|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
2.9.2009 21:20:10   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 201
2.9.2009 21:36:50   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

user posted image user posted image user posted image

men pa ni do user posted image user posted image ker sm tošl zgubila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 202
2.9.2009 21:38:51   
farfala
plohauser posted image user posted image user posted image user posted image

men je pa red bul ogaben in na sploh vse te energetske pijačeuser posted image

ulla, sonček katero literaturo imata v obdelavi, sem radovedna, če je kaj zanimivega še za meneuser posted image

Samo je pa bil danes prvič 3 ure sam z babico, pa je kar šlo.Malo se je lovila, ker pač ne pozna njegovih foruser posted image , pa še polulal jo je, ko ga je previjala oz. poskušala prevituser posted image , ker to previjanje je pa sedaj že res ko misija nemogoče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.9.2009 21:42:30   
farfala
ploha to je res sranje, mogoče te pa še kdo preseneti in jo dobiš nazaj, upanje umre zadnje, smejala sem se pa temu, kak si lepo napisala drugič

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 204
2.9.2009 21:43:01   
Anonimen
ploha ja sej verjamem...pa se ti tud sanja ne,kjeuser posted image mrbit pa najdeš...jst sem miljonkrat zgubila, pa preklicala vse kartice, pa pol najdla in preklicala prekliceuser posted image

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
2.9.2009 22:00:40   
sonček33
Kako in s čim ve otročkom umivate zobke?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.9.2009 22:02:48   
Anonimen
zaenkrat kr s pleničko, bom pa kupla kr ščetko pa pol kr s tisto. morm uli tud novo kupit, je že čist bogauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
2.9.2009 22:03:31   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kako in s čim ve otročkom umivate zobke?

Z zobno krtačko, tako za dojenčke, k se na prst natakne...

ulla: sumim, samo bolj razmišlam, manjn mi je jasno, tako da bolj da ne razmišlam...

farfala: ja nekaj sem se trudla lepo napisat, sam slovničnih napak je blo pa sigurn velik, ane sonček??

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 208
2.9.2009 22:26:54   
spetko
dober večer..

mojega malega pa verjetno zobki dajejo...je imel vročino 38,5 pa sem dala svečko...pa je bilo takoj bolše..bomo videli jutri..upam da je od zobkov..
user posted image

ploha ...ko so meni ukradli denarnico sem šla pol na moj fax in so rekli da moram delat novo študentsko ker je pač kot ene vrste osebna..
tako sem bila tudi jaz zelo jezna ko so mi jo ukradli..pa da bi vsaj imela denarja not...imela sem par kovancev..ne vem če je bilo vse skup 10€..jaz sem pa imela 100€ stroškov..user posted image ...tako da te Ploha popolnoma razumem..

ja Tianček je res kar dolgin...sem tudi sama ostala presenečena ko mi je rekla da je tolko velik...

kar se tiče stolčka za hranjenje...želela sem si od stokke..ampak moja kolegica je to s svojo glavo kupila..brez da bi vprašala..(ok sej podarjenemu konju se ne gleda v zobe)..ampak ne vem kaj naredit...a je tudi ta od lemi dober..če katera ve?

mi pa zobkov še nimamo tako da nimamo problemov s čiščenjemuser posted image

kako sem jezna...že 4x so mi jagode pocrkale na FV..user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 209
2.9.2009 22:45:29   
khurde
Spetko, ful je velik!!! Za glavo večji od moje, hehe. user posted image Jaz pa raj sadim une stvari, k rabjo vsaj en dan, da zrastejo.

Ploha, mogoče pa kdo najde in je tok pošten, da vsaj dokumente vrne...

Evo, Ulla spet drek meša tam, kjer ni treba. user posted image user posted image user posted image

Za ajdo moram še pogledat.

Dons sem klicala za vrtec, bi dala malo drugo leto, pri starosti 19 mesecev. Pa sem klicala javne vrtce in enega privatnega, ki ga imamo. Tako da moram poslat informativno prijavo v javne in kar prijavo + še mal napisanega zakaj bi tist vrtec v privatnega. Kao imajo drug način izbire in imajo slabe izkušnje s starši iz mojega konca, ker se je zgradil nov vrtec in so imeli ful nenapovedanega osipa. Mi je rekla, da je to pač pravica staršev in da razumejo, sam da zdaj pa raje vzamejo ljudi, ki si želijo imeti otroka v njihovem vrtcu zaradi njihovega programa (so kao mal bolj "alternativni" vrtec) in ne zato, ker drugje pač ne dobijo. Tko da mam velik dela. user posted image Je vrtec kao oddaljen, najbližjega imam manj kot 10 minut peš, pa lih ene 10 minut z avtom, k je treba okol, tega privat (s koncesijo, tako da je cena ista) pa 15-20 minut peš in 10 minut z avtom, k ni treba okol. user posted image Mi je pa všeč, malo se spogledujejo z Montessori pedagogiko, zadnjič mi ga je ena stara mama ful pohvalila (ima vnučko tam), pa še lastno kuhinjo imajo in mi je res všeč jedilnik.

