Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 16:21:08
|
|
|
|
sonček33
|
Ma žižek ti si tok fajn punca...še štorklje usmerjaš...bravo ti. Krucetovi vam pa srečno.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 16:22:04
|
|
|
|
gigi1
|
Dajči lupčka nazaj. Komi čakam, da te spet vidim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 16:22:25
|
|
|
|
sonček33
|
Kje je piknik?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 16:23:09
|
|
|
|
gigi1
|
Sonči nehi . Se bom pokvarla . Kako si srce? Lupčka tebi in Lovrotu. Piknik bo pri Lani
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 17:08:55
|
|
|
|
aqua77
|
Buh dej! Kako kaj stara garda?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 17:11:38
|
|
|
|
aqua77
|
Piknik? Jaz sem za... 19.09.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 17:46:30
|
|
|
|
gigi1
|
Aquica juhu . Sem prebrala na IVF, da jutri začneš snifat . Naj bo uspešno. Zgleda, da se 19.9. spet vidimo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 21:16:46
|
|
|
|
mismis
|
5.9. Dajamaja 12.9. Kruce Fiks mausika Lana70 19.9. Dajamaja Kruce Fiks gigi mismis Lana70 Aqua no dajte se dodati, alora...Grethy, bbpikica, pa ostale..a čakate pisno povabilo aja, sej to je pisno povabilo Kruce, ok bomo šparale dah, da bomo potem lažje dihale s teboj a ja, BRAVO za odlično opravljen CTG Sonček33, piknik bo pri Lana (nekje na Notranjskem), če ste z gospodom Sončkom in Lovrotom ZA, se kar dodajte na zgornji seznamček Aqua, torej jutri špikarski štart, si že obula šprintarce nč, gremo nazaj k buklam...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 21:46:38
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Piknik? Jaz sem za... 19.09. o glej glej, kdo je prilezu!!! si bila pogrešana , da veš, sem pa vesela, da se kmalu vidimo!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 31.8.2009 22:51:06
|
|
|
|
Rakica_80
|
Lana70, jutri bom kr slivove cmoke naredila njami, njami... lepo, da smo se videle, trebušček je prav lep
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.9.2009 10:11:35
|
|
|
|
gigi1
|
Helou Kruce kaj dogaja? Lana mi je že kozarcev zmanjkalo. Pa sem šele polovico skuhala. Aaaaa šele ko začneš delat ugotoviš kolk je tega
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.9.2009 10:23:37
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Aqua, torej jutri špikarski štart, si že obula šprintarce Si že vezalke zavezujem, danes začnem sprejat...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.9.2009 10:25:49
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Piknik? Jaz sem za... 19.09. o glej glej, kdo je prilezu!!! si bila pogrešana , da veš, sem pa vesela, da se kmalu vidimo!!!! ojla Lanči!!! Kak smo kaj?? A sem bla pogrešana? Uf, to je pa lepo slišat... Jaz sem vas tudi pogrešala.... Vso mojo staro gardo... Se pa vidmo kmalu, ja.... Takrat bom že intenzivno v postopku... Pa upam, da tudi že v bolniški...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.9.2009 17:23:27
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lana mi je že kozarcev zmanjkalo. Pa sem šele polovico skuhala. Aaaaa šele ko začneš delat ugotoviš kolk je tega žiži, zmrzni! Pa njokce naredi, paaaaa ja kompot, pa mal sosedi.... BEBIII, ne kuri me s cmoki...danes sem jih še v službo troncala aquica.....super da se vidimo in super da sta z BEBIII začeli, no 3.9. začne ... jaz sem bila pa danes na pregledu in je liziko tako razmetavalo, se ji je kolcalo, mi gre še sedaj na smeh, ji je tiste rokice razmetavalo, ma halo, kako je videt!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.9.2009 19:08:38
|
|
|
|
gigi1
|
Lanči super za lep pregled Saj sem malo potalala, pa še nekaj v skrinjo spravla. Ravno se kuha zadnja runda Kruceeeeee??????
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 1.9.2009 19:09:40 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.9.2009 19:40:49
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Helou Kruce kaj dogaja? Lana mi je že kozarcev zmanjkalo. Pa sem šele polovico skuhala. Aaaaa šele ko začneš delat ugotoviš kolk je tega Čao, čao! Nč se ne dogaja, sem ter tja malce pomočimo vložek....... Jutri ob 7h smo zmenjeni z G. v P da speljemo stvar.... Pišuka Gigi, a ti si slive že dobila?? A naše poštar tud vam dostavu?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.9.2009 19:42:26
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ravno se kuha zadnja runda ...kako se kuha??? a nisi rekla, da je treba skoz mešat????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.9.2009 19:47:06
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks A naše poštar tud vam dostavu? žal proti LJ ne gre nič ta teden.....škoda, da ste sredi dogajanja, bi kr do mene prišel....niso več tako pri tleh, pa vlih po lojtrah ne upam skakat...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.9.2009 19:48:32
|
|
|
|
gigi1
|
Krucek a pol bo jutri ekšn Po slive sem šla pa kar na drevo . No, ne dobesedno, ker so bile nizke veje Lanči no ni treba glih skoz. Vsake tolk časa premešaš. Vmes pa lahk na RR poškiliš Barbi si ti kaj boljša? Je recept od Bety kaj pomagal?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.9.2009 20:05:24
|
|
|
|
Fidolina
|
Helou.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 1.9.2009 22:48:20
|
|
|
|
Rakica_80
|
Lana70, sem mislila delat, ampak kjeeeee????v prahuuu Bom kr dala zamrznit, ko naredim te povabim, pa še tvojega sineka boš prišla prekontrolirat Kruce, vso srečo in čim lažji porod vam želim Fidolina, helouuuu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.9.2009 5:30:01
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Pa pejdmo......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.9.2009 7:46:25
|
|
|
|
mausikaa
|
torej danes dihamo...dejmo Kruce in Krucika
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 2.9.2009 8:00:12
|
|
|
|
dajamaja
|
Za našga Kruceta še prijava iz službe čudežno dela - dihaj, dihaj, dihaj Krucika! Kruce ti pa masiraj, tam po križu! Naš prvi je na poti, punce! Zdaj se bo še pa ostalim odprlo, a ne!?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......