Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
wiiiiiiii kozo mam khurde hvala, jo grem prec na častno mesto postavit
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:03:30
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde mimi, kr smej se če bi ti tok delala ko me... evo jaz sem se danes odločla, da si bom abtronic kupla, da bom še telovadla lahk pred račkotom .... mi danes ena prijateljica rekla, da pomaga in da se pozna na mišicah trebuha , no mogoč pa še rata
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
evo jaz sem se danes odločla jst sem pa mjislila da za kmetovanje
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:08:51
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 evo jaz sem se danes odločla jst sem pa mjislila da za kmetovanje sej tale FB me že tud neki cajta matra ...sam se ne dam, da se ne bom še bolj zasvojila ....mi more še mal cajta za dragega ostat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:12:29
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 evo jaz sem se danes odločla, da si bom abtronic kupla, da bom še telovadla lahk pred račkotom .... mi danes ena prijateljica rekla, da pomaga in da se pozna na mišicah trebuha , no mogoč pa še rata ne vem, no, je imela moja sestra tud eno tako napravo pa ni nič pomagalo, bo treba kar nekaj trebušnjakov na dan naredit , samo meni se pa res ne da, preveč sem nenaspana pa rajši kaj drugega delam, ko imam minuto za sebe
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:16:31
|
|
|
|
Jancci
|
O mimi. Jest sem imela tud ene ideje za tole nič delanje in mišice se kar krepijo kupit, pa sem pol mal po netu pobrskala in prebrala, da je en šit. No, pa pol nisem naročila. Trebušnjaka pa od poroda še niti enega nisem naredila. Pa bi mogla, da me nebi to khrbet bolel...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:17:23
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 evo jaz sem se danes odločla jst sem pa mjislila da za kmetovanje jst tud
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:18:15
|
|
|
|
Anonimen
|
mimi tale reč ti maščobo tolk zacvrkne, da ti je še z liposukcijo pol ne morjo ven spravt tko da ne vem, jst nebi glih.....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:20:54
|
|
|
|
Anonimen
|
sam matr ej, ta trebuh sem se prej v spalnci na postlo vsedla v samem modrcu in me je kap skor, k sem se od strani vidla če neb bla na tabletih, bi ziher šla cb kupit groza, res...pa bo res menda treba kej mignt, al kaj kolk mislte da je zadost trebušnjakov na dan? po moje bi jih že ene 5 moglo bit glede na to, da še nikol v življenju jih nisem delala, bi že to bil blazen napor za telo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:21:29
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci O mimi. Jest sem imela tud ene ideje za tole nič delanje in mišice se kar krepijo kupit, pa sem pol mal po netu pobrskala in prebrala, da je en šit. No, pa pol nisem naročila. Trebušnjaka pa od poroda še niti enega nisem naredila. Pa bi mogla, da me nebi to khrbet bolel... ti bi jih mogla zarad hrbta, ki te boli, jst pa zarad trebuha, ki mi visi kva je bolje??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:23:03
|
|
|
|
Ploha
|
jst sm jih pa do zdej ene dobrih 100, sam kaj ko to delam vsak mesc 15-20 trebušnakov
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:24:42
|
|
|
|
barba
|
Jancci - jst tud nč ne delam trebušnakov, čeprov mi je kar slab k svoj vamp pogledam. Začnem drug tedn z aerobiko in bodypampom De se mal považim kva sm zdele zvečer zašila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:25:31
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 sam matr ej, ta trebuh ja sej zato pa razmišljam o neki varianti , ker trebušnjaki nič ne pomagajo ....sem jih raj kr nehala delat , bi jih menda mogla okol 50/dan nardit da bi blo kaj
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:25:41
|
|
|
|
khurde
|
dej nehite o trebuhih
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:26:29
|
|
|
|
khurde
|
barba,
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:27:02
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: barba Jancci - jst tud nč ne delam trebušnakov, čeprov mi je kar slab k svoj vamp pogledam. Začnem drug tedn z aerobiko in bodypampom De se mal považim kva sm zdele zvečer zašila ej ful je lepa obvaladaš
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:27:11
|
|
|
|
mimi30
|
De se mal považim kva sm zdele zvečer zašila user posted image user posted image Barba super je in ti tud, da ti rata
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:28:02
|
|
|
|
Anonimen
|
barba ful dobr jst mam tud urezane 4 trenerke, spodnje dele za ulo, sam skp jih še morm spravit
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:28:21
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde dej nehite o trebuhih nimaš kej dodat, ker ga nimaš
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:28:23
|
|
|
|
barba
|
Men je tud ful všeč ... bo Tine taprav frajar ... še hlače pridejo zravn
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:29:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ej mimi a tolk si jih delala pa nč a bojo stezniki kej moderni spet kmalu
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:29:52
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 barba ful dobr jst mam tud urezane 4 trenerke, spodnje dele za ulo, sam skp jih še morm spravit jaz bom pa mal pomislila kje imajo kakšne fajne za kupit pridne ste punce, ni kaj
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:32:06
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: khurde dej nehite o trebuhih nimaš kej dodat, ker ga nimaš bi blo lepo, ja jaz se sam sprašujem, če gre pol koža kej skup in če popek rata običajne oblike pa če unih milijon strij zgine, no, sej ne, da že zdej nisem zadovoljna, prej sem mela prav brazde, med nosečnostjo pa niti ene, vse po porodu
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:32:46
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ej mimi a tolk si jih delala pa nč a bojo stezniki kej moderni spet kmalu dans sem glih mojmu predavala, da bi blo najboljš, da imamo še enega , da se ne rabim zdaj s tem trebuhom matrat ....pol bom pa itak že tolk stara, da ni več nč hudga, če mam mal trebuha delala sem jih po 30/dan
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 22:33:12
|
|
|
|
khurde
|
a se da kje sam spodnji del trenirk kupit? k vse je večinoma v kompletih
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?