Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 21:20:10
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 21:36:50
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 men pa ni do ker sm tošl zgubila
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 21:38:51
|
|
|
|
farfala
|
ploha men je pa red bul ogaben in na sploh vse te energetske pijače ulla, sonček katero literaturo imata v obdelavi, sem radovedna, če je kaj zanimivega še za mene Samo je pa bil danes prvič 3 ure sam z babico, pa je kar šlo.Malo se je lovila, ker pač ne pozna njegovih for , pa še polulal jo je, ko ga je previjala oz. poskušala previt , ker to previjanje je pa sedaj že res ko misija nemogoče.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 21:42:30
|
|
|
|
farfala
|
ploha to je res sranje, mogoče te pa še kdo preseneti in jo dobiš nazaj, upanje umre zadnje, smejala sem se pa temu, kak si lepo napisala drugič
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 21:43:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ploha ja sej verjamem...pa se ti tud sanja ne,kje mrbit pa najdeš...jst sem miljonkrat zgubila, pa preklicala vse kartice, pa pol najdla in preklicala preklice
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 22:00:40
|
|
|
|
sonček33
|
Kako in s čim ve otročkom umivate zobke?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 22:02:48
|
|
|
|
Anonimen
|
zaenkrat kr s pleničko, bom pa kupla kr ščetko pa pol kr s tisto. morm uli tud novo kupit, je že čist boga
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 22:03:31
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Kako in s čim ve otročkom umivate zobke? Z zobno krtačko, tako za dojenčke, k se na prst natakne... ulla: sumim, samo bolj razmišlam, manjn mi je jasno, tako da bolj da ne razmišlam... farfala: ja nekaj sem se trudla lepo napisat, sam slovničnih napak je blo pa sigurn velik, ane sonček??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 22:26:54
|
|
|
|
spetko
|
dober večer.. mojega malega pa verjetno zobki dajejo...je imel vročino 38,5 pa sem dala svečko...pa je bilo takoj bolše..bomo videli jutri..upam da je od zobkov.. ploha ...ko so meni ukradli denarnico sem šla pol na moj fax in so rekli da moram delat novo študentsko ker je pač kot ene vrste osebna.. tako sem bila tudi jaz zelo jezna ko so mi jo ukradli..pa da bi vsaj imela denarja not...imela sem par kovancev..ne vem če je bilo vse skup 10€..jaz sem pa imela 100€ stroškov.. ...tako da te Ploha popolnoma razumem.. ja Tianček je res kar dolgin...sem tudi sama ostala presenečena ko mi je rekla da je tolko velik... kar se tiče stolčka za hranjenje...želela sem si od stokke..ampak moja kolegica je to s svojo glavo kupila..brez da bi vprašala..(ok sej podarjenemu konju se ne gleda v zobe)..ampak ne vem kaj naredit...a je tudi ta od lemi dober..če katera ve? mi pa zobkov še nimamo tako da nimamo problemov s čiščenjem kako sem jezna...že 4x so mi jagode pocrkale na FV..
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 22:45:29
|
|
|
|
khurde
|
Spetko, ful je velik!!! Za glavo večji od moje, hehe. Jaz pa raj sadim une stvari, k rabjo vsaj en dan, da zrastejo. Ploha, mogoče pa kdo najde in je tok pošten, da vsaj dokumente vrne... Evo, Ulla spet drek meša tam, kjer ni treba. Za ajdo moram še pogledat. Dons sem klicala za vrtec, bi dala malo drugo leto, pri starosti 19 mesecev. Pa sem klicala javne vrtce in enega privatnega, ki ga imamo. Tako da moram poslat informativno prijavo v javne in kar prijavo + še mal napisanega zakaj bi tist vrtec v privatnega. Kao imajo drug način izbire in imajo slabe izkušnje s starši iz mojega konca, ker se je zgradil nov vrtec in so imeli ful nenapovedanega osipa. Mi je rekla, da je to pač pravica staršev in da razumejo, sam da zdaj pa raje vzamejo ljudi, ki si želijo imeti otroka v njihovem vrtcu zaradi njihovega programa (so kao mal bolj "alternativni" vrtec) in ne zato, ker drugje pač ne dobijo. Tko da mam velik dela. Je vrtec kao oddaljen, najbližjega imam manj kot 10 minut peš, pa lih ene 10 minut z avtom, k je treba okol, tega privat (s koncesijo, tako da je cena ista) pa 15-20 minut peš in 10 minut z avtom, k ni treba okol. Mi je pa všeč, malo se spogledujejo z Montessori pedagogiko, zadnjič mi ga je ena stara mama ful pohvalila (ima vnučko tam), pa še lastno kuhinjo imajo in mi je res všeč jedilnik. Grem počas spat.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 22:45:59
|
|
|
|
khurde
|
aja, za stolček pa nimam pojma
