Volga -> RE: rešitev, če vam ni do seksa (4.9.2009 11:04:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Enostavno sem zadevo rešila z lubrikantom, ki sem ga kupila v lekarni oz. lahko tudi v Venera shopu. S partnerjem sva vživala v seksu vse do poroda oz. dan pred porodom. Pol pa se je začelo. Enostavno ni mi bilo več do seksa. Dragi, kateri je bil prej navajen skoraj vsak dan je dobil mogoče 1x na 10 dni. Ni pritiskal name ampak videlo se mu je, da me fizično pogreša. Tako, sem po pogovoru s kolegico ki je imela iste težave, predlagala naj uporabim lubrikant. In res, zdaj seksam brez večjih problemov. Ko se dragemu seksa si namažem nožnico in njemu l..... in akcija se prične..... Včasih se tudi zgodi, da gledam TV, dvakrat zastokam in sva končala. Meni je ta zadeva neverjetno pomagala, da ne govoriva o najinem odnosu. Res da ga več niti ne uporabljava, vendar so še vedno dnevi ko pride prav. Po nosečnosti, pa sva ga kar pridno uporabljala. S časom se zadeve uredijo. Upam, da bo vam to pomagalo tako kot je meni. Ni pa za večno uporabo, ker pol ni več seks z ljubeznijo ampak zgolj prazno nabijanje.... OMG, potem mu je pa vseeno, če ga med vrata poriva [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|