|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
5.9.2009 10:37:00   
sonček85
ajsi.hvala in vsem ostalim tudi za glaske le tko naprej:)
živa.prej ko se sprijzneš bolje je.Žiga je pa tko korenjak in bo vse ok.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
5.9.2009 22:45:28   
Anonimen
Pupe... Nisem prej uspela, niti interneta nisem imela...user posted image

NAŠA LARILU JE 9:15 RODILA KLARO!!!! Težka je 2680g in velika 48cm  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE LARILU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa še eno vprašanje... A jaz lahko našemu fantu dodam kaj tekočine? Se mi zdi da je čist zmešan s tem umetnim mlekom. Se zgodi, da se tudi na 2 uri zbudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2052
5.9.2009 22:48:21   
sonček33
Larilu čestitke za Klaro. Vidiš, pa je mimo. Lepo in radi se imejte.

Živček-  takole pozno nam ti sporočiš tako lepo novičko...ti tit..HEc, saj vem, da ni pravega časa ob Žigi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
5.9.2009 22:49:33   
sonček33
Živči, morda mu malo prekuhane vode lahko daš...veš mnenja so tu deljena. Poskusi.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
5.9.2009 22:59:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Larilu čestitke za Klaro. Vidiš, pa je mimo. Lepo in radi se imejte.

Živček-  takole pozno nam ti sporočiš tako lepo novičko...ti tit..HEc, saj vem, da ni pravega časa ob Žigi.

Ne samo ob Žigatu, ampak tudi sicer... Smo malega prekmurca malo v prekmurje pripeljali, pa je bil dan hitro zapolnjen user posted image

Glede čajčka pa hvala.... bom probala še z vodo prej... Smo pa danes zjutraj začeli v Babylove mlekom, pa se naš korenjak še ni pokakal in tudi kapljice za krčke sem mu še morala dat prejle zvečer. Jutri bomo še poskušali, potem pa iskali drugo mleko. Kaj pravite? Pa tega mleka bi Žiga več pojedel kot AM user posted image Je to normalno? Kaj pa ti daješ sonči33?

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2055
6.9.2009 8:18:38   
sonček33
Živa ja sej boljša je voda kot čaj.
Mi imamo Aptamil že skoz in je fajn.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
6.9.2009 8:34:18   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

NAŠA LARILU JE 9:15 RODILA KLARO!!!! Težka je 2680g in velika 48cm  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE LARILU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

larilu, čestitaaaaam user posted image user posted image user posted image pa je tvoja Klara pokukala na svet!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
6.9.2009 9:31:24   
benika
Glede čajčka pa hvala.... bom probala še z vodo prej... Smo pa danes zjutraj začeli v Babylove mlekom, pa se naš korenjak še ni pokakal in tudi kapljice za krčke sem mu še morala dat prejle zvečer. Jutri bomo še poskušali, potem pa iskali drugo mleko. Kaj pravite? Pa tega mleka bi Žiga več pojedel kot AM user posted image Je to normalno? Kaj pa ti daješ sonči33?

Moraš se zavedat, da otroci, ki so na umetnem mleku, ne kakajo tako pogosto kot dojeni otroci. Normalno je, če otrok ne kaka tri dni, če pa kaj dlje traja, potem je pa treba nekaj spremenit. Glede količine popitega mleka...AM je na splošno (sploh če je kupljen v Müllerju) bolj gosto mleko in dojenček se prej nasiti.
Mi smo imeli težave z AM pa smo presedlali na Milumil. Pravljicauser posted image

Larilu, pa se ti je uresničila želja po čimprejšnjem porodu.
Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
6.9.2009 10:08:26   
aqua77
Draga Larilu, iskrene čestitke ob rojstvu Klare!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
6.9.2009 10:46:46   
Serendipity
larilu - čestitke za vašo novo članico user posted imageuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
6.9.2009 11:40:19   
~Biba~
larilu, pa si končno dočakala, čestitkeuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
6.9.2009 13:28:37   
Nončika
larilu, bravo za hčerkico. zdaj maš pa lep parček.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
6.9.2009 13:39:27   
Anonimen
Hvala Benika. Naš je po mojem mleku držal 4 ure, po AM pa tri. Zdej po Babylove pa 3,5 (v povprečju) ampak se mi zdi da bi spil včasih precej več, kot je na škatli napisano. Pa nevem kolko mu lahko dam user posted image Se nisem nikoli z dodajanjem obremenjevala in ukvarjala, ker sem računala na dojenje user posted image

grem zdele še mal pobrskat kaj pravijo na RR user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2063
6.9.2009 14:32:29   
Nončika
živa, ne obremenjuj se preveč s tem, kolko bi moral glede na starost in težo pojesti tvoj otrok. jaz sem skoraj padla v depresijo zaradi tega, ker sem silila mojo malo, da poje tolko kolko je predpisano.

