|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
4.9.2009 11:33:18   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

na FB so moje nove slike ... sicer saem še full bleda, k je še tok močna barva user posted image

ful,ful ti paše user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image user posted image  zdej čakam da se ene 2-3x glavo umijem, da bo pol una prava barva ratala.. k zdej se glava še vedno mal rdeča, pa kr seka vn... žal pa doma nisem naletela na pozitivne komentarje user posted image

eh pa kaj gledaš na druge...briga mene kaj si drugi mislijo o meni...važno da je tebi barva všeč in je!!!...ne se dat!!!

sej mislila sem na mojga partnerja... njegovo mnenje mi nekaj pomeni ... sam tokrat user posted image  ... za ostale se pa res požvižgam

aja uff nism si mislila da njemu ni všeč...moj nikol nč ne reče pač pove mnenje ampak mu je še vseen ok tako kt se jaz odločim...Upam da bo spremenil mnenje ko se malo navadi

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
4.9.2009 11:34:02   
maja1488
Kaj lahko delam s traktorjem? Sem vidla, da imam na razpolago HARVESTER in SEEDER. A to eno seje, eno pa pobira. Kaj pa s traktorjem pol počnem? Majch, za kaj ga ti rabiš?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
4.9.2009 11:34:56   
petrazg
K.tja... ne, Luka danes ne spi.... Je vedno večja tečka.... če ga nosim in ga imam na rokah je vse ok, ko ga položim kam znori... user posted image user posted image user posted image

Blue... full ti paše frizurca. Ma sej se bo tvoj tudi navadil...

Plavanje... meni je pa Atlantis veliko bolj všeč. Sploh za nas , ki se moramo pripeljati z avtom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
4.9.2009 11:35:46   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

blue...je kar sprememba...veš da se morajo moški malo navadit...user posted image ...bo preživel

sej ni prvič da sem rdečelaska odkar sva skupi.. sam tko odkrito me pa še ni skritiziral user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
4.9.2009 11:36:07   
Anonimen
traktor ti zorje 4 njive naenkrat. Samo ga moraš tankat. Pazi na fuel level spodaj levo.user posted image Harvester pobira pridele, seeder pa seje...valda enako hitro kot traktor. user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1880
4.9.2009 11:37:24   
Anonimen

blue...je kar sprememba...veš da se morajo moški malo navadit...user posted image ...bo preživel

sej ni prvič da sem rdečelaska odkar sva skupi.. sam tko odkrito me pa še ni skritiziral user posted image

mogoče je mel pa lih slab moment...pa je slabše izpadlo, kot je mislil. Bo boljše.user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1881
4.9.2009 11:38:12   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Kaj lahko delam s traktorjem? Sem vidla, da imam na razpolago HARVESTER in SEEDER. A to eno seje, eno pa pobira. Kaj pa s traktorjem pol počnem? Majch, za kaj ga ti rabiš?

tud mene zanima...si ga bom v kratkem privoščla user posted image user posted image user posted image

Ati pa kar na motozbor...tam bo pa pomoje velik za videt user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
4.9.2009 11:38:23   
Blueeyes
dudi men je enkrat reku da je cool... pol pa mi zdej reče da mu ni všeč, da mu tud takrat ni blo user posted image  je pač reku tko da ne bi kej zamerla user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
4.9.2009 11:38:49   
maja1488
Aha, potem traktor sam orje. Če bi hotla vse na hitro, bi mogla imat vse troje. Sam mam premalo parcelo. Zdej čakam, da od nekje prleti še en bankovc ki mi manjka, potem pa razširim parcelo. In mogoče kupim traktor.

Bi danes rada še en dinarček imela. Zdej jih mam 19, pa sploh ne vem kako pridem do njega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
4.9.2009 11:38:50   
Anonimen
eh se izražam tud nerodno...da se razumeva...da je njegova izjava slabše izpadla kot je hotel, ne pa tvoja barva..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
4.9.2009 11:40:07   
Blueeyes

tud mene zanima...si ga bom v kratkem privoščla user posted image user posted image user posted image

kam pa???  drgač traktor sm si že kupla.. he he.. zaenkrta počiva zraven bajteuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
4.9.2009 11:41:06   
maja1488

