|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VI.
2.9.2009 9:44:31   
murkica
Živček drži se!!!! Upam, da se z malim hitro pozdravita in prideta domovuser posted image user posted image user posted image

Reby- sicer malo z zamudo ampak iskrene čestitke!!!!

Vsem ostalim pa lepe pozdravčke. Jaz imam v teh dneh še precej gneče, tako da se ne morem veliko javljati. Včeraj smo začeli s šolo in je blo prav smešno, ker smo imeli eno fino babico, ki se je ves čas nekaj hecala. Tako, da danes imamo tudi in moram še hitro postoriti nekaj stvari, da bom potem v miru lahko odšla na predavanje.

Bodite lepo in poljubčka vsem!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
2.9.2009 9:48:22   
Kliki
Nončika to bo pa šlo enega denarja. Boš pa potem toliko bolj uživala.
Živa upam da bosta čimprej spet doma.
Reby super da sta že doma.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
2.9.2009 10:02:37   
oktavija
Halo bejbe!

Evo mene na raportu!

Pri meni še nič novega, vsake toliko me malo štihne ob straneh ko se pupa obrača in nima več prostora....

Ob 13. uri imam kontrolo in takrat bom zvedela če se kaj dogaja... ko pridem nazaj poročam kaj se dogaja... jaz bi že kar šla rodit, pa se moji bejbi nikamor ne mudi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
2.9.2009 11:19:03   
ledenka
jutrooooo user posted image

živa user posted image user posted image user posted image

oktavija, ti želim, da se je že začelo!

larilu, ti pa tud lahko počasi odracaš v P, maš moje dovoljenje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
2.9.2009 11:33:04   
Kliki
Oktavija upam da se bo čim prej začelo in bos kmalu cartala svojo pupo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
2.9.2009 11:34:19   
Anonimen
no jaz sm s pregleda in ful slabe volje user posted image ctg je bil zelo lep in je kazal lepe popadke ampak da ni še to to,potem sm mislna da me bo spodi pregledala da vidimo kolk sem odprta če že kej več al ne pa ni bilo od tega nič in ko sem ji rekla če lahk pogleda vsaj za plodovnico če jo je dovolj k sm mela občutek da je bilo že neki pa na žalost so premestil ultrazvok s katerim bi lahko pogledala tko da dejansko ne vem kolk sm odprta,kolk je plodovnice ne nič razen da mam popadke vendar da to ni to aja pa mala je spala med CTG-jem user posted image morm bit pa pozorna na gibe sam kaj hudiča mi to pomaga k tud tamavči k sm bila v porodni je razgraju not po trebuhu user posted image tko da prov slabe volje sem

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
2.9.2009 11:40:48   
Kliki
larilu sej bo vse OK in boš tudi ti kmalu stisnila k sebi svojega user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
2.9.2009 11:58:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

larilu, ti pa tud lahko počasi odracaš v P, maš moje dovoljenje user posted image

ja upam da te je mala slišala sam mislim da je preveč trmastauser posted image drugače pa hvala za dovoljenjeuser posted image sm vedela da mi neki manjkauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1983
2.9.2009 11:59:42   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: larilu

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ja upam da te je mala slišala sam mislim da je preveč trmastauser posted image drugače pa hvala za dovoljenjeuser posted image sm vedela da mi neki manjkauser posted image

sej bo user posted image user posted image user posted image čim več hodi, pa bo morda kaj pomagalo... na koliko maš pa popadke?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
2.9.2009 12:06:50   
Anonimen
Ajsi ma sej tečem za tamalim ma ni da ni,pa itak je CTG kazal popadke pa to sam to ni dovolj pa čeprav sm odprta in zdej ne vem če sem tud že kej več k me niti pregledala ni,ma moti me to da kaj misli da bo mala roko vn dala pa pomahala in s tem povedala da bi šla rada vn al kaj?pa tud ne vem kolk je plodovnice ma nič od nič eh škoda besed
Kliki vem vem sam da se pa matram se mi zdi pa tko nesmiselno in da bo še po kej narobe jih pa fentam
ma pustmo to

povejte kako ste kej ostale?pa sončki mali pridno papcajo in pančajo?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1985
2.9.2009 12:25:23   
sonček33
Ajsi kako ste?

Živa mislim na vaju z Žigom.

Serendipity - javi se nam kaj. Poljubček princeski.

Oktavija naj se začne akcija, da čimprej stisneš dete k sebi.

Larilu, jaz te razumem, ker jaz imam tudi eno tako G, ki je bolj na izi...nam nosečnicam pa itak veliko pomeni vsak podatek. Zaupaj. Saj bo.

Špelkica kako se počutiš?

Murkica pa vidva? Ne naprezaj se preveč. Velja?

