Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:54:47
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute ma ne. saj si mislim kaj je. ocitno sva mal zaspala. oba!(in najin odnos) bomo situacijo zbudili, pa gasa! Pri treh otrocih čisto rade volje verjamem, da (ne glede na nosečnost) nimata dovolj časa drug za drugega (da ne bi potem še o spočitosti in posledično o volji), ampak še vedno vztrajam, da lahko moški cel ljubi dan, pa še polovico noči dela kot tovorna živina in vlači s sabo skrbi cele familije, ampak bo pa hotel, ko končno prileze do postelje, še vedno vsaj izprazniti svoja jajca. Se opravičujem za izraz, no, ampak ni kaj dosti drugače (v takem primeru). Če jih ne doma in/ali sam... potem se podpišem pod Volgo - nekaj ni OK in to ne nosečnost ali kilogrami.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:56:17
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute drugam ne hodi. sem 100000%.je pa tud res, da niti jaz nisem kakega povoda dajala. zdaj za x se še ne sekiram. ce bo pa cez 2 mesca enako, pa bom ze paniko zagnala. Prva alinea - KAKO, ljuba duša, si lahko popolnoma prepričana, da ne hodi drugam? Druga alinea - moški za seks po tolikem času sploh ne potrebuje povoda. On navali.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:58:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz osebno,se nebi tega posluževala,ker nebi prenesla seksa brez tega da tudi jaz uživam..... no, pa ajd, če je kak fajn film, pa pač vsak po svoje uživata..... dragi dejva hitr, so glih gospodinje ......ajd uredu,ampak če meni nebi pasalo,mu ziher nebi pustila da me nabija
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 11:59:13
|
|
|
|
sanja nk.
|
Miska..čist tako, al te težave tukaj gor tako ne boš rešiula, raje vso energijo usmeri v to da to vidva rešita ker tudi z ringarajo ne moreš seksat, tako da kr navali k njemu pa to rešita čim prej, ker se bom sam vlekel, ti boš ostala dlje nepotešena in v dvomih kaj mu je ...
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:00:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Prva alinea - KAKO, ljuba duša, si lahko popolnoma prepričana, da ne hodi drugam? ker totalno prezira in sovrazi vsak najmanjsi namen varanja. mislim, da je tak clovek, ki bi prej razcistil z mano. pa tudi nima kdaj. je na sihtu vsaj do 5ih popldan. ce gre na pir po njemu pa se mi javi. pa tudi ko ga na siht klicem se mi javlja. Druga alinea - moški za seks po tolikem času sploh ne potrebuje povoda. On navali. se strinjam. saj kot pravim. pocakam, da se k sebi spravim, pol pa bom vidla in ukrepala.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:02:02
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
sej res ringaraja noce sexa dej se znjim pogovorit miska! Sej bo vse ok!
