Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 20:54:15
|
|
|
|
krtekxx
|
Ojla. Smo se mal šetali po Gorenjski in ocenjevali škodo neurja. FB: jaz sem frendica od Barbe in Ulle - dejta mi mal poslat predloge za frende ostalih "vrtnaric in kmetic". D o J E N J E: dejte mi povedat koliko ve še dojite - tiste ki dojite. Mene je moja punca čez dan čisto odstavila. Upam, da me bo kmalu tudi čez noč.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 20:55:32
|
|
|
|
Anonimen
|
dejte mi povedat koliko ve še dojite - tiste ki dojite. kr naprej
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:09:43
|
|
|
|
Jancci
|
dejte mi povedat koliko ve še dojite - tiste ki dojite Čez dan mogoče popoldan če jo prime, drugače pa zvečer in ponoči.. cca 20ih, 1ih, 5ih. Sem pa tja tudi dopoldan.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:15:07
|
|
|
|
barba
|
dojenje - še samo ponoči 2x ... tu upam, da kmal neha bluzit ponoč. Mam kronično pomanjkanje spanja
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:17:04
|
|
|
|
krtekxx
|
Barba, jaz sem povišala dozo kav iz 2 na 3. Nekako shajam.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:20:45
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha farfala: imaš ZS, na katerm sem ti vse priimke skup dala pa nicke,...pa za vročo čokolado boš dala pa veš da, pa še smetano na vrh al pa red bull
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:20:52
|
|
|
|
Anonimen
|
neo bi sam na joški visel cele noči, no sej tak visi skoz z majco pod vratom zavihano spim
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:22:15
|
|
|
|
sonček33
|
barba super lepa trenirka a moja prijateljica na fb pa nobena noč bit..dej pošljite mi od krtekxx pa od ulči barba ti sploh ne veš kolk hudio je če želodec boli mi se ne dojimo že dolgo, ampak ponoči pa tudi še 2x jemo ...včasih rata 1x, samo to je redko, ob praznikih a mislite, da je še za kopat se v morju?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:23:51
|
|
|
|
krtekxx
|
skoz z majco pod vratom zavihano spim Nisi edina. Ploha, sem mal pobrskala za nazaj in ...a se možiš? ma dej, poznam engam ki ti lahko fotke retušira, da boš taka zgledala kot une v tistih oblekah. Jo je tudi Helenci (Blagne).
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:25:34
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx Barba, jaz sem povišala dozo kav iz 2 na 3. Nekako shajam. jaz sem pa prešla iz brezkofeinske na kofeinsko barba Samo je tud vsako drugo noč bolj glasen
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:34:02
|
|
|
|
mimi30
|
čer jaz sem se tolk zasekirala zarad polžev , da sem šla kr v ce k mami v blok za 2dni danes smo bili dopoldne na ce gradu....je bil nek srednjeveški dan za otroke....ena punčka je imela podganco na rami in jo je po repu lupčkala dejte mi povedat koliko ve še dojite - tiste ki dojite. non-stop....ravno zdajle sem mogla skočit .....danes jo je po dveh žlicah GH takšna želja po dojenju prijela, da se je cela zvijala proti joški in pol sem ji jo dala in sem bila cela posvinjana od riža
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:37:35
|
|
|
|
mimi30
|
nogice: sem vzela zadnjič uno merilo od elefanten in ima št. 18.... sem pa za nejca uporabljala une zokenčke, ki imajo cel podplat v gumi in so se fajn obnesli, niso dol lezli....ste me spomnile jih moram poiskat , samo moja jih še ne rabi se še nič ne postavlja
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:38:38
|
|
|
|
mimi30
|
mojca čestitke ....jaz bi tud kr še enga pa se moj brani
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:40:17
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: Ploha farfala: imaš ZS, na katerm sem ti vse priimke skup dala pa nicke,...pa za vročo čokolado boš dala pa veš da, pa še smetano na vrh al pa red bull wiiiii krtekxx: a bi bla moja frendica na FB?? sam še ti mi mankaš v kolekciji krtekxx: hehe če bo dnar takoj , pomoje še za fotografa nava mela (hec)
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:41:45
|
|
