|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
7.9.2009 9:46:19   
lavita*
Pozdravljene!

Vidim, da imaste vse take in drugačne probleme.

No pri nas smo začel hodit v vrtec. Prejšnji teden smo se uvajal. Grozno!!!!
Oba se jokata in ta velik že zjutraj govori, da ga boli v območju trebuha in da ne gre v vrtec. Mala mi je cel vikend sledila, skozi me je morala imet na vidiku. Drugače se je jokala ko esihar. en dans em jih sama peljala  v vrtec. Oba sta se me oklepala in jokala. Sama sem komaj prišla do avta, potem pa še se sama zjokala. Ugotavljam, da je tole uvajanje oz. otroka poslat v vrtec, psihično uničevanje mater. Sem bila čist konc.
Poleg tega imamo nočne burke, oba sta prehlajena. In to že zdaj, pa še konkretno nismo začel v vrtec hodit.

bomo videli kaj bo danes. Že v petek sta ostala cel dan. Mala je tam tudi spala, ta velik pa ni hotu,ker je čaku atija.

joj joj naši otroci.

Takle imao sedaj pri nas. Upam, da nas kriza kmalu zapusti.

lp vsem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
7.9.2009 9:50:09   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: CAC

[/link]

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.rtvslo.si/_up/photos/2008/12/08/u55185-70881_kava-1-a_show.gif&imgrefurl=http://www.rtvslo.si/slike/photo/70819/&usg=__CBi42_BRNKGlwSmYz97sh7CRc2g=&h=300&w=400&sz=38&hl=sl&start=12&sig2=_9LIYSKR3-Ue8b9-r_8GWQ&um=1&tbnid=6z0Qm4qixxi3HM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dkava%26hl%3Dsl%26um%3D1&ei=L6ekSsTJJsORsgax0b3SBA]

Jutro!

Evo pošiljam vam vsaki košček tortice in eno mega dobro kavo.... mam danes namreč rojstni dan....

user posted image

Saj vidimo tortice, hvala hvala, se že sladkamo..

Vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
7.9.2009 9:50:12   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Katastrofa od noči! Spala nisem nič. user posted image  Lan se je zbujal na pol ure, jamral in se premetaval... Nimam pojma kaj bi mu lahko bilo... Ob petih sem ga previla, ker je bil čisto moker, potem pa spet jamranje do jutra.
Je možno, da ima prehlajene ledvice, mehur? Kako se pa to pokaže?
Vročine zjutraj ni imel, no nisem je ravno merila, ampak se mi ni zdel vroč, je bil pa spet jok in stok. Mož ga je peljal v vrtec, imam občutek, da bodo klicali naj ga pridemo iskat...

Dan se še začel ni, pa sem že čisto hin... Pripravit se moram še na roditeljski in napisat tedenske priprave... Popoldan sploh ne vem, če bo vmes čas skočit domov, ker delam do 4ih, RS pa je že ob pol 5ih. Verjetno bom visela na šoli do sedmih  (RS)... user posted image

Ledvice, mehur: premalo urinira, smrdeč in zelo rumen urin. Daj mu čimveč za pit, pa boš videla kaj bo. Mogoče je samo psiha, tudi otroci kmalu začutijo, kdaj je konec vikenda.

Neposredna povezava do sporočila: 3503
7.9.2009 9:50:17   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

GR - kito to zbadajo?????? levo al desno? bemti - sej nima veze. obe sta čist normalni deklici!!! to pa ne razumem več..

jz morem pa Živi kupit bodije z dolgim rokavom.... je že kje ok ponudba?

last, but not least (?!hmmm,metulj, ni prav a ne?) - Živa ima atopični dermatitis.

1. levo na sliki je Sara.

2. Imeli so jih v Hoferju. Danes pa upam, da grem v City park, pa bom pogledala v H&M-u. Poročam.

3. Kaj to že je?

Neposredna povezava do sporočila: 3504
7.9.2009 9:51:02   
neboglasnica
Evo, Majuska - tole je stil 3jeMi. Da ne pišeš dolgega posta, ampak lepo po vrsti citiraš in odgovarjaš. user posted image user posted image Linija najmanjšega odpora. user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
7.9.2009 9:52:43   
glugluglu
CAC, vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zimskauser posted image user posted image user posted image , za tvoje počutje, ma te pa čisto razumem, nekako tako je bilo pri meni na začetku sedaj v tretji nosečnosti, tako sem bila izmučena, da sem komaj hodila naokrog,

glede Lana: jaz sem imela zadnje čase enak občutek, če mogoče Tiana klaj ledvice matrajo ali mehur, ker je kar jokal in se nekaj zvijal, prav čudno. On je že imel uroinfekt brez vročine tako, da, če bi se čudno obnašanje in jokanje ponavljalo bi šla dat vodo. Ampak bolj logična varianta pa je, da imajo to od vrtca, so nam itak že povedali, da bojo sedaj slabše spali in, da naj pričakujemo nočne probleme.

rebeca: glede grizenja samo vztrajaj na ostrem NE, da se ne sme, odmakni jo stran. In pa poskusi opazovati, če je to res kar tako, zlepa, ali pa ima mogoče kakšen vzorec zakaj to naredi.

