|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
7.9.2009 8:39:06   
ronja
Punce, ve niste normalne! 1 usran teden me ni, pa naklofate nov del in še en kup strani - kdo bo to bral? no, jaz ne, ker nimam časauser posted image . Kak ste se mele? - kratka obnova, če se kateri da: sem pogledala na začetku teme, da se plohca pridno kemijo uči, se ne bom nič silila zraven, ker si verjetno že naredila izpit, č eboš pa še kaj rabila, pa povej.
farme vam laufajo, glede na število strani, predvidevamuser posted image .

No, še zadnjo stran sem pogledala, pa vidim, da se menite o postavi - no, jaz bi bila čisto zadovoljna, če bi takole ostalo do konca mojih dni (z izjemo še kakšne morebitne nosečnosti, seveda). Popek sicer ni čisto čisto isti kot je bil prej, ampak tako grd pa tudi niuser posted image . Sem na morju kar shujšala, tak da mam zdaj toliko kil kot konec prvega letnika srednje šole, takrat ko sem dokončno zrasla - 53, pa mere so tudi kar ok za moje pojme, tak da jaz sem čisto zadovoljna s temi poporodnimi "dosežki"user posted image , sploh ker je šlo "samo" - beri en teden sama s tamalimadvemauser posted image . No, ta teden smo bili skup, hvalabogu, tak da nisem več kaj dosti shujšala, pa več niti nočem, pod 53 sem ko duh - oz. ko smrt - taka upadla lica dobim in se sama sebi zdim prav grda. Tak da tako kot je, je čisto fajnuser posted image . Da ne bomo samo jamrale, heheuser posted image user posted image . Pred morjem je bilo pa pri meni tudi še vedno nekaj bušija, ampak meni morje vedno te stvari porihtauser posted image , sam da vodo vidim, hehe.

mimi, a sta kaj naredila?user posted image Te moramo it k julijkam iskat?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 601
7.9.2009 8:40:00   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

mimi, mogoče si je pa premisli glede 3. otrokauser posted image user posted image

user posted image     user posted image že grem

user posted image ni si premisliluser posted image ....kolk pogostouser posted image ga lahk vprašam, če si je že premislil, da ne bo nadležnouser posted image user posted image ....najmajn 1x dnevnouser posted image user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 602
7.9.2009 8:41:23   
mimi30
jutrouser posted image

noč čist za en k****.....jedla, jedla, jokcala,....user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 603
7.9.2009 8:43:46   
mimi30
Ronja, sploh ni težava v kg....težava je v mehkem, brezobličnem trebuhuuser posted image .....in WB user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 604
7.9.2009 8:44:11   
Zvezdica
Jutro

Smo nazaj. brala vas bom mal počez k ste tolk naklofale v tem času. v glavnem smo nazaj, korčula je super. Kokrkoli, bom kasneje še kaj napisala, ker tamal cvili. 

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 605
7.9.2009 8:48:29   
mimi30
oooo Zvezdica, WBuser posted image user posted image .....evo, datum in kraj za srečanje določena, pofočkaj se

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 606
7.9.2009 9:04:35   
ronja
punce, uganite, kaj sem danes zjutraj naredila za zajtrk!  zelenjavno JUHICO! jah, tavelika si jo je zaželala - kaj naj? - odrečem otroku juho, če si jo zaželi?user posted image user posted image

Na morju: Ronja je pridelala še en zobek, tak da ma spodaj mlečne zdaj pokrite, zgoraj še manjkata 2.
Bilo je super, samo malo je že pihalo na koncu, tak da bi lahko bila kaka stopinja več, sicer pa smo se meli krasno in sem si napolnila baterije!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 607
7.9.2009 9:11:05   
nina166
Dan!

Joj ste naklofale...saj nimam časa brat user posted image

V torek sma ble v razvojni...drugače je vse vredu, je baje dobro razvita...po njenih pojmih celo preveč za njeno starost user posted image . Je rekla "ja a se že plazi...pri njeni starosti pa se malo kateri otrok plazi" user posted image  Pa rekla je da še ne sme sedet...sem jo vprašala kaj naj naredim, ker se že sama vsede...a jo naj nazaj dol tišim, da bo ležala user posted image  Mi je to tako mimo...po moje če se otrok iz plazenja sam vsede potem je že zadost velik in razvit, da lahko tudi sedi...in jo bom zato kar pustila, da lepo sedi, če se sama vsede. Mi je pa zatežila glede teže...je baje eno kilo presuha. In me je spraševala če že kaj je, pa sem rekla, da bolj malo ker noče. Na začetku je lepo jedla, zdaj pa že kak mesec štrajka in ko vidi žlico se kar stran zasuče...sicer ji pol dam da poje saj kako žlico, samo to ni to...na silo pa ji tud ne mislim dajat, ker se ji bo hranjenje še bolj uprlo. Tako da res ne vem kaj naj da bo začela saj malo jest user posted image

Domen je začel z vrtcom...prva dva dni je bilo vredu, potem se je dva dni malo jokal ko sem šla...danes pa me je bolj žalostno gledal, jokal pa ni. Upam, da se čimprej navadi.

