*m*o*j*c*a*
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde dan, pri nas tut pali na etikete rob igralnega centra je tok časa obračala, da jo je najdla in pol jo kr gleda in hoče v usta nest in vse živo... in itak ne gre, ker na podlagi leži in pač ne more do ust dat, pol pa tul in vpije in vrešči pa flaše so neki najbolj zanimivga, sem ji dala par plastenk, pa vanje različne stvari, v enih obarvana voda, v drugi frnikule, pa leča, fižol, alu folija... in to ganja naokol pa revije... vse je prežvečeno pa smetnjak v kuhinji... ni bol zanimive stvari, pomoje ji je vreča všeč, k šumi pa cd-ji, če jih le doseže... vse pomeče iz omare, največkrat najdem na tleh ramonse al pa johnnyja casha maček je pa itak zakon, sploh nisem vedla, kakšno hitrost lah razvijejo taki mali kobacači, dokler ni pošponala za njim hvala za mnenja! sem dons še mami spraševala, a nej januarja probam najti mesto a nej bo z mano še doma do drugega šolskega leta, pa mi je rekla, nej ga ne serjem, nej izkoristim leto bonusa na faksu, če ga lah, ker bom itak do 70-ega leta pol na šiht visela aja, sem šla po copatke, nikjer prave velikosti al pa pretrdi, in sem pol v pikapolonici najdla ene kul nogavice, take ful visoke, skor do kolen, pletene, pa podplat je cel silikonski, ne sam par bunkic. mi je rekla prodajalka, da so jih ravno dobil in da je še dobra izbira, ker baje ful hit grejo. v bistvu so kot pleteni copatki s silikonskim podnom. bom pa videla, kok bojo kej dol lezli, verjetno ne preveč, ker so res visoki. k sem gledala tut une abs navadne nogavičke, pa so prenizki, njej vse al dol zleze al pa sama dol potegne. iz tega sklepam da sva nekako v podobni situaciji..ne vem no..js sem namreč tut v veliki dilemi, kaj nardit..diplomo mi že lektorira, sam ne vem al bi počakala pa drug let diplomirala, pa zdej absolventa vpisala..po moje mi pripada ker mam tamalo pa ker sem noseča..slišala sem neki takega..al bi se pač vpisala naprej na magisterij pa kr nadaljevala, čeprav pojma nimam kak bo drug let, ker mam glih aprila PDP in bi mi kaki 4 izpiti zihr ostali..letos se mi je vse super izteklo, sam nikol ne veš kak bo naprej..pa še dva ..res ne vem kaj bi..če bi bla zdej doma še 1 let, bi se mogoč preveč polenila.. ojej.. sam če grem pa na faks morm pa itak tamalo v jasli dat..nimam druge..do 14. mam čas se odločit..sam jaz sem v vedno večji temi, kaj bi blo bolje zame..