Grem počas spat.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 210
2.9.2009 22:45:59   
khurde
aja, za stolček pa nimam pojma

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 211
2.9.2009 22:47:02   
Anonimen
Evo, Ulla spet drek meša tam, kjer ni treba.

me pa kle mal animirajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 212
2.9.2009 22:54:20   
khurde
mah, sej je tam res zabavno, pazi sam, da ti pridelk na fb vmes ne pocrka user posted image ... do mojega prihoda na rr nisem razumela, zakaj nekateri mislijo, da s(m)o vegetarijanci militantno ljudstvo user posted image , pa mi je že pri veganski temi postalo jasno user posted image

čeprav, ajde, so predsodki in čudna komunikacija možni na obeh straneh, ne vem samo to, zakaj se folk pusti toliko sprovocirat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
2.9.2009 22:56:03   
spetko
ulla ti boš verjetno vedela za stolček?user posted image user posted image user posted image

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 214
2.9.2009 22:59:24   
Anonimen
nimam pojma spetko, k ne vem kak jeuser posted image
pač najboljši so ti leseni, pa verjetno boš itak kmal mogla kupit kaj ala stokke,če je ta tapiciran, visok in z mizico ker tamalmu ne bo kul in bo hotu za mizo jest, kot ostaliuser posted image tko da tak stol pride prov za kake pol leta, pol pa hočjo bit naši mulčki velikiuser posted image sam ajd, ti si ga dobila, to ni tak problem, boš pač drugega kuplauser posted image

khurde a mam krizo na farmiuser posted image sej sem vse porihtala mensezdiuser posted image

(odgovor članu spetko)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
2.9.2009 23:03:39   
Ploha
jst se pa učim kemijo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
2.9.2009 23:05:00   
sonček33
Ploha dolgočasna si

A se je krtekxx kej javila?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 217
2.9.2009 23:11:07   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ploha dolgočasna si

A se je krtekxx kej javila?

sej vem user posted image user posted image

nč ne vem, da bi se javla....mene zanima kaj je z urškinmu možam'???

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 218
3.9.2009 8:32:34   
Anonimen
dobro jutrouser posted image

kje ste zdej, jst sem čist v akciji donsuser posted image sem že ful pospravla in tkouser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
3.9.2009 8:45:23   
symona
Dobro jutro!

Mi smo ravno vstali in se najedli. Evo, lucija je bla 3 dni v vrtcu in je že zakuhala, teče iz nosa, oči, kašlja, kiha. Zdaj moram samo amadejo pazit, čeprav se mi zdi, da se ji že nekaj kuha.
Srečanje: žal me ne bo, ker mi je pri avtu mašina crknila user posted image , do takrat pa drugega avta še ne bom mela, z mojega konca pa tudi ni nobene januarčice. Pa tako sem se veselila, da vas spoznam. No, pa drugič.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 220
3.9.2009 8:50:37   
krtekxx
A veste zakaj nimam cajta tle gor bit? Zato, ker so bili doma vsi otroci + mož. Ulla bo to gotovo razumela.
Mene tud zanima kaj je z Urškinim možem. Mrzlica + vročina se mi zdi zelo znano iz časa pred enim letom.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 221
3.9.2009 8:52:04   
snikolina
Heeeej, kako? pri nas vse po starem.user posted image

MIMI, ta teden ne morem, soriuser posted image

Rezultate od izpita pa zvem čez kak teden. Upam na najbolje. Še v sredo enega in sem frej do januarja. jeeeeejjj

Nisem nič brala, a še kmetujete?

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 222
3.9.2009 8:52:13   
Anonimen
Ulla bo to gotovo razumela.

user posted image sploh mož je problematičen, ane, otroc niti ne tolkuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
3.9.2009 10:23:15   
farfala
dober danuser posted image

Sem že nazaj iz FT, kuham zelenjavno juho (vse iz domačega vrtauser posted image ), naredila maso za miške, obesila perilo,si skuhala kavo in jo celo v miru spilauser posted image . Mali pa spi, noč je bila še kar, 2x pač še jedel, kot vedno. Zdaj pa spi pri babici.

Pa moj četrtošolček je kar resno začel v šoli, jutri že imajo preverjanje poštevanke. Pa za znoret, kako težko torbo mora vsaki dan nosituser posted image , lani so stvari še lahko puščali v šoli. Ubogi revež, potem pa se sprašujemo,zakaj nas kasneje boli hrbtenicauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 224
3.9.2009 11:35:07   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

dobro jutrouser posted image

kje ste zdej, jst sem čist v akciji donsuser posted image sem že ful pospravla in tkouser posted image

dej še k men prid ... tine spi, pa se mi ne da niti posode iz stroja pospravtuser posted image

Bom znorela ... vsaka noč je slabš ... dons sm od 1h do 5h kar naprej Tineta pedenala. Kar neki je jokal, pa duda je ven padla, pol se je butnil v špampek, ... ni da ni ... sm čist crknena ,... kt povožen slepcuser posted image user posted image user posted image

farfala - tvoj gre že v 4.razreduser posted image ... tko k moja tamala sestrca ... ona ma pa ful velik naloge (mi je včeri sporočila) pa strah jo je k bojo zdej ocene ... torbe so res težke za take majhne čmrle ... kaj pa una varianta na koleščkih, da jo vleče za sabo?

< Sporočilo je popravil barba -- 3.9.2009 11:36:55 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?