|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
3.9.2009 11:01:15   
Anonimen
maja user posted image user posted image  pridejo tudi takšni dnevi, kdaj, ja...

bo pa danes čudovit dan!user posted image

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
3.9.2009 11:08:56   
Anonimen
aja,.. glede plavanja se zdaj tudi jaz nagibam k Atlantisu,... zaradi parkiranja!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1777
3.9.2009 11:09:21   
petra a
punce-najbrž se bom zdajle kakšni zamerila, pa vendar...tiste fotke s pokakančki so pa čisto neokusne, z leti vam znajo to povedati tudi vaši otroci, mislim da nobenemu ne bi bilo všeč da bi se njegove take fotke pojavljale na netu, sorry

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
3.9.2009 11:12:05   
Anonimen
pri previjanju pa Urban zelo uživa, če ga primem za previto pleničko pod rito in ga "stresem", da gredo nogice levo desnouser posted image ...
sem se spomnila, ko je Papua razlagala glede previjanja in hendlinga,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1779
3.9.2009 11:13:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

punce-najbrž se bom zdajle kakšni zamerila, pa vendar...tiste fotke s pokakančki so pa čisto neokusne, z leti vam znajo to povedati tudi vaši otroci, mislim da nobenemu ne bi bilo všeč da bi se njegove take fotke pojavljale na netu, sorry

user posted image user posted image user posted image
pa še znana osebnost bo kdo

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
3.9.2009 11:50:34   
Leela
maja user posted image   te deci so za luno. Ampak oni RES ne vejo kaj je narobe. Mu moraš narisat in napisat. Drugače razmišljajo.

dudi jaz sem Lukatu dala hipp (rozast) pri 4. mesecu. Ampak na tistem je pisalo, da je lahko od 4. meseca naprej. sem gledala zdaj pa ne piše več. Se mu je pa takrat prebava popravila.
Po moje lahko daš 2. ali pa vsaj zvečer. Drugače je pa enka dražja od dvojke in lahko zaradi tega gor piše do 6. meseca glih zaradi tega da več zaslužjo. Saj ne veš. Riževa kašica zvečer je pa bila zanj najbrž pretežka in ga je bolel želodček.
Drugače pa lepa sobica, lepa modra barva.

k.tja Luka je od rojstva skoz krilil z rokami, da se je enkrat kar slekel (benkico). To je ponavadi delal, ker ga je zvijalo.

moram it

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
3.9.2009 12:09:28   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

jaz nimam nč proti....če se pa boste odločile da ne bi imele več tega seznama pa povejte da ga zbrišem...

leela  sej na kašici piše od 4 meseca naprej tudi na frutkih piše zato sem pa te vzela...eh sej nikol ne veš kaj je boljše...za 2-ko pa tudi moj pravi da bi mu samo zvečer jo dala

zdej pa grem zavijat darila user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
3.9.2009 12:13:03   
playgirl
za seznamček

iz najinega drugega pregleda:  59cm in 4810kg
najin tretji pregled: 62,5 cm  in 5730kg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
3.9.2009 12:15:45   
maja1488
user posted image je tečna. dve uri pa pol sem jo uspavala, da je spala boge pol ure.
Me je kr sram, ampak tud zob in obraza mi ni ratalo umit. Sm pa kmetovala user posted image
Morm it zarji po drugo mleko. Je moj zadnjič kupu brez laktoze, ker ni vidu (beri gledal) in se mi zdi, da ful težje kaka in se kr napenja cel večer.

Punce (predvsem tiste, ki ne planirate več otrok), kam boste s cunjicami, ki so jim premajhne. Mi imamo malo morje škatel polnih cunj od maše in ne bom skladiščla še zarjinih. Kar bo prerastla, bi nekam dala, še boljše prodala. Po kakšnih cenah odkupujejo trgovine ala smrkolin?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
3.9.2009 12:41:49   
maja1488
Lahko bi bil že dež. Pri nas je takoooooo soparno...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
3.9.2009 12:44:25   
maja1488
aleluja....bil je že čas

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/bo-iz-moskih-prsi-teklo-mleko.html

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
3.9.2009 12:47:28   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

aleluja....bil je že čas

http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/bo-iz-moskih-prsi-teklo-mleko.html

To bi pa rada vidla. Pri mojmu bi Taja hitr shirala če bi to delal. user posted image Po njegovo bi najbrž prej računalnik to nauču kot sebe.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
3.9.2009 12:51:07   
dito
Gal mi je končno zaspal. Budnica že ob 6 h. S tem, da je ponoči še 2X jedel.
Pravo nasprotje od hčerke, ki je prespala noč že 1 dan. Postal je pravi razvajenec in ne morem narediti ničesar. Vsak dan perem in likam to je pa tudi vse. Hiše si sploh ne morem sčistit. Občudujem nekatere, ki imate toliko časa, da ste lahko še vsak dan na RR.

oblačila- tudi jaz imam od hčerke škatle cunj in ne vem kaj bi z njimi. A jih je kdaj že katera prodala? Zanima me kakšno ceno naj dam, ker imam od 0 do 4 let (H&M, Zara, S oliver...) in so kot nova.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
3.9.2009 13:00:52   
maja1488
Dito, pri meni je isti problem s cunjami. Mali dve sta kontra sezona, neki bom sicer lahko ponucala. So pa vsa oblasčila kot nova in če seštevam pride kr lep znesek, ki sem ga dala, tko da kr šenkat mi je mal težko. Mogoče komu, ki res res nima bi jih.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
3.9.2009 13:13:37   
dito
maja 1488- ja sem istega mnenja. Če izveš, če kdo odkupuje mi sporoči. A si jih dala na kak oglas?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
3.9.2009 13:15:16   
dito
Spet budnica. Mali mi spi po 20 min potem malo povleče pa zaspi nazaj. Od morja se mu je ritem čisto spremenil.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
3.9.2009 13:24:16   
maja1488
Ma tale luna jih baše, če mene vprašaš. Jst se trudim 2 uri uspavat zarjo, vmes se dere, doji, flašo pije, čaj... pol zaspi pa za 15 minut in potem jovo na novo.

