Anonimen
|
mah sj jst nobenga v nič nočem prepričevat, men čist dol visi, resno....sam k se gre pa za otroke, pa kr mal pike dobim, to pa ja....delej ti kar češ, jej kar češ, bodi cel potetoviran, poln uhanov ma bilokaj....sam otroke pa pust pri miru...u bistvu čist simpl logika.... in pol dostkrt izpadem nestrpna, čeprov v resnici ni tko, jst sem zlo strpen človek, toleriram ni da ni, men je vse kul, dokler se gre za svobodne odločitve....in mi živimo v tem času, v tem svetu, s takimi in takimi spoznanji in priporočili, pa ko se gre za otroke, se je fajn nekak vsaj okvirno tega držat, ne pa na otrocih neke modne muhe preizkušat... pa po mojem mnenju so taki in drugačni skrajneži eni zlo bogi ljudje, s totalno zavoženim in zafuranim lajfom in pol se oprimejo neke filozofije, preberejo par knjig in člankov in doživijo razvetljenje in so prepričani da jim bo to obrnilo lajf na bolje....in se tega pol držijo kot pijanc plota, pa da bojo ja vsem dokazali kok je to oh in sploh fajn, bojo to fural še pa na svojih otrocih, a ne... men če ne paše jest meso, ne rabim nobenga prepričevat da mi ne paše. pa mu dokazovat, da tud njemu ne paše, sam butl še tega ne ve pač...jst sem za svobodno izbiro, pa men že krst predstavlja hudo dilemo, k je večini tud ne, tko da ne mi zamert
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 1.9.2009 16:14:00 >
|