|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
6.9.2009 19:35:52   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska
zimska, verjamem da je naenkrat kar hud tempo, ker se ti je vse naenkrat začelo, ampak boš videla, da se boš navadila ... ma saj smo se morale vse, če ti je to kaj v tolažbo user posted image

Mah, ni mi v tolažbo... Ve ste se morale navaditi samo na nov ritem vrtec - služba, pozabljaš pa na dejstvo, da sem jaz noseča, brez pomoči mame/tašč/tetk... V službi moram biti ves čas okom/skokom non-stop na nogah in v preži (šifra ki jo bo GR gotovo razumela), ob 4ih končam, poberem sineta in se začnem njemu posvečati, seveda ni časa za počitek. Potem pa še vsa gospodinjska opravila... Boli me križ, špika me v trebuhu... Naj gre na bolniško? Ja, kdo mi jo bo pa dal... Mah brezveze, da jamram pa slabo voljo trosim tu. Ajde, uživajte!

uf, bejba, res ti ni fajn. ampak bo, boš videla... mogoče maš malo slab dan in gledaš na vse bolj črno. verjamem pa ti, da ti je težko. tut jst sama sebe včasih lovim. naši falotki so ravno v takem času, ko jih je vsepovsod polno. potem pa še služba, v mojem primeru pa faks in je včasih res tuuuuuuuuuuuuu mač. drži se! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
6.9.2009 19:36:23   
neboglasnica

Mah, ni mi v tolažbo... Ve ste se morale navaditi samo na nov ritem vrtec - služba, pozabljaš pa na dejstvo, da sem jaz noseča, brez pomoči mame/tašč/tetk... V službi moram biti ves čas okom/skokom non-stop na nogah in v preži (šifra ki jo bo GR gotovo razumela), ob 4ih končam, poberem sineta in se začnem njemu posvečati, seveda ni časa za počitek. Potem pa še vsa gospodinjska opravila... Boli me križ, špika me v trebuhu... Naj gre na bolniško? Ja, kdo mi jo bo pa dal... Mah brezveze, da jamram pa slabo voljo trosim tu. Ajde, uživajte!

1. Popolnoma razumem. user posted image

2. Jap, tudi jaz. user posted image

3. Tukaj pa lahko malce izprežeš, saj je sine utrujen od vrtčevskega dogajanja in rabi po mojem samo malce miru ali crkljanja ali solo igranja... Poskusi si takrat malce oddahniti.

Greva jutri na kavo? Itak grem dopoldne v City park po nekaj malenkosti, reci, če imaš čas.

Ja ja, saj vem, da sem se že poslovila. Ampak se mi dozdeva, da je sine zakuhal. Sicer spi, ampak je nekam vroč. bemti.

Neposredna povezava do sporočila: 3477
6.9.2009 19:42:07   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

1. Popolnoma razumem. user posted image

2. Jap, tudi jaz. user posted image

3. Tukaj pa lahko malce izprežeš, saj je sine utrujen od vrtčevskega dogajanja in rabi po mojem samo malce miru ali crkljanja ali solo igranja... Poskusi si takrat malce oddahniti.

Greva jutri na kavo? Itak grem dopoldne v City park po nekaj malenkosti, reci, če imaš čas.

Ja ja, saj vem, da sem se že poslovila. Ampak se mi dozdeva, da je sine zakuhal. Sicer spi, ampak je nekam vroč. bemti.

uf, to pa pr nas ne gre... kr pride čist nor iz vrtca in skače po meni, divja in se veseli, da je z mano... ni mira. jst to malo rešujem tako, da se vležem pred kavč na tla in se on igra in jst počivam, pač na tleh, in se tu in tam lahko stisne k meni ali pa se valja po meni, beri hodi po meni... ampak zimska to pri tebi odpade, moraš čuvat buškota!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
   [Brisano sporočilo]
6.9.2009 20:00:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3479
6.9.2009 20:05:38   
Inigo
rebeca - naš grizli se je hvala bogu umiril. in ne grize več. jst sm bla tako huda, ko je ugriznil, da je ponavadi začel jokat in se je še bolj razpizdil... sm ga dala v kinderpet na timeout in je blo pol bolš. zdaj pa ne grize več.

