|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
7.9.2009 22:16:29   
Paštetka
To sploh ne vem kje je user posted image .  No Kreslina v tako kratkem času ne bomo dobiliuser posted image ...

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
7.9.2009 22:17:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

prenočišče lahko zrihtam. samo recite kakšen rang.

Poceni, ful poceni, ali še bolj poceni user posted image

Livade ravno ni treba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
7.9.2009 22:20:46   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

prenočišče lahko zrihtam. samo recite kakšen rang.

Poceni, ful poceni, ali še bolj poceni user posted image

Livade ravno ni treba user posted image user posted image user posted image

Aja...pa fajn bi bilo, da bi bilo prenočišče blizu koncerta...tak, da bi lahko prišli peš user posted image user posted image user posted image ...pa blizu tebe tudi, da bi lahko šla tudi ti peš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
7.9.2009 22:23:32   
petarda

To sploh ne vem kje je user posted image .  No Kreslina v tako kratkem času ne bomo dobiliuser posted image ...

Prav pol pa Dragojevič ali Gibonni...bomo pač imele občutek, da smo v dalmaciji user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
8.9.2009 18:51:15   
Paštetka
kaj pa je z vami? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
8.9.2009 19:17:26   
*bubi*

jaz, in v mojem koncu user posted image .

user posted image user posted image user posted image jaz se kar z vsem strinjam user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
8.9.2009 19:18:32   
*bubi*

malo te zafrkavajo, paštetka.... ne pusti se jim user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
8.9.2009 19:23:46   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

malo te zafrkavajo, paštetka.... ne pusti se jim user posted image

uf... nisem tako mislila.

Mišljeno je bilo, kaj je z vami, da se nič ne oglašate. Zadnje sporočilo je bilo skoraj pred 24 uramiuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
8.9.2009 20:15:27   
Urša
26.9. je Pikin festival v Velenju, glavni dogodek-Pikin dan. user posted image Lahko pa se tam dobimo vsi na kupu, oblečeni v Pike in gusarje. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
8.9.2009 22:19:10   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

26.9. je Pikin festival v Velenju, glavni dogodek-Pikin dan. user posted image Lahko pa se tam dobimo vsi na kupu, oblečeni v Pike in gusarje. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
8.9.2009 23:30:27   
petarda
No evo...zdaj mamo pa kar dve možnosti user posted image user posted image user posted image .... Pikin dan se fajn sliši...dva dni prekmurja pa tuuuudiiiii user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
8.9.2009 23:31:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Ja...tebi je všeč, k bi bila ta prava Pika...jaz bi bila pa taka ORNG Pika user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
9.9.2009 18:33:06   
Urša
To bi bili otroci oblečeni, jaz ne! user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
9.9.2009 20:32:37   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Ja...tebi je všeč, k bi bila ta prava Pika...jaz bi bila pa taka ORNG Pika user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ne bi bila edina user posted image user posted image user posted image

drugače pa si kar predstavlam bubikino jezo, če bi ji lasuljo na glavo dala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
10.9.2009 18:45:57   
ada2
z adamom sva bila pri dermatologu za njegovo bradavico, malo mu je zažgala, več pa ni pustil, je pa že na začetku rekla, da je prevelika, da bi vse naenkrat. čez mesec in pol imamo ponovno.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
10.9.2009 19:37:56   
*bubi*
user posted image  za Adama. Saj boli ga verjetno nič ne? Verjamem, da je grozno zraven gledat, to še jaz ne bi pustila počet user posted image . Včasih se je v A kupila ena tekočina, s katero si namazal... je bila ful učinkovita.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
12.9.2009 8:04:20   
ada2
prava sramota za čvekarsko industrijo smouser posted image

mi smo se vsi prehladiliuser posted image , sicer ni nič groznega, ampak je pa neprijetno. še najbolj pa se pozna adamu.