Erin kako je šel štart v službi in vrtcu?

Beyba dobimo kakšno fotkico vaše miss?

Reby uživajte ... Poljubčka detetu.

Nončika kako je šlo v nabavi?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
2.9.2009 12:38:18   
NATAŠA35
larilu, mislim, da se ti kmalu začela akcija...

živa in žiga upam, da se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
2.9.2009 12:38:50   
sonček33
Nataša kako sI?

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
2.9.2009 12:41:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Nataša kako sI?

to tudi mene zanimauser posted image kej slabo?

Nataša ma notr vem da ne bo ostala sam nočem pa glih kje v avtu rodit itak pa res ne vem kaj je tak problem spodi me pogledat k bi ji vzel 2 minuti dela pa še to neuser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1989
2.9.2009 13:16:15   
Nončika
alo!

larilu, škoda da le niso preverili kaj se pri tebi dejansko dogaja tam spodaj. meni je popadke kazalo že 3t pred rokom, pa sem rodila 3dni po roku.

živček, upam, da se hitro vse porikta in da bosta 1,2,3 doma.  

kliki, penezi bodo oz. so že krepko odpeketali. zdaj še moram za voziček poravnati pa sem res na koncu.

nabava uspela, tepihi, laminat, topli pod, lustri doma. denarčki pa ostali tam. user posted image user posted image user posted image  
zdaj pa me je presentela ena položnica, sem mislila, da bo september brez položnice za vrtec. zdaj so namesto 11m, razdelili ekonomsko ceno na 12m in pač od tod položnica. šment no.

oktavija, novičke? kako kaj? jako sitno brojiš.

ostale, uživajte in se mejte radi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
2.9.2009 14:03:07   
oktavija

Evo mene na raportu: jaz nazaj s kontrole... bejba je dobro in tehta okoli 3,5 kg, plodovnice je še dovolj... Če do ponedeljka ne rodim (beri: upam da bom) imam CTG v celjski porodnišnici...
Danes mi ni delala CTGuser posted image , mi je pa naredila UZ in ostale meritve...

Mene nekaj ob strane štiha, ampak mislim da me pupa nabija z nogicamiuser posted image ....

Toliko od mene za zdaj, se javim ob morebitnih spremembah!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
2.9.2009 14:16:52   
sonček85
oktavija:drži se,pupa pa naj pride da smozna Aleksa
Živa sporoča da  je ona bolje,Žigovi izvidi ,ki p so do sedaj prišli tudi.Ene izvide sicer še čakata in upajo da bojo ti tudi ok.Do jutri ostaneta v bolnici in da vidijo če bo bilirubin začel padat,naj bi pa bilo krivo njeno mleko.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
2.9.2009 17:56:00   
sonček33
Živa in Žiga superca.

Podganci je odtekla voda. Dihamo.

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 2.9.2009 18:01:34 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
2.9.2009 17:58:14   
gigi1
Larilu drži se.

Oktavija saj bo kmalu.

Živa in Žiga le tako naprej user posted image

Podganca mislim nate user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
2.9.2009 18:25:43   
benika
Draga podganca, močno, močno držim pestke za vse tri. Upam, ne, verjamem, da bo z malima vse v najlepšem redu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno miška!!!!!!!!!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
2.9.2009 18:30:05   
miklarom
JOJ, PODGANCA MOJA, , MISLIM NA VAS TRI IN NAJ SE VSE SREČNO KONČA, RADA VAS IMAM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
2.9.2009 18:53:20   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Živa in Žiga superca.

Podganci je odtekla voda. Dihamo.

podganca, neeee. pa saj maš rok teden dni za mano. samo, da bo vse ok.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
2.9.2009 20:57:38   
sonček85
Živa sporoča da nas redno bere samo nima časa pisat,se pa vsem lepo zahvaljuje in lepe misli in pikepoke.Mi je pa tudi napisaal da je MIŠKA73 dobila inekcijo za pljuča od malčkov

Miška.dihamo s tabo in tudi Živa sporoča da diha s tabouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 2.9.2009 21:02:19 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
2.9.2009 21:19:57   
Erin
Živa & Žiga - pozddravita se, oktavija - ker sem tako malo tukaj ti že vnaprej želim hiter in čimmanj boleč porod, miška - mislim nate - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
2.9.2009 21:37:43   
gigi1
Miška73 je rodila. Sva govorili. Fanta imata kar lepo težo 1420 in 1430. Vse lepo kaže. Oba sta zajokcala. Podganca se dobro počuti in se vam zahvaljuje za vse pestke in dobre misli. Več bo pa jutri povedala, napisala.

Jupiiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Vse dobro. Čestitke Miški in Miškonu.
No zdaj pa jaz jokcam od sreče user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......