Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.9.2009 22:00:01
|
|
|
|
ledenka
|
Živa, vprašaj tukaj: http://med.over.net/forum5/list.php?259 mogoče ti bo lahko dr. kaj pomagala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 7:49:59
|
|
|
|
NATAŠA35
|
živa super, da sta doma...ne sekiraj se zarad mleka, vseeno bo zdravo in veselo dete zrastlo... upam, da čimprej dobiš odgovor na vprašanje in da se vse dobro izteče...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 12:11:49
|
|
|
|
~Biba~
|
dober dan..vikend je tu...deževen, lih pravšnji za cartanje..pa če bo to v dvoje, troje,...al z namišljenimi prijatelji naj vam bo lepo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 12:12:36
|
|
|
|
~Biba~
|
joj pa živček...lepo da boste doma, ostalo pa se bo že še rešilo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 14:16:15
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Murkica kam si se pa ti skrila? Nič se nisem skrila, samo zadnje čase imam kar nekaj stvari in enostavno ne dohajam, da bi še kaj napisala. Mal nam še dodatno materinska šola zavzame časa, tako da med tednom ostane zelo malo časa, vikende pa ponavadi kam potujeva in sva vedno z nekom zmenjena in enostavno nimam časa. No saj delam še do 30.septembra, potem pa bom imela ogromno časa in se bom lahko več javljala. Vas pa redno vsaj preberem, da vidim, da ste ok. Bodite lepo, pa se seveda še javim.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 14:48:39
|
|
|
|
sonček85
|
miklarom.je v bolnici ,imela je MF in je bila že odprta 3cm ,takoj so ji naredili cerklažo in sedja počiva v bolnici.Ko zvem kaj več sporočim
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 15:09:28
|
|
|
|
Anonimen
|
uff miklaromček držim pesti da zdržiš še neki časa jaz pa še zmer 2 v 1 tko da bomo videl če bo lunca dans kej na moja spodnja vrata potrkala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 15:25:16
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 miklarom.je v bolnici ,imela je MF in je bila že odprta 3cm ,takoj so ji naredili cerklažo in sedja počiva v bolnici.Ko zvem kaj več sporočim mikla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 15:26:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jaz pa še zmer 2 v 1 tko da bomo videl če bo lunca dans kej na moja spodnja vrata potrkala kdaj pa maš naslednji pregled? sicer pa držim pesti, da se bebica odloči, da je čas
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 15:39:46
|
|
|
|
Nončika
|
miklarom,
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 15:40:55
|
|
|
|
Nončika
|
larilu, še malo potrpi in boš lahko objela in crkljala svojo hčerkico.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 17:00:13
|
|
|
|
Kliki
|
Živa super da sta bolje. Vse se bo rešilo. Kar se pa mleka tiče se pa ne sekiraj preveč moja dva brata sta od prvega dne jedla samo aptimel pa sta velika dav metra, pa kakih ekstra zdravstvenih težav tudi nimata. Murkica lepo da nas bereš, te pa zastopim če imaš veliko dela in ne utegne pisati. Lepo bodi. Larilu zdej pa pojdi že počasi v Rim vidm da že komaj čakaš. Miklarom upam da bo vse OK.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 17:01:32
|
|
|
|
ledenka
|
nikjer nobene? mene pa glaaava boliiiiiiiii pa na sprehod bi šla, pa je zunaj tako, kot da se bo ravno vlilo. pa malega moram previt, pa makarone si kuham. in bemtim nad dedci - ampak tokrat za spremembo ne nad mojim. so čudni...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 17:04:59
|
|
|
|
Kliki
|
ledenka kaj so ti pa deci naredili? Ja vlilo se je pa prinas ravno kar.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 17:19:34
|
|
|
|
sonček33
|
miklarom mislim nate. Drži se. Se* jaz sem pa vidla Zarjo tralala...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 17:31:30
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki ledenka kaj so ti pa deci naredili? Ja vlilo se je pa prinas ravno kar. meni nič sam enmu se je mal zmedlo... se je zatreskal, da ne vidi 2 m pred sabo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 20:44:13
|
|
|
|
ledenka
|
sem glasovala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 21:22:07
|
|
|
|
Anonimen
|
MIKLA Držim pesti da bo vse OK!!!!! Kako ste kej borkice moje? Mi smo prišli malo k sebi po tistem šoku včeraj.... Smo ugotovili, da ne bo bistveno vplivalo to na našega fanta, tko da smo že kul. Bo pa celo življenje malo zlateničen... No ampak to je še najmanj. Da bo le sicer zdrav in priden Ajsi a maš oboževalca???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 21:35:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Ajsi a maš oboževalca??? neeeee, mi še ni ratalo kakega najdit! ma ne, pri enih poznanih se zadeve komplicirajo... pa se mal sprašujem po zdravju moških na splošno.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 21:53:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Res se je mal za vprašat ja Po moje je obdobje v stoletju takšno, da je kaka LUUUUUUNA (taka ogromna) ki vpliva na njih Moj se je končno odločil.... Od ponedeljka naprej je še na dopustu in gre skoraj čez tri tedne delat. Je reku, da bo doma, dokler se tudi jaz ne poštimam Zgleda da ga neki seka..... Veš tistih 6 tednov po porodu gre počasi h koncu, pa je zgleda vesel A te še glava boli? Kje maš Maksa?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 21:55:54
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 A te še glava boli? Kje maš Maksa? glavobol minil, mali pa spi... vsaj upam. sem vesela, da se je tvoj malo zbrihtal in to, da je Žiga bolje in ta bolezen niti ni tako grozna, je tudi super
< Sporočilo je popravil ledenka -- 4.9.2009 21:57:37 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 22:06:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol pa malo uživaš zdele a? Pridna mami.... Ja sem jaz tudi vesela da se vse šlihta počasi... Sem bla že rahlo naveličana tega dre.kanja po porodnišnici pa s temi dohtarji. Jaz pa se počasi pripravljam da se gremo kopat, pa ajat... Smo včeraj lepo spali na 4 ure ponoči, pa čeprav podnevi spi na 3... Bomo vidli kako bo danes Nekaj ga šraufa. Sem zadnjič kupila Sub siplex, pa ko jih dam v mleko - prej je spenjeno od klompanja - potem pa takoj vsa pena izgine Tale aptamil mi ni glih najbolj všeč. Tudi dreki smrdi ko pri norcih in čist živorumeno je Sej ga imamo samo še za en dan, potem gremo pa na babylove. Ga imam že doma. Bi mu kar zdejle dala Babylove, pa nevem kako ga bo sprejel, ponoči pa nebi rada štale imela o se tipkamo še kaj čez vikend, ki bo baje itak bolj klavern... se bomo bolj po posteljah zadrževali NOČKO!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.9.2009 22:09:55
|
|
|
|
ledenka
|
živa, želim ti mirno noč!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......