Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:23:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute pri nas je kontra! Kaj a njemu ni do seksa s tabo? odkar sem zanosila- NE! ma bo on vidu hudica!!!! se 5 kil, da pridem nazaj na 163/55. pol pa ****ich oprava, pa paradiranje mim njega! vse se vrati vse se plati
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:24:39
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Jaz sem prišla pogledat, kaj je na tej temi, da ste vse tako navalile. Imam eno goro problemov, ampak s seksom pa na srečo ne. ŠE NE. user posted image Ja, ja, ja izgovori, izgovori. Pa daj priznaj K., da si hotela kak dober napotek prebrat Kakšen napotek? O tem, kako se izogniti seksu s Kamikazo? Ježešna, če bom pa kdaj tako v pi**i, da bom kaj takšnega hotela, potem pa... jah, potem pa ne vem, no... najbrž bom samska. Prostovoljno.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:24:46
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute pri nas je kontra! Kaj a njemu ni do seksa s tabo? odkar sem zanosila- NE! ma bo on vidu hudica!!!! se 5 kil, da pridem nazaj na 163/55. pol pa ****ich oprava, pa paradiranje mim njega! vse se vrati vse se plati a si spet noseča?
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:26:31
|
|
|
|
Anonimen
|
neeee higuys...komaj sem rodila! za to, ta zadnjo nosecnost se gre.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:27:14
|
|
|
|
oka
|
Kakšen napotek? O tem, kako se izogniti seksu s Kamikazo? user posted image Ježešna, če bom pa kdaj tako v pi**i, da bom kaj takšnega hotela, potem pa... jah, potem pa ne vem, no... najbrž bom samska. Prostovoljno. A ni blilo mišljeno ravno kontra? Zdaj pa res ne vem več.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:27:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute pri nas je kontra! Kaj a njemu ni do seksa s tabo? odkar sem zanosila- NE! ma bo on vidu hudica!!!! se 5 kil, da pridem nazaj na 163/55. pol pa ****ich oprava, pa paradiranje mim njega! vse se vrati vse se plati Ne ga srat, Miška. V 99%-ih stvar ni v teži (menda). In verjetno tvoj dedc tudi ni tiho (če se vsaj malo pogovarjata) in pove, zakaj mu ni do seksa (s tabo). Ima poleg trapastih vsakdanjih "preobremenjenosti" s službo še kaj bolj konkretnega za povedat?
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:27:47
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute neeee higuys...komaj sem rodila! za to, ta zadnjo nosecnost se gre. a- se mi je zdelo, da je ta micena - še micena no . Se pravi, da zadnjih cca. 6 mescev suša?
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:28:45
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Kakšen napotek? O tem, kako se izogniti seksu s Kamikazo? user posted image Ježešna, če bom pa kdaj tako v pi**i, da bom kaj takšnega hotela, potem pa... jah, potem pa ne vem, no... najbrž bom samska. Prostovoljno. A ni blilo mišljeno ravno kontra? Zdaj pa res ne vem več. Ja ne vem... naslov je "Rešitev, če vam NI do seksa"... in po prvem postu sem sklepala, da "dvakrat zastokaj, da bo mislil, da ti paše, pa bo fertik". Jebe* tak seks...
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:29:55
|
|
|
|
Anonimen
|
3x od 29.11. am....kerensa, naj mu ne bi blo,ker se je bal , da ne bo kaj narobe. zdj pa itak jst se ne morem.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:31:43
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute 3x od 29.11. am....kerensa, naj mu ne bi blo,ker se je bal , da ne bo kaj narobe. zdj pa itak jst se ne morem. Madonca, a križce delaš na koledarju? Sorry, no, saj vem, da dejansko ni smešno, ampak OK, ga še razumem - en kup dedcev ima tak nesmiseln strah. In da ženska takoj po porodu ne more v akcijo, je tudi jasno. Ampak čez kakšen mesec bo pa menda ja dojel, da ti pa nisi več noseča in da lahko seksaš, a? In da bo otroka poškodoval kvečjemu tako, če bo padel v otroško posteljico?