|
|
Ploha
|
mimi: vse tabul špeli za obmesečnico!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:43:41
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha mimi: vse tabul špeli za obmesečnico! kaj si po tickerju gledla ....ni glih točn, obletnica je bila že tretjega....pa vseen hvala
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:47:17
|
|
|
|
Ploha
|
hahahaha ups, jst sm bla svet prepričana da smo 3-ga pojma nimma zadne čase le se me glava drži sam v glav mam kako se polže pobija.... jutr ma že meta pomoje mi ni več pomoči...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:48:02
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 barba super lepa trenirka hvala ... zdele eno za Tineta delam ... bom pol slikala k dokončam IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 barba ti sploh ne veš kolk hudio je če želodec boli ooo, zlo dobr vem ... sm mela ful težava z želodcem k sm bla še doma ... tale moj mož je res hujš k otrok k ga kej boli ... mam več dela z njim krtekxx - brez kofeta sm itak napol mrtva ... enga rabm, da spregledam, pol pa še enga da lohk štartam, če pa hočem še misl zravn pa še enga
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:50:00
|
|
|
|
mimi30
|
sam v glav mam kako se polže pobija... prav kruto ne
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:50:59
|
|
|
|
khurde
|
čer, ulla, ma kr cifro, očitno že zdej na veliki nogi živi sej ta 20-21 ji ni čist prav, mal prevelika, verjetno bi ji bila 18-19 popolnoma prav, sam pri ostalih nogavičkah te cifre ji peta že dol mal leze kdo ste pol še na fb? jaz mam ullo, pa ploho, k se prav grdo smejita moji najdbi v pandorini skrinjici , pa jancci zdej in barbo, spetko, symono, kiaro, pol se mi pa zdi, da se že nekak neha sej ne vem, kva nej... mal bi mogla na farmo pogledat, pa ne vem, če se mi da, sem že dons itak fižol pobirala na farmi ga vsaj luščit ni treba
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:52:36
|
|
|
|
mimi30
|
krtekxx - brez kofeta sm itak napol mrtvauser posted image enako....se mi zdi, da ponoč še nekak dam joško ven, da nahranim tamalo, tud zbudim se in jo pokrijem, nejca porihtam, zvečer lahk bedim, sam zjutri pa nikakor ne morem oči odpret ...imam čist suhe in skup zalimane in ne gre za boga ne
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:54:19
|
|
|
|
mimi30
|
em že dons itak fižol pobirala user posted image na farmi ga vsaj luščit ni treba user posted image kr neki na pol ...sam pobereš pol pa vstran vržeš al kaj
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:55:55
|
|
|
|
Anonimen
|
verjetno bi ji bila 18-19 popolnoma prav, jst sem glih dons neotu uline elefantke št.18 za foro probala - jih je nosla k je hodla, se pravi 14m+ pa so mu ful preveliki še bosta mela očitno male tačke...pa sej od naju tud nobedn nima velikih nog - jst mam 37, moj pa 42
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:58:31
|
|
|
|
khurde
|
aja, krtekxx, jaz dojim non-stop... ob ene sedmih zjutraj, pa pol okrog desetih, pa ob ene enih poje uno žlico al dve gh, pa spet dojenje, pa ob ene treh, štirih spet, pa zvečer ene dvakrat zaporedoma, pa ponoč ene trikrat, včas tut več, sej ne vem, mam majco gor, pa je samopostrežna mimi, kr smej se če bi ti tok delala ko me...
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 6.9.2009 21:58:39
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde čer, ulla, ma kr cifro, očitno že zdej na veliki nogi živi sej ta 20-21 ji ni čist prav, mal prevelika, verjetno bi ji bila 18-19 popolnoma prav, sam pri ostalih nogavičkah te cifre ji peta že dol mal leze kdo ste pol še na fb? jaz mam ullo, pa ploho, k se prav grdo smejita moji najdbi v pandorini skrinjici , pa jancci zdej in barbo, spetko, symono, kiaro, pol se mi pa zdi, da se že nekak neha sej ne vem, kva nej... mal bi mogla na farmo pogledat, pa ne vem, če se mi da, sem že dons itak fižol pobirala na farmi ga vsaj luščit ni treba če je pa smešn nooo še zdej se smejim...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?