|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
4.9.2009 9:08:22   
Blueeyes
pa še z moje strani dobro jutro / dober dan

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
4.9.2009 9:25:48   
Blueeyes
kje pa ste???

modrooka je po novem rdečelaska

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
4.9.2009 9:29:52   
lake
Tale zajtrk mi je pa všeč, tko mal za dieto pa učke spočit. user posted image Kje je slikica rdečelaske? 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
4.9.2009 9:31:24   
Blueeyes
aja, včer sem šla pol v Lidla čekirat une otroške stvari... tm sm bla ob 10, pa ni blo nč več.. ostale so jopice velikost 50/56, 74/80 - tko da sm vzela eno modro ta večjo, rozih itak ni blo, hlačk je blo samo neki mal, pa še to samo 50/56 - ene sem našla 62 v roza barvi.. bodija ni blo niti enga, štumfki mi pa niso bli glih kej preveč všeč.. so bli taki darkerski... za fantka bolj... mal preveč temni so bli

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
4.9.2009 9:32:50   
FLASK_A
Blue, to že delvke vse poberejo, ko roba prideuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
4.9.2009 9:33:16   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tale zajtrk mi je pa všeč, tko mal za dieto pa učke spočit. user posted image Kje je slikica rdečelaske? 

hehe... sm vedla da se bo tko s takim zajtrkom vsaj ena našla kle gor... user posted image  user posted image

se še nism uspela slikat

grem zdej perilo obest k je glih opral, pa se grem pol slikat, pa pol pridem nazaj ... velja

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
4.9.2009 9:33:56   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Blue, to že delvke vse poberejo, ko roba prideuser posted image

ponavad sm res ob 8h že bla tm, včer sm mela pa obiske pa nisem mogla user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
4.9.2009 9:35:42   
FLASK_A
kaj blue, ti ni všeč moj zajtrk?
Men je tvoj prvi meni najboljšiuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
4.9.2009 9:43:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

aja, včer sem šla pol v Lidla čekirat une otroške stvari... tm sm bla ob 10, pa ni blo nč več.. ostale so jopice velikost 50/56, 74/80 - tko da sm vzela eno modro ta večjo, rozih itak ni blo, hlačk je blo samo neki mal, pa še to samo 50/56 - ene sem našla 62 v roza barvi.. bodija ni blo niti enga, štumfki mi pa niso bli glih kej preveč všeč.. so bli taki darkerski... za fantka bolj... mal preveč temni so bli

jutro

blue
jz sem tud šla v lidel čekirat cujnce pa sem bla v njem ob 9h pa tud ni blo nič večuser posted image sam še majše al pa večje stvari so ble ampak to vse sam po en komaduser posted image user posted image user posted image

no sem šla pa pol v KIK in sem tm nakupla vse potrebno za mojo nikico, v takku sem zase dobila troje ful dobre majčke pa za našga sinka sem kupila mal trenirkic, tako da sem nas oblekla, možeku sem pa kupila že v sredo za na poroko se za oblečt, tako da smo vsi fensi pensiuser posted image user posted image user posted image

sem pa včeraj pršla domov in ko sem sorterala cujnce od nike sem opazila da na enem puloverčku ni prodajalka dol snela unga varovalauser posted image user posted image tako da sem mogla it pol nazaj v kik, da mi je dala to doluser posted image user posted image user posted image user posted image

čaki tanja ti bom poslala!!!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1834
4.9.2009 9:47:38   
Anonimen
tanja sem ti poslala na FB sporočilo!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1835
4.9.2009 9:54:27   
dito
Jaz sem pa včeraj dobila vse. Res, da sem bila v lidlu že ob 8.20. Sem pa hčerki v kuku kupila ful stvarti po 1 € (oblekce, majčke...)

Flaške- katere imajo vaši user posted image . Jaz imam od chiccota, aventa in od mam in mu še najbolj ustreza od mam. Vendar se moram vseeno trudit kakšnih 5 min, da jo zgrabi. Na morju sem mu dajala čaj po žliči, vendar je bil potem malo moker.

Blueeyes- user posted image za drugo buser posted image arvo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
4.9.2009 9:57:32   
dito
kg- tiste ki še dojite-- a ste že nazaj na svoji kilaži. Jaz še imam zmeraj viška 4 kg. Če kdaj bolj malo jem se mi kar pozna na mleku. Kaj jeste? Jaz sem že začela s svežim sadjem in mu ni nič.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
4.9.2009 9:58:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Jaz sem pa včeraj dobila vse. Res, da sem bila v lidlu že ob 8.20. Sem pa hčerki v kuku kupila ful stvarti po 1 € (oblekce, majčke...)