Drugače pa vse po starem...še vedno se enih 10-krat na noč zbudimo, še vedno morem hodit zvečer zraven nje spat in pol skoz ležat zraven nje...malo  je prehlajena, teče ji iz noseka in malo kašlja

Zdaj pa sem dobila obisk...čao

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 608
7.9.2009 9:16:51   
Anonimen
Ronja je pridelala še en zobek, tak da ma spodaj mlečne zdaj pokrite, zgoraj še manjkata 2.

a petice že tud ma al kauser posted image pa WBuser posted image

nina pr kteri si pa bla v razvojniuser posted image mal čudn tole....itak da če se sam vsede otrok, se pač vsede...pa tud - 7m so stari, mi ni glih jasno kaj je mislila....

zvezdica hojuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 609
7.9.2009 9:27:19   
Anonimen
aja, sm šele zdele porajtala, da ronjo misliš, ne lejlouser posted image user posted image to bo pa že štimalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 610
7.9.2009 9:37:54   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

nina pr kteri si pa bla v razvojniuser posted image mal čudn tole....itak da če se sam vsede otrok, se pač vsede...pa tud - 7m so stari, mi ni glih jasno kaj je mislila....

Pri Jonkovi v Velenju. Saj je meni tudi to ful čudno...vredu če bi jo z blazinami zalagala, da bi sedela, ampak če pa se sama vsede, pa ne vidim smisla, da jo dam pol ležat. Meni je to čist mimo.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 611
7.9.2009 9:40:28   
ronja
aja, sm šele zdele porajtala, da ronjo misliš, ne lejlouser posted image user posted image to bo pa že štimalouser posted image

hehe, ja, Lejla še ostaja na 3eh - kot jih je pridelala že prejšnjič na morju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 612
7.9.2009 10:58:04   
khurde
howdy user posted image

ronja, zvezdica, wb

nina, sam to je čudna fiziioterapevtka... sej če otrok sam dela stvari, je pol že dovolj močan za to... pa če se sama usede, je verjetno ne morš pol non-stop v ležeč položaj dajat user posted image čudni so... kva bi pol šele rekla na mojo, k je včer cel kavč prehodila, da je do kompa prišla user posted image a nej jo pol kr v ležalnik privežem, pa nej tam ždi user posted image

ronja, kok obrokov ma lejla? pa a poje že za cel obrok a bolj malo? moja poje max. dve žlici, poravnani user posted image

za srečanje ne vem, odvisno kako bom z avtom user posted image

lep dan vsem! user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 613
7.9.2009 11:21:45   
Ploha
ejjjjjjjjjjjjjjjj bla na zagovoru, je reku da je ful zadovoln z mano in da do zdej ni nuben tako znal kot jaz, pa mi je kr 9 ruknu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 614
7.9.2009 11:22:54   
sonček33
Ploha super. Pa teb gre tole materinstvo pa faks prav fajn skupej ...bravo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 615
7.9.2009 11:25:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Pri Jonkovi v Velenju. Saj je meni tudi to ful čudno...vredu če bi jo z blazinami zalagala, da bi sedela, ampak če pa se sama vsede, pa ne vidim smisla, da jo dam pol ležat. Meni je to čist mimo.

no, se zato sm prašala, k mi smo tud z ulo k njej hodli, pa ni mela takih čudnih idejuser posted image k je zmeri poudarjala glih to - da se otroka pusti, da počne kar zmore in ko enkrat sam neki nardi, pol je na to sigurno pripravljen....po moje je kej zabrkala, pa je mogoč misla da je mlajšauser posted image

plohauser posted image user posted image user posted image pa ti razturašuser posted image

midva sma bla zun....zdej pa orehov rogljič jem...morm nadomestit pokurjenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
7.9.2009 11:27:04   
Ploha
aja pa zvezdica in ronja: WB

ronja: ne kemije še nimam narejene, v četrtek imam kolokvij, pa mal dvomim, da bom nardila, ampak se borimo do zadnjega....

zvezdica: a pridš na srečanje?

sonček in ulla: Hvala! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
7.9.2009 11:28:25   
sonček33
Zvezdica in ronja dobrodošli nazaj ... kakšna poletna fotka?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 618
7.9.2009 11:28:48   
Ploha
sm se odločila, da grem še podiplomca delat user posted image user posted image user posted image user posted image u sanjah user posted image user posted image  

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 619
7.9.2009 11:41:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

sm se odločila, da grem še podiplomca delat user posted image user posted image user posted image user posted image u sanjah user posted image user posted image  

počak še na kajga otroka pa kmetijouser posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 620
7.9.2009 11:55:27   
khurde
ploha user posted image

sonček, saj si me ti dodala, a ne? sem vidla, da je lovro omenjen na profilu user posted image

grem solato flancat... uno, k mi jo polži ŠE niso požrl user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 621
7.9.2009 11:55:51   
khurde
aja....... in tja, kamor so mi jo ŽE user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 622
7.9.2009 12:12:52   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

ups... kjer

me je tok matralo napisano, da sem mogla it popravt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 623
7.9.2009 12:14:29   
Ploha

ups... kjer

me je tok matralo napisano, da sem mogla it popravt user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ulla: ja sej, bistvo je kmetija...zdej mam 3 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 624
7.9.2009 12:26:56   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ejjjjjjjjjjjjjjjj bla na zagovoru, je reku da je ful zadovoln z mano in da do zdej ni nuben tako znal kot jaz, pa mi je kr 9 ruknu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?