|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
2.9.2009 8:26:48   
Anonimen
jutro...a še vse spiteuser posted image

mimi a teje tolk zdelala una debatauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
2.9.2009 8:34:29   
kiara24
dobro jutro,

pa za vse vas.....user posted image

evo se vam na hitro javim, smo bolj leteči se skoz nekaj dogaja. Včeraj sem šla v nabavo za Klarine cunje nekaj sem jih dobila za tale prehoden obobje bo pol bo pa še kaj treba.

Klara je čisto obsedena s sosedovo činčilo jo je prav z užitkom gledat kako tekajo očke za njo ko leta po bajtiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Zraven se smeji in cvili.

Sedaj pa gredo že takole njene besedice oz. zlogi ba-ba, baba, ga, ga-ga, am ammmm, ma, ma-ma.

Jancci ful velik obrokov mate ve sem brala kako jesta. Kolk jih imate pa drugeuser posted image

Kje naj iščem privat varstvo, nič pametnega ne najdem, imate morda kak predlog.

Mimi- ful je luštkana, a maš že dolg časa to mrežo?

farfala- mi spijemo 2dcl vode. Čaja trenutno ne ker ji je voda lubša.

Glede srečanja jaz na žalost ne morem ker smo na morju. no vsaj midve s Kalro bova. Gremo pa ta vikend.

Spetko- jaz ima stočke tip trap in je ful dober nič blazin.... navaden les. Meni je zakon res. Ga ne menjam. Klara ne more nikamor in ful rada je v nejm.  Tistega stola pa ne poznam. Bravo za krst in bravo za mere.

Moram it ker morva s Klaro jest.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 177
2.9.2009 8:39:42   
mimi30
jutrouser posted image

kot prerojenauser posted image ....ponoči 4x dojenje, 1xtolaženje nejca zaradi sanj

na začetku enkrt dala fotko in se je kr zgubila v njejuser posted image

ja res je....zato sem še eno prlimala, da vidte kakšna razlika je....ja ni kej zrasli so tile naši malčki

hvala za komentarjeuser posted image ....res je moja nasmejana pikica

jih gledam tamle, kok se fajn igratauser posted image res, zdej je že pa tok super, k tamal že lazi okol in se vseda in se ful zamotita, ula mu nosi igrače, pa mu jih jemle, pa neo se ful buni poluser posted image in pol ula tko zavzdihne, češ pol pa mejuser posted image uglavnem res sta fajnauser posted image tko da tiste, k boste mele še kajšnga - priporočamuser posted image men je megauser posted image

ja prav zakon so, ko se že takole skupaj zamotijouser posted image in ko mali gledajo velike kot kakšne bogove.....naša začne cela migat in na široko raztegne usta, da nejc samo vstopi v prostor....nejc pa uživa, ko ji kaže neke finte, ona se mu pa smeji....drugače pa velikokrat, ko se nejc kaj igra, pripuza do njega in začne grabit stvari polovico ima pa pod sabo in nejc potem dela znanost kako to ven dobit izpod nje, ker seveda v tistem trenutku glih tist del npr. sestavljanke rabiuser posted image

Povejte mi nekaj - a vaši malčki pijejo veliko vode ali sokov, čajev?

farfala, moja nič oz. tu in tam kakšno žličko vode, drugače pa samo joškeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mimi a špela takole zaspi v tejle vreči ali jo uspavaš in potem daš v vrečo?

sonček, odložim jo v vrečo in potem se zraven na tla vsedem (da me ne vidi) in potem guncam....prvo se ful pomiri in potem kar hitro zaspi, par minutk in konec....razen, če ni seveda brata v bližini, ki ji pride kaj pokazat in potem se začne mala jokat, ker ne bi spala ampak šla venuser posted image

neo ma mensezdi...hm...driskouser posted image

ma čist možno, ne vem kaj je zdaj to, kr naenkrat ima skor vsak drugi drisko....neke virozeuser posted image .....špela nima več driske je pa vse skupaj bolj redkouser posted image , sam kaj vem, če pa se spet večinoma samo doji, verjetno je pol to zatouser posted image