bradavica ga pa nič ne boli, saj ga že 10 minut po tistem, ko mu je žgala ni nič več bolelo... jaz sem pa mislila kak bo bogi, pa kaj pa če ga bo cela noga bolela, pa ne bo mogel hodit... eh, pa je letal ko zmešanuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
12.9.2009 20:34:21   
NinaŠ
Hoj, hoj
..da se oglasim po doooolgem času user posted image

Pri nas nič posebno novega user posted image vsaj mislim da user posted image ... ... no lepe dneve pridoma izkoriščamo za krajše in daljše hribovske izlete, kolesarjenje (zdaj, ko je Tina zvozila kolo je prav krasno user posted image ), nasploh je šport rdeča nit našega prostega časa....  V vrtcu oba uživata, sta skupaj v "predšolski" skupini Gamsi, sploh Tino to navdaja z veliiiikim ponosom, Anže je tega že vajen in pravzaprav kar malo žalosten, ko so vsi  njegovi najboljši prijatelji že v šoli user posted image

Srečanje user posted image bi se ga z veseljem udeležila, če bo v drugi polovici oktobra, ker do tedaj imamo čisto VSE vikende že rezervirane za praznovanje rojstnih dni user posted image (kar malo tumač se mi zdi).

No, lep se mejte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
12.9.2009 21:04:18   
Urša
O, Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image  Sem mislila, da narobe vidim! user posted image  user posted image user posted image user posted image  Kje si se potikala tako dolgo???????? Zdaj pa glej, da ostaneš na liniji! Čestitke Tini za vožnjo kolesa! user posted image user posted image user posted image  Me prav zanima kakšna damica je že postala!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
12.9.2009 21:20:21   
*bubi*

O, Ninaaaaaaaaaaaaaaaaaa! user posted image user posted image user posted image  Sem mislila, da narobe vidim! user posted image  user posted image user posted image user posted image  Kje si se potikala tako dolgo???????? Zdaj pa glej, da ostaneš na liniji! Čestitke Tini za vožnjo kolesa! user posted image user posted image user posted image  Me prav zanima kakšna damica je že postala!

Evo, tu pa se kar podpišem pa še za kako slikico prosim user posted image

A Tina je že v predšolski skupini user posted image  user posted image Bubi gre lepo po vrsti, nič preskakovanja user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
12.9.2009 21:22:04   
*bubi*
Hehe, to pa moram napisat, ko sta še dva dojenčka tukaj:

bubika je dobila prvi zobek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
12.9.2009 21:36:04   
Urša
Čestitke Bubiki za prvi zobek! user posted image user posted image user posted image  Dolgo časa je bila škrbica! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
12.9.2009 23:17:58   
petarda
Čestitke bubiki user posted image user posted image user posted image user posted image ....in mamici user posted image

Nina....heloooouuuuuu user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
13.9.2009 7:45:20   
*bubi*

Čestitke Bubiki za prvi zobek! user posted image user posted image user posted image  Dolgo časa je bila škrbica! user posted image user posted image user posted image

user posted image  je patronažna na sistematiki rekla, da ji bo treba protezo dat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
13.9.2009 8:12:33   
ada2
nina user posted image , če bi bil smeško, ki seže v dlan bi ti tistega pripopalauser posted image

za bubiko sem pa na FB videla, da je zobek dobila, ampak nisem mogla več čestitat, ker mi je crknila baterija na prenosniku.... pa sploh je tisti instant mobitelov internet taaaakoooooooo počasen....

za srečanje pa... upam, da bomo našle skupni datum, pa saj to je bil itak večni problem.... no, nam definitivno ne paše sredina oktobra... 8. ima adam operacijo in potem mora 14 dni biti še v posebni negi... lahko pa kakšno zimsko srečanje naredimo... npr. na pohorjuuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

spanje
tailor

ob kateri uri hodijo vaši otroci spat?

ob 19h (15%)

ob 20h (42%)

ob 21h (29%)

0b 22h (8%)

ob 23h (3%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 453

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!