otrok sam zna kolko in kdaj rabi. pomembno je da napreduje po teži in to lepo.
pa tudi mleka ne menjavaj prepogosto, ker lahko s tem otroka zmeneš. po adaptiranem mleku je kakec precej bolj trd in pa ni kakeca po vsakem obroku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
6.9.2009 14:55:56   
Anonimen
Hvala nonči.... Sej maš prov. Nikoli nam mamam ni prav user posted image Ko se dojijo se sprašujemo kolko pojejo, če imajo zadosti,... ko pa jim sami doziramo pa spet ni OK user posted image

Pol pa zaenkrat ostanemo na babylove pa bomo vidli. Če se ne začnejo kaki hudi krčki, bomo ostali na tem user posted image   HVALA NONČI!!!!

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2065
6.9.2009 15:00:46   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

larilu, čestitaaaaam user posted image user posted image user posted image pa je tvoja Klara pokukala na svet!
čestiteeeeeeeeeeeeeeeee,kako lepa novičkaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
6.9.2009 15:27:03   
Nončika
živček, jaz sem pri mali skoraj diplomirala glede hranjenja. ma ni bilo, da ni. končno je začela in pričela jesti, čeprav še dandanes je ko mali piščanček, tam nekje pri 1l, ko je začela sama jesti.

preživcirala sem se oh in joh. bila sem na robu depresije.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
6.9.2009 18:09:48   
benika
Živček, jaz ti lahko povem naš primer.

Benjamin je pri treh tednih pojedel med 100 in 150ml mleka na obrok (prilagojenega). Pri jakobu pa smo imeli srečo, če nam je pojedel nekje med 50 in 100 ml. Ne obremenjuj se, ljubica. Ti mu pripravi nekje med 100 in 150 ml mleka, potem boš pa videla, koliko ti popije. Čez nekaj časa boš že dobila grif, brez skrbi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
6.9.2009 20:05:52   
spps
Larilu,čestitke za bebicouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
6.9.2009 21:33:19   
sonček85
živa :jaz dajem našmu babylove mleko in mu devam čez dan 120-150ml ,pred spanjem pa 180ml.Star je 4.5m.Naredi mleka koliko ti ga ponavadi poje in nikar ne glej po mesecih,ti sama veš ali je otrok lačen in toliko mu daš,no mora pa imeti res tudi mejo,ne preveč odstopat(naš je recimo pri kašicah nima in bi kar jedel ,a mu jaz preneham).Je pa res da po aptamilu je imel naš krčke in full prdkal ko je pil mleko ,čeprav je bilo proti krčkom(pije ga od 3,5m naprej prej je imel skoz zizo)po babylove pa ne prdka in nima krčkov,tko da bo po moje ta naj boljši,boš pa sama videla

Miklarom vas vse lepo pozdravlja in se zahvaljuje.Sta še v bolnici,dobiva kapalno na 24h in vsakih 8h dobi antibiotik v žilo.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
6.9.2009 22:40:24   
sonček33
POdganca sporoča, da so ok. Rok je imel operacijo in je na pediatriji, ona in Nejc pa sta skupaj.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
6.9.2009 23:06:01   
Kliki
Larilu pa si dočakala svojo pupico. ISKRENE ČESTITKE.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
6.9.2009 23:45:15   
oktavija

Pupe... Nisem prej uspela, niti interneta nisem imela...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ZA PUPO IN VELIKO CARTANJA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
7.9.2009 7:51:41   
NATAŠA35
Lariluuser posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za Klaro....veliko cartanja vam želimuser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
7.9.2009 8:58:38   
gigi1
Larilu čestitke za Klaro user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mikla draga vse dobro user posted image user posted image user posted image user posted image

Podganca saj veš user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pozdravčke vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......