|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
3.9.2009 22:00:01   
ledenka
Živa, vprašaj tukaj:
http://med.over.net/forum5/list.php?259

mogoče ti bo lahko dr. kaj pomagala user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
3.9.2009 22:22:58   
Anonimen
Hvala ajsi sem napisala isto vprašanje kot tukaj...

http://med.over.net/forum5/read.php?46,5668885,5677717#msg-5677717

Bomo vidli kaj bo ta napisala user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
4.9.2009 7:49:59   
NATAŠA35
živa super, da sta doma...ne sekiraj se zarad mleka, vseeno bo zdravo in veselo dete zrastlo...

upam, da čimprej dobiš odgovor na vprašanje in da se vse dobro izteče...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
4.9.2009 12:11:49   
~Biba~
dober dan..vikend je tu...deževen, lih pravšnji za cartanje..pa če bo to v dvoje, troje,...al z namišljenimi prijateljiuser posted image naj vam bo lepouser posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
4.9.2009 12:12:36   
~Biba~
joj pa živček...lepo da boste doma, ostalo pa se bo že še rešilo

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
4.9.2009 14:16:15   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Murkica kam si se pa ti skrila?

Nič se nisem skrila, samo zadnje čase imam kar nekaj stvari in enostavno ne dohajam, da bi še kaj napisala. Mal nam še dodatno materinska šola zavzame časa, tako da med tednom ostane zelo malo časa, vikende pa ponavadi kam potujeva in sva vedno z nekom zmenjena in enostavno nimam časa. No saj delam še do 30.septembra, potem pa bom imela ogromno časa in se bom lahko več javljala.
Vas pa redno vsaj preberem, da vidim, da ste ok.

Bodite lepo, pa se seveda še javim.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
4.9.2009 14:48:39   
sonček85
miklarom.je v bolnici ,imela je MF in je bila že odprta 3cm ,takoj so ji naredili cerklažo in sedja počiva v bolnici.Ko zvem kaj več sporočim

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
4.9.2009 15:09:28   
Anonimen
uff miklaromček držim pesti da zdržiš še neki časauser posted image user posted image user posted image

jaz pa še zmer 2 v 1 tko da bomo videl če bo lunca dans kej na moja spodnja vrata potrkalauser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2033
4.9.2009 15:25:16   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

miklarom.je v bolnici ,imela je MF in je bila že odprta 3cm ,takoj so ji naredili cerklažo in sedja počiva v bolnici.Ko zvem kaj več sporočim

mikla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
4.9.2009 15:26:21   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

jaz pa še zmer 2 v 1 tko da bomo videl če bo lunca dans kej na moja spodnja vrata potrkalauser posted image

kdaj pa maš naslednji pregled? sicer pa držim pesti, da se bebica odloči, da je čas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
4.9.2009 15:39:46   
Nončika
miklarom, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
4.9.2009 15:40:55   
Nončika
larilu, še malo potrpi in boš lahko objela in crkljala svojo hčerkico.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
4.9.2009 17:00:13   
Kliki
Živa super da sta bolje. Vse se bo rešilo. Kar se pa mleka tiče se pa ne sekiraj preveč moja dva brata sta od prvega dne jedla samo aptimel pa sta velika dav metra, pa kakih ekstra zdravstvenih težav tudi nimata.
Murkica lepo da nas bereš, te pa zastopim če imaš veliko dela in ne utegne pisati. Lepo bodi.
Larilu zdej pa pojdi že počasi v Rim vidm da že komaj čakaš.
Miklarom upam da bo vse OK.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
4.9.2009 17:01:32   
ledenka
nikjer nobene? user posted image

mene pa glaaava boliiiiiiiii user posted image pa na sprehod bi šla, pa je zunaj tako, kot da se bo ravno vlilo. pa malega moram previt, pa makarone si kuham.

in bemtim nad dedci - ampak tokrat za spremembo ne nad mojim. so čudni...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
4.9.2009 17:04:59   
Kliki
ledenka kaj so ti pa deci naredili?
Ja vlilo se je pa prinas ravno kar.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
4.9.2009 17:19:34   
sonček33
miklarom mislim nate. Drži se.

