Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.8.2009 9:01:53
|
|
|
|
ada2
|
pa ko sem glih na tewm, da lahko novo stran odprem Lep dan vsem! veliko sončka in krasen zadnji počitniški dan
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.8.2009 12:15:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, še to... oprostite moje nevednosti, ampak ... kaj je to body pump? deobesedno prevedi - napumpaš si telo. Z mišicami. Neke vrste aerobika, dela pa se skoz z utežmi. Pa hvala za lepe želje glede zadnjega dne.... sem že iz službe Ja, jutri gredo vsi naši malčki eno skupino naprej. Bubi se že ful veseli. Bubika pa se itak ne zaveda, kaj jo čaka, tak da.... upam na najboljše
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.8.2009 12:57:16
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, jutri se pa začne zares. Teja bo jutri prvič prestopila prag šole. Itak je že cela na trnjih in komaj čaka. Nika pa gre z isto skupino naprej, isto vzgojiteljico, edino pomočnica se zamenja.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.8.2009 13:12:03
|
|
|
|
ada2
|
pri nas so pa v vrtcu že danes šli vsi naprej, adam ima isto skupino, nekaj jih je na novo zraven, mislim, da trije, v glavnem, so velika skupina - 19 otrok. vzgojiteljici imajo novi, pa novo - večjo igralnico. Nuša gre pa jutri že v peti razred imamo pa že danes sestanek za baletno skupino, pa v vrtcu sestanek za mihovo skupino, pa še ne vem, če bi sploh šla, glede na to, da bo šel v vrtec šele marca
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.8.2009 17:04:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Ada, pri nas so vrtčevske skupine do vrha nafilali - pri bubiju jih bo 24! Tudi jaz sem bila na sestanku v vrtcu za bubiko. Samo par osnovnih informacij smo izmenjali, itak se bomo sproti pogovorili, ko bom tam. Evo, jutri še grem z njo, potem pa bo treba kar na brzino uvest. Tak pač je
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.8.2009 20:32:14
|
|
|
|
petarda
|
Pa je bubiki všeč v vrtcu? Si jo že kaj pustila samo tam?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.8.2009 21:31:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pa je bubiki všeč v vrtcu? Si jo že kaj pustila samo tam? nekaj sva že bili tam prejšnji teden. Večinoma zunaj, ona bi itak samo šibala naokoli in raziskovala. 1x sva bili tudi notri, sva se malo vštulili, pa je bilo podobno - gledala je otroke in raziskovala naokoli. Tam pa je nisem mogla pustit, ker uradno avgusta ni uvajanja, pa tudi obe vzgojiteljici sta bili do danes na dopustu. No, danes pa sem jaz bila v službi, ati pa je z obema na fizioterapijo šel, tak da ni bila nič tam. Jutri greva in bom malo z njo, potem pa jo bom pustila in bomo videli.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 31.8.2009 23:39:02
|
|
|
|
petarda
|
Za bubiko in vse naše novembrčke in njihove bratce in sestrice....naj bo jutri čim manj stresen dan za njih in njihove mamice in očije
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.9.2009 8:21:51
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro sem se danes vozila v službo in ko sem gledala policaje, gasilce ki stojijo ob cesti mi je šlo kar na jok prav hitro bodo tudi novemberčki šli v šolo in takrat bom polna solz, komaj dohajam da vse tako hitro mineva, da rastejo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.9.2009 10:51:47
|
|
|
|
petarda
|
Ne govori Amy....jaz bi zdaj kar ustavila čas za kakih 10 let .....meni je zdaj takoooooo lepooooo ....imam vse kar želim in potrebujem in se vsak dan zavedam tega in sem hvaležna za vse kar imam.... in me vsake toliko prešine, da je vse minljivo ....še en razlog več, da uživam maximalno vsak trenutek z mojimi tremi sončki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.9.2009 21:35:19
|
|
|
|
Urša
|
Teja, dobrodošla med šolske klopi!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.9.2009 22:02:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Teja, dobrodošla med šolske klopi!!! Kako lepo je to prebrati od učiteljice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.9.2009 19:18:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Urša Teja, dobrodošla med šolske klopi!!! Kako lepo je to prebrati od učiteljice Ja, jaz ji lahko kaj podobnega voščim čez 10 let Aja, da ne bo napačnega sklepanja - ker ne učim fazanov
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.9.2009 21:39:01
|
|
|
|
petarda
|
Bubi kako je v službi? Kako pa bubika v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.9.2009 22:27:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi kako je v službi? Kako pa bubika v vrtcu? Raje ne sprašuj. Ne eno ne drugo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.9.2009 19:52:28
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi kako je v službi? Kako pa bubika v vrtcu? Raje ne sprašuj. Ne eno ne drugo Verjamem, ja!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.9.2009 21:11:19
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi kako je v službi? Kako pa bubika v vrtcu? Raje ne sprašuj. Ne eno ne drugo Verjamem, ja! Kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiza je. In eno in drugo. Pa še tretje za povrh - bubjev komolec
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.9.2009 21:12:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Ampak jutri je nov dan. Samo da do poldneva preživimo (v službi in vrtcu), potem pa žur
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 3.9.2009 22:21:30
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ampak jutri je nov dan. Samo da do poldneva preživimo (v službi in vrtcu), potem pa žur Ja...pol pa vikend .... Vam želim, da bi bilo čimmanj solzic...v vrtcu in službi .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.9.2009 13:26:19
|
|
|
|
ada2
|
Bubika vse najboljše za prvi rojstni dan!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.9.2009 14:25:00
|
|
|
|
*bubi*
|
iiiiiiiiiii, hvala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.9.2009 21:07:11
|
|
|
|
Urša
|
Vse najboljše bubika za prvo svečko!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.9.2009 21:51:29
|
|
|
|
*bubi*
|
Naša slavljenka:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 4.9.2009 21:52:43
|
|
|
|
petarda
|
******VSE NAJBOLJŠE BUBIKA! *****
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
ginekologijaoptimistkali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?da (
94%)
ne (
1%)
me ne moti če opravljajo svoje delo (
5%)
Število vseh glasov: 229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!