Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.8.2009 10:45:32
|
|
|
|
lillchy123
|
pinči, jst bi rajši kar en kos po hitri pošti. me je sladkor napadu pa hitro se pocajtajte! drugače pa dan , berem da sta že v finalnih pripravah Dolenjka, počas odštevamo, ane buči in blaža, kok maste luštne fante!!!! me tok zebe, da tud tipkat ne morem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.8.2009 11:01:19
|
|
|
|
pina-1
|
evo par slikic. najprej torti: torta nogometna žoga rožice za princess anina spopad z ribico princeski na plaži pod budnim očesom Pinota. seveda globoko v hladovini palm smisle življenja je spanje na plaži.... princeski naš raj na zemlji za par dni- stončica otok Vis naše kosilo- njamaaaaaaaaaa najino bogastvo moje tri ljubezni brez komentarja prvošolka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.8.2009 11:25:47
|
|
|
|
Stipe air force
|
Pinaaaaaaaaaaaaaa, ma ste uzivali.... puno su ti lipa dica.... , ti in Pino sta se posebej lepa... a narocito Pinoooooooooooo !!!!!!! .... (PS: Zmago Jelincić bi reka: "A ca ste radili na Visu? Morali bi ic na nase slovenacko more !!!!") Ce bo po srec bomo v nedeljo na primorskem....
< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 31.8.2009 11:26:19 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.8.2009 11:30:28
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Pinaaaaaaaaaaaaaa, ma ste uzivali.... puno su ti lipa dica.... , ti in Pino sta se posebej lepa... a narocito Pinoooooooooooo !!!!!!! .... (PS: Zmago Jelincić bi reka: "A ca ste radili na Visu? Morali bi ic na nase slovenacko more !!!!") Ce bo po srec bomo v nedeljo na primorskem.... a naročito PIno. On je pravi... Na slovenskem morju smo vsak dan. ČE verjameš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.8.2009 12:20:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 , berem da sta že v finalnih pripravah Dolenjka, počas odštevamo, ane ZELO ZELO POČASI, ker pred 20.9. nimam časa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.8.2009 14:21:37
|
|
|
|
Februarka08
|
Pina, super slikce Za vse ostalo pa nimam volje, ker se bolj slabo počutim bo že bolj... Lep dan!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.8.2009 14:31:27
|
|
|
|
Janey
|
Halo babike...jutri pa gre kar nekaj februarčkov najbrž v vrtec ane? mi že....upam da bo šlo brez zapletov, načeloma jih ne pričakujem, si pa dajem možnost, da do njih pride. jaka je itak super kar se tega tiče, je ful vesel družbe in igrač.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.8.2009 20:05:11
|
|
|
|
bamby
|
blaža, super slikce ooo, ga. pina se je tudi oglasila, pa še lepe slikce nalepla janey, pri nas ne bo nekih sprememb glede vrtca, ker smo že stalni gostje od januarja dalje. Večja prelomnica bo za nas jutri, ko prvič prestopamo šolski prag. Pa je šlo otroštvo kot bi mignil , smo pa zato že veliki ! dolenjka, kaj se ella ne bo nič več oglašala na naš forum??? Ta ženska je čist zatajila !!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.8.2009 20:25:05
|
|
|
|
blaža
|
, mi bomo tudi jutri ob 18ih postali prvošolčki.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 31.8.2009 20:25:45
|
|
|
|
blaža
|
LEP PRIJETEN DAN, TUDI VSEM, KI GREJO 1. V VRTEC.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.9.2009 6:18:12
|
|
|
|
buči
|
Jutro! Pina, Blaža, ful so luškani otroci, mislim, da sta oba ta mlajša podobna vama (vsak svoji mami seveda) Ja, tudi mi gremo prvič v vrtec, najbrž bo šlo, uvaja itak ati, ker imam jaz tudi danes uvodno predstavo: postajam druga mama 34 pubertetnikom. Joj, imam tremo! Se oglasim zvečer, grem Aljaža zbudit, da ga peljem v vrtec, ker moram bit čez eno uro že v službi. LEP UVODNI DAN V VRTCU IN ŠOLI VAM ŽELIM!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.9.2009 8:34:35
|
|
|
|
lillchy123
|
tudi jaz želim vsem staršem in vsem otrokom ki danes prvič prestopajo prag vrtca ali šole en lep nepozaben dan!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.9.2009 9:52:31
|
|
|
|
Februarka08
|
En lep pozdravček vsem, ki greste danes prvič v vrtec, nekateri že celo v šolo Nas čaka 1. dan v vrtcu točno čez eno leto Lep dan!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.9.2009 9:52:40
|
|
|
|
jencili
|
listek ku-kuc
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.9.2009 9:53:28
|
|
|
|
jencili
|
in dober dan vsem ostalim jst sm pridna, sedim v službi in čvekam povsod naokoli - težko meni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.9.2009 10:21:52
|
|
|
|
mlavla
|
