|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
2.9.2009 15:45:14   
MIHAILO
ojla punce...Kako ste kaj.?nic kaj casa nima za rr malo sem preletela in zasledila da je nek denar nakazan???kdaj ???komu???jaz nisem bila zaposlena