neo ma mensezdi...hm...driskouser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ja jo bom, ja, če bo še ktera druga tud pripeljala starejšga otroka....da ne bo sama in nam pol mladičev maltretirala

bom še jaz svojga, da se bosta mal komandiralauser posted image .....samo pol bova midve bol zraven njih stale

spetko, Tian je pa pravi dolgin user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
2.9.2009 8:42:48   
mimi30
mimi a teje tolk zdelala una debatauser posted image

ne tolk dolg sem pisalauser posted image ....me pa vedno ma ko berem, da bi kako zraven dodala, samo potem ko pridem do konca me že mine želja po pisanju....raj tle kaj napišem....ma, če bi mene moja mama silila z zelenjavo se ne bi nikol zarad viška kil sekirala user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
2.9.2009 9:04:33   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: spetko
bili smo tudi pri P in je velik 81cm,težek pa 7850g...user posted image

user posted image ogromen je, 10 cm večji ko naša al pa še več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 180
2.9.2009 9:56:35   
Soncnica
Hojla punce!

Moja pupa ravno spančka, pa ima mami mal časa za net... :)

Mimi: ful luškana je tvoja punči, men bi tut prav prišel takle viseč stolček user posted image

čaj: pri nas popije kake 4 dcl čaja na dan. Dajem ji pa kar tistega v granulah. Trenutno je na sporedu pomarančni čaj, se pa še vedno kar precej dojiva. Vode ne mara

zobki: a jih vaši malčki že imajo? Mi smo še brez, kar je pri dojenju super. Jaša me je pri 10 mesecih dvakrat tako hudo ugriznil, da sva potem sporazumno zaključila...

Dopust: mi gremo zdej konec septembra na Kos v Sun palace hotel. Vem, da smo o tem že pisali ampak plis, tiste, ki imate izkušnje s tem, če poveste, če je bilo Ok oziroma na kaj moramo biti pozorni. Bojda so v hotelski sobi kuhalniki za čaj in kavo, pa bomo tam greli vodo za tamalo

Hrana: dopoldne ni prav zainteresirana za hrano, zato se v glavnem dojiva, kosilo (zelenjavo in meso, pa krompir, makarone, riž ali kus kus) ima zelo rada, popoldne sledi sadna malica, zvečer pa kakšna mlečna kašica. Aptamila ne pije, dobi ga le, kadar ji ga zamešam v kašico. Dude in flaše nimamo, pije s kozarčka.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 181
2.9.2009 9:57:58   
Soncnica
u, Spletko, kakšnega korenjak je user posted image user posted image user posted image , naša punči je imela pri 6 mesecih 67 cm in 7660 g

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 182
2.9.2009 10:17:38   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha
oo ulla tamala more bit pa faca, a jo boš na srečanje sabo prpelala?
barba: a bo meta s teboj? da vidmo mladino user posted image

bom vidla, če bo hotla it ... zmerej noče z mano ... jo bom probala naštimat, da tist petek ne gre v vrtecuser posted image
Še tole k sm misnla, da bom crknla od smeha. Tine je bil na tleh in uleti Meta, mu sname dudo in se zravn nega vleže. Pol pa prav:"Tine zdej se bova pa midva mal pogovorila." Tine jo je z odprtimi usti gledal k nevem kaj. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica
Dopust: mi gremo zdej konec septembra na Kos v Sun palace hotel. Vem, da smo o tem že pisali ampak plis, tiste, ki imate izkušnje s tem, če poveste, če je bilo Ok oziroma na kaj moramo biti pozorni. Bojda so v hotelski sobi kuhalniki za čaj in kavo, pa bomo tam greli vodo za tamalo

Mi smo bli točno v tem hotelu. Blo je super, za kuhalnik v sobi se pa ne spomnim, da bi bil. Drgač ni panike, so ful prijazni in sam poveš kaj rabiš pa ti prinesejo. Res nč ne komplicirajo, vse dobiš.

zobki - je mel ful napeto dlesen in 2 beli črtici, zdej pa ni nč,user posted image tud zobkov še ni ven

Evo, je tašča Tineta nazaj prpelala. Sta bla na sprehodu 1,5 ure, jst sm pa mal rihtala stvari k jih zraven tamauga ne morem. Pol pelem pa še Meto h okulistu in upam, da ne bo treba še njej očal nosit.

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 183
2.9.2009 11:23:11   
Anonimen
evo, midva sma bla zun, dons je fajn, k ni tolk vroče, mislim sej je, sam se da prenestuser posted image pa še mal popihlja vsake tolk in je prov super. popldne še pa z ulo eno rundo lufta in bouser posted image

zdej pa naumit kajbi kej kuhali dons...ata praujo da bi blo fajn če bi že blo kej od mesauser posted image jst bi pa zelenjavno juho in nč drugega...bomo vidl...

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
2.9.2009 12:25:43   
PAJO
no da se še jaz malo oglasim po dolgem časuuser posted image
mi smo super,tamav hodi v vtrec jz pa žana sva pa doma in je res
lepo,imava mir,zdej že čisto sama sedi,zdej se matra z puzanjem.
velik jo imam na tleh,drugač hodiva na sprehode zdej ko ni več tolk vroče.user posted image

kako ste kej ostale??no se slišimo še kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 185
2.9.2009 14:28:22   
Soncnica
Barba najlepša hvala za tole informacijo user posted image Mi je prišla zelo prav! A je v tem hotelu kaj gužve? A je hrana OK? Kakšni so bazeni ob hotelu in kako daleč je morska obala? Baje so senčniki ob bazenu zastonj, ob morju pa za doplačilo. Kakšni so prigrizki in pijača med obroki (Jaša je pač stalno lačen in žejenuser posted image ..) Mi gremo 20. 9. in upam, da takrat ne bo več tako zasedeno

lp

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 186
2.9.2009 15:09:41   
Zvezdica
Ne  bom predolga, ker tale špas prek telefona je drag vam pa pošiljam sončka in mal morčka in mal guštov s korčule user posted image

Brala bom pa doma.

user posted image

tkole pa uživamo....

p.s.: Ulla, a ste se kej zmenle za lokejšon in dejt?

i belive i can fly....

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 187
2.9.2009 15:58:42   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica
Barba najlepša hvala za tole informacijo user posted image Mi je prišla zelo prav! A je v tem hotelu kaj gužve? A je hrana OK? Kakšni so bazeni ob hotelu in kako daleč je morska obala? Baje so senčniki ob bazenu zastonj, ob morju pa za doplačilo. Kakšni so prigrizki in pijača med obroki (Jaša je pač stalno lačen in žejenuser posted image ..) Mi gremo 20. 9. in upam, da takrat ne bo več tako zasedeno
lp

Mi smo bli sredi julija in ni blo pretirane gužve. Nam je bla hrana vredu, maš pa tko dost podobno naši hrani in par tipičnih njihovih. Mi smo mel all inclusiv in je blo zmeri za kosilo in večerjo ful dobr in res velik izbire. Za zajtrk pa tud vsega dost. Glede senčnikov so bli tud na obali zastonj. Obala je bla ene 7 min stran in prazna. So kamenčki, sam dost je pihal, tko da smo se v morju kopal ene 3x. Med obroki si dobil za pit kar si hotel, za jest je bil pa kakšn sadje al piškoti al pa sladoled.
Aja, bom kakšno slikco dala kar tle gor... sej ne boste ostale hude, aneuser posted image

Plaža:
user posted image
Otroški bazen:
user posted image
Ta velik bazen:
user posted image

Ostale pa ne zamirtuser posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 2.9.2009 16:00:30 >

LP, barba

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 188
2.9.2009 16:18:14   
Soncnica
Super user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam, da gremo user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 189
2.9.2009 17:56:36   
sonček33
Ulla, imaš zs.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 190
2.9.2009 17:59:09   
Anonimen
ti tuduser posted image

barba slike so pa fajnuser posted image user posted image jst bi kr šlauser posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
2.9.2009 20:35:01   
Anonimen
kam ste vse zginleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
2.9.2009 20:36:16   
sonček33
Jaz sem tukaj.
Hvala ulla za literaturo.

Kako smo?
Zvezdica super duper se imate. Uživajte še naprej.

Kaj naj skuham jutri za Lovra?

Pijem pivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
2.9.2009 20:40:53   
barba
sonček - naš je dons jedu bučke in polento. Zmazal je ful velik.user posted image

Dons sm pelala Meto h okulistu. Tamala dobr vid, tko da greva na pregled pred šolo. Jst mam pa tud nove očale. user posted image

Zdele sm naštudirala urnik za aerobiko ... drug tedn se začne akcija. Tazadn cajt de spet začnem mal migat. Sm šla 2x tečt in me je totalno minil, brezveze.user posted image Razne aerobike so mi pa fajn, tam skačeš ko tele in na nč druzga ne misleš tisto urouser posted image user posted image user posted image

LP, barba

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 194
2.9.2009 20:46:27   
barba
A vse kmetujete? Pol k pa jst grem sta pa vse tle!

Ajd, pridem še pol user posted image

LP, barba

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 195
2.9.2009 20:56:47   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: barba

ne jst kle po RR surfam...drgač pa tošl sm zgubila user posted image user posted image , majko milo sm jezna sama nase....včer sm se učila tko nekje do 1 ponoč pol sm šla pa ležat, pride dec dam, sva še klepetala ene pou ure, pa jst itak slabo spim, zutri je biu že zgodi auf, ceu dan neki letala, pa v lj, pa v kr, pa dam na inštrukcije kemije,...in sm čist blesava, sm zdele en red bull spila, zutri pa spet zgodi auf, jst pa kle visim...sam zdele začuda gledam k sova user posted image user posted image pol pa resss red bull pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 196
2.9.2009 20:58:34   
Anonimen
Hvala ulla za literaturo.

a bo kej uporabnega? sem bolj po spominu naklikala, k nisem zdej spet vsega šla brat...

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
2.9.2009 21:01:30   
Anonimen
ploha tole pa čist nč ne zastopimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
2.9.2009 21:10:41   
sonček33
ulla bo uporabno seveda

ploha si pa naklofala, tud jaz sem mogla ful razmišljat zravenuser posted image

barba jaz sem tudi ravno dans gledala za pilates/jogo oziroma aerobiko ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 199
2.9.2009 21:19:04   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: barba

ne jst kle po RR surfam...drgač pa tošl sm zgubila user posted image user posted image , majko milo sm jezna sama nase....včer sm se učila tko nekje do 1 ponoč pol sm šla pa ležat, pride dec dam, sva še klepetala ene pou ure, pa jst itak slabo spim, zutri je biu že zgodi auf, ceu dan neki letala, pa v lj, pa v kr, pa dam na inštrukcije kemije,...in sm čist blesava, sm zdele en red bull spila, zutri pa spet zgodi auf, jst pa kle visim...sam zdele začuda gledam k sova user posted image user posted image pol pa resss red bull pomaga user posted image user posted image user posted image user posted image

prevod: Izgubila sem denarnico. Zelo sem jezna sama nase. Včeraj zvečer sem se učila do 1.00 ponoči, odšla spat, takrat pa je prišel moj ljubljeni fant, s katerim sva klepetala približno pol ure. Tako da sem zaspala nekje okoli pol druge ure zjutraj. Ker imam že tako slabe noči, sem zelo neprespana. Danes pa sem tekala oz. vozila do Lj. in do Kr, imela sem inštrukcije za kemijo, posledično sem zelo zmatrana in neprisebna, zato pa nisem pazila in izgubila denarnico. Trenutno pijem red bull - poživljajoča pijača, ki je mimogrede zelo dobrega okusa. Namesto, da bi odšla spat zdaj tukaj pregledujem ringa rajo. Ampak, JST SM ZGUBLA TOŠL! , notri sem pa imela:
bančno kartico
zdr. kartico - moja
zdr. kartico - metina
študentsko izkaznico

zdaj pa vprašanje: za študentke: Ali moram zdaj novo it delat ali je vseeno, ker je drugače nič ne potrebujem? Samo mi je hudo, ker sme imela tiste lepe nalepke! user posted image

a bo zdj šlo? user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?