živjo pupe.. mi smo že dali čez prvi dan v vrtcu..je bilo vse skupaj le eno urco..pa jutri bo menda podobno.. Neži je bilo kar zanimivo..me je pa skoz čekirala kje se nahajam... no bomo videli kako nam bo šlo jutri... vsekakor pa so se ji prikupili z zajtrkom..:)) pač naš jedko se še kaj oglasim..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.9.2009 10:29:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Za mano je iber slaba noč. Delno sem kriva sama, ker sem spet na kavču zaspala okoli 22h in se ob 1h prestavila v spalnico in valda nisem mogla takoj zaspat, moj je takoj zasmrčal in tko vlekel, da se mi je skor zrolal Ob 4.30 sem še kar na uro gledala Pomojem sem zaspala okoli 5h, ob 6.20 se je pa princeska zbudila in niti pot točko Ž nisem imela energije, da bi se dvignila in HB je potem po ene pol ure obupala tudi ona in nazaj zaspala, tako da sva potegnili do 8.15 Sam se pa zdaj tako slabo počutim. Samo v varstvo sem jo peljala pa me že vse obliva in oh in sploh, tko da grem zdaj kar vodoravno in mogoče celo malo zaspim Upam Pa take hude plane sem imela za danes kaj vse bom doma naredila...... Danes grem ob 22h dritto v posteljo, pa je lahko ne vem kdi in kaj na TV, ker tole je pa tu mač da imam pol dan unčen Vsem prvošolčkom in tistim, ki imajo danes svoj prvi dan v vrtcu pa tudi jaz želim veliko lepih dogodivščin Našo sem šele ob 9.30 odložila v varstvu, tko da bo imela danes takratko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.9.2009 11:48:21
|
|
|
|
itata
|
jutro, ja tud mi se uvajamo... kar zanimivo je bilo danes. najprej se me je držal, pol se je pa počas kar igral in je blo kar fajn. tud vzgojiteljice obrajta, tko da sem mu že razložila, da če kaj rabi, da naj jima reče. še sreča je eni ime ana kar zna rečt pa enga že pozna fanta, ker smo sosedje. tko da je blo kar kul. sem šla tud ven za ene 15 min že. sem mu povedala, da grem lulat in telefonirat pa ni nič rekel. tko da upam, da bo jutri šlo že za več časa. bova pa še par žog "darovala" skupini, ker jih skoraj nimajo, naš jih ima pa ful rad in jih ima več kot 10... mislim da ene 3 ne bo pogrešal jutr je plan, da ga jaz pripeljem, pa sva tam skupaj do ene 9h, pol ko grejo ven ga zapustim - takrat se mu najbolj dogaja... pol okol 10h /10.30 bo pa babi uletela pa bosta še na kosilu tam in pol skupi domov. spanje bomo pa še vidl...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.9.2009 12:12:29
|
|
|
|
buči
|
Evo mene iz službe. 33 komadov me je malo utrudilo, ampak sem jih takoj v šah spravila, še kako piflarko si moram na svojo stran dobit, pa zmagam! Tilen je bil z atijem 1 uro v vrtcu, se mu je dogajalo, je baje vse igrače s polic znesel atiju pokazat, ker jih je bilo takoooooooooooooooo veliko, mu je bilo ok. Jutri pa dalje.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.9.2009 13:56:47
|
|
|
|
dolenjka
|
No no Buči, vidiš da ni tako hudo Sej verjetno si bila vsa priliznjena, oni pa tut, tko da si boste prave obraze še pokazali Jaz sem bila 2 uri na kavču, spala oz dremala samo pol ure Pa še fotr me je na oba telefona klical in je zvonilo do konca, tko da se na konu že iz inata nisem javila Zdaj pa ne vem, al naj se grem naprej sama sebi na kavč smilit al kaj narest Itak grem kmal po carico.....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.9.2009 14:01:42
|
|
|
|
Stipe air force
|
Daaaaaaaaaaaaan.... Sem, na zalost, v sluzbi.... ... ampak se mal.... .... Bravo za malcke v vrtcih in solah.... ..... Danes je pac dan D za mnoge, cez par dni bo pa vse ok.... .... Pina, kako je Pino prezvel prvi dan sole za Mijo ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.9.2009 14:08:56
|
|
|
|
Februarka08
|
Buči, super ja, pravi obrazi pa itak še pridejo za 1. uspešen dan v vrtcih Jaz kuham, sem prišla mal noge v luft dat in pogledat kaj je novega pol pa dalje za šporget in mljaski princesa še spi, je pridna in pusti mamici počivat tud zjutraj je potegnila do 8-ih Lep 1. sept. dan oz. popoldne vam želim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.9.2009 14:11:07
|
|
|
|
Stipe air force
|
Što se desi, kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno? Seksa ti se, a ne da ti se.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.9.2009 20:10:42
|
|
|
|
nizy
|
oj, no , danes je pa tuki gor zatišje sem bila danes na pregled in sm 6t ,, pa že veselo bije , pa še slikco sm dobila , ker majhen fižolček ,... ampak zanimivo čisto vsako se na drugačen način veseliš
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 1.9.2009 20:11:37
|
|
|
|
nizy
|
blaža- nč bat vas nebom zapustila , ....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......