Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 9:08:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
pa še z moje strani dobro jutro / dober dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 9:25:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
kje pa ste??? modrooka je po novem rdečelaska
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 9:29:52
|
|
|
|
lake
|
Tale zajtrk mi je pa všeč, tko mal za dieto pa učke spočit. Kje je slikica rdečelaske?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 9:31:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
aja, včer sem šla pol v Lidla čekirat une otroške stvari... tm sm bla ob 10, pa ni blo nč več.. ostale so jopice velikost 50/56, 74/80 - tko da sm vzela eno modro ta večjo, rozih itak ni blo, hlačk je blo samo neki mal, pa še to samo 50/56 - ene sem našla 62 v roza barvi.. bodija ni blo niti enga, štumfki mi pa niso bli glih kej preveč všeč.. so bli taki darkerski... za fantka bolj... mal preveč temni so bli
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 9:33:16
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tale zajtrk mi je pa všeč, tko mal za dieto pa učke spočit. Kje je slikica rdečelaske? hehe... sm vedla da se bo tko s takim zajtrkom vsaj ena našla kle gor... se še nism uspela slikat grem zdej perilo obest k je glih opral, pa se grem pol slikat, pa pol pridem nazaj ... velja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 9:33:56
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Blue, to že delvke vse poberejo, ko roba pride ponavad sm res ob 8h že bla tm, včer sm mela pa obiske pa nisem mogla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 9:35:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
kaj blue, ti ni všeč moj zajtrk? Men je tvoj prvi meni najboljši
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 9:43:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes aja, včer sem šla pol v Lidla čekirat une otroške stvari... tm sm bla ob 10, pa ni blo nč več.. ostale so jopice velikost 50/56, 74/80 - tko da sm vzela eno modro ta večjo, rozih itak ni blo, hlačk je blo samo neki mal, pa še to samo 50/56 - ene sem našla 62 v roza barvi.. bodija ni blo niti enga, štumfki mi pa niso bli glih kej preveč všeč.. so bli taki darkerski... za fantka bolj... mal preveč temni so bli jutro blue jz sem tud šla v lidel čekirat cujnce pa sem bla v njem ob 9h pa tud ni blo nič več sam še majše al pa večje stvari so ble ampak to vse sam po en komad no sem šla pa pol v KIK in sem tm nakupla vse potrebno za mojo nikico, v takku sem zase dobila troje ful dobre majčke pa za našga sinka sem kupila mal trenirkic, tako da sem nas oblekla, možeku sem pa kupila že v sredo za na poroko se za oblečt, tako da smo vsi fensi pensi sem pa včeraj pršla domov in ko sem sorterala cujnce od nike sem opazila da na enem puloverčku ni prodajalka dol snela unga varovala tako da sem mogla it pol nazaj v kik, da mi je dala to dol čaki tanja ti bom poslala!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 9:47:38
|
|
|
|
Anonimen
|
tanja sem ti poslala na FB sporočilo!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 9:54:27
|
|
|
|
dito
|
Jaz sem pa včeraj dobila vse. Res, da sem bila v lidlu že ob 8.20. Sem pa hčerki v kuku kupila ful stvarti po 1 € (oblekce, majčke...) Flaške- katere imajo vaši . Jaz imam od chiccota, aventa in od mam in mu še najbolj ustreza od mam. Vendar se moram vseeno trudit kakšnih 5 min, da jo zgrabi. Na morju sem mu dajala čaj po žliči, vendar je bil potem malo moker. Blueeyes- za drugo b arvo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 9:57:32
|
|
|
|
dito
|
kg- tiste ki še dojite-- a ste že nazaj na svoji kilaži. Jaz še imam zmeraj viška 4 kg. Če kdaj bolj malo jem se mi kar pozna na mleku. Kaj jeste? Jaz sem že začela s svežim sadjem in mu ni nič.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 9:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito Jaz sem pa včeraj dobila vse. Res, da sem bila v lidlu že ob 8.20. Sem pa hčerki v kuku kupila ful stvarti po 1 € (oblekce, majčke...) Flaške- katere imajo vaši . Jaz imam od chiccota, aventa in od mam in mu še najbolj ustreza od mam. Vendar se moram vseeno trudit kakšnih 5 min, da jo zgrabi. Na morju sem mu dajala čaj po žliči, vendar je bil potem malo moker. Blueeyes- za drugo b arvo. jz imam od aventa, vse flaške dude, cucle, kje je ta KUKU?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 10:05:22
