|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
3.9.2009 13:59:48   
HM84
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Ej kmetičke, po kakem ključu se nabirajo papirnati denarci. Za kovance napiše ko pridejo in gredo, tisti papirnat denar se pa počasi nabira ampak čakam že celo večnost, da se nabere 20, pa se kr noče. Bi parcelo razširla s tem denarjem, ker je že ful premajhna. Če kaka inšpekcija vidi kako mam živali natlačene gor....

pojma nimam... to tud mene zanimauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

HM84, tko da najprej enga citiraš in pod tisti quote odgovoriš, potem odpreš drugega, ki bi ga citirala in označiš tekst, pritisneš ctrl C, se premakneš v ta prvo okno s citatom in tvojim odgovorom in pod odgovor daš kurzor in pritisneš ctrl V in spet pod quote odgovoriš...itd. Ko si zaključla objaviš tega prvega vse ostale pa ti priporočam, da sproti zapiraš.

Upam, da je razumljivo napisano.

Evo se je že zbudila.

da vidm če znamuser posted image

Papua - ja ta je pa res huda... me prav zanima, kolk jih bo prebral ta romanuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Sm očeta v mesto peljala in sm nazajgrede obstala v gneči, matr, ni za v mesto z avtom, bi prej peš domov pršla.

Petrazg
Sirup za dojenčke proti krčem, od Ljubljanskih lekarn.
Cepljenje Men je pediatrinja rekla da nak 48 ur dajem obkladke pol alkohola pol vode, ne glede na to al je oteklina al ne.

Kaj bomo kuhal?

Haha, zato sem se jaz rajš preselila iz Lj v Idrijo, za 9 gora me zaj... kolegiceuser posted image user posted image user posted image
Nam tud pomaga isti sirup proti krčem (ampak nič razrečen)
Men so rekli naj dajem obkladke, če bo oteklina s fiziološko raztopino (?!), kolegici so pa v Lj rekli naj daje z ledom obkladke.
Kuhal bomo kaneleone (matr nikol ne vem kako se prav napišeuser posted image ), krompir in rdeča pesa.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
3.9.2009 14:13:48   
Dudica1
hm kaneloni user posted image user posted image user posted image
jaz pa še ne vem kaj čem...mogoče tud ampak bi jih kupila ker se mi nč ne da delat user posted image ..upam da bo popoldne sonček da bomo lahko šli ven na žur,pol zvečer bova šla pa še sama.

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
3.9.2009 14:17:03   
HM84
Hvala Dudi, sej si do naslednjič vrjetn ne bom zapomnlauser posted image

No, mal slikce pregledujem pa urejam...

Naš leteči Alex user posted image

user posted image  

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
3.9.2009 14:21:31   
maja1488
Iiiiiii, kaka lepa ptička.

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
3.9.2009 14:36:57   
lake
Tale oglas pa je. Men se ga že nebi dal prebrat, po tistem delu išče se muca, bi obupala. user posted image Taja spi, jst pa spet nič ne delam, bi me mogu en mal brcnt al neki. 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
3.9.2009 14:46:09   
maja1488
Ma meni niti brce ne pomagajo. Sem se spravla kuhat kosilo, kak dan ga skuham tko da jemo ko prideta domov (moj in tavečja) včasih pa šele takrat začnem kuhat. Kakor znese. In zdej vse pripravim, ruknem v pečico in kličem mojga, naj se ne obirata, ker bo kosilo kuhano. In gospoda je jedla pico user posted image

No jst bom skuhala in bom sama pojedla pol piščanca in nevem kolko krompirja in rdečo peso...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
3.9.2009 14:55:16   
lake
Sosede povab na kosilo. Men gre tud to na živce. Čeprov zdej mi to manjkrat nardi, ampak včasih je tud šel kao službeno na kosilo, jst pa kuham doma, pa po možnosti ga lačna čakam do sedmih zvečer. 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
3.9.2009 15:16:30   
maja1488

Sosede povab na kosilo. Men gre tud to na živce. Čeprov zdej mi to manjkrat nardi, ampak včasih je tud šel kao službeno na kosilo, jst pa kuham doma, pa po možnosti ga lačna čakam do sedmih zvečer. 