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 22:47:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, Ulla spet drek meša tam, kjer ni treba. me pa kle mal animirajte
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 22:54:20
|
|
|
|
khurde
|
mah, sej je tam res zabavno, pazi sam, da ti pridelk na fb vmes ne pocrka ... do mojega prihoda na rr nisem razumela, zakaj nekateri mislijo, da s(m)o vegetarijanci militantno ljudstvo , pa mi je že pri veganski temi postalo jasno čeprav, ajde, so predsodki in čudna komunikacija možni na obeh straneh, ne vem samo to, zakaj se folk pusti toliko sprovocirat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 22:56:03
|
|
|
|
spetko
|
ulla ti boš verjetno vedela za stolček?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 22:59:24
|
|
|
|
Anonimen
|
nimam pojma spetko, k ne vem kak je pač najboljši so ti leseni, pa verjetno boš itak kmal mogla kupit kaj ala stokke,če je ta tapiciran, visok in z mizico ker tamalmu ne bo kul in bo hotu za mizo jest, kot ostali tko da tak stol pride prov za kake pol leta, pol pa hočjo bit naši mulčki veliki sam ajd, ti si ga dobila, to ni tak problem, boš pač drugega kupla khurde a mam krizo na farmi sej sem vse porihtala mensezdi
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 23:03:39
|
|
|
|
Ploha
|
jst se pa učim kemijo...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 23:05:00
|
|
|
|
sonček33
|
Ploha dolgočasna si A se je krtekxx kej javila?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 2.9.2009 23:11:07
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ploha dolgočasna si A se je krtekxx kej javila? sej vem nč ne vem, da bi se javla....mene zanima kaj je z urškinmu možam'???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 8:32:34
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro kje ste zdej, jst sem čist v akciji dons sem že ful pospravla in tko
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 8:45:23
|
|
|
|
symona
|
Dobro jutro! Mi smo ravno vstali in se najedli. Evo, lucija je bla 3 dni v vrtcu in je že zakuhala, teče iz nosa, oči, kašlja, kiha. Zdaj moram samo amadejo pazit, čeprav se mi zdi, da se ji že nekaj kuha. Srečanje: žal me ne bo, ker mi je pri avtu mašina crknila , do takrat pa drugega avta še ne bom mela, z mojega konca pa tudi ni nobene januarčice. Pa tako sem se veselila, da vas spoznam. No, pa drugič.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 8:50:37
|
|
|
|
krtekxx
|
A veste zakaj nimam cajta tle gor bit? Zato, ker so bili doma vsi otroci + mož. Ulla bo to gotovo razumela. Mene tud zanima kaj je z Urškinim možem. Mrzlica + vročina se mi zdi zelo znano iz časa pred enim letom.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 8:52:04
|
|
|
|
snikolina
|
Heeeej, kako? pri nas vse po starem. MIMI, ta teden ne morem, sori Rezultate od izpita pa zvem čez kak teden. Upam na najbolje. Še v sredo enega in sem frej do januarja. jeeeeejjj Nisem nič brala, a še kmetujete?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 8:52:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ulla bo to gotovo razumela. sploh mož je problematičen, ane, otroc niti ne tolk
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 10:23:15
|
|
|
|
farfala
|
dober dan Sem že nazaj iz FT, kuham zelenjavno juho (vse iz domačega vrta ), naredila maso za miške, obesila perilo,si skuhala kavo in jo celo v miru spila . Mali pa spi, noč je bila še kar, 2x pač še jedel, kot vedno. Zdaj pa spi pri babici. Pa moj četrtošolček je kar resno začel v šoli, jutri že imajo preverjanje poštevanke. Pa za znoret, kako težko torbo mora vsaki dan nosit , lani so stvari še lahko puščali v šoli. Ubogi revež, potem pa se sprašujemo,zakaj nas kasneje boli hrbtenica
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del 3.9.2009 11:35:07
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 dobro jutro kje ste zdej, jst sem čist v akciji dons sem že ful pospravla in tko dej še k men prid ... tine spi, pa se mi ne da niti posode iz stroja pospravt Bom znorela ... vsaka noč je slabš ... dons sm od 1h do 5h kar naprej Tineta pedenala. Kar neki je jokal, pa duda je ven padla, pol se je butnil v špampek, ... ni da ni ... sm čist crknena ,... kt povožen slepc farfala - tvoj gre že v 4.razred ... tko k moja tamala sestrca ... ona ma pa ful velik naloge (mi je včeri sporočila) pa strah jo je k bojo zdej ocene ... torbe so res težke za take majhne čmrle ... kaj pa una varianta na koleščkih, da jo vleče za sabo?
< Sporočilo je popravil barba -- 3.9.2009 11:36:55 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?