Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:00:08
|
|
|
|
Anonimen
|
evo, jst mam vse porihtano, pospravljeno itd, barba ko si pa tak dauč za kosilo bo špinača, oz. nadomestek iz kopriv sma jih prej šla nabrat z malim...pa pire in jajčka, ata bojo mel še hrenovko, ula pa če jo bo hotla, tud neo bo tud jedu špinačo in krompir, zdej ga kr navajam, da je zraven nas, je lubi iz dil dal antilopa in smo vsi za mizo pri kosilu ula je res carica tok fajn spi zdej, tu pa tam je še kej ponoč, drgač pa čedalj več noči celih prespi zvečer se pa tud hitro umiri, ni več takih problemov, sam uspavanko iz mačka murija ji morm zapet...reče mami pej muce bele, muce črne sam velam pa spet sam jst, če gre lubi k njej, ga kr nažene, da nej mami pride pet muce
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
barba jst sem celo noč prespala nazadnje enkrt 2006 tak da nej te tolaži to, da je enim je še slabš... ga je pa neo tud dons neki sral, pa mal ma nos zamašen, bomo vidl kaj bo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:03:53
|
|
|
|
sonček33
|
ulla dej nehej se že hvalt , ma fajn, da si vse psopravila...mi mamo itak skoz pospravljeno Tudi mi smo včeraj stolček prištimali ... Barba sej bo...je pa včasih zjutraj res tolk grozno, da bi človek potegnil kovtr čez glavo in se zbudil čez 5 dni, naspan, seveda
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:04:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ulla dej nehej se že hvalt ma morm, veš kak praznik je to pri nas
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:05:38
|
|
|
|
sonček33
|
Ti si taka kot jaz ...dolg rabiš, da se ti zdi tolk usrano, da je treba pospravt, sam pol k pa pospraviš, se pa fajn počutiš
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:06:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ti si taka kot jaz ...dolg rabiš, da se ti zdi tolk usrano, da je treba pospravt, sam pol k pa pospraviš, se pa fajn počutiš ma jst bi še dlje rabla, če ne bi moj mal manj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:07:31
|
|
|
|
mimi30
|
dan evo mene iz trgovine...sem šla po razvite slike (310kom) , zdaj pa sledi sortiranje v albume zjutraj mi je uspelo zlikat enih par majic in skuhat zelenjavo za špelo, zdaj pa čakam kdaj bo naslednja runda spanja, da lahk grem dalje likat ploha, res šit tole s tvojo denarnico....si dobro razmislila kje vse si bila, preveri na informacijah (če si bila v kakšni trgovini), če je kdo kaj našel in tam pustil....jaz sem jo tud enkrat zgubila in od takrat nimam osebne, imam samo potni list (je bil doma) in ostalo kar je nujno potrebno. barba, fajn slikice in super za Meto, da ne rabi očal Kako in s čim ve otročkom umivate zobke? sonček, s tistim plastičnim nastavkom za na prst (zdaj je v akciji v BC) spetko, glede stolčka nimam pojma ....kakšno slikico prpapi, da vidmo kak je ulla, kako pa kaj neo in njegova driska? je vse vredu.....in ja fajn, da si vse porihtala, kr groza me je ko to berem ker jaz nisem skor nič....najboljš, da kr v računalnik buljim, vsaj ne vidim kak mamo razmetano okol
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:08:39
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ti si taka kot jaz ...dolg rabiš, da se ti zdi tolk usrano, da je treba pospravt, sam pol k pa pospraviš, se pa fajn počutiš ma jst bi še dlje rabla, če ne bi moj mal manj najbolj fajn je, če pride domov in se razkuri in začne sesat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:10:54
|
|
|
|
Anonimen
|
zjutraj mi je uspelo zlikat enih par majic o šit, tole še morm, k je moj že od nedelje jamra da nima nobene srajce za na šiht (sam nag pa tud nekak ne hodi, hm.... ) mimi driska je bolš, rit tud ni več tko rdeča in pikasta, tko da bo...sam ma pa mal nos zamašen, tko da neki očitno je a ti povem en fajn recept, če maš tko navlečeno, da ne morš gledat? greste vsi za cel dan na izlet