Hvalabogu gre službeno user posted image user posted image user posted image

za videt pa je ja....najbolj so mi smešne punce (ne motoristke seveda), ki pridejo šminkirat in so pri 5 stopinjah ponoči vse razgaljene in se hihetajo in delajo frajerke user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
4.9.2009 11:41:49   
Blueeyes

eh se izražam tud nerodno...da se razumeva...da je njegova izjava slabše izpadla kot je hotel, ne pa tvoja barva..

user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
4.9.2009 11:43:03   
maja1488
Blue, meni je tudi barva ful všeč. Pri moških pa opažam, da se odnos, ko imata enkrat otroka kr mal spremeni. Se mi zdi, da si več upajo, ker zdaj valda mal 'požreš' zavoljo otrok.

Motozbor je pa v bistrici.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
4.9.2009 11:45:02   
Blueeyes

Hvalabogu gre službeno user posted image user posted image user posted image

za videt pa je ja....najbolj so mi smešne punce (ne motoristke seveda), ki pridejo šminkirat in so pri 5 stopinjah ponoči vse razgaljene in se hihetajo in delajo frajerke user posted image

aha... sam to res tele naše punce... ampak so mi čist mim.. dajo ene celulitaste pa nikakve... sm bla lani na grobniku, pa me je skor kap zadela k sem vidla slovenske hostese... sramota... pol pa pogledaš tuje... si pa maš kej oči napast... sm kr bulila... sej ne rečm da morjo met zdej 40kg, ampak hostesa v oprijetih črnih pajkicah pa črni majci z dekoltejem, pol pa 80kg???? oprosti, to ni za take prireditve.. športniki rajš kej lepga pogledajo

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
4.9.2009 11:46:24   
Anonimen

Blue, meni je tudi barva ful všeč. Pri moških pa opažam, da se odnos, ko imata enkrat otroka kr mal spremeni. Se mi zdi, da si več upajo, ker zdaj valda mal 'požreš' zavoljo otrok.

mogoče maš prav...sam če se mislijo kronično petelinit, bo treba pa po mizi udarituser posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
4.9.2009 11:54:32   
Dudica1

dudi men je enkrat reku da je cool... pol pa mi zdej reče da mu ni všeč, da mu tud takrat ni blo user posted image  je pač reku tko da ne bi kej zamerla user posted image

kdo bi jih razumel a ne??...samo pa res ni lepo reku ne...bo boljše...enkrat user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 4.9.2009 11:55:16 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
4.9.2009 11:55:54   
Blueeyes

kdo bi jig razumel a ne??...samo pa res ni lepo reku ne...bo boljše...enkrat user posted image

ja to je reku enkrat čist na začetku zveze.. mislim da sva bla kakšne 2-3 mesece skupaj... pol sem pa včer barvo vidla v štacuni in me je premamila user posted image  važn da je men všeč... pa gaji tud user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
4.9.2009 11:57:03   
maja1488
Ma jst grem mal k zarji spat. Najbrž se bo dete zbudilo, ko sem bom ulegla, sam se mi nič ne da. Vse mamo razmetano. O hudiča kako se je ulilo. Iz vseh strani kr naenkrat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
4.9.2009 11:57:45   
Blueeyes
oo, naša frčefela se je zbudla... gremo na futranje

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
4.9.2009 12:01:48   
Blueeyes
lažni alarm.. v sanjah neki jokca... drgač pa spi že od 9h... sem ji dala frutek, pa je kr zakomirala :D

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
4.9.2009 12:06:32   
FLASK_A
KATIIIIIIII!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Kako je bilo, si se nasexalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
4.9.2009 12:07:31   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

KATIIIIIIII!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Kako je bilo, si se nasexalauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja spet ga je biksuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
4.9.2009 12:08:18   
KatMat
se vam oglasim pozneje mam za razpakirat...doma je bomba padla...pa 30 strani mam za prebrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
4.9.2009 12:09:02   
lake
No zjutri nobene gor, zdej sm mogla pa ful prebrat.

KatMat Sej sm vedla da samo pomočnike rabiš, pa takoj nazaj prletiš. Kako je blo na morju?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

gluten
1hruška

Kdaj ste začele uvajati gluten?

pred 6. mesecem (29%)

med 6. in 7. mesecem (50%)

po 7. mesecu (14%)

po 1. letu (7%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!