|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
31.8.2009 10:45:32   
lillchy123
pinči, jst bi rajši kar en kos po hitri pošti. me je sladkor napadu user posted image  pa hitro se pocajtajte!

drugače pa danuser posted image

user posted image , berem da sta že v finalnih pripravahuser posted image  Dolenjka, počas odštevamo, ane user posted image

buči in blaža, kok maste luštne fante!!!!

me tok zebe, da tud tipkat ne morem user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
31.8.2009 11:01:19   
pina-1
evo par slikic.

najprej torti:
user posted image
torta nogometna žoga

user posted image
rožice za princess

user posted image
anina spopad z ribico

user posted image
princeski na plaži

user posted image
pod budnim očesom Pinota. seveda globoko v hladovini palm

user posted image
smisle življenja je spanje na plaži....

user posted image
princeski

user posted image
naš raj na zemlji za par dni- stončica otok Vis

user posted image
naše kosilo- njamaaaaaaaaaa

user posted image
najino bogastvo

user posted image
moje tri ljubezni

user posted image

user posted image
brez komentarja

user posted image
prvošolka

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
31.8.2009 11:25:47   
Stipe air force
Pinaaaaaaaaaaaaaa, ma ste uzivali.... puno su ti lipa dica.... user posted image  user posted image  user posted image , ti in Pino sta se posebej lepa... a narocito Pinoooooooooooo !!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ....

(PS: Zmago Jelincić bi reka: "A ca ste radili na Visu? Morali bi ic na nase slovenacko more !!!!") user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ce bo po srec bomo v nedeljo na primorskem.... user posted image

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 31.8.2009 11:26:19 >

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
31.8.2009 11:30:28   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Pinaaaaaaaaaaaaaa, ma ste uzivali.... puno su ti lipa dica.... user posted image  user posted image  user posted image , ti in Pino sta se posebej lepa... a narocito Pinoooooooooooo !!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ....

(PS: Zmago Jelincić bi reka: "A ca ste radili na Visu? Morali bi ic na nase slovenacko more !!!!") user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ce bo po srec bomo v nedeljo na primorskem.... user posted image

a naročito PIno. On je pravi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na slovenskem morju smo vsak dan. ČE verjameš

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
31.8.2009 12:20:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

user posted image , berem da sta že v finalnih pripravahuser posted image  Dolenjka, počas odštevamo, ane user posted image

ZELO ZELO POČASI, ker pred 20.9. nimam časa user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
31.8.2009 14:21:37   
Februarka08
Pina, super slikceuser posted image

Za vse ostalo pa nimam volje, ker se bolj slabo počutimuser posted image bo že bolj...

Lep dan!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
31.8.2009 14:31:27   
Janey
Halo babike...jutri pa gre kar nekaj februarčkov najbrž v vrtec ane? mi že....upam da bo šlo brez zapletov, načeloma jih ne pričakujem, si pa dajem možnost, da do njih pride. jaka je itak super kar se tega tiče, je ful vesel družbe in igrač.

Neposredna povezava do sporočila: 1882
31.8.2009 20:05:11   
bamby
blaža, super slikce user posted image

ooo, ga. pina se je tudi oglasila, pa še lepe slikce nalepla user posted image

janey, pri nas ne bo nekih sprememb glede vrtca, ker smo že stalni gostje od januarja dalje. Večja prelomnica bo za nas jutri, ko prvič prestopamo šolski prag.
Pa je šlo otroštvo kot bi mignil user posted image user posted image user posted image , smo pa zato že veliki user posted image user posted image user posted image !

dolenjka, kaj se ella ne bo nič več oglašala na naš forum??? Ta ženska je čist zatajila user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
31.8.2009 20:25:05   
blaža
user posted image user posted image user posted image , mi bomo tudi jutri ob 18ih postali prvošolčki.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
31.8.2009 20:25:45   
blaža
LEP PRIJETEN DAN, TUDI VSEM, KI GREJO 1. V VRTEC.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
1.9.2009 6:18:12   
buči
Jutro!

Pina, Blaža, ful so luškani otroci, mislim, da sta oba ta mlajša podobna vama (vsak svoji mami seveda)

Ja, tudi mi gremo prvič v vrtec, najbrž bo šlo, uvaja itak ati, ker imam jaz tudi danes uvodno predstavo: postajam druga mama 34 pubertetnikom. Joj, imam tremo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Se oglasim zvečer, grem Aljaža zbudit, da ga peljem v vrtec, ker moram bit čez eno uro že v službi.

LEP UVODNI DAN V VRTCU IN ŠOLI VAM ŽELIM! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
1.9.2009 8:34:35   
lillchy123
tudi jaz želim vsem staršem in vsem otrokom ki danes prvič prestopajo prag vrtca ali šole en lep nepozaben dan! user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
1.9.2009 9:52:31   
Februarka08
En lep pozdravček vsem, ki greste danes prvič v vrtec, nekateri že celo v šolouser posted image user posted image user posted image
Nas čaka 1. dan v vrtcu točno čez eno letouser posted image

Lep dan!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1888
1.9.2009 9:52:40   
jencili
listek ku-kuc user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 1889
1.9.2009 9:53:28   
jencili
in dober dan vsem ostalimuser posted image

jst sm pridna, sedim v službi in čvekam povsod naokoli user posted image  - težko meniuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
1.9.2009 10:21:52   
mlavla
živjo pupe..

