Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 22:45:49
|
|
|
|
Anonimen
|
sam za usnje nisem lih najbol ja to je problem....ker enostavno ni nič...al pa so plastični...pa copati isto, ma nč ne dobiš, razn une trde iz blaga kao, sam tistga vraga pač ne bom obuvala otrokom...tko da so pač usnjeni, kaj čmo zdej...ti pa polže pobijaš (hec )
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 22:52:12
|
|
|
|
khurde
|
ma ja, sej vem, da ni nič... sploh udobnega za to malo nogo, pa takih, da kakšno lužo preživijo... ajde, sej se na netu najdejo neki kvazi usnjeni, res kvalitetni "vegetarijanski" čevlji, sam jih lah naročiš sam prek posrednika iz anglije, pa za otroške čeveljčke ne vem, če bi se to šla... prvič bi bila cena verjetno ubitačna, drugič bi bili pa čevlji premajhni preden bi sem prišli eh, moja kariera morilca polžev se je začela in očitno končala prejšnji teden... neki mi ni do tega nej jih tast obglavlja in tašča na motiko nabada .... pomoje se je njun morilski duh za en kratek čas vame naselil in zdej šel nazaj, kamor je treba
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 22:55:14
|
|
|
|
khurde
|
sam a vidve, farfala, ulla, vesta, da če ne bi o teh ćevljih začeli, se men še 100 let ne bi prpelal, da jih tamala počasi rabi pa un link za nakup v zda... to so ful poceni, a so tut vsaj mal dobri? k ne vem kok dnarja dat za un mesec, k so otroku prav, je tut kriminal
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 22:58:29
|
|
|
|
Anonimen
|
ma jst sem jih tam naročila, men so kul...pa v petih dneh so bli tule, so pa zelo veliki, ula zdej nosi one do 18 mesecev tko da je fajn naročit različne št. sej počakajo v omari - usnje je trpežno u glavnem, ula jih ma rada, dvojni še novi čakajo, da ji bojo prav bom pa za neota jih verjetno tud naročila...bom še vidla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:01:22
|
|
|
|
Anonimen
|
uf, še tole sm našla, so tud luštni in ugodni...se mrbit že pa skor ne splača iz zda jih vlačit
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:05:45
|
|
|
|
Ploha
|
izbira čevljev mene čaka nasledno jesen
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:06:07
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, ena moja zlo dobra prjatlca, tud zategla vegetarjanka sam živi pa čist po veganskih standardih...ona še na štantu verižce ne kupi, ker je na usnjeni vrvici, pa doma se je totalno skregala, k so hotli usnjeno sedežno itd...no, ona si iz anglije pa zda in od nevem kje vse naročuje čevlje, da so po teh standardih...seveda po naročilo, k menda glih na zalogo jih ne delajo, pa svinjsko drage (zato za moje pojme ne izpolnjujejo veganskih standardov ) je pa faca ona, pa skoz se neki prcava, čeprov je res ortodoksna že skor, sam hec pa razume, jst njo skoz s šnicli dražim, ona pa mene s tofujem, k ve kako mnenje mam o njem itd.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:07:45
|
|
|
|
farfala
|
uuuu, dobro si ti to našla ulla , men so tak luškani ti copatki,
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
men so najbl luštni tisti, k majo različne motive na desni in levi sem enkrt zase ene take šuhe gledla na ebayu, da sta bla tko narjeno, kt bi bla dva različna sam pol jih nism takrat kupla, pa jih nkol več ne zasledim ploha a boste kt v afriki mrbit ti še jancci flašo od kokakole posodi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:12:40
|
|
|
|
khurde
|
heh, unih verižc pa tut jaz ne kupujem sam za otroške čevlje pa ne vem, če bi imela dost dnarja, da bi se tko šla - kvalitetni in v bistvu veganski... pridejo pa kar precej, ja pa še to me jezi, k ne morš v živo videt (za odrasle), k na sliki zna bit totalno drugač k v resnic IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 pa svinjsko drage (zato za moje pojme ne izpolnjujejo veganskih standardov ) ploha, tebe bo en dan sam presenetla... dostkrat je tko, da so kakšni mal bol na izi, pol pa kr naenkrat vse not prnese
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:14:27
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 men so najbl luštni tisti, k majo različne motive na desni in levi sem enkrt zase ene take šuhe gledla na ebayu, da sta bla tko narjeno, kt bi bla dva različna sam pol jih nism takrat kupla, pa jih nkol več ne zasledim ploha a boste kt v afriki mrbit ti še jancci flašo od kokakole posodi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:15:45