Anja, Staš user posted image user posted image user posted image

Drugače pa meed vikendom nas ni bilo doma, jaz sem pa do srede na dopustu, v četrtek gre pa Tian že za 8 ur v vrtec. user posted image
Trenutno pa iščem luknjo v zakonu, kličem ravnateljico vrtca (ki sima seveda izklopljen telefon), itd, v glavnem se ukvarjam s tem, ker je v naši skupini samo ena vzgojiteljica in jih bo imela tudi 7 še sama, ker postopoma hodijo. Pa ne mi rečt več, da je to prav, ker sem govorila že s parimi starši in povsod sta dve, čeprav imajo septembra šele 5 otrok in se jih bo polno nabralo do konca decembra. No ja saj vem, da normativ to dovoljuje, ampak v naši skupini je pa v bistvu že danes vpisanih polnih 12 otrok (seznam vpisanih vseh 12 imamo tudi na vratih skupine) in s tega vidika mislim, da bi morala biti tudi že pomočnica. Če nimam prav mi pa povejte, pa saj malo se moramo zbuniti. Vzgojiteljici bi seveda tudi pasalo, da ima pomočnico še zraven.

Aja pa to je drugače, če imaš 5-7 takih, ki še niso čisto nič samostojni, razen 2 hodita, to je pa vse. Na začetku je izgledalo bolj enostavno, saj bi bilo, če bi v skupini bil že kakšen starejši, ampak tole je pa res grozno no, že tako je zoprn občutek ko otroka uvajaš v vrtec,  potem pa še tole.

Neposredna povezava do sporočila: 3506
7.9.2009 9:56:32   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Evo, Majuska - tole je stil 3jeMi. Da ne pišeš dolgega posta, ampak lepo po vrsti citiraš in odgovarjaš. user posted image user posted image Linija najmanjšega odporauser posted image user posted image

1. user posted image user posted image user posted image

2. user posted image

3. Mhm... that's me! user posted image

etc. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3507
7.9.2009 9:59:42   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Pa res ne vem kaj naj, kako naj reagiram? GR, glugica, lex,...mamice z več otrocmi ...nasvet plis!!! Sam ne rečt, d aje faza in da bo minla...itak vem, samo ne morem gledat, da bi bil Tariq ves pogrižen in zamahnit in rečt...ah, saj bo mimo.

tEŽKO POMAGAM. mISLIM, DA DELAŠ PRAV. mOJI (TRKAM) NISO NIKOLI GRIZLI.

Pardon črkam, je Staš pomagal.

Neposredna povezava do sporočila: 3508
7.9.2009 10:01:59   
3jeMi
glu... jaz se strinjam, da mora imeti skupina vsaj 2 vzgojiteljici... ali jih je v skupini 14 ali pa samo 4... nima veze, se mi zdi, da že dvema težko znese vse pocrkljat in jih pomirit, sploh pa na začetku... pri nas so bili prejšnji teden celo 3, pa je bilo 7 otrok + starši... danes prideta še 2 otročka in jih bo do novembra 9, ta zadnja 14. pride šele februarja...
... kar privijte ravnateljico... kako lahko sploh kaj takega dovoli, zakon gor ali pa dol, tukaj gre tudi za njeno zaposleno in ne samo za otroke... joj... user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
7.9.2009 10:11:14   
ksenci
rebeca- pri nas smo imeli prejšnji mesec težave z grizenjem. mene je ugriznil na celo za rit, ko sem sedela na stolu, mojga pa zjutraj ko je še spal, ga je skor ka ptroflauser posted image vem kako je, kr z lepa ugrizne. pri nas ni pomagalo kreganje in dopovedovanje na smeš, ampak huda pazljivost ko se je približal pa sem ga lepo pogledal in potiho opomnila da ne sme. trkam in tako ga je minilo, no pa tudi špela je imel tako obdobje in je aljaža vgriznila v prst da se mu je ornk poznalo!

metuljček
- otroci zbolijo kr na enkrat, ne smeš met slabe vesti! res pa je da si jz tud vedno očitam da sm kriva kr ga nisem dovolj pazla,... ampak tega ne smemo! upam, da bo anja spet kmalu v formi

cac- vse naj naj!user posted image user posted image user posted image

lavita- upam da vas ta kriza kmalu zapustuser posted image

mene je tud strah da ne bi kje zakuhal do četrtka, ko gremo na morje, kr tole prehodno obdobje je kr hudo. razlika med jutranjo in dnevno temperaturo je kr huda.

takole! zdaj pa počakam da se aljaž zbudi in grema na prevez in v šoping!