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:12:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ti si taka kot jaz ...dolg rabiš, da se ti zdi tolk usrano, da je treba pospravt, sam pol k pa pospraviš, se pa fajn počutiš ma jst bi še dlje rabla, če ne bi moj mal manj najbolj fajn je, če pride domov in se razkuri in začne sesat sam da nauš misnla veš kolkrat pride pa gre dol štenge sesat, ker da ula pol peskovnika prinese in da on glih živčnega faše, če se mu mivka melje pod nogami...pa kake mušice in žužke crknjene, ma jst to še opazim ne
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:14:24
|
|
|
|
mimi30
|
a ti povem en fajn recept, če maš tko navlečeno, da ne morš gledat? greste vsi za cel dan na izletuser posted image user posted image user posted image sej že planiram kam gremo popoldan, da ne bomo gledali in težili ....v mb dogaja špas teater, delavnice za otroke na prostem dans sem res pravi luzer, še kuhat nisem začela .....kaj tele koprive se čist enako pripravijo kot špinača oz. blitva ....in kak jih trgaš, pereš ,... da ne pečejo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:15:45
|
|
|
|
Anonimen
|
.in kak jih trgaš, pereš ,... da ne pečejouser posted image v rokavicah drgač pa isto, ja.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:21:10
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ti si taka kot jaz ...dolg rabiš, da se ti zdi tolk usrano, da je treba pospravt, sam pol k pa pospraviš, se pa fajn počutiš ma jst bi še dlje rabla, če ne bi moj mal manj najbolj fajn je, če pride domov in se razkuri in začne sesat sam da nauš misnla veš kolkrat pride pa gre dol štenge sesat, ker da ula pol peskovnika prinese in da on glih živčnega faše, če se mu mivka melje pod nogami...pa kake mušice in žužke crknjene, ma jst to še opazim ne nejveč verjetnosti, da bo šel sesat je pa, če pustim sesalec kr nekje (ker me nekaj zmoti in planiram pol nadaljevat) in on vmes pride domov....kr tole da je nekaj nekje kamor ne spada, ga pa totalno iztiri , sam sem opazla, da zdaj se že malo obvladuje ....mogoč je prevečkrat sesal
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:23:19
|
|
|
|
Anonimen
|
mogoč je prevečkrat sesal se men tud zdi ja, da pogruntajo pol, da je bolš mal kriterije spustit če ne pač naj sesa, mene ne boli
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:24:26
|
|
|
|
kiara24
|
ooo... no da se vam malo javim, veselo naštimujem za na morje komaj čakam ,da bo Klara uživala. Drugače me je pa skoraj kap zadela danes grem jaz v kuhinjo in pustim Klaro na tleh, pa jo vsae tolk časa malo pogledam in glej kaj ona naredi v dnevni sobi se vleče za mizo in hoče vstati na nogice in je stala na eni nogici drugi naklečala . Mava pa ful krizo zadnje čase ne more zaspat, pa ful je zmatrana pa ne more, pa roke ima do komolcev v ustih, vse grize, drgne zg.dlesen. Danes j e pa ful jokava ne vem a so zobki. Ploha- ful si pridna k se učiš. Upam, da najdeš denarnico. zvezdica- še naprej uživaj na Korčuli. Naša je včeraj jedla porovo juhico in pa meska, ja pa splela mi je kruh in ga jedla nisem takoj porajtala tako da ****t ga, kaj naj sedaj. Ulla- bravo za pucanje, jaz mam skoz vse pospavljeno edin sedaj Klara ven nagoni pa pod mizo potegne časopis.... Mi danes že drugič spimo. Zunaj sva bili pa 2.5 ure in je bilo res super. Saj res kako je z bejbi piškoti ali jih lahko že je? Danes bo Klari probala sladko zelje in krompir. Če mi rata se vam še kaj javim.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:32:05
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ti si taka kot jaz ...dolg rabiš, da se ti zdi tolk usrano, da je treba pospravt, sam pol k pa pospraviš, se pa fajn počutiš ma jst bi še dlje rabla, če ne bi moj mal manj najbolj fajn je, če pride domov in se razkuri in začne sesat o, ko bi se to tud pri nas kdaj zgodilo, ni šans, pa če pustim sesalec pri vratih, bo pač stopil čez njega pa še opazil ne bo