Neposredna povezava do sporočila: 3480
   [Brisano sporočilo]
6.9.2009 20:18:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3481
   [Brisano sporočilo]
6.9.2009 21:04:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3482
6.9.2009 21:38:49   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska
zimska, verjamem da je naenkrat kar hud tempo, ker se ti je vse naenkrat začelo, ampak boš videla, da se boš navadila ... ma saj smo se morale vse, če ti je to kaj v tolažbo user posted image

zimska, prav nič ne pozabljam na tvoje stanje ... samo potolažiti sem hotela, pa vidim, da sem bila neuspešna. Vem, da ni prav nič fajn v taki situaciji. Sama se pač spopadam s težavami druge vrste, rešila jih bom pa pač, kakor se bo pač dalo.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3483
6.9.2009 22:01:31   
metuljcek321
Čer!

Prišibali z morja, mala nekam sumljivo vroča, ko jo dam iz avta - zmerim temperaturo - 39°C - pikica moja mala.

Sva jo ohlajala v banji, dala sem ji svečko, zdaj je bolje - po pojedeni flaški je zaspala kot polhek.

Imam kar slabo vest, ker nisem nič opazila/posumila - nič ni kazalo, da bi jo kaj posebej matralo: oba dneva na morju je namreč FUUUUL lepo in veliko jedla (tudi kakala zelo, zelo), bila naspidirana, letala naokoli, se smejala, le pop. je bila bolj jokava, kar ni v njeni navadi, a sva to pripisala utrujenosti in spremembam (vrtec, vožnja, morje) ... srčno upam, da so res samo zobki & da je vse OK. Ubošček moj mali!

Povrh vsega naj bi jutri ostala v vrctu 7 ur, pa mi ni čisto jasno, kako. Nekako se pričakuje, da se jo bo še kar nekaj dni uvajalo ... vendar moj mora na faks, ima izpite, jaz pa v službi ne morem kar tako dobit dopusta. Ah, ja, bodo pa poklicali, če se bo kaj zaštrikalo. Najprej mora bit itak brez vročine ...  we'll see ... kakšno pestko stisnite, please! Jo bom res hvaležna. Thanks!

Poročam ... zdaj pa hitro v horizontalo ...

PS: Majuška, WB, odlične slikce, fajn, da ste se imeli prekrasno!
PPS: Hvala za vse odg., za uživancijo na kolesu, za pomembne odločitve (noht & neoperacija), nove frizure, bon voyage, OMG za grizenje - jaz bi kar vztrajala pri "Ne," flowerin timeout period zveni tudi ok ... sam tolk čist na kratko ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
6.9.2009 22:32:06   
Majuska
Ojej, boga Anja ... samo da bo čimprej boljše! user posted image

Drage moje, šibam spat ... jutri imam skok v realnost, beri -> vrnitev v službo ...

Nočko user posted image

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
7.9.2009 7:56:03   
Majuska
'jutro julijke,

evo mene na delovnem mestu ... imam že polno mizo papirjev, ampak preden se lotim, bo padla kavica.

In zajtrk za vse nas

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
7.9.2009 8:09:47   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Imam kar slabo vest, ker nisem nič opazila/posumila - nič ni kazalo, da bi jo kaj posebej matralo: oba dneva na morju je namreč FUUUUL lepo in veliko jedla (tudi kakala zelo, zelo), bila naspidirana, letala naokoli, se smejala, le pop. je bila bolj jokava, kar ni v njeni navadi, a sva to pripisala utrujenosti in spremembam (vrtec, vožnja, morje) ... srčno upam, da so res samo zobki & da je vse OK. Ubošček moj mali!

Nekako se lahko kar podpišem pod tole. No, tudi midva bova ostala kar lepo doma, saj je imel ob 07.00 kar 38,6 C. Včeraj je skoraj zaspal ob 18 uri, sem ga skopala, je pojedel in zaspal že ob 18.20. Se ej pa ob 21.00 zbudil in žuriral z vročino kar dve uri, nakar je omagal. Dojila sva se olala...

Tako, pri P so rekli, da naj bo vročina 3 dni, da se razvije kar se ima za razviti.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
7.9.2009 8:25:50   
CAC
[/link]

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.rtvslo.si/_up/photos/2008/12/08/u55185-70881_kava-1-a_show.gif&imgrefurl=http://www.rtvslo.si/slike/photo/70819/&usg=__CBi42_BRNKGlwSmYz97sh7CRc2g=&h=300&w=400&sz=38&hl=sl&start=12&sig2=_9LIYSKR3-Ue8b9-r_8GWQ&um=1&tbnid=6z0Qm4qixxi3HM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dkava%26hl%3Dsl%26um%3D1&ei=L6ekSsTJJsORsgax0b3SBA]

Jutro!

