Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 11:01:15
|
|
|
|
Anonimen
|
maja pridejo tudi takšni dnevi, kdaj, ja... bo pa danes čudovit dan!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 11:08:56
|
|
|
|
Anonimen
|
aja,.. glede plavanja se zdaj tudi jaz nagibam k Atlantisu,... zaradi parkiranja!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 11:09:21
|
|
|
|
petra a
|
punce-najbrž se bom zdajle kakšni zamerila, pa vendar...tiste fotke s pokakančki so pa čisto neokusne, z leti vam znajo to povedati tudi vaši otroci, mislim da nobenemu ne bi bilo všeč da bi se njegove take fotke pojavljale na netu, sorry
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 11:12:05
|
|
|
|
Anonimen
|
pri previjanju pa Urban zelo uživa, če ga primem za previto pleničko pod rito in ga "stresem", da gredo nogice levo desno ... sem se spomnila, ko je Papua razlagala glede previjanja in hendlinga,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 11:13:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a punce-najbrž se bom zdajle kakšni zamerila, pa vendar...tiste fotke s pokakančki so pa čisto neokusne, z leti vam znajo to povedati tudi vaši otroci, mislim da nobenemu ne bi bilo všeč da bi se njegove take fotke pojavljale na netu, sorry pa še znana osebnost bo kdo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 11:50:34
|
|
|
|
Leela
|
maja te deci so za luno. Ampak oni RES ne vejo kaj je narobe. Mu moraš narisat in napisat. Drugače razmišljajo. dudi jaz sem Lukatu dala hipp (rozast) pri 4. mesecu. Ampak na tistem je pisalo, da je lahko od 4. meseca naprej. sem gledala zdaj pa ne piše več. Se mu je pa takrat prebava popravila. Po moje lahko daš 2. ali pa vsaj zvečer. Drugače je pa enka dražja od dvojke in lahko zaradi tega gor piše do 6. meseca glih zaradi tega da več zaslužjo. Saj ne veš. Riževa kašica zvečer je pa bila zanj najbrž pretežka in ga je bolel želodček. Drugače pa lepa sobica, lepa modra barva. k.tja Luka je od rojstva skoz krilil z rokami, da se je enkrat kar slekel (benkico). To je ponavadi delal, ker ga je zvijalo. moram it
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 12:09:28
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a punce-najbrž se bom zdajle kakšni zamerila, pa vendar...tiste fotke s pokakančki so pa čisto neokusne, z leti vam znajo to povedati tudi vaši otroci, mislim da nobenemu ne bi bilo všeč da bi se njegove take fotke pojavljale na netu, sorry jaz nimam nč proti....če se pa boste odločile da ne bi imele več tega seznama pa povejte da ga zbrišem... leela sej na kašici piše od 4 meseca naprej tudi na frutkih piše zato sem pa te vzela...eh sej nikol ne veš kaj je boljše...za 2-ko pa tudi moj pravi da bi mu samo zvečer jo dala zdej pa grem zavijat darila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 12:13:03
|
|
|
|
playgirl
|
za seznamček iz najinega drugega pregleda: 59cm in 4810kg najin tretji pregled: 62,5 cm in 5730kg
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 12:15:45
|
|
|
|
maja1488
|
je tečna. dve uri pa pol sem jo uspavala, da je spala boge pol ure. Me je kr sram, ampak tud zob in obraza mi ni ratalo umit. Sm pa kmetovala Morm it zarji po drugo mleko. Je moj zadnjič kupu brez laktoze, ker ni vidu (beri gledal) in se mi zdi, da ful težje kaka in se kr napenja cel večer. Punce (predvsem tiste, ki ne planirate več otrok), kam boste s cunjicami, ki so jim premajhne. Mi imamo malo morje škatel polnih cunj od maše in ne bom skladiščla še zarjinih. Kar bo prerastla, bi nekam dala, še boljše prodala. Po kakšnih cenah odkupujejo trgovine ala smrkolin?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 12:41:49
|
|
|
|
maja1488
|
Lahko bi bil že dež. Pri nas je takoooooo soparno...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 12:51:07
|
|
|
|
dito
|
Gal mi je končno zaspal. Budnica že ob 6 h. S tem, da je ponoči še 2X jedel. Pravo nasprotje od hčerke, ki je prespala noč že 1 dan. Postal je pravi razvajenec in ne morem narediti ničesar. Vsak dan perem in likam to je pa tudi vse. Hiše si sploh ne morem sčistit. Občudujem nekatere, ki imate toliko časa, da ste lahko še vsak dan na RR. oblačila- tudi jaz imam od hčerke škatle cunj in ne vem kaj bi z njimi. A jih je kdaj že katera prodala? Zanima me kakšno ceno naj dam, ker imam od 0 do 4 let (H&M, Zara, S oliver...) in so kot nova.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 13:00:52
|
|
|
|
maja1488
|
Dito, pri meni je isti problem s cunjami. Mali dve sta kontra sezona, neki bom sicer lahko ponucala. So pa vsa oblasčila kot nova in če seštevam pride kr lep znesek, ki sem ga dala, tko da kr šenkat mi je mal težko. Mogoče komu, ki res res nima bi jih.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 13:13:37
|
|
|
|
dito
|
maja 1488- ja sem istega mnenja. Če izveš, če kdo odkupuje mi sporoči. A si jih dala na kak oglas?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 13:15:16
|
|
|
|
dito
|