mi smo že dali čez prvi dan v vrtcu..je bilo vse skupaj le eno urco..pa jutri bo menda podobno..
Neži je bilo kar zanimivo..me je pa skoz čekirala kje se nahajam...
no bomo videli kako nam bo šlo jutri...
vsekakor pa so se ji prikupili z zajtrkom..:))  pač naš jedkouser posted image user posted image

se še kaj oglasim..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
1.9.2009 10:29:34   
dolenjka
Dan user posted image

Za mano je iber slaba noč. Delno sem kriva sama, ker sem spet na kavču zaspala okoli 22h in se ob 1h prestavila v spalnico in valda nisem mogla takoj zaspat, moj je takoj zasmrčal in tko vlekel, da se mi je skor zrolal user posted image  Ob 4.30 sem še kar na uro gledala user posted image  user posted image  user posted image  Pomojem sem zaspala okoli 5h, ob 6.20 se je pa princeska zbudila in niti pot točko Ž nisem imela energije, da bi se dvignila in HB je potem po ene pol ure obupala tudi ona in nazaj zaspala, tako da sva potegnili do 8.15 user posted image  Sam se pa zdaj tako slabo počutim. Samo v varstvo sem jo peljala pa me že vse obliva in oh in sploh, tko da grem zdaj kar vodoravno in mogoče celo malo zaspim user posted image  Upam user posted image
Pa take hude plane sem imela za danes kaj vse bom doma naredila...... user posted image  user posted image  user posted image  Danes grem ob 22h dritto v posteljo, pa je lahko ne vem kdi in kaj na TV, ker tole je pa tu mač da imam pol dan unčen user posted image

Vsem prvošolčkom in tistim, ki imajo danes svoj prvi dan v vrtcu pa tudi jaz želim veliko lepih dogodivščin user posted image
Našo sem šele ob 9.30 odložila v varstvu, tko da bo imela danes takratko user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
1.9.2009 11:48:21   
itata
jutro,
ja tud mi se uvajamo... kar zanimivo je bilo danes. najprej se me je držal, pol se je pa počas kar igral in je blo kar fajn. tud vzgojiteljice obrajta, tko da sem mu že razložila, da če kaj rabi, da naj jima reče. še sreča je eni ime ana kar zna rečtuser posted image  pa enga že pozna fanta, ker smo sosedje. tko da je blo kar kul. sem šla tud ven za ene 15 min že. sem mu povedala, da grem lulat in telefonirat pa ni nič rekel. tko da upam, da bo jutri šlo že za več časa. bova pa še par žog "darovala" skupini, ker jih skoraj nimajo, naš jih ima pa ful rad in jih ima več kot 10... mislim da ene 3 ne bo pogrešaluser posted image  
jutr je plan, da ga jaz pripeljem, pa sva tam skupaj do ene 9h, pol ko grejo ven ga zapustim - takrat se mu najbolj dogaja... pol okol 10h /10.30 bo pa babi uletela pa bosta še na kosilu tam in pol skupi domov. spanje bomo pa še vidl...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
1.9.2009 12:12:29   
buči
Evo mene iz službe. 33 komadov me je malo utrudilo, ampak sem jih takoj v šah spravila, še kako piflarko si moram na svojo stran dobit, pa zmagam! user posted image

Tilen je bil z atijem 1 uro v vrtcu, se mu je dogajalo, je baje vse igrače s polic znesel atiju pokazat, ker jih je bilo takoooooooooooooooo veliko, mu je bilo ok. Jutri pa dalje.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
1.9.2009 13:56:47   
dolenjka
No no Buči, vidiš da ni tako hudo user posted image  Sej verjetno si bila vsa priliznjena, oni pa tut, tko da si boste prave obraze še pokazali user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem bila 2 uri na kavču, spala oz dremala samo pol ure user posted image  user posted image  Pa še fotr me je na oba telefona klical in je zvonilo do konca, tko da se na konu že iz inata nisem javila user posted image  user posted image  user posted image
Zdaj pa ne vem, al naj se grem naprej sama sebi na kavč smilit al kaj narest user posted image  Itak grem kmal po carico.....

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
1.9.2009 14:01:42   
Stipe air force
Daaaaaaaaaaaaan.... user posted image

Sem, na zalost, v sluzbi.... user posted image ... ampak se mal.... user posted image ....

Bravo za malcke v vrtcih in solah.... user posted image  user posted image  user posted image ..... Danes je pac dan D za mnoge, cez par dni bo pa vse ok.... user posted image ....

Pina, kako je Pino prezvel prvi dan sole za Mijo ? user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
1.9.2009 14:08:56   
Februarka08
Buči, superuser posted image ja, pravi obrazi pa itak še pridejouser posted image user posted image

user posted image za 1. uspešen dan v vrtcihuser posted image

Jaz kuham, sem prišla mal noge v luft dat in pogledat kaj je novegauser posted image pol pa dalje za šporget in mljaskiuser posted image princesa še spi, je pridna in pusti mamici počivatuser posted image tud zjutraj je potegnila do 8-ihuser posted image

Lep 1. sept. dan oz. popoldne vam želimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1897
1.9.2009 14:11:07   
Stipe air force
Što se desi, kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno?

Seksa ti se, a ne da ti se.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
1.9.2009 20:10:42   
nizy
oj,

no , danes je pa tuki gor zatišje user posted image user posted image user posted image

sem bila danes na pregled in sm 6tuser posted image ,, pa user posted image že veselo bije user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še slikco sm dobila , ker majhen fižolček ,... ampak zanimivo  čisto vsako user posted image se na drugačen način veseliš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1899
1.9.2009 20:11:37   
nizy
blaža- nč bat vas nebom zapustila user posted image user posted image , ....

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......