Evo pošiljam vam vsaki košček tortice in eno mega dobro kavo.... mam danes namreč rojstni dan....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3488
7.9.2009 8:26:56   
CAC
[link=http://www.sladkitoni.si/torte/jubilejne_koncno/torta_jubilejna_6a.jpg][/link]

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
7.9.2009 8:27:49   
CAC
EH, SEM SPET ZAŠUŠTRALA......
JE BLA VIDNA SLIKA, KO SEM PA POSLALA, PA JE SAMO LINK user posted image

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
7.9.2009 8:28:57   
3jeMi
CAC... VSE NAAAAAAAJBOLJŠE!!! user posted image

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
7.9.2009 8:29:42   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: CAC

[/link]

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.rtvslo.si/_up/photos/2008/12/08/u55185-70881_kava-1-a_show.gif&imgrefurl=http://www.rtvslo.si/slike/photo/70819/&usg=__CBi42_BRNKGlwSmYz97sh7CRc2g=&h=300&w=400&sz=38&hl=sl&start=12&sig2=_9LIYSKR3-Ue8b9-r_8GWQ&um=1&tbnid=6z0Qm4qixxi3HM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dkava%26hl%3Dsl%26um%3D1&ei=L6ekSsTJJsORsgax0b3SBA]

Jutro!

Evo pošiljam vam vsaki košček tortice in eno mega dobro kavo.... mam danes namreč rojstni dan....

user posted image

vse najboljše CAC user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu CAC)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
7.9.2009 8:30:30   
CAC
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

CAC... VSE NAAAAAAAJBOLJŠE!!! user posted image

hvala, hvala,

sem pa mal jezna, ker slikce niso tako izpadle kot sem želela in kot je bilo vidno...
ampak glavni je namen, a ne? user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
7.9.2009 8:32:07   
CAC
hvala Majuska

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
7.9.2009 8:34:02   
CAC
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Nekako se lahko kar podpišem pod tole. No, tudi midva bova ostala kar lepo doma, saj je imel ob 07.00 kar 38,6 C. Včeraj je skoraj zaspal ob 18 uri, sem ga skopala, je pojedel in zaspal že ob 18.20. Se ej pa ob 21.00 zbudil in žuriral z vročino kar dve uri, nakar je omagal. Dojila sva se olala...

Tako, pri P so rekli, da naj bo vročina 3 dni, da se razvije kar se ima za razviti.

tudi mi smo pred dvema tednoma meli vročino skoraj 3 dni, potem pa zginla, tako kot je prišla, pa nič ni bilo- ne zobki, ne kaj drugega

ja, mora pa vsaj 3 dni bit vročina, da lahko kaj ugotovijo pri P

Neposredna povezava do sporočila: 3495
7.9.2009 8:39:13   
3jeMi
Morgen, lejdis!

user posted image user posted image user posted image  za vse "kuharčke"... pozdravite se čimprej, deteta naša...

kaj naj rečem... danes sem tečna ko sto mater... ne vem še čisto dobro zakaj, samo sem... bom pa to izkoristila in danes težila "mojim dolžnikom" tule v službi... user posted image

drugače pa... naš mali gospod so veliki gospod... en dan bi hodil sam, drug dan spet ne... kar nekaj menca... user posted image ... bo že...

drugače smo šli pa včeraj k babici in dedku,in babi se je začela kar trest, ko je zagledala Lovra... Lovro je pa tudi kar poletel k njej, joj kakšna ljubezen... smo jima dali kar cel popoldan, da sta se crkljala user posted image
aja... pa še tole sem vam hotela davno napisati... naš Lovro imam pri babici muco z imeno Cica mica... in je "punca" avgusta skotila tri mladičke... porodničar je bil pa kar naš pes user posted image ... vse lepo in prav, nekaj dni so bili v lopi v škatli, ko jih je Cica mica odnesla neznano kam, očitno na varno... po 4 tednih pa jih je končno prinesla na plano in naselila v pasji uti in tako izselila našega velikega psa user posted image ... ampak, peso nima nič proti, celo več teli trije mladički črički imajo zdaj celo svojega psa čuvaja... naš veliki pes jih ima skoz na oku in skrbi, da ne odlutajo kam predaleč... Lovro?... on pa itak samo vriska, ko zagleda svoje muce... user posted image

... nič sem kar zabluzila...

uživajte... grem težit...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 9:05:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 9:12:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3498
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 9:23:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3499
   [Brisano sporočilo]
7.9.2009 9:25:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Najboljša kombinacija imen za dvojčici:
anzetkula

Prosim za vaše mnenje.

Mija in Pija (37%)

Alja in Ajda (33%)

Leja in Teja (30%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!