Jst sem mislila vprašat v tole komisijsko trgovino na celovški. Bolše da neki malga dobim kot nič. Po oglasu po mojem ne bom nič prodala, ker najbrž bi hotle zbirat in videt. Nisem pa iz LJ, tko da dvomim, da bi kej prodala. Vse v kompletu pa tudi težko.

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
3.9.2009 13:25:13   
Anonimen
rabljene cunjice - ste pogledale tukaj...
http://www.sparovcek.com/

bi pa jih tudi z veseljem podarila nekomu, ki jih zares nima

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 1793
3.9.2009 13:28:28   
PapuaNG
no, da vas malo nasmejem...je ena bejba (znanka, pa tut če ne bi bla...user posted image ) dale takle oglas, ko se je zgubila njena mačka:
Išče se hišna muca,sliši na ime Lili.

Pogrešamo jo od danes zgodaj zjutraj (sobota, 8.avg 2009), pobegnila pa je iz Rojčeve ulice v Ljubljani (neposredna okolica tržnice Moste, Občine Moste).

Muca je hišna in popolnoma nevajena zunanjega sveta. Verjamemo, da je trenutno še zelo prestrašena in se skriva, vendar se pa drugače zelo rada pusti božati, tudi tujcem. Je zelo radovedna. Pozitivno se odziva na svoje ime Lili, pa tudi na pridna, pridna muca, pridna Lili in Lili papala?. Ponavadi se oglaša dvozložno (miau-wau).

Lili je stara eno leto in par mesecev, je pa precej velika za svoja leta (tehta 6 kg). Je "navadne" sive barve, ima bel smrček in pikčasto rjav trebuh. Kot hišna mačka ni najbolj "fit", je malce debelušna. To se ji pozna predvsem na področju trebuha, saj mnogi menijo, da je breja (ima malce povešeno kožo). Za svojo postavo ima majhno glavo in velika ušesa. Krzno ima zelo lepo, kvalitetno in gladko.

Ko je igriva tudi rada beži, enako če je kregana. V primeru, pa da je "ujeta" se bo pokrčila in otrpnila. Krempljev ne uporablja, razen ko je izjemno prestrašena (boji se psov).

Morebitnega najditelja ali pa osebo, ki je Lili videla prosimo, da pokliče na telefonsko številko 070 818 450 (Suzana) ali 041 876 705 (Gregor).

Hvala za vaš trud in čas.

bejba res ni gladka...

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
3.9.2009 13:33:20   
maja1488
Ej kmetičke, po kakem ključu se nabirajo papirnati denarci. Za kovance napiše ko pridejo in gredo, tisti papirnat denar se pa počasi nabira ampak čakam že celo večnost, da se nabere 20, pa se kr noče. Bi parcelo razširla s tem denarjem, ker je že ful premajhna. Če kaka inšpekcija vidi kako mam živali natlačene gor....

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
3.9.2009 13:33:21   
HM84
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Leela, me je kar treslo, ko sem prebirala zgodbo o Maši,...

trkam, da je z Urbanom vse ok (čeprav imam pa vprašanje: med spanjem večkrat zakrili z rokami, kot da bi se nečesa prestrašil,... tudi vaši tako delajo?)

Ja, tudi Alex krili z rokami...verjetno kaj sanjajo al kako?!

Hmmm ... eno vprašanje, ker sm blond - kako hudiča lahko tuki na forumu večkrat citiram?! Znam samo 1x, tko kot sm zdeleuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
3.9.2009 13:35:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dito

Vsak dan perem in likam to je pa tudi vse. Hiše si sploh ne morem sčistit. Občudujem nekatere, ki imate toliko časa, da ste lahko še vsak dan na RR.

user posted image
dito, pri nas gospodinjska dela počakajo,... pa naj govorijo kar koli, ampak rabim sprostitev, ki pa mi jo RR da... seveda pade tudi kakšna koristna informacija!

(odgovor članu dito)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
3.9.2009 13:37:45   
Anonimen
HM, za večkratno citiranje so me pa punce takole naučile...

prvič citiraš tako kot znaš, potem citiraš drug zadevo, jo prekopiraš v prvo objavo (s ctrl+c in ctrl+v) in to je to...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1798
3.9.2009 13:40:26   
maja1488
HM84, tko da najprej enga citiraš in pod tisti quote odgovoriš, potem odpreš drugega, ki bi ga citirala in označiš tekst, pritisneš ctrl C, se premakneš v ta prvo okno s citatom in tvojim odgovorom in pod odgovor daš kurzor in pritisneš ctrl V in spet pod quote odgovoriš...itd. Ko si zaključla objaviš tega prvega vse ostale pa ti priporočam, da sproti zapiraš.

Upam, da je razumljivo napisano.

Evo se je že zbudila.

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
3.9.2009 13:41:43   
maja1488
no evo še bolj enostavna razlaga (se vidi, da sm jst blond....vse zakompliciram user posted image )

grem kr se dere

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Prvi UZ v nosečnosti
MioBambino

V katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?

5 (13%)

6 (13%)

7 (19%)

8 (29%)

9 (12%)

10 ali več (14%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!