Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 22:01:09
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa morm pa pohvalit mojga pikeca, se mi zdi da sem te tri dni videla mal napredka... se ful trudi dvignat samostojno, sicer mu ne uspe, ampak ker toliko vadi, se krepijo trebušne mišice in vidim tudi drugje rahel napredek
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 22:02:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 22:02:29
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ evo, ostro oko dr.metuljeve je našlo nekaj saj ti dobro veš kaj. Ja, drage moje, dr. je natančna in prav picajzlasta včasih, a ne?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 22:02:58
|
|
|
|
ksenci
|
jz grem tud počas vodoravno. nočko!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 22:03:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 22:03:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 22:03:54
|
|
|
|
ksenci
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ evo, ostro oko dr.metuljeve je našlo nekaj saj ti dobro veš kaj. Ja, drage moje, dr. je natančna in prav picajzlasta včasih, a ne? mal poklicne deformacije zram
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 22:04:06
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa metuljček: hvala ti! res upam da mi tokrat končno uspe enkrat za vselej. itak da me zdaj nihče več ne zbada, ampak vseeno, to počnem zase. PRAVILNO! Vse prevečkrat namreč v norem tempu pozabimo prav nase - človek se razdaja za druge, da bi poskrbel zase, za to pa čas kar spolzi mimo - too bad, too bad ... se je treba potem vsaek tolk kar mal v roke vzet in reprogramirat, da postaneš ti sama nr. 1 vsake toliko - vasj pri meni vem, da je tko!
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 22:08:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 22:10:09
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ ksenči, poglej čas objave najinih postov Za trud si zaslužita tole:
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 22:11:01
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa joj ta kruhomat. vedno me spomni na eno prigodo enkrat par let nazaj. z mojim sva nakupovala in ravno sva gledala gospodinjske pripomočke, ko sta se poleg kruhomatov postavila en fuuul simpatičen starejši gospod in gospa. se je vidlo, da nimata dosti denarja, tudi v vozičku so bile samo osnovne poceni stvari. in reče on: glej marija, kruhomat, to bi nama pa prav prišlo. ona ga vpraša čist s strahom koliko je cena. in s takim veseljem je rekel, da smo 2000 tolarjev. se ful razveselita, začneta gledat in razočarano ugotovita, da je cena 20.000 tolarjev. sta se žalostno spogledala in šla naprej. ma meni je tisto srce zlomlo, še danes se spominjam tega z grenkobo, res.
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 22:11:44
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ o, metuljeva je pa updatala trakec. Luštno! A res, al kaj? Ne da bi vedla ... čakej, bom prečekirala ... be back ...
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 22:13:01
|
|
|
|
metuljcek321
|
hm ... vidim, da ga še NIsem apdejtala, ker piše: "Happy 1st birhtday" ... ta mala bo pa že čez manj kot 11,5 mesecev stara 2 leti ajme ... moram to popravit ....
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 22:13:33
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci mal poklicne deformacije zram jp
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 22:14:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 22:21:53
|
|
|
|
metuljcek321
|
flower, a maš nov podpis - zdajle sem ga zagledala - lepu, lepu & ganljivo. Ja, filmi o otrocih ipd. - jaz sem tud čist raznežena ... že prej sem bla, zdaj je pa to na žnj-to potenco. I oh so understand you!
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 22:27:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 22:30:06
|
|
|
|
metuljcek321
|
Drage moje, mejte a wonderful, unforgettable weekend ... se beremo ... mi gremo spet mal južne sosede pogledat - je naša mala morska deklica rekla, da bi šla mal na morski zrak, pa ji nisva mogla rečt ne ... spakirala sva že prej, ko je Anja mrknila, zdaj še en majčken relaksacije/rekreacije , potem pa spat ... Poslavljam se z dvema morskima slikicama naše frajlice: Daddy, let's go for a walk: Mami, meni se zdi, da imam nekaj med zobmi: Night-night, ladies PS: Dozdeva se mi, da bo ju3 precej bolj toplo oblečena, mi2 pa tud ... mam sabo skoraj zimsko opremo - he, he PPS: Ja, tud jaz sem se že ene parkrat vprašala, kdaj pa Majuška & family pribrenčijo domov z oddiha ... mam feeling, da soon, very soon ... zihr so ful uživali ... jupi ...
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 22:30:52
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 hm ... vidim, da ga še NIsem apdejtala, ker piše: "Happy 1st birhtday" ... ta mala bo pa že čez manj kot 11,5 mesecev stara 2 leti ajme ... moram to popravit .... All done!
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 22:31:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 22:34:10
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Dober večer! ravnokar sem preživela 2 urno seanso z likalnikom Zdaj pa tale radlerček zvrnem, pa v horizontalo, ker je Bor danes vstal ob 5:40 Ju3 me čaka zjutraj hitri šoping darila za Borovega prijateljčka, pa še mini šoping zame (danes sem si kupila 2 hlače), potem pa pakiranje in piknik - uf bomo bizi. V nedeljo pa štartam 6:20 zjutraj Neboglasnica - moj bučkobol je danes OK, Bor je pa tudi kar kul spal, razen seveda zgoraj omenjenega prezgodnjega vstajanja. Je pa danes spet izpustil popoldansko spanje Almera: bravo za dober večerni dejt z likalnikom - pridna, sem prepričana, da te bo še kdaj povabil k sebi v sobo Jaz imam tud kupček pripravljen - zmenjena sva za v nedeljo zvečer. Kul, da je glava bolje! Aha, Bor pa že mal čuti, da odhajaš & je zato bolj zgodaj vstal, da bi bil še nekaj minutk več s tabo, preden pobegneš. V petek zvečer se vračaš, a ne? Naj ti hitro mine, srečno pot, pa se kaj beremo! za šoping - kakšne hlače si ubodla? Kje?
|
|
RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :) 4.9.2009 22:35:45
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Ta podpis imam že kar nekaj časa, več kot mesec. Oh, yeah, bravo jaz ... hi, hi ... Ampak, saj veš, kaj pravijo: "Bolje pozno kot nikoli " Res je lep - prejle se mi je zazdelo kot bi ga prebrala prvič & se me je dotaknil ... hm, kdo ve, mogoče sem ga pa že pred mesecem komentirala, pa pozabila ... hja, everything's possible these days ...
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 23:22:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.9.2009 23:44:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2009 7:52:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......