Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:11:28
|
|
|
|
Anonimen
|
ma, po moje je to en tak začaran krog - manj kt seksaš, manj ti je do seksa in manj kot ti je do seksa, manj seksaš... tko da res sam zravn se spravit, pa magari med fajn filmom in 2dcl lubrikanta pol pa k padeš nazaj not, pa lohk tud med reklamami tko da avtorica teme u bistvu ma point
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:11:41
|
|
|
|
sanja nk.
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute hahaha oka. naslov debate: ce vam ni do sexa konec debate: od miske dec se goni! nič se ne goni...ti pa obljubi, da boš javila , ko bo sex spet pri vaju aktualen. Pa se mi zdi, da bomo že iz postov ugotovila da nisi več nataknjena, ker si spet nataknjena ja pa povej še nov lubrikant, položaj, lokacijo, minute., vzdihljaje....vse v beležko pa na ringarajo Pa emšo si prej zmanjšaj, da boš spet najstnica..
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:11:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* ... In za to, da nekaj vem o moških... Pravim ti da sereš. Važi. Onda serem. E pa šta? Serem na tebe?
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:12:38
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 manj kt seksaš, manj ti je do seksa Pri meni je obratno.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:12:41
|
|
|
|
Anonimen
|
omg, da bi zdaj vidu kaka debata je stekla zarad njega........ punce, letim v solo po mularijo!
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:13:46
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Miska jst ne bi nardila vik in krik...jst bi ga spakirala pa naj gre k tej zenski! PA OPROSTILA BI MU ???!!!!!! O tem bi razmislila,tud ce bi imela otrokeznjim,ne verjamem da bi spet spao z mano...ce je iskao ljubezen na drugem mestu pa naj gre tja!
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:14:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. IZVIRNO SPOROČILO: higuys IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute hahaha oka. naslov debate: ce vam ni do sexa konec debate: od miske dec se goni! nič se ne goni...ti pa obljubi, da boš javila , ko bo sex spet pri vaju aktualen. Pa se mi zdi, da bomo že iz postov ugotovila da nisi več nataknjena, ker si spet nataknjena ja pa povej še nov lubrikant, položaj, lokacijo, minute., vzdihljaje....vse v beležko pa na ringarajo Pa emšo si prej zmanjšaj, da boš spet najstnica.. ja ja!!!! bo nova tema: miska s5 sexa! nic bat! sam 3 tedne se nic.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:15:25
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
punce ne se kregat
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:15:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Miska jst ne bi nardila vik in krik...jst bi ga spakirala pa naj gre k tej zenski! PA OPROSTILA BI MU ???!!!!!! O tem bi razmislila,tud ce bi imela otrokeznjim,ne verjamem da bi spet spao z mano...ce je iskao ljubezen na drugem mestu pa naj gre tja! jap, oprostila.odvisno zdaj s kakim namenoom je sel.pa kake vzroke je imel. zdaj pa nehajte za 5 minut, da lahko grem...
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:17:44
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Kaksnim namenom..pa stem namenom da se lahk izprazni ...a ti nisi dovoljna za njega pa gre naprej Miska dej ga za usesa pa se pomen znjim
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:17:44
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute moj pa ve, da bi mu 1 kiks oprostila. ker se vsakemu lahko zgodi. To ni stvar, ki se "zgodi". To je stvar, ki jo NAREDIŠ. In če ve, da ti temu rečeš "1x-ni kiks", ki bi ga oprostila, nima nobenih ovir (razen moralnih) za ta "kiks". Sploh pa, če "kiksne" takrat, ko ti ne moreš seksat (pasje do amena, mater - pa še pse žalim s tem).
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:18:40
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Kerensa ubogi tvoj pa moj mozek
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:19:23
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kaj pa je njemu hudega, mater mu milo? Pri nas besede "varanje" ne poznamo.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:20:16
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Kerensa ubogi tvoj pa moj mozek Zakaj ubogi?
