Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A ste jimdale kej obkladka gor po cepljunju? jz nisem nč dala gor IZVIRNO SPOROČILO: k.tja (čeprav imam pa vprašanje: med spanjem večkrat zakrili z rokami, kot da bi se nečesa prestrašil,... tudi vaši tako delajo?) naša velikrat krili z rokami... tko da če ležim budna zraven nje se prov ustrašim IZVIRNO SPOROČILO: Čebelca10 Hej! Pa smo doma... Danes smo bli končno cepljeni zdej pa sam upam da me bo kake reakcije... V razvojni sma že tudi bila zaradi suma na prevelik mišični tonus pa se je izkazalo da tudi tega nema... Zdej smo si pa končno mal olajšali... Zdaj smo pa težki 6700 g, veliki pa 62 cm. Naslednji pregled pa imama 6.10. IZVIRNO SPOROČILO: playgirl za seznamček iz najinega drugega pregleda: 59cm in 4810kg najin tretji pregled: 62,5 cm in 5730kg IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG no, da vas malo nasmejem...je ena bejba (znanka, pa tut če ne bi bla... ) dale takle oglas, ko se je zgubila njena mačka: Išče se hišna muca,sliši na ime Lili. Pogrešamo jo od danes zgodaj zjutraj (sobota, 8.avg 2009), pobegnila pa je iz Rojčeve ulice v Ljubljani (neposredna okolica tržnice Moste, Občine Moste). Muca je hišna in popolnoma nevajena zunanjega sveta. Verjamemo, da je trenutno še zelo prestrašena in se skriva, vendar se pa drugače zelo rada pusti božati, tudi tujcem. Je zelo radovedna. Pozitivno se odziva na svoje ime Lili, pa tudi na pridna, pridna muca, pridna Lili in Lili papala?. Ponavadi se oglaša dvozložno (miau-wau). Lili je stara eno leto in par mesecev, je pa precej velika za svoja leta (tehta 6 kg). Je "navadne" sive barve, ima bel smrček in pikčasto rjav trebuh. Kot hišna mačka ni najbolj "fit", je malce debelušna. To se ji pozna predvsem na področju trebuha, saj mnogi menijo, da je breja (ima malce povešeno kožo). Za svojo postavo ima majhno glavo in velika ušesa. Krzno ima zelo lepo, kvalitetno in gladko. Ko je igriva tudi rada beži, enako če je kregana. V primeru, pa da je "ujeta" se bo pokrčila in otrpnila. Krempljev ne uporablja, razen ko je izjemno prestrašena (boji se psov). Morebitnega najditelja ali pa osebo, ki je Lili videla prosimo, da pokliče na telefonsko številko 070 818 450 (Suzana) ali 041 876 705 (Gregor). Hvala za vaš trud in čas. bejba res ni gladka... ta je pa dobra mene bi blo sram na koncu dat mojo telefonsko številko IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Hvala Dudi, sej si do naslednjič vrjetn ne bom zapomnla No, mal slikce pregledujem pa urejam... Naš leteči Alex kako čukasto gleda.... kaj pa se je tko začudil??? IZVIRNO SPOROČILO: lake No če ma mama preveč časa. Zdej grem pa res kej pametnega narest. wau, full so mi všeč
|