A ti veš, da je moja soseda tašča user posted image . Raje v smeti vržem user posted image Pa še krompir je iz njene njive in rdeča pesa tudi user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
3.9.2009 15:26:00   
lake
Kaj pa sosed na drugi strani? Al pa za poštarja pršparej, zjutri bo revež ziher lačen. user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
3.9.2009 15:56:26   
lake
user posted image
No če ma mama preveč časa. Zdej grem pa res kej pametnega narest.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
3.9.2009 17:37:56   
Anonimen
wow, lake! super nohtki!!! so mi všeč!!

(ampak daljinec pa le očisti... se vidi, da ješ piškote, ko gledaš tvuser posted image user posted image )

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
3.9.2009 17:44:38   
Anonimen
HM, Alex bo pa pilot! zelo srčkan pilot!user posted image

pa Majch, sem pozabila pohvaliti slikico tvoje male v seznamčku! prav v oči mi je padla! pravi fotomodel!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
3.9.2009 18:21:57   
Andrejka9386
pozdravljene...vsake tolko časa se vam javljam ...
danes sem nabavila svečo za krst in naročila prtiček, na kterga mi bojo naštikali ime in datum...prav tak luštno pride vse skup.
naš malček je kr preveč pridn. A ste že kaj začele s kašicami? mi že pridno papamo. Zdaj poskušam uvest nek ritem z mlekom in  s temi kašicami. sem mu včeraj doma skuhala brokoli in pire krompirček in ga sploh ni hotel pojest. potem pa sem mu dala kupljenga, isto brokoli in pire, pa je pojedu. skor nism mogla verjet. upam da ne bo tako z ostalimi stvarmi. jutri bomo probali še banano tko pretlačeno. vglavnem pa poje vse sadje in zelenjavo. zaenkrat še ni bilo stvari da je nebi tko hotel. tak da upam da tako ostane. res je, da se najprej malo kremži zraven, potem pa je vse ok. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
3.9.2009 18:33:53   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

wow, lake! super nohtki!!! so mi všeč!!

(ampak daljinec pa le očisti... se vidi, da ješ piškote, ko gledaš tvuser posted image user posted image )

user posted image še opazla nisem da je svinjski. Ja no piškoti so bolj pomembni user posted image

Dons sm ji dala riževo kašico z Aptamilom in je jedla k nora, zanč sm ji z vodo zmešala je pa ven pljuvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
3.9.2009 18:42:26   
maja1488
Jst še nisem dala nič za jest. kaka mati user posted image sam mleko žulmo in ga bomo še par mesecev user posted image . Enkrat sem ji dala mal žlico od jogurta za polizat in enkrat za polizat jabolko. Okol petega meseca bom začela, tko kot pri prvi. No pri njej sem po šestem. Po občutku.

Kmetija mi ne dela.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
3.9.2009 18:54:45   
Anonimen
jaz bom tudi z gosto hrano začela po 6. mesecu. se mu vidi, da ne strada, kljub temu, da se pri hranjenju nekaj pritožuje (ampak mislim da zato, ker preveč teče)...

je pa res tudi on že pokusil jogurt in breskvico, tako da ve, da v življenju ni samo mleko:)

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1816
3.9.2009 21:09:17   
HM84
Ja kaj pa je zdej to? Vse tiho user posted image

Andrejka - super za kašic, ste že pravi jedciuser posted image user posted image user posted image

lake - lepi nohtki, jst nimam takekga potrpljenjauser posted image

Grem pa še mal tv pogledat, če že vse spiteuser posted image Aja...farmo lahko še prečekiramuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
3.9.2009 21:21:52   
PapuaNG
uf, jst sm pa tko zmatrana, kot da bi cel dan kmetovala. Pa ne na FB user posted image V resnici sem pa ubistvu sam kosilo skuhala pa šla na sprehod s tamalim user posted image Sam je bil tak soparen dan, ma zihr tut to kej veze. Tamal je bil pa pravi dobrovoljček danes, sploh popoldne. Na sprehodu se mi je skor skos smejal user posted image Aja, sem nas pa naročila k fizioterapevtki za naslednjo sredo, tko da bomo videli, kako pa kaj.

