mimi30
|
jutro kot prerojena ....ponoči 4x dojenje, 1xtolaženje nejca zaradi sanj na začetku enkrt dala fotko in se je kr zgubila v njejuser posted image ja res je....zato sem še eno prlimala, da vidte kakšna razlika je....ja ni kej zrasli so tile naši malčki hvala za komentarje ....res je moja nasmejana pikica jih gledam tamle, kok se fajn igratauser posted image res, zdej je že pa tok super, k tamal že lazi okol in se vseda in se ful zamotita, ula mu nosi igrače, pa mu jih jemle, pa neo se ful buni poluser posted image in pol ula tko zavzdihne, češ pol pa mejuser posted image uglavnem res sta fajnauser posted image tko da tiste, k boste mele še kajšnga - priporočamuser posted image men je megauser posted image ja prav zakon so, ko se že takole skupaj zamotijo in ko mali gledajo velike kot kakšne bogove.....naša začne cela migat in na široko raztegne usta, da nejc samo vstopi v prostor....nejc pa uživa, ko ji kaže neke finte, ona se mu pa smeji....drugače pa velikokrat, ko se nejc kaj igra, pripuza do njega in začne grabit stvari polovico ima pa pod sabo in nejc potem dela znanost kako to ven dobit izpod nje, ker seveda v tistem trenutku glih tist del npr. sestavljanke rabi Povejte mi nekaj - a vaši malčki pijejo veliko vode ali sokov, čajev? farfala, moja nič oz. tu in tam kakšno žličko vode, drugače pa samo joške IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Mimi a špela takole zaspi v tejle vreči ali jo uspavaš in potem daš v vrečo? sonček, odložim jo v vrečo in potem se zraven na tla vsedem (da me ne vidi) in potem guncam....prvo se ful pomiri in potem kar hitro zaspi, par minutk in konec....razen, če ni seveda brata v bližini, ki ji pride kaj pokazat in potem se začne mala jokat, ker ne bi spala ampak šla ven neo ma mensezdi...hm...driskouser posted image ma čist možno, ne vem kaj je zdaj to, kr naenkrat ima skor vsak drugi drisko....neke viroze .....špela nima več driske je pa vse skupaj bolj redko , sam kaj vem, če pa se spet večinoma samo doji, verjetno je pol to zato neo ma mensezdi...hm...driskouser posted image IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ja jo bom, ja, če bo še ktera druga tud pripeljala starejšga otroka....da ne bo sama in nam pol mladičev maltretirala bom še jaz svojga, da se bosta mal komandirala .....samo pol bova midve bol zraven njih stale spetko, Tian je pa pravi dolgin