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:21:46
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Nc hudega...ce mu je do tega sej ma zeno pa naj dela znjo..ma ne da isce drugo zensko!! Halo a ste vi v redu moski ce dolgo ne seksa ali ima ljubico ali gleda na internet pa oddela svojo nalogo
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:22:37
|
|
|
|
Anonimen
|
To ni stvar, ki se "zgodi" kaj ne, se spotakneš in padeš. in čist slučajno glih prov padeš
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:23:35
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
higuys jst samo tko recem...sej niso ubogi,morajo vedet da majo zeno in da ne mislijo na druge,ce startas na zacetku dobro...tko bo tud ostalo!
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:25:16
|
|
|
|
Kerensa*
|
Čisto realno pogledano... primer... Moj mož ima mene in družino z mano. A to pomeni, da mu pa nikoli nobena druga ženska ne bo več fizično toliko privlačna, da bi šel v posteljo z njo? Ali drugače - mu NE SME biti? Zakaj pa ne? Oči ima zato, da gleda, k***c zato, da ga uporablja, možgane pa zato, da ve, kaj si lahko "dovoli", če noče izgubiti tega, kar ima (torej družine). In, gledano dalje - če enkrat (ali večkrat) seksa z drugo žensko izključno zaradi seksa (če vmes ni govora o zaljubljenosti ali o želji po zvezi s to žensko) - pri čem sem jaz oškodovana (če v našem, družinskem in partnerskem, življenju še naprej vse poteka tako, kakor predtem)?
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:26:23
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen higuys jst samo tko recem...sej niso ubogi,morajo vedet da majo zeno in da ne mislijo na druge,ce startas na zacetku dobro...tko bo tud ostalo! a tudi mislit ne sme na druge .
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:27:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* ... In za to, da nekaj vem o moških... Pravim ti da sereš. Važi. Onda serem. E pa šta? Serem na tebe? Zapravo ne sereš ti toliko koliko si u stanju govana da pojedeš. Da ti razložim eno stvar. Glede na tvoje stereotipno (ma ne bom reko šovinistično, ker naj ne bi bli občutljivi na take zadeve) sklepanje glede moških jajc, samo vnašaš zmedo pri miski mkkjut. To, da ma moški jajca zato da "prileze do postelje" in jih tam sprazni odkriva koliko veš o tem na kak način moški praznijo jajca. Obvezno mora bit v postelji, če ne pri eni pa ziher pri drugi. In valjda, velja za vse, brez izjem. Tipično!
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:27:52
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Kerenska jst pa ne bi pustila da svoj k...c vtika v drugo pa potem v mene...haloo
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:29:41
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Bakfark nimas prov!!!! UBOGA TVOJA ZENA CE JO SPLOH IMAS!!!!!!!!!
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:31:10
|
|
|
|
Anonimen
|
za crknt
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:31:28
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Zapravo ne sereš ti toliko koliko si u stanju govana da pojedeš. Da ti razložim eno stvar. Glede na tvoje stereotipno (ma ne bom reko šovinistično, ker naj ne bi bli občutljivi na take zadeve) sklepanje glede moških jajc, samo vnašaš zmedo pri miski mkkjut. To, da ma moški jajca zato da "prileze do postelje" in jih tam sprazni odkriva koliko veš o tem na kak način moški praznijo jajca. Obvezno mora bit v postelji, če ne pri eni pa ziher pri drugi. In valjda, velja za vse, brez izjem. Tipično! Dober tek tudi tebi. Drugače pa si zadevo popolnoma posplošil. Ali pa nisi prebral vsega, kar sem napisala (čeprav sem kar nekajkrat napisala, da nikakor ne govorim za vse). Sicer pa - glej: moje mnenje je MOJE mnenje, tvoje mnenje je pa TVOJE. Je treba, da se strinjava (sploh pa, ker se ti, kot moški, počutiš večvednega, ker sklepaš po sebi)?
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:32:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Kerenska jst pa ne bi pustila da svoj k...c vtika v drugo pa potem v mene...haloo Hmmm... ja... pride v poštev, če poročiš devičnika... pa še to samo za toliko časa, da on ugotovi, da na svetu obstajajo še druge ženske, ne samo tista, s katero se je poročil... in dokler ga ne začne zanimati, kako je pa z drugimi...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?