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:35:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ti si taka kot jaz ...dolg rabiš, da se ti zdi tolk usrano, da je treba pospravt, sam pol k pa pospraviš, se pa fajn počutiš ma jst bi še dlje rabla, če ne bi moj mal manj najbolj fajn je, če pride domov in se razkuri in začne sesat o, ko bi se to tud pri nas kdaj zgodilo, ni šans, pa če pustim sesalec pri vratih, bo pač stopil čez njega pa še opazil ne bo morš smeti pustit, mogoč bo tiste opazil
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:37:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj res kako je z bejbi piškoti ali jih lahko že je? jst sm jih ful pozno dala, sam zarad alergije, k jo je mela, jih itak ni smela...drgač pa ko gluten uvedeš, sam pazi da so taki brez jajc, pa med je tud dostkrt notri čist navadn albert bo še najboljš
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:54:27
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ti si taka kot jaz ...dolg rabiš, da se ti zdi tolk usrano, da je treba pospravt, sam pol k pa pospraviš, se pa fajn počutiš ma jst bi še dlje rabla, če ne bi moj mal manj najbolj fajn je, če pride domov in se razkuri in začne sesat o, ko bi se to tud pri nas kdaj zgodilo, ni šans, pa če pustim sesalec pri vratih, bo pač stopil čez njega pa še opazil ne bo morš smeti pustit, mogoč bo tiste opazil ja,ja, prah in drobtine bo ravno videl, če še sesalca ne zazna jaz sem mu začela dajat plasmon kekse z glutenom, jih obožuje , pa Asej tud
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 13:57:18
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jst sm jih ful pozno dala, sam zarad alergije, k jo je mela, jih itak ni smela...drgač pa ko gluten uvedeš, sam pazi da so taki brez jajc, pa med je tud dostkrt notri na kaj je pa bla alergična, a sedaj je pa v redu?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 14:07:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jst sm jih ful pozno dala, sam zarad alergije, k jo je mela, jih itak ni smela...drgač pa ko gluten uvedeš, sam pazi da so taki brez jajc, pa med je tud dostkrt notri na kaj je pa bla alergična, a sedaj je pa v redu? na kravje mleko, je izzvenela alergija okol 1. leta, pa verjetno neke konzervanse al kva to nismo nikol ugotovili, ker nismo delali miljon unih testov, pač pa smo se sam diete držali in je blo ok...zdej pa diete ne bo več mela, bomo pa vidl...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 14:13:35
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, tko da do zdej ni še nikol jedla nobenih sadnih skut, fruktcverg, sadnih jogurtov, salam, hrenovko sam enkrt, dons jo bo drugič...nobenih juh iz vrečk, jušnih kock, omak iz kock itd....pa bonbonov, pač nič kjer so ti razni aditivi pa še kr živi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 14:15:01
|
|
|
|
kiara24
|
Hvala Ulla- sem šla gledat imam ravno te z jajcem.... jih bom pa jaz pojedla . Naš je že stara 7,5 tako, da bomo čisto počasi začeli z glutenom P nam je rekel da lahko tam okrog 8 meseca.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 14:30:05
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24 Hvala Ulla- sem šla gledat imam ravno te z jajcem.... jih bom pa jaz pojedla . Naš je že stara 7,5 tako, da bomo čisto počasi začeli z glutenom P nam je rekel da lahko tam okrog 8 meseca. edino pravilno spala zeloo malo, do pol 2 sm se učila, zutri pelela mami v domžale, prišla dam in sva šle z meto spat za dobri 2 urci,...zdej sm pa še kokr tok v redu in se grem..... ........................................................................................................UČIT....kaj pa druzga... tošla pa še zmer ni...važn da smo živi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 14:37:41
|
|
|
|
Ploha
|
evo en izpit narejen,...imam še zagovor v ponedeljek, to me pa kr mal skrbi, ker lahko še padem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?