|
|
|
|
Ploha
|
dvomm, sicer bom pa pri 9 mescih ko ima posvetovalnico omenila, pa bova šle v razvojno, če bo potrebno....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
dvomm, sicer bom pa pri 9 mescih ko ima posvetovalnico omenila, pa bova šle v razvojno, če bo potrebno.... zakaj? kaj pa ni vredu?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:19:47
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 dvomm, sicer bom pa pri 9 mescih ko ima posvetovalnico omenila, pa bova šle v razvojno, če bo potrebno.... zakaj? kaj pa ni vredu? ja ne vem...nč ni komi zdej da se na roke upira, dobr tist puzanje, sploh ni puzanje, pol metra pa fetik, to je to....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:21:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 dvomm, sicer bom pa pri 9 mescih ko ima posvetovalnico omenila, pa bova šle v razvojno, če bo potrebno.... zakaj? kaj pa ni vredu? ja ne vem...nč ni komi zdej da se na roke upira, dobr tist puzanje, sploh ni puzanje, pol metra pa fetik, to je to.... aja ma dej ji cajt, itak je ful mlajša, sej je tazadnja praktično pa en teden prnese razliko pr teh tamalih...važn da se vsaj neki dogaja pa da vsaj nek napredek je...da res sam ne leži k ploh pa se dere, k ne ve kaj sama s sabo če ne pač gresta v razvojno res mal, škodit ne more....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:24:32
|
|
|
|
Ploha
|
ja sj bomo vidl..ma če kle soseda ma 4 mesce staro se kotali po dnevni, iz trebuha na hrbet in obratno...meta pa ne dobr hrbet-trebuh gre, kontra pa ne...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:27:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sej iz trebuha na hrbet je težje...ponavad se jim bolj ponesreči ma če jo maš na tleh, bo vse osvojila...kt sem rekla, je mlajša, pa mogoč res še mal bl lena in počasna sam ni pa to katastrofa
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:27:28
|
|
|
|
khurde
|
mene so na zadnji posvetovalnici vprašal sam kako sedi in če se kdaj kej obrne, za drugo mi je rekla, da pri tej starosti ni bistveno, da če je ful aktivna, pač super, če ni, pa tut v redu... otroc so si različni, pa kot je ulla napisala, je tvoja najmlajša
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:28:29
|
|
|
|
khurde
|
je pa moja gavnar, to ma v družini, je po men, če bi bila po mojmu, pa verjetn še roke ne bi dvignila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:29:05
|
|
|
|
Ploha
|
OK, hvala!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:29:26
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde je pa moja gavnar, to ma v družini, je po men, če bi bila po mojmu, pa verjetn še roke ne bi dvignila to me pomiri
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:29:57
|
|
|
|
farfala
|
je pač tak bolj zaspan in ležeren, flegmatičen tip , uživaj sedaj v miru ploha, ker ga ne boš več imela dolgo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:31:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ja neo je tud, ula ni bla tolk...sej je tud fajn napredovala motorično in vse, sam je bla bolj umirjena...k neo res to sam ruši...če jst ležim na tleh, kr čez mene zleze, pa prej je v škatlo s kockami zlezu, pa zanč k se je iz voza vpiknu, pa v kopalnci mi na stopnice do banje vstaja, mi je kr slabo ko ga gledam ( da mu zdrsne na kaki mokri ploščici...)...tak divjak je
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:35:23
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ..k neo res to sam ruši...če jst ležim na tleh, kr čez mene zleze, he, he, čez mene tud, nič ga ne ustavi, če ima na vidiku kaj zanimivega, recimo, da vidi, da nekdo nekaj je
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 4.9.2009 23:38:53
|
|
|
|
Anonimen
|
recimo, da vidi, da nekdo nekaj je pri nam so smeti spet aktualne pa kak daljinc, telefon itd. al pa robčki take brezveznosti al pa mu dam kako fajno, barvno, piskajočo multifunkcijsko igračko, je najbolj zanimiva na njej etiketa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?