|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
4.9.2009 14:48:19   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Kruh je spečen in je tak škifo, da boli glava. Sem šele zjutraj vidla, da ni bio moke in sem dala navadno Sparovo. Bljak, za ga vržt v kanto.
Pri domači peki je zelo pomembna kvaliteta moke, ta poceni variante ne pridejo v poštev, to se tudi sama danes vidla user posted image

Grem malo počivat, Teo že spi svoje popoldansko spanje.

aja, nujno
Že kar nekaj časa je minilo od kar sem Teovo sobico pobelila, pa še vedno full smrdi po barvi, lufta se non stop in ne vem več kaj nardit, da ne bo več smrdelo. Nasvet???

svečo not pržgi. baje pomaga.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
4.9.2009 17:15:05   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

HD in Ksenci: diplomska?

stojiuser posted image dans je tak turoben dan da nism sposobna razmišljat. sm pa nardila ornk skledo sataraša, pa sm še toplega dala v kozarce. mislim, da si ti napisala da tako nardiš. upam, da se ne bo kaj pokvarl, sm prviča tak nardila. itak, pa ga bo takoju zmanjkaluser posted image

bila na prevezu in mi še ni odstranla enga šivauser posted image ga bo v pondelek in dobila dovoljenje da gremo v četrtek na morje- smo šli takoj rezerviratuser posted image user posted image user posted image

umpa- uživajta v kinuuser posted image

tinky- midva sva lani na spalnico iz lesnine čakala skor 2 mesecauser posted image res da je bilo vse po naročilu, ampak oblubli so nama največ mesec in pol.

jao meni se tako spi pa me čaka kup perila za zlikat user posted image naš mulček pa je danes spal podnevi samo pol urce dopoldan, popoldan pa ničuser posted image jz pa bi tako imela pol urvce mirauser posted image upam, da bo zvečer prav čas tišina!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
4.9.2009 18:02:31   
metuljcek321
Dan, ladies!

Kako ste kaj? Vreme ga nekaj sračka danes ... smo imeli v šoli prireditev ob položitvi temeljnega kamna (pol šole so zrušili, začenja se gradnja nove, dvonadstropne lepotičke), pa smo komaj ušli grozečim kapljam. Potem nas je pa frendica-anglistka povabila na pijačko in kosilo, se je pa ulilo kot za stavo - mi pa pod streho - hi, hi, šlik-šlak.

Vrtec --> zajtrka ni jedla, pred kosilom je pa kar na peni zaspala & jo je mož odpeljal domov, kjer se je prebudila, pojedla dozo sadja, potem pa koma. Prevzel jo je dedi, ko sem prišla domov, se je glih zbudila, pojedla cel krožnik (!) kosila, pa akcija. Sva šli ven na dvorišče in na gugalnico, je uživala, da se ji je kar trgalouser posted image  Zdajle spet nekaj kaplja, pa sva prišibali notri ...

Me kliče - moram it ... nekam se je zagozdila očitno .......

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
4.9.2009 18:18:47   
Tinky
A niso napovedali neke padavine in ohladitve? Mi se kuhamo, v stanovanju imamo 28. stopinj, zunaj jih je 32. Sej se ne da več niti dihat user posted image user posted image user posted image
Dovolj imam poletja in te pasje vročine!!!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
4.9.2009 19:14:50   
neboglasnica
Da potožim kakšnega sina sem prejela danes iz vrtca. No, najprej naj povem, da je moja lepotička doma. user posted image user posted image Sem celo šibala pet minut prej iz službe, da bi jo lahko pričakala, ker so jim čas prihoda prestavili iz 14 na 16 uro. Potem pa na obvoznici šok - nesreča in sem prihod zamudila za tri minute. Grr. No ja, močan objem ji je takoj vrnil nasmeh na lička. Šibam h kolegici, ki je prevzela Ano in Staša v vrtcu, mi pove, da je kao padel. Ok, čez kako uro doma pogledam in vidim, da ima presekano dlesen, okoli zob kar krvave žepke, dvojka, ki je komaj ven pokukala, je izginila user posted image , dlesen in ustnica, vse preklano. Bodi v vrečki pa krvav, kljub temu, da se je videlo, da so ga spirlai. Halo??? Zakaj me pa niso poklicali?? Sem klicala vzgojiteljico, čeprav naj je po 13.30 ne bi na privat mobi, pa klinc pri taki stvari.. Skratka, saj ni tako hudo, samo malo je kri lila??? Ji bom v ponedeljek še enkrat povedala, da želim, da se me obvesti. Saj je mali tak kot po boksarskem dvoboju.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 19:23:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3306
4.9.2009 19:28:09   
Tinky

Da potožim kakšnega sina sem prejela danes iz vrtca. No, najprej naj povem, da je moja lepotička doma. user posted image user posted image Sem celo šibala pet minut prej iz službe, da bi jo lahko pričakala, ker so jim čas prihoda prestavili iz 14 na 16 uro. Potem pa na obvoznici šok - nesreča in sem prihod zamudila za tri minute. Grr. No ja, močan objem ji je takoj vrnil nasmeh na lička. Šibam h kolegici, ki je prevzela Ano in Staša v vrtcu, mi pove, da je kao padel. Ok, čez kako uro doma pogledam in vidim, da ima presekano dlesen, okoli zob kar krvave žepke, dvojka, ki je komaj ven pokukala, je izginila user posted image , dlesen in ustnica, vse preklano. Bodi v vrečki pa krvav, kljub temu, da se je videlo, da so ga spirlai. Halo??? Zakaj me pa niso poklicali?? Sem klicala vzgojiteljico, čeprav naj je po 13.30 ne bi na privat mobi, pa klinc pri taki stvari.. Skratka, saj ni tako hudo, samo malo je kri lila??? Ji bom v ponedeljek še enkrat povedala, da želim, da se me obvesti. Saj je mali tak kot po boksarskem dvoboju.

ma grave
ga boš peljala pokazat k pediatrinji ali zobarju?

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3307
4.9.2009 19:38:20   
nanka
Neboglasnica, o ti šit, ja bogi Staš. A je možno da ima dlesen tako zatečeno, da se dvojka zato ne vidi? V ponedeljek ji pa le povej kar ji gre, ja revček mali.user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 19:41:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
4.9.2009 19:42:44   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

A niso napovedali neke padavine in ohladitve? Mi se kuhamo, v stanovanju imamo 28. stopinj, zunaj jih je 32. Sej se ne da več niti dihat user posted image user posted image user posted image
Dovolj imam poletja in te pasje vročine!!!!!

a ti resnouser posted image uh pri nas je že cel dan zelo hladno in močnopiha veter tak da nismo bli skor nič odzun. dežuje pa tud že od enih dalje po rahlem, zdaj pa je ravno šla nevihta mim. tak da mi mamo skor zimouser posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 19:46:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3311
4.9.2009 19:52:18   
ksenci
Aljaž zakomiral 19.00, ati pa tud že odpeketal na nočno, tako da partyuser posted image user posted image user posted image user posted image

sva se zdajle spet pogovarjala kje bova mela poroko pa pojma nimava. se mi zdi da se tak mal spoznama na dobre place na celjskem in ne najdeva nekaj kar bi nama blo res všeč, ampak bi mogla počas rezervirat, kr maj je kmalu polnuser posted image tako da dobrodošle ideje za celje in okolicouser posted image

rebeca- nore fotkeuser posted image user posted image user posted image
neboglasnica- bogi stašuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3312
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 19:55:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3313
4.9.2009 20:07:00   
ksenci
za enkrat je datum 15.5.2010, upam, da nam bo uspelo spravit skoz ta datum. zato bi mogla počas rezervirat. bo nas pa vrjetno okol 60.

Neposredna povezava do sporočila: 3314
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 20:08:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3315
4.9.2009 20:11:28   
neboglasnica
Jap, res me ni poklicala. Ma, kličejo za vsako vročino, za tole pa ne. Ko bom snela fotke s fotoaparata, bom pokazala sliko bodija. Samo dekleti še dam spat. Mali je ob 19.00 padel dol, vmes se je že zbudil v joku, ves premočen v glavo, sem ga samo zbrisala z gazo. Kaj pa vem, ali mu je vroče v dolgih hlačah? In upam, da je tako kot je Nanka rekla, da je vse samo močno otečeno, da se zoba ne vidi.

we are sorry

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
4.9.2009 20:12:09   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

za enkrat je datum 15.5.2010, upam, da nam bo uspelo spravit skoz ta datum. zato bi mogla počas rezervirat. bo nas pa vrjetno okol 60.

a se hecaš? Midva imava tud ta datum! user posted image user posted image  maladva imata rd 16.05....pa se nama je nekak poklapalo, zato sva tega izbrala.

Nimava pa tud še nič dorečenega...... počasi bo treba, ja.

Dvojan poroka julijk.. matr, kaka dekliščina bo to user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3317
4.9.2009 20:13:01   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

a se hecaš? Midva imava tud ta datum! user posted image user posted image  maladva imata rd 16.05....pa se nama je nekak poklapalo, zato sva tega izbrala.

Nimava pa tud še nič dorečenega...... počasi bo treba, ja.

user posted image user posted image noro, a kr skup naredmo! hec sevedauser posted image user posted image
kolk pa vas bo prbližn?
a veš da sm slišala da je že kr velik porok za ta datum, zato me je mal panika zagrabla, da ne bi dobla fraj.

Neposredna povezava do sporočila: 3318
4.9.2009 20:19:12   
neboglasnica
Evo, komaj sem vsaj en kabel našla, ta mal vse skrije user posted image user posted image . Slika je slaba.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3319
4.9.2009 20:26:40   
ksenci
o, joj!user posted image le povej ji v ponedeljek, naj te naslednjič pokliče!

Neposredna povezava do sporočila: 3320
4.9.2009 20:31:18   
nanka
A to je malo krvavenje? Pa saj je čisto krvavuser posted image

Rebeka, iiiiiiiiiiiiiiiiii kak šta lušna

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
4.9.2009 20:31:29   
CAC

To pa res ni videti tako malo kot je rekla. Jaz bi ji pošteno povedala svoje v ponedeljek! Pa ne bi nič šparala z besedami. A te bojo poklicali, ko mu bo roka manjkala al kaj? 

rebeca kjut fotke, maš zelo luštna otroka 

Neposredna povezava do sporočila: 3322
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 20:32:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3323
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 20:34:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3324
   [Brisano sporočilo]
4.9.2009 20:38:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Pomoč med nosečnostjo
AjPu

Ali ste med nosečnostjo kdaj najeli pomoč pri hišnih opravilih?

Da, tedensko (5%)

Da, občasno (5%)

Bi si želela, a nisem (30%)

Nikoli. Ne maram tujih ljudi v stanovanju. (60%)

Število vseh glasov: 483

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!