat, bolniška, veselit se, folna.....jst pa drugi dan odpotovat na Rodos. Hvala Bogecu je šlo vse v redu, celo boljše sem se počutila, očitno sta mi zrak in sonce koristila. Sedaj vse po starem, glavoboli, slabosti...znak, da se nekaj dogaja. Naslednji pregled je 23.9, komaj čakam. Toliko za enkrat, uživajte in radi se imejte, lp
|