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:33:08
|
|
|
|
oka
|
Ampak Miška take strahove ima pa kar nekaj moških. Sicer manj tisti, ki imajo že kakšnega otroka, ni pa tako redko.
< Sporočilo je popravil oka -- 4.9.2009 11:34:04 >
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:33:59
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute 3x od 29.11. am....kerensa, naj mu ne bi blo,ker se je bal , da ne bo kaj narobe. zdj pa itak jst se ne morem. Z otrokom? Kaj pa ko si bila prejšnjič noseča? Ne vem , meni je to čudno. Čudno , čudno. Pa dobro saj zdaj se boš porihtala, pa počakala, da ti da g. zeleno luč pa boš videla kako in kaj. Če bo ubožec preživel
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:36:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jah no.....ce sem 9 mescev vzdrzala, bom pa se 1-ga! kerensa, krizcev pa mi ni treba delat! saj ves, da se ti v zavest vtisnejo lepi in reeeeedki dogodki!!!! ZA 29.11. PA VEM, KER JE TAKRAT NINA NASTALA ....
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:36:59
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys Kaj pa ko si bila prejšnjič noseča? Pravzaprav res - saj imaš (imata!) tri otroke, če prav vidim. Kaj pa prvi dve nosečnosti? Saj je tudi dedcu po treh otrocih menda že jasno, kako to laufa.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:43:18
|
|
|
|
Anonimen
|
pr domnu sva bla ko mlada zajca. se vecer predno sem sla rodit.pr tadeju je njemu pasalo, meni ni. sem dala pac tolko, da ni sel drugam . zdj mi je pa dal ocitno kontro!
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:44:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys vađajna in lubrikant = vrata in WD40 Ostržek, verzija za odrasle.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:44:40
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ne verjamem, da bi bila to kakšna "kontra". Zdrav odrasel moški bo seksal, če hoče in če lahko. Če kljub temu ne, je nekaj narobe (z njim ali pri njemu).
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj pa vem. ima pa tudi dosti skrbi trenutno. ma se bo postimalo! zdaj vsaj veste enega izmed vzrokov moje sitnobe.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:48:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz osebno,se nebi tega posluževala,ker nebi prenesla seksa brez tega da tudi jaz uživam..... no, pa ajd, če je kak fajn film, pa pač vsak po svoje uživata..... dragi dejva hitr, so glih gospodinje
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:48:35
|
|
|
|
Kerensa*
|
Bla, bla, bla. Patetičen izgovor, te "skrbi". Vsi jih imamo, takšne ali drugačne, pa se zato še ne prostovoljno odpovemo seksu, ki nam je na voljo. V bistvu še toliko raje seksamo, da vsaj takrat odklopimo misli na skrbi. Moški še prej, kot ženske.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:48:49
|
|
|
|
Anonimen
|
konec koncev pa: grem po lubrikant, pa mu ga podtaknem!
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:49:44
|
|
|
|
Kerensa*
|
Pa kaj ti bo lubrikant, če on sploh noče seksat?
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:50:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Bla, bla, bla. Patetičen izgovor, te "skrbi". Vsi jih imamo, takšne ali drugačne, pa se zato še ne prostovoljno odpovemo seksu, ki nam je na voljo. V bistvu še toliko raje seksamo, da vsaj takrat odklopimo misli na skrbi. Moški še prej, kot ženske. ma ne. saj si mislim kaj je. ocitno sva mal zaspala. oba!(in najin odnos) bomo situacijo zbudili, pa gasa!
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:51:49
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Bla, bla, bla. Patetičen izgovor, te "skrbi". Vsi jih imamo, takšne ali drugačne, pa se zato še ne prostovoljno odpovemo seksu, ki nam je na voljo. V bistvu še toliko raje seksamo, da vsaj takrat odklopimo misli na skrbi. Moški še prej, kot ženske. S tem se moram, žal, strinjat. Miška mkkjut, malo ti preveri kaj in kako je s tvojim, ker tole ni čisto čisto.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:54:18
|
|
|
|
Anonimen
|
drugam ne hodi. sem 100000%.je pa tud res, da niti jaz nisem kakega povoda dajala. zdaj za x se še ne sekiram. ce bo pa cez 2 mesca enako, pa bom ze paniko zagnala.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?