Se* jaz sem pa vidla Zarjo tralala...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
4.9.2009 17:31:30   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

ledenka kaj so ti pa deci naredili?
Ja vlilo se je pa prinas ravno kar.

meni nič user posted image sam enmu se je mal zmedlo... se je zatreskal, da ne vidi 2 m pred sabo.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
4.9.2009 18:27:01   
sonček85
Punce spet se je začelo glasovanje za male sončke,no tokrat je na temo kopanja in uživanja nam morju,počitnicah!

Se priporočamo za glaske

hvala in lp

http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=viewcategory&catid=1&startpage=1&Itemid=220#category

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
4.9.2009 20:44:13   
ledenka
sem glasovala user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
4.9.2009 21:22:07   
Anonimen
MIKLA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti da bo vse OK!!!!!

Kako ste kej borkice moje?

Mi smo prišli malo k sebi po tistem šoku včeraj.... Smo ugotovili, da ne bo bistveno vplivalo to na našega fanta, tko da smo že kul. Bo pa celo življenje malo zlateničen... user posted image user posted image No ampak to je še najmanj. Da bo le sicer zdrav in priden user posted image user posted image user posted image

Ajsi a maš oboževalca???

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2045
4.9.2009 21:35:52   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: živa25
Ajsi a maš oboževalca???

user posted image user posted image user posted image neeeee, mi še ni ratalo kakega najdit!

ma ne, pri enih poznanih se zadeve komplicirajo... pa se mal sprašujem po zdravju moških na splošno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
4.9.2009 21:53:44   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Res se je mal za vprašat ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Po moje je obdobje v stoletju takšno, da je kaka LUUUUUUNA (taka ogromna) ki vpliva na njih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj se je končno odločil.... Od ponedeljka naprej je še na dopustu in gre skoraj čez tri tedne delat. user posted image user posted image user posted image Je reku, da bo doma, dokler se tudi jaz ne poštimam user posted image Zgleda da ga neki seka..... Veš tistih 6 tednov po porodu gre počasi h koncu, pa je zgleda vesel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A te še glava boli? Kje maš Maksa?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2047
4.9.2009 21:55:54   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

A te še glava boli? Kje maš Maksa?

glavobol minil, mali pa spi... vsaj upam.

sem vesela, da se je tvoj malo zbrihtal user posted image in to, da je Žiga bolje in ta bolezen niti ni tako grozna, je tudi super user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 4.9.2009 21:57:37 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
4.9.2009 22:06:42   
Anonimen
Pol pa malo uživaš zdele a? user posted image user posted image user posted image user posted image Pridna mami....

Ja sem jaz tudi vesela da se vse šlihta počasi... Sem bla že rahlo naveličana tega dre.kanja po porodnišnici pa s temi dohtarji. user posted image

Jaz pa se počasi pripravljam da se gremo kopat, pa ajat... Smo včeraj lepo spali na 4 ure ponoči, pa čeprav podnevi spi na 3... Bomo vidli kako bo danes user posted image Nekaj ga šraufa. Sem zadnjič kupila Sub siplex, pa ko jih dam v mleko - prej je spenjeno od klompanja - potem pa takoj vsa pena izgine user posted image user posted image Tale aptamil mi ni glih najbolj všeč. Tudi dreki smrdi ko pri norcih in čist živorumeno je user posted image user posted image Sej ga imamo samo še za en dan, potem gremo pa na babylove. Ga imam že doma. Bi mu kar zdejle dala Babylove, pa nevem kako ga bo sprejel, ponoči pa nebi rada štale imela user posted image user posted image
o se tipkamo še kaj čez vikend, ki bo baje itak bolj klavern... se bomo bolj po posteljah zadrževali user posted image user posted image

NOČKO!!!!!

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2049
4.9.2009 22:09:55   
ledenka
živa, želim ti mirno noč! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......