Spet budnica. Mali mi spi po 20 min potem malo povleče pa zaspi nazaj. Od morja se mu je ritem čisto spremenil.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 13:24:16
|
|
|
|
maja1488
|
Ma tale luna jih baše, če mene vprašaš. Jst se trudim 2 uri uspavat zarjo, vmes se dere, doji, flašo pije, čaj... pol zaspi pa za 15 minut in potem jovo na novo. Jst sem mislila vprašat v tole komisijsko trgovino na celovški. Bolše da neki malga dobim kot nič. Po oglasu po mojem ne bom nič prodala, ker najbrž bi hotle zbirat in videt. Nisem pa iz LJ, tko da dvomim, da bi kej prodala. Vse v kompletu pa tudi težko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 13:25:13
|
|
|
|
Anonimen
|
rabljene cunjice - ste pogledale tukaj... http://www.sparovcek.com/ bi pa jih tudi z veseljem podarila nekomu, ki jih zares nima
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 13:28:28
|
|
|
|
PapuaNG
|
no, da vas malo nasmejem...je ena bejba (znanka, pa tut če ne bi bla... ) dale takle oglas, ko se je zgubila njena mačka: Išče se hišna muca,sliši na ime Lili. Pogrešamo jo od danes zgodaj zjutraj (sobota, 8.avg 2009), pobegnila pa je iz Rojčeve ulice v Ljubljani (neposredna okolica tržnice Moste, Občine Moste). Muca je hišna in popolnoma nevajena zunanjega sveta. Verjamemo, da je trenutno še zelo prestrašena in se skriva, vendar se pa drugače zelo rada pusti božati, tudi tujcem. Je zelo radovedna. Pozitivno se odziva na svoje ime Lili, pa tudi na pridna, pridna muca, pridna Lili in Lili papala?. Ponavadi se oglaša dvozložno (miau-wau). Lili je stara eno leto in par mesecev, je pa precej velika za svoja leta (tehta 6 kg). Je "navadne" sive barve, ima bel smrček in pikčasto rjav trebuh. Kot hišna mačka ni najbolj "fit", je malce debelušna. To se ji pozna predvsem na področju trebuha, saj mnogi menijo, da je breja (ima malce povešeno kožo). Za svojo postavo ima majhno glavo in velika ušesa. Krzno ima zelo lepo, kvalitetno in gladko. Ko je igriva tudi rada beži, enako če je kregana. V primeru, pa da je "ujeta" se bo pokrčila in otrpnila. Krempljev ne uporablja, razen ko je izjemno prestrašena (boji se psov). Morebitnega najditelja ali pa osebo, ki je Lili videla prosimo, da pokliče na telefonsko številko 070 818 450 (Suzana) ali 041 876 705 (Gregor). Hvala za vaš trud in čas. bejba res ni gladka...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 13:33:20
|
|
|
|
maja1488
|
Ej kmetičke, po kakem ključu se nabirajo papirnati denarci. Za kovance napiše ko pridejo in gredo, tisti papirnat denar se pa počasi nabira ampak čakam že celo večnost, da se nabere 20, pa se kr noče. Bi parcelo razširla s tem denarjem, ker je že ful premajhna. Če kaka inšpekcija vidi kako mam živali natlačene gor....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 13:33:21
|
|
|
|
HM84
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Leela, me je kar treslo, ko sem prebirala zgodbo o Maši,... trkam, da je z Urbanom vse ok (čeprav imam pa vprašanje: med spanjem večkrat zakrili z rokami, kot da bi se nečesa prestrašil,... tudi vaši tako delajo?) Ja, tudi Alex krili z rokami...verjetno kaj sanjajo al kako?! Hmmm ... eno vprašanje, ker sm blond - kako hudiča lahko tuki na forumu večkrat citiram?! Znam samo 1x, tko kot sm zdele
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 13:35:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dito Vsak dan perem in likam to je pa tudi vse. Hiše si sploh ne morem sčistit. Občudujem nekatere, ki imate toliko časa, da ste lahko še vsak dan na RR. dito, pri nas gospodinjska dela počakajo,... pa naj govorijo kar koli, ampak rabim sprostitev, ki pa mi jo RR da... seveda pade tudi kakšna koristna informacija!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 13:37:45
|
|
|
|
Anonimen
|
HM, za večkratno citiranje so me pa punce takole naučile... prvič citiraš tako kot znaš, potem citiraš drug zadevo, jo prekopiraš v prvo objavo (s ctrl+c in ctrl+v) in to je to...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 13:40:26
|
|
|
|
maja1488
|
HM84, tko da najprej enga citiraš in pod tisti quote odgovoriš, potem odpreš drugega, ki bi ga citirala in označiš tekst, pritisneš ctrl C, se premakneš v ta prvo okno s citatom in tvojim odgovorom in pod odgovor daš kurzor in pritisneš ctrl V in spet pod quote odgovoriš...itd. Ko si zaključla objaviš tega prvega vse ostale pa ti priporočam, da sproti zapiraš. Upam, da je razumljivo napisano. Evo se je že zbudila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 3.9.2009 13:41:43
|
|
|
|
maja1488
|
no evo še bolj enostavna razlaga (se vidi, da sm jst blond....vse zakompliciram ) grem kr se dere
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Prvi UZ v nosečnostiMioBambinoV katerem tednu (primer:7 2/7 je 8.teden) ste imele prvi UZ v nosečnosti, da se je že videl srček?5 (
13%)
6 (
13%)
7 (
19%)
8 (
29%)
9 (
12%)
10 ali več (
14%)
Število vseh glasov: 219Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!