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito kg- tiste ki še dojite-- a ste že nazaj na svoji kilaži. Jaz še imam zmeraj viška 4 kg. Če kdaj bolj malo jem se mi kar pozna na mleku. Kaj jeste? Jaz sem že začela s svežim sadjem in mu ni nič. jz še do svoje predporodne nisem pršla, pa sem se še dodatno zdej zredila... IZVIRNO SPOROČILO: dito Flaške- katere imajo vaši . Jaz imam od chiccota, aventa in od mam in mu še najbolj ustreza od mam. Vendar se moram vseeno trudit kakšnih 5 min, da jo zgrabi. Na morju sem mu dajala čaj po žliči, vendar je bil potem malo moker. jz mam od mam pa od nuka... pa ma obe rada, samo mogoče tole mam mičkeno rajš... pa tud jz ji jo rajš dajem zato k je plastična, k nukovo mam stekleno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 10:06:10
|
|
|
|
dito
|
Cveka 30- kik sem hotela napisat. Preveč hitro pišem, potem pa ne preberem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 10:07:36
|
|
|
|
dito
|
Blueeyes- a ti še dojiš?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 10:09:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito Blueeyes- a ti še dojiš? ja, zdej probam čim večkrat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 10:10:54
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 kje je ta KUKU? KIK je na rudniku... v bližini baby centra
< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 4.9.2009 10:11:16 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 10:22:16
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes pa še z moje strani dobro jutro / dober dan kaksen dober dan a????! punce pogresala sem vas!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 10:23:10
|
|
|
|
Anonimen
|
bom pol napisala še enkrat isti roman!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 10:37:17
|
|
|
|
maja1488
|
kati, a si šele zdej prišla. Poglej kaj vse maš na kmetiji. Mal smo ti listje pucale, pa krokarje podile. Pa čebele na tisti tvoj način Dobro jutro! Cel vikend bom sama s tamalimi že uživam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 10:38:41
|
|
|
|
Anonimen
|
no v glavnem... preživele pregled in cepljenje. Rezultati so: 64cm in 7010g. Živa je bila kar dobre volje. No, potem je solidarno tulila z enim fantkom. Potem pa še sama malo...ampak je kar hitro prišla k sebi. Dobila je tudi rota dozico, in upam, da bo kul po tem koktajlu. Ko sva šle v zd naju je dobil dež...HB za dežno prevleko za vozek...samo ni deževalo ne prej ne pol, tako da mamo glih srečo . Pa še tašči sem rekla, da naju ni treba peljat, da bova že. No, saj...sej sva preživele. Itak imava samo 10 min za hodit. Blue...fajn za barvo...tele fantki pa tud...a je že luna la kako?? Smo spet pri pomočnikih? Jaz rabim čistilni servis... ...ctrl+c...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 10:40:59
|
|
|
|
Anonimen
|
haha je ratalo... ja, pozabla sem povedat, da smo uspele pridelat zaležano glavico...bog se smili... ..zdaj je treba samo ležišče obrnit glede na svetlobo...valda ni tako hudo, samo...ej...bo spet kdo rekel, da sem zanič mat . Ma...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 10:43:13
|
|
|
|
Anonimen
|
blu sej vem kje je KIK na rudniku in v postojni sam sem mislila da je kakšna nova trgovina k je napisala KUKU
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 4.9.2009 10:47:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch haha je ratalo... ja, pozabla sem povedat, da smo uspele pridelat zaležano glavico...bog se smili... ..zdaj je treba samo ležišče obrnit glede na svetlobo...valda ni tako hudo, samo...ej...bo spet kdo rekel, da sem zanič mat . Ma... ojej sej bo sam obrnite jo pa bo pa nisi zanič mama men že nekaj časa pravijo (beri tašča) da sem zanič mama k ne dajem otroku zdavil, ker naj bi bil hiber aktiven otrok, pa sem se posvetovala z logopedinjo, pediatrinjo in vzgojiteljico in vse so rekle da moj 4letni otrok ni hiperaktiven je pa živ, zlo nagajiv in ne zna met postanka k ga vse zanima, tako da se ne sekiraj, sej vem rečt je lažje kot pa udejanit, vsaj pri meni je tako
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Vzgoiteljice v vrtcuAdminAli ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcuda, nimam nobenih propomb (
71%)
ne (
8%)
pričakovala bi boljšo (
12%)
boljše ne bi mogla pričakovati (
9%)
Število vseh glasov: 182Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!