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:02:33
|
|
|
|
oka
|
Prva alinea - KAKO, ljuba duša, si lahko popolnoma prepričana, da ne hodi drugam? Druga alinea - moški za seks po tolikem času sploh ne potrebuje povoda. On navali. Ma daj jo zdaj prepričevat v kontra kot je ona prepričana. Iz enega štosa bo ratala cela debata o tem če desc od MM hodi drugam. Če je prepričana, je pač prepričana. Verjetno ima razlog za to a ne.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:02:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. Miska..čist tako, al te težave tukaj gor tako ne boš rešiula, raje vso energijo usmeri v to da to vidva rešita ker tudi z ringarajo ne moreš seksat, tako da kr navali k njemu pa to rešita čim prej, ker se bom sam vlekel, ti boš ostala dlje nepotešena in v dvomih kaj mu je ... sj nisem s tem namenom pisala. cisto slucajno sem notri padla. ZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz osebno,se nebi tega posluževala,ker nebi prenesla seksa brez tega da tudi jaz uživam..... no, pa ajd, če je kak fajn film, pa pač vsak po svoje uživata..... dragi dejva hitr, so glih gospodinje alpa med reklamami
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:03:01
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute Prva alinea - KAKO, ljuba duša, si lahko popolnoma prepričana, da ne hodi drugam? ker totalno prezira in sovrazi vsak najmanjsi namen varanja. mislim, da je tak clovek, ki bi prej razcistil z mano. pa tudi nima kdaj. je na sihtu vsaj do 5ih popldan. ce gre na pir po njemu pa se mi javi. pa tudi ko ga na siht klicem se mi javlja. Napad je najboljša obramba - si že slišala za to? Ponavadi ravno tisti, ki varajo, najbolj blebetajo, kako pa oni ne bi nikoli varali. Ne trdim, da je tudi tvoj mož tak, ampak govorim na splošno. Pa tudi iz izkušenj. Zato sem svojemu Kamikazi že na začetku lepo pojasnila nekaj pojmov okrog tega in najine zveze - in imava mir.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:04:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* ... ampak še vedno vztrajam, da lahko moški cel ljubi dan, pa še polovico noči dela kot tovorna živina in vlači s sabo skrbi cele familije, ampak bo pa hotel, ko končno prileze do postelje, še vedno vsaj izprazniti svoja jajca. Kerensa, ti ko da maš sama jajca pa tolko veš o tem. Ne seri.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:04:17
|
|
|
|
Anonimen
|
alpa med reklamami eh, med reklamami pač ne morš uživat, k so glupe do taprvih reklam more bit že fertik
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:04:23
|
|
|
|
Anonimen
|
hahaha oka. naslov debate: ce vam ni do sexa konec debate: od miske dec se goni!
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:04:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. Miska..čist tako, al te težave tukaj gor tako ne boš rešiula, raje vso energijo usmeri v to da to vidva rešita ker tudi z ringarajo ne moreš seksat, tako da kr navali k njemu pa to rešita čim prej, ker se bom sam vlekel, ti boš ostala dlje nepotešena in v dvomih kaj mu je ... sj nisem s tem namenom pisala. cisto slucajno sem notri padla. ZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz osebno,se nebi tega posluževala,ker nebi prenesla seksa brez tega da tudi jaz uživam..... no, pa ajd, če je kak fajn film, pa pač vsak po svoje uživata..... dragi dejva hitr, so glih gospodinje alpa med reklamami 2x zastokaš pa je konec reklam
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:04:46
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Ma daj jo zdaj prepričevat v kontra kot je ona prepričana. Iz enega štosa bo ratala cela debata o tem če desc od MM hodi drugam. Če je prepričana, je pač prepričana. Verjetno ima razlog za to a ne. Če je ona prepričana v to, naj tako tudi ostane (kar se mene tiče). Zagotovo ima razlog za to, da je prepričana. Vendar, če trdi, da je 100%-no prepričana, potem se slepi, saj kaj takšnega pač ni možno. Lahko sicer 100%-no zaupaš, ne moraš pa biti 100%-no prepričan.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:05:57
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* ... ampak še vedno vztrajam, da lahko moški cel ljubi dan, pa še polovico noči dela kot tovorna živina in vlači s sabo skrbi cele familije, ampak bo pa hotel, ko končno prileze do postelje, še vedno vsaj izprazniti svoja jajca. Kerensa, ti ko da maš sama jajca pa tolko veš o tem. Ne seri. Nimam jajc - imam jajčnike . In za to, da nekaj vem o moških, mi ni treba biti moški, kajne? Saj si tudi ti na RR pisal o ženskah, pa nisi ženska.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:06:27