Flaške- katere imajo vaši user posted image . Jaz imam od chiccota, aventa in od mam in mu še najbolj ustreza od mam. Vendar se moram vseeno trudit kakšnih 5 min, da jo zgrabi. Na morju sem mu dajala čaj po žliči, vendar je bil potem malo moker.

Blueeyes- user posted image za drugo buser posted image arvo.

jz imam od aventa, vse flaške dude, cucle,

kje je ta KUKU?

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 1838
4.9.2009 10:05:22   
Blueeyes

kg- tiste ki še dojite-- a ste že nazaj na svoji kilaži. Jaz še imam zmeraj viška 4 kg. Če kdaj bolj malo jem se mi kar pozna na mleku. Kaj jeste? Jaz sem že začela s svežim sadjem in mu ni nič.

jz še do svoje predporodne nisem pršla, pa sem se še dodatno zdej zredila... user posted image

jz mam od mam pa od nuka... pa ma obe rada, samo mogoče tole mam mičkeno rajš... pa tud jz ji jo rajš dajem zato k je plastična, k nukovo mam stekleno user posted image

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
4.9.2009 10:06:10   
dito
Cveka 30- kik sem hotela napisat. Preveč hitro pišem, potem pa ne preberem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
4.9.2009 10:07:36   
dito
Blueeyes- a ti še dojiš?

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
4.9.2009 10:09:45   
Blueeyes

Blueeyes- a ti še dojiš?

ja, zdej probam čim večkrat

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
4.9.2009 10:10:54   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
kje je ta KUKU?

KIK je na rudniku... v bližini baby centra

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 4.9.2009 10:11:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
4.9.2009 10:22:16   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

pa še z moje strani dobro jutro / dober dan

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

kaksen dober dan a????!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce pogresala sem vas!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
4.9.2009 10:23:10   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom pol napisala še enkrat isti roman!

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1845
4.9.2009 10:37:17   
maja1488
kati, a si šele zdej prišla. Poglej kaj vse maš na kmetiji. Mal smo ti listje pucale, pa krokarje podile. Pa čebele na tisti tvoj način user posted image

Dobro jutro! Cel vikend bom sama s tamalimi user posted image user posted image user posted image user posted image že uživam user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
4.9.2009 10:38:41   
Anonimen
no v glavnem...

preživele pregled in cepljenje. Rezultati so: 64cm in 7010g.

Živa je bila kar dobre volje. No, potem je solidarno tulila z enim fantkom. Potem pa še sama malo...ampak je kar hitro prišla k sebi. Dobila je tudi rota dozico, in upam, da bo kul po tem koktajlu.

Ko sva šle v zd naju je dobil dež...HB za dežno prevleko za vozek...samo ni deževalo ne prej ne pol, tako da mamo glih srečouser posted image . Pa še tašči sem rekla, da naju ni treba peljat, da bova že. No, saj...sej sva preživele. Itak imava samo 10 min za hodit.

Blue...fajn za barvo...tele fantki pa tud...a je že luna la kako?? Smo spet pri pomočnikih? Jaz rabim čistilni servis...

...ctrl+c...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1847
4.9.2009 10:40:59   
Anonimen
haha je ratalo...

ja, pozabla sem povedat, da smo uspele pridelat zaležano glavico...bog se smili...user posted image ..zdaj je treba samo ležišče obrnit glede na svetlobo...valda ni tako hudo, samo...ej...bo spet kdo rekel, da sem zanič matuser posted image . Ma...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1848
4.9.2009 10:43:13   
Anonimen
blu sej vem kje je KIK na rudniku in v postojniuser posted image user posted image user posted image user posted image sam sem mislila da je kakšna nova trgovina k je napisala KUKUuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1849
4.9.2009 10:47:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

haha je ratalo...

ja, pozabla sem povedat, da smo uspele pridelat zaležano glavico...bog se smili...user posted image ..zdaj je treba samo ležišče obrnit glede na svetlobo...valda ni tako hudo, samo...ej...bo spet kdo rekel, da sem zanič matuser posted image . Ma...

ojej sej bo sam obrnite jo pa bouser posted image   pa nisi zanič mama men že nekaj časa pravijo (beri tašča)  da sem zanič mama  k ne dajem otroku zdavil, ker naj bi bil hiber aktiven otrok, pa sem se posvetovala z logopedinjo, pediatrinjo in vzgojiteljico in vse so rekle da moj 4letni otrok ni hiperaktiven je pa živ, zlo nagajiv in ne zna met postanka k ga vse zanima, tako da se ne sekiraj, sej vem rečt je lažje kot pa udejanit, vsaj pri meni je takouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Vzgoiteljice v vrtcu
Admin

Ali ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcu

da, nimam nobenih propomb (71%)

ne (8%)

pričakovala bi boljšo (12%)

boljše ne bi mogla pričakovati (9%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!