Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 22:43:57
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Pri nas še nič ne kaže.. pa kako če kazat, ko pa gledam razne rešitve če vam ni do sexa!? ja kaj si pa potem mislila s tem jancci, nimam pojma To pomeni, da ne more SPLOH pridet do tega, ker ni nič akcije. Je pa tud res, da sem mela zdele ravno M in pol se mi zdi, da že celo večnost nisva... aja, jaz sem se samo na prvi del sfokusirala
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 22:46:24
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Ploha ulla: ribnik sm ti podarila..a se kej hvala reče?? ni glih koza, je pa nekej k fuul stane in sm ti neki dnarja pršparala a res ja hvala a to se da podarit tud za kozo sm se dons z bratom zmenla na pikniku so sam debelo gledali, kaj zdej midva to mava...kako kozo naj mi pošlje hehe, ta farma prežema vse vidike tvojga lajfa, očitno kako pa podariš ribnik? to tut mene zanima
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 22:47:31
|
|
|
|
Ploha
|
ma dej pa ta red bulll pojma nism mela,..to je blo zanč, dons sm pa na vodi , ti pa ne pozabš kar tako sam pru dan je pomagu, drug dan pa nč, pa še topu je biu
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 22:48:03
|
|
|
|
khurde
|
zdej grem pa še jaz na fb pogledat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 22:56:57
|
|
|
|
khurde
|
farfala, men slik ne pokaže... neki mi komp čudno dela, morm en kup stvari updejtat pa ob vsem tem delu na farmi nimam cajta ploha, sam tega pa ne morš pol na farmi uporabit? škoda... ej, ta rr mene na momente tooooooooooooook nasmeji... sem včer tole brala, skor dol padla od smeha, pa moj tut... in sem rekla, da morm delit z vami Mene pa zanima kaj ve menite o tem, da vam sin pove, da bi rad da za vikend spi njegova pri njemu ...namreč je bil ravno 15 ona pa je tudi 15..., itak nisem vedela kaj reči.. , kako , kaj , zakaj, do zdej sem bila navajena, da so redno spal prijatelji, zdaj pa že kar punca....pa sem rekla, dej pejt se raj z kockami igrat ...pol bil pa užaljen,
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 22:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
farfala pr men je kr prazno aja, dons je blo res kul, ma tolk sem se prerežala, moj brat je še mal bl ubrisan kt sem jst in pol k sma midva skp, ponavad krepama od smeha, pa to kake brezvezne interne fore, da nben drug ne ve za kaj se gre... po mje misljo da sma na kakih substancah me prov trebušne mišice bolijo...bi se mogla večkrt videt, bi pa zginu moj vamp
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 22:59:43
|
|
|
|
Anonimen
|
khurde sem brala celo temo tole ja ma to je en vic tud kao...vpraša koga, če ve kaka je razlika med lego kockami in seksom...in on valjda reče da ne ve...pa mu prbiješ - ja pol se še pa naprej s kockami igraj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 23:00:28
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde farfala, men slik ne pokaže... neki mi komp čudno dela, morm en kup stvari updejtat pa ob vsem tem delu na farmi nimam cajta ploha, sam tega pa ne morš pol na farmi uporabit? škoda... ej, ta rr mene na momente tooooooooooooook nasmeji... sem včer tole brala, skor dol padla od smeha, pa moj tut... in sem rekla, da morm delit z vami Mene pa zanima kaj ve menite o tem, da vam sin pove, da bi rad da za vikend spi njegova pri njemu ...namreč je bil ravno 15 ona pa je tudi 15..., itak nisem vedela kaj reči.. , kako , kaj , zakaj, do zdej sem bila navajena, da so redno spal prijatelji, zdaj pa že kar punca....pa sem rekla, dej pejt se raj z kockami igrat ...pol bil pa užaljen, tole je pa ressss za krepat sam čez 14 let in pol, nam ne bo a to ni za uporabt?? tale ribnik?? ja pol pa k*u*r*c nam pošilala, pa sprejemala, če ni nč haska?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 23:00:56
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 khurde sem brala celo temo tole ja ma to je en vic tud kao...vpraša koga, če ve kaka je razlika med lego kockami in seksom...in on valjda reče da ne ve...pa mu prbiješ - ja pol se še pa naprej s kockami igraj ke ste to brale??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 23:02:16
|
|
|
|
Ploha
|
že najdla
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 23:02:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ma tm na najstnik - spanje dekleta al neki takega je naslov.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 23:11:23
|
|
|
|
khurde
|
sam to rečt svojmu otroku je kr mal kruta moj že zdej ene take neumnosti kvas okol tamale in njenih potencialnih prijateljev... par ulc stran živi en fantek, k se je rodil ene 10 dni prej, pa pride patronažna takrat februarja enkrat in reče, da jo on pozdravlja... ej, moj je kr zelen ratal in pol ji je rekel, naj temu fantku pove, da če pride k nam, bo najprej travo pokosil pa zanč mi je govoril, kako da do 20-ega leta ne bo smela ven, pa noben tuki prespat, pa nobenga fanta do mal manj kot 30 let... jaz se mu sam smejim, pol je pa užaljen
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 23:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
joj kaj nas še čaka
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 23:13:30
|
|
|
|
Jancci
|
jst bi pa rada vidla, a je možno?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 23:14:28
|
|
|
|
Anonimen
|
zaka si si pa glavo odrezala
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 23:15:43
|
|
|
|
Jancci
|
joj kaj nas še čaka Zadnjič mojga kliče en njegov kolega, pa pravi če je Meta doma. Pa moj pravi, da je ni. In pol un vpraša.. kdaj pa pride.. pa moj reče.. čez 20 let!!!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 23:16:15
|
|
|
|
Jancci
|
zaka si si pa glavo odrezala sem se obglavila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 23:17:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci zaka si si pa glavo odrezala sem se obglavila si se brezglavo poročila
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 23:20:16
|
|
|
|
farfala
|
in so oni mami najstnika svetovali kaj pametnega?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 23:20:55
|
|
|
|
Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci zaka si si pa glavo odrezala sem se obglavila si se brezglavo poročila ma ja.. evo še z glavo, pa še vseen je bila tema
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 23:21:39
|
|
|
|
Anonimen
|
farfala zdej se pa vid...zanimive stvari
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 23:24:14
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci IZVIRNO SPOROČILO: Jancci zaka si si pa glavo odrezala sem se obglavila si se brezglavo poročila ma ja.. evo še z glavo, pa še vseen je bila tema
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 5.9.2009 23:28:05
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Po dolgem času se vam malo javim. Naša Ana je imela v petek 7 mesecev in je pravo moj sonček. Tudi če sem slabe volje me vedno nasmeji. Zobekov pa še od nikoder.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?