Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A Februarka misl kej poročat kako je bilo na pregledu al kaj sem mislila da so vse spregledale nič kaj novega, razen moje slabe volje, ker sem čakala od 8h-12h, vsa nervozna, brez vode in hrane, na tešč, potem me pa pošlje še na CTG pred mano ena na CTG-ju, je mislila it rodit ker jo je tako bolelo, je dobila vnetje ledvic je jokala od bolečin tam, potem še kar čakam in čakam, 2 rojevata... skratka, današnji dan je bil kamorkoli sem prišla, samo čakanje, pa rač. je crknu, pa izvidov ni blo, pa to pa ono... ah... izvedla sem kar že vem, je na glavi vse ostalo ok, CTG pa tud raven. popoldne me je pa zdelalo, ne vem kaj, zgleda to non stop letanje, sedenje, stopnice, tako da nisem mogla nič razen ležat, pol sem še krče dobila... nič kaj fletn dan za mano... no, bo jutri bolje, upam Mlavla, ne me strašit bomo vse preživele, a ne? čeprav me včasih kar stisne, ko si zamislim kako bo to šlo z dvema... Se javim jutri, danes je luna baje, upam da ne gremo kam predčasno nočko!