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute Prva alinea - KAKO, ljuba duša, si lahko popolnoma prepričana, da ne hodi drugam? ker totalno prezira in sovrazi vsak najmanjsi namen varanja. mislim, da je tak clovek, ki bi prej razcistil z mano. pa tudi nima kdaj. je na sihtu vsaj do 5ih popldan. ce gre na pir po njemu pa se mi javi. pa tudi ko ga na siht klicem se mi javlja. Napad je najboljša obramba - si že slišala za to? Ponavadi ravno tisti, ki varajo, najbolj blebetajo, kako pa oni ne bi nikoli varali. Ne trdim, da je tudi tvoj mož tak, ampak govorim na splošno. Pa tudi iz izkušenj. Zato sem svojemu Kamikazi že na začetku lepo pojasnila nekaj pojmov okrog tega in najine zveze - in imava mir. veš, da imaš prav . Pred kratkim sem zvedela za neko prevaro (varal je gospod, ki je zgleden očka, super prijatelj, zagrižen nasprotnik varanja) in še danes ne morem nekako verjeti , da je res.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:07:35
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Ehejjj sej niso vsi moski isti...tko ku zenske.... ce eni varajo svoje zene ne varajo tud drugi...uglavnem svojemu mozu sm pac na zacetku rekla kar se tice tega...mislim da je vse razumel tko da nimam problemov stem..pa tud sex...nikol mi ni rekel da mu ni do tega ko sm hotla...mogoce je zarad razlike v letih ,ne vem
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:08:03
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys veš, da imaš prav Vem (glede tega). Že 15 let opazujem svet okrog sebe (na ta način) in vidim, kaj se dogaja (in kakšna moja izkušnja ima tudi kaj vpliva na to). Ponavljam sicer, da to ne velja za vse, za veliko večino pa (na žalost).
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:08:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: oka Ma daj jo zdaj prepričevat v kontra kot je ona prepričana. Iz enega štosa bo ratala cela debata o tem če desc od MM hodi drugam. Če je prepričana, je pač prepričana. Verjetno ima razlog za to a ne. Če je ona prepričana v to, naj tako tudi ostane (kar se mene tiče). Zagotovo ima razlog za to, da je prepričana. Vendar, če trdi, da je 100%-no prepričana, potem se slepi, saj kaj takšnega pač ni možno. Lahko sicer 100%-no zaupaš, ne moraš pa biti 100%-no prepričan. jap, se strinjam. mogoce sem se narobe izrazila. hotla sem rect, da niti 1x nisem pomislila na to. in mi ni dal povoda na najmanjsi sum. ok, edino zadnji cas zaradi NE sexa.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:08:53
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute hahaha oka. naslov debate: ce vam ni do sexa konec debate: od miske dec se goni! nič se ne goni...ti pa obljubi, da boš javila , ko bo sex spet pri vaju aktualen. Pa se mi zdi, da bomo že iz postov ugotovila da nisi več nataknjena, ker si spet nataknjena
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:09:06
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sreča in ljubezen Ehejjj sej niso vsi moski isti...tko ku zenske.... ce eni varajo svoje zene ne varajo tud drugi Definitivno drži. Ampak moški, ki ne varajo svojih žena (in ko so zdravi, žene pa tudi), seksajo s svojimi ženami.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:11:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* ... In za to, da nekaj vem o moških... Pravim ti da sereš.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:11:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute hotla sem rect, da niti 1x nisem pomislila na to. in mi ni dal povoda na najmanjsi sum. Glede na to, da je tvoj mož, je popolnoma prav, da mu zaupaš, dokler tvojega zaupanja ne izkoristi. In če ga do sedaj ni, je v tem pogledu vse lepo in prav. Nikakor te ne prepričuje, da te zagotovo vara - hočem ti samo povedati, da obstaja tudi ta možnost in da ne moreš reči, da si 100%-no prepričana, da se to ne dogaja. Upam, seveda, da ima tvoj mož tudi možgane, ne samo... organ.
|
|
|
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:11:25
|
|
|
|
Sreča in ljubezen
|
Ok...kaj potem...z mozem od miske je neki" narobe"
|
RE: rešitev, če vam ni do seksa 4.9.2009 12:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
hm....pazte zdaj: moj pa ve, da bi mu 1 kiks oprostila. ker se vsakemu lahko zgodi. ma ne vem.....trenutno sem cist pomirjena. ce bo pa se kak povod na to da me vara bom pa ze naredla vik in krik!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?