Neposredna povezava do sporočila: 3510
7.9.2009 10:16:21   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lavita*

Oba se jokata in ta velik že zjutraj govori, da ga boli v območju trebuha in da ne gre v vrtec. Mala mi je cel vikend sledila, skozi me je morala imet na vidiku. Drugače se je jokala ko esihar. en dans em jih sama peljala  v vrtec. Oba sta se me oklepala in jokala. Sama sem komaj prišla do avta, potem pa še se sama zjokala. Ugotavljam, da je tole uvajanje oz. otroka poslat v vrtec, psihično uničevanje mater. Sem bila čist konc.
Poleg tega imamo nočne burke, oba sta prehlajena. In to že zdaj, pa še konkretno nismo začel v vrtec hodit.

bomo videli kaj bo danes. Že v petek sta ostala cel dan. Mala je tam tudi spala, ta velik pa ni hotu,ker je čaku atija.

joj joj naši otroci.

lp vsem

1. Zato jaz zagovarjam zgodnje vključevanje otrok v vrtec. Mislim, da je malim še vedno lažje. Kaj pa vem? Mi imamo srečo.

2. Mami najraje ne bi dala otrok v vrtec, otroci pa to začutijo. Zato je pri nas uvajal očka. Kljub temu, da sem trdno odločena, da gresta, ker druge rešitve nimamo (razen če pustim job), me zvija, ko oddajam otroka. In jok za vogalom.

Lavita, saj bo tudi za tvoja dva sončka to obdobje minilo. user posted image user posted image

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
7.9.2009 10:22:54   
glugluglu
lavita, saj bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neboglasnica tudi jaz mislim, da je boljše zgodnje uvajanje v vrtec. Soseda je lansko leto lažje uvedla enoletnico kot dvoletnico, istočasno sta šli prvič v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 3512
7.9.2009 10:40:45   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: lavita*

joj joj naši otroci.

lp vsem

1. Zato jaz zagovarjam zgodnje vključevanje otrok v vrtec. Mislim, da je malim še vedno lažje. Kaj pa vem? Mi imamo srečo.

2. Mami najraje ne bi dala otrok v vrtec, otroci pa to začutijo. Zato je pri nas uvajal očka. Kljub temu, da sem trdno odločena, da gresta, ker druge rešitve nimamo (razen če pustim job), me zvija, ko oddajam otroka. In jok za vogalom.

Lavita, saj bo tudi za tvoja dva sončka to obdobje minilo. user posted image user posted image

1. user posted image ... tudi sama zagovarjam to, čeprav me moji domači postrani gledajo... sploh sestra... samo ona je svoja pesem... sva imeli v soboto kar malce glasnejši pogovor glede vrtca... nima veze, če bi rabila vrtec bi bila ta glavna pri županu, ker ga ne rabi, se ji zdijo vse te peticije in tožbe proti županom čisto brezveze... ah... svoja pesem, ni kaj ...

2. jah, pri nas sem pa kar jaz uvajanje opravila, ker naš očka vsako jutro joka, ko Lovra pusti v vrtcu, je tudi že prej, ko ga je vozil in pustil pri moji mami... saj veste: Ko me pa tiste očke tako lepo gledajo... saj je meni tudi hudo, samo kar je treba je treba, tudi midva morava v službo, da se imamo lahko fajn... tudi prejšnji teden, ko smo šli za 2-3 urice ven mi je bilo grozno, pa sem se doma kar zamotila, pospravljala in kuhala, pa je kar šlo, itak se mi je smejal in objemal, ko sem ga prišla iskat... jaz zdaj pravim, da smo dopoldan vsak v svoji službici, popoldne smo pa skupaj... verjetno se zgoraj napisano zdi, kot, da mi je vseeno za malega, ampak drugače mi ne bo šlo, če hočem, da se imamo potem vsi fajn in se crkljamo... je treba biti včasih kar na trdnih tleh in take reči sprejet take kot so... nazaj itak ne moreš, lahko greš samo naprej in vztrajaš...

3. ... joj, kakšen čuden dan imam danes... user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 7.9.2009 10:41:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 3513
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 11:06:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3514
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 11:12:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3515
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 11:15:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3516
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 11:18:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3517
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 11:21:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3518
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 11:27:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3519
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 11:32:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3520
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 11:33:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3521
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 11:40:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3522
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 11:42:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3523
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 11:43:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3524
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 11:49:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Prazniki na delovni dan v letu 2025
V letu 2024 je kar 12 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2025? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...

Otr. voziček.
пеперутка16

Kako dolgo ste otroka prevažali v vozičku, po tem, ko je že dobro hodil?

Uporabljamo le nosilko. (0%)

Dokler ni shodil. (67%)

Dokler ni hotel več v voziček. (0%)

Do enega leta. (17%)

Do dveh let. (0%)

Do treh let. (17%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!