Februarka08
|
Dan. Pri nas tud na polno aktivni... včer popoldne se je moj spomnil, da naju pelje v KR na tortico in gremo na vrat na nos... no, potem smo šli na sladoled, tamala ma itak skoz več žuljev v riti in ni šans da je nekje pri miru, tako da z njo zdaj okrog hodit je že prava umetnost potem pa trma, če jo posedeš in jok in tuljenje ampak se ne dava, tudi če vsi gledajo, naj kaj gledajo, itak so vsi otroci isti ko gledava po drugih in se mal s tem tolaživa sem ji kupla čevle mal za jesen, upam da jih ne preraste že do takrat so bli ful znižani, sem dala v Massu 20€ zanje pa še škorenjčke sem ji vzela, tako da zdaj ma za oblečt, čevlje ma tud zaenkrat, še kakšno jaknico rabimo in je to to. Ko smo prišli dam, sem se hitro spravla še peglat 1 stroj, 1 mam še za danes, se pa pere ravno vse za voziček, tako da bo tudi to pripravljeno počasi pa bo zvečer sem samo še dol padla, tud rač. se mi ni dalo odpret, danes zjutraj smo šli spet v KR k maši, prišli prejle domov, da je šla tamala spat, tako da je mir. Moj bo pekel zunaj, kosila mi ni treba kuhat in se mam fino Buči, verjamem da te kar mal zvija, bi mene tud Glede imen pa... midva še zdaj nič ne veva no, za sva bla že 100% pa je moj rekel, da si je premislil in se še odloča, ne bo nobenmu povedal baje ampak se bo odločil v porodni ko ga bo videl (če bo fant). Za je živčna vojna, tako da upam da bo Lepo nedeljo, uživajte v sončku in skupnih trenutkih