Sicer pa že cel dan poslušam zbijanje iz emonike, ker se pripravljajo na jutrišnje vesolje veselja. Sem pa lih tok oddaljena, da slišim samo bobne user posted image   Jst pa še razmišljam, a bi šla al ne...moj bo sicer verjetno doma, tko da bi lahko mal tamalega pomerkal...ima pa prijateljica uvodno žurko za 30 let, sam se mi kar nekako ne da. Ma pa itak v oktobru še pravi žur...bomo vidl, kok bom pri močeh jutri...me tkole zvečer že kar zmanjka. Če pa še kakšna urica spanca več manjka, sem pa naslednji dan čist boga user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
3.9.2009 22:11:38   
pokica_
Najlepša hvala vsem za lepe želje Anejčku! user posted image user posted image  Upamo, da bo vse ok in da se bomo rešli tega še v tem  letu.

maja1488, ....deci so pač tako...čudni-gor ali dol :) nimaš kaj. Malo polne lune, malo tečnobe...pa je rezultat tu. Pr nas je pa kontra, sem jst zdaj te dni tečka,...PMS,...sem jo dobla danes. Grrrruser posted image  A se nisi preveč najedla? Je trebuh prenesel pol piščanca? user posted image  Da nebojo kake prebavne motnje. user posted image

Oliva user posted image za malo Tino!
lake, šiki-miki nohtki! user posted image  Jst bi tud take! Že eno leto nisem bla na manikuri. A to si si čist sama naredla?
Andrejka,...ste pa napredni, da tko fino že vse papcate. Mi smo danes pokusli nekaj žličk kuhanga korenčka...pa nisem mogla verjet...prva hrana, ki mu je bla všeč. Tk da bomo ju3 tud kako žličko pojedli. Bom sprva uvedla zelenjavno kosilce...pa ko bo čez en cajt pojedel za en cel obrok, pol bom šla na sadje...in naslednji obrok....itd.
Dudi, kam pa to hodiš vsak dan na žur? user posted image

Mogoče še kaj napišem....zdaj pa grem obiskat svojo živino na kmetiji, pa riž pobrat. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
3.9.2009 23:38:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Ja kaj pa je zdej to? Vse tiho user posted image

ja, tišina,...user posted image
jaz čakam, da se mi lasje posušijo (se mi ne da fenat),...

drugače pa vam zaželim: lahko noč!

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1820
4.9.2009 7:51:39   
lake
Dobro jutro!

Kaj je možno da sm prva? Kje pa ste vse?

Pokica
Nohte sm si sama nadrila, sej ni težko, sm porabla vsega skupi 10 minut. Lahko ti nardim ko prideš naslednjič v Ljubljano, da je ne boš tko sovražla. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
4.9.2009 8:14:47   
PapuaNG
jutro,

kam so pa vse zginle? Že včeraj bolj malo materiala, danes še manj. No, mi smo se danes zbujali,no ja,skoz, če se mene vpraša. Tamalga je neki prebava matrala in se je seveda skos napenjal pa zbujal...jst pa sam z eno roko dudko iskala pa jo v usta vtikala user posted image Sicer se je vmes neki sprdel, ampak plenička je bla čista zjutraj. Je pa res, da je mel včeri drisko. Se je enkrat na previjalki tko naglas posral, da sem od strahu skočila pol metra stran user posted image Upam, da so to še zadnji znaki cepiva za rota virus...no,je bil pa včeraj čez dan res angelček user posted image

Danes pa moj končno ne dela. Sicer bo verjetno večino dneva spal, da prinese not za nazaj, ampak ok :)

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
4.9.2009 8:25:43   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
A ste jimdale kej obkladka gor po cepljunju?

jz nisem nč dala gor

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
(čeprav imam pa vprašanje: med spanjem večkrat zakrili z rokami, kot da bi se nečesa prestrašil,... tudi vaši tako delajo?)

naša velikrat krili z rokami... tko da če ležim budna zraven nje se prov ustrašim

IZVIRNO SPOROČILO: Čebelca10
Hej! Pa smo doma... Danes smo bli končno cepljeni zdej pa sam upam da me bo kake reakcije... V razvojni sma
že tudi bila zaradi suma na prevelik mišični tonus pa se je izkazalo da tudi tega nema... Zdej smo si pa končno mal olajšali... Zdaj smo pa težki 6700 g, veliki pa 62 cm. Naslednji pregled pa imama 6.10.

user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: playgirl

za seznamček

iz najinega drugega pregleda:  59cm in 4810kg
najin tretji pregled: 62,5 cm  in 5730kg

user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

no, da vas malo nasmejem...je ena bejba (znanka, pa tut če ne bi bla...user posted image ) dale takle oglas, ko se je zgubila njena mačka:
Išče se hišna muca,sliši na ime Lili.

Pogrešamo jo od danes zgodaj zjutraj (sobota, 8.avg 2009), pobegnila pa je iz Rojčeve ulice v Ljubljani (neposredna okolica tržnice Moste, Občine Moste).

Muca je hišna in popolnoma nevajena zunanjega sveta. Verjamemo, da je trenutno še zelo prestrašena in se skriva, vendar se pa drugače zelo rada pusti božati, tudi tujcem. Je zelo radovedna. Pozitivno se odziva na svoje ime Lili, pa tudi na pridna, pridna muca, pridna Lili in Lili papala?. Ponavadi se oglaša dvozložno (miau-wau).

Lili je stara eno leto in par mesecev, je pa precej velika za svoja leta (tehta 6 kg). Je "navadne" sive barve, ima bel smrček in pikčasto rjav trebuh. Kot hišna mačka ni najbolj "fit", je malce debelušna. To se ji pozna predvsem na področju trebuha, saj mnogi menijo, da je breja (ima malce povešeno kožo). Za svojo postavo ima majhno glavo in velika ušesa. Krzno ima zelo lepo, kvalitetno in gladko.

Ko je igriva tudi rada beži, enako če je kregana. V primeru, pa da je "ujeta" se bo pokrčila in otrpnila. Krempljev ne uporablja, razen ko je izjemno prestrašena (boji se psov).

Morebitnega najditelja ali pa osebo, ki je Lili videla prosimo, da pokliče na telefonsko številko 070 818 450 (Suzana) ali 041 876 705 (Gregor).

Hvala za vaš trud in čas.
user posted image user posted image user posted image

bejba res ni gladka...

ta je pa dobra user posted image  user posted image  user posted image  mene bi blo sram na koncu dat mojo telefonsko številko

IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Hvala Dudi, sej si do naslednjič vrjetn ne bom zapomnlauser posted image

No, mal slikce pregledujem pa urejam...

Naš leteči Alex user posted image

user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  kako čukasto gleda.... kaj pa se je tko začudil???

user posted image
No če ma mama preveč časa. Zdej grem pa res kej pametnega narest.

wau, full so mi všeč

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
4.9.2009 8:42:41   
FLASK_A
jutro!

user posted image

user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
4.9.2009 9:04:10   
dito
dobro jutro,

končno sem se naspala. Gal je šel spat ob 9h in spal do 4 h. user posted image . Potem pa je spal do 7 h in sedaj spet spi. Včeraj je bil pokakan 2X. Upam, da bo sedaj bolj pogosto kakal.

Drug teden imava cepljenje in upam, da ne bo dobil vročine,ker gremo na morje.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......