Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 14:48:19
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Kruh je spečen in je tak škifo, da boli glava. Sem šele zjutraj vidla, da ni bio moke in sem dala navadno Sparovo. Bljak, za ga vržt v kanto. Pri domači peki je zelo pomembna kvaliteta moke, ta poceni variante ne pridejo v poštev, to se tudi sama danes vidla Grem malo počivat, Teo že spi svoje popoldansko spanje. aja, nujno Že kar nekaj časa je minilo od kar sem Teovo sobico pobelila, pa še vedno full smrdi po barvi, lufta se non stop in ne vem več kaj nardit, da ne bo več smrdelo. Nasvet??? svečo not pržgi. baje pomaga.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 17:15:05
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica HD in Ksenci: diplomska? stoji dans je tak turoben dan da nism sposobna razmišljat. sm pa nardila ornk skledo sataraša, pa sm še toplega dala v kozarce. mislim, da si ti napisala da tako nardiš. upam, da se ne bo kaj pokvarl, sm prviča tak nardila. itak, pa ga bo takoju zmanjkal bila na prevezu in mi še ni odstranla enga šiva ga bo v pondelek in dobila dovoljenje da gremo v četrtek na morje- smo šli takoj rezervirat umpa- uživajta v kinu tinky- midva sva lani na spalnico iz lesnine čakala skor 2 meseca res da je bilo vse po naročilu, ampak oblubli so nama največ mesec in pol. jao meni se tako spi pa me čaka kup perila za zlikat naš mulček pa je danes spal podnevi samo pol urce dopoldan, popoldan pa nič jz pa bi tako imela pol urvce mira upam, da bo zvečer prav čas tišina!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 18:02:31
|
|
|
|
metuljcek321
|
Dan, ladies! Kako ste kaj? Vreme ga nekaj sračka danes ... smo imeli v šoli prireditev ob položitvi temeljnega kamna (pol šole so zrušili, začenja se gradnja nove, dvonadstropne lepotičke), pa smo komaj ušli grozečim kapljam. Potem nas je pa frendica-anglistka povabila na pijačko in kosilo, se je pa ulilo kot za stavo - mi pa pod streho - hi, hi, šlik-šlak. Vrtec --> zajtrka ni jedla, pred kosilom je pa kar na peni zaspala & jo je mož odpeljal domov, kjer se je prebudila, pojedla dozo sadja, potem pa koma. Prevzel jo je dedi, ko sem prišla domov, se je glih zbudila, pojedla cel krožnik (!) kosila, pa akcija. Sva šli ven na dvorišče in na gugalnico, je uživala, da se ji je kar trgalo Zdajle spet nekaj kaplja, pa sva prišibali notri ... Me kliče - moram it ... nekam se je zagozdila očitno .......
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 18:18:47
|
|
|
|
Tinky
|
A niso napovedali neke padavine in ohladitve? Mi se kuhamo, v stanovanju imamo 28. stopinj, zunaj jih je 32. Sej se ne da več niti dihat Dovolj imam poletja in te pasje vročine!!!!!
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 19:14:50
|
|
|
|
neboglasnica
|
Da potožim kakšnega sina sem prejela danes iz vrtca. No, najprej naj povem, da je moja lepotička doma. Sem celo šibala pet minut prej iz službe, da bi jo lahko pričakala, ker so jim čas prihoda prestavili iz 14 na 16 uro. Potem pa na obvoznici šok - nesreča in sem prihod zamudila za tri minute. Grr. No ja, močan objem ji je takoj vrnil nasmeh na lička. Šibam h kolegici, ki je prevzela Ano in Staša v vrtcu, mi pove, da je kao padel. Ok, čez kako uro doma pogledam in vidim, da ima presekano dlesen, okoli zob kar krvave žepke, dvojka, ki je komaj ven pokukala, je izginila , dlesen in ustnica, vse preklano. Bodi v vrečki pa krvav, kljub temu, da se je videlo, da so ga spirlai. Halo??? Zakaj me pa niso poklicali?? Sem klicala vzgojiteljico, čeprav naj je po 13.30 ne bi na privat mobi, pa klinc pri taki stvari.. Skratka, saj ni tako hudo, samo malo je kri lila??? Ji bom v ponedeljek še enkrat povedala, da želim, da se me obvesti. Saj je mali tak kot po boksarskem dvoboju.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 19:23:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 19:28:09
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Da potožim kakšnega sina sem prejela danes iz vrtca. No, najprej naj povem, da je moja lepotička doma. Sem celo šibala pet minut prej iz službe, da bi jo lahko pričakala, ker so jim čas prihoda prestavili iz 14 na 16 uro. Potem pa na obvoznici šok - nesreča in sem prihod zamudila za tri minute. Grr. No ja, močan objem ji je takoj vrnil nasmeh na lička. Šibam h kolegici, ki je prevzela Ano in Staša v vrtcu, mi pove, da je kao padel. Ok, čez kako uro doma pogledam in vidim, da ima presekano dlesen, okoli zob kar krvave žepke, dvojka, ki je komaj ven pokukala, je izginila , dlesen in ustnica, vse preklano. Bodi v vrečki pa krvav, kljub temu, da se je videlo, da so ga spirlai. Halo??? Zakaj me pa niso poklicali?? Sem klicala vzgojiteljico, čeprav naj je po 13.30 ne bi na privat mobi, pa klinc pri taki stvari.. Skratka, saj ni tako hudo, samo malo je kri lila??? Ji bom v ponedeljek še enkrat povedala, da želim, da se me obvesti. Saj je mali tak kot po boksarskem dvoboju. ma grave ga boš peljala pokazat k pediatrinji ali zobarju?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 19:38:20
|
|
|
|
nanka
|
Neboglasnica, o ti šit, ja bogi Staš. A je možno da ima dlesen tako zatečeno, da se dvojka zato ne vidi? V ponedeljek ji pa le povej kar ji gre, ja revček mali.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 19:41:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 19:42:44
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky A niso napovedali neke padavine in ohladitve? Mi se kuhamo, v stanovanju imamo 28. stopinj, zunaj jih je 32. Sej se ne da več niti dihat Dovolj imam poletja in te pasje vročine!!!!! a ti resno uh pri nas je že cel dan zelo hladno in močnopiha veter tak da nismo bli skor nič odzun. dežuje pa tud že od enih dalje po rahlem, zdaj pa je ravno šla nevihta mim. tak da mi mamo skor zimo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 19:46:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 19:52:18
|
|
|
|
ksenci
|
Aljaž zakomiral 19.00, ati pa tud že odpeketal na nočno, tako da party sva se zdajle spet pogovarjala kje bova mela poroko pa pojma nimava. se mi zdi da se tak mal spoznama na dobre place na celjskem in ne najdeva nekaj kar bi nama blo res všeč, ampak bi mogla počas rezervirat, kr maj je kmalu poln tako da dobrodošle ideje za celje in okolico rebeca- nore fotke neboglasnica- bogi staš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 19:55:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 20:07:00
|
|
|
|
ksenci
|
za enkrat je datum 15.5.2010, upam, da nam bo uspelo spravit skoz ta datum. zato bi mogla počas rezervirat. bo nas pa vrjetno okol 60.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 20:08:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 20:11:28
|
|
|
|
neboglasnica
|
Jap, res me ni poklicala. Ma, kličejo za vsako vročino, za tole pa ne. Ko bom snela fotke s fotoaparata, bom pokazala sliko bodija. Samo dekleti še dam spat. Mali je ob 19.00 padel dol, vmes se je že zbudil v joku, ves premočen v glavo, sem ga samo zbrisala z gazo. Kaj pa vem, ali mu je vroče v dolgih hlačah? In upam, da je tako kot je Nanka rekla, da je vse samo močno otečeno, da se zoba ne vidi. we are sorry
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 20:12:09
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: ksenci za enkrat je datum 15.5.2010, upam, da nam bo uspelo spravit skoz ta datum. zato bi mogla počas rezervirat. bo nas pa vrjetno okol 60. a se hecaš? Midva imava tud ta datum! maladva imata rd 16.05....pa se nama je nekak poklapalo, zato sva tega izbrala. Nimava pa tud še nič dorečenega...... počasi bo treba, ja. Dvojan poroka julijk.. matr, kaka dekliščina bo to
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 20:13:01
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: ksenci za enkrat je datum 15.5.2010, upam, da nam bo uspelo spravit skoz ta datum. zato bi mogla počas rezervirat. bo nas pa vrjetno okol 60. a se hecaš? Midva imava tud ta datum! maladva imata rd 16.05....pa se nama je nekak poklapalo, zato sva tega izbrala. Nimava pa tud še nič dorečenega...... počasi bo treba, ja. noro, a kr skup naredmo! hec seveda kolk pa vas bo prbližn? a veš da sm slišala da je že kr velik porok za ta datum, zato me je mal panika zagrabla, da ne bi dobla fraj.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 20:19:12
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo, komaj sem vsaj en kabel našla, ta mal vse skrije . Slika je slaba.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 20:26:40
|
|
|
|
ksenci
|
o, joj! le povej ji v ponedeljek, naj te naslednjič pokliče!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 20:31:18
|
|
|
|
nanka
|
A to je malo krvavenje? Pa saj je čisto krvav Rebeka, iiiiiiiiiiiiiiiiii kak šta lušna
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 20:31:29
|
|
|
|
CAC
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Da potožim kakšnega sina sem prejela danes iz vrtca. No, najprej naj povem, da je moja lepotička doma. Sem celo šibala pet minut prej iz službe, da bi jo lahko pričakala, ker so jim čas prihoda prestavili iz 14 na 16 uro. Potem pa na obvoznici šok - nesreča in sem prihod zamudila za tri minute. Grr. No ja, močan objem ji je takoj vrnil nasmeh na lička. Šibam h kolegici, ki je prevzela Ano in Staša v vrtcu, mi pove, da je kao padel. Ok, čez kako uro doma pogledam in vidim, da ima presekano dlesen, okoli zob kar krvave žepke, dvojka, ki je komaj ven pokukala, je izginila , dlesen in ustnica, vse preklano. Bodi v vrečki pa krvav, kljub temu, da se je videlo, da so ga spirlai. Halo??? Zakaj me pa niso poklicali?? Sem klicala vzgojiteljico, čeprav naj je po 13.30 ne bi na privat mobi, pa klinc pri taki stvari.. Skratka, saj ni tako hudo, samo malo je kri lila??? Ji bom v ponedeljek še enkrat povedala, da želim, da se me obvesti. Saj je mali tak kot po boksarskem dvoboju. To pa res ni videti tako malo kot je rekla. Jaz bi ji pošteno povedala svoje v ponedeljek! Pa ne bi nič šparala z besedami. A te bojo poklicali, ko mu bo roka manjkala al kaj? rebeca kjut fotke, maš zelo luštna otroka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 20:32:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 20:34:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 20:38:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Pomoč med nosečnostjoAjPuAli ste med nosečnostjo kdaj najeli pomoč pri hišnih opravilih? Da, tedensko (
5%)
Da, občasno (
5%)
Bi si želela, a nisem (
30%)
Nikoli. Ne maram tujih ljudi v stanovanju. (
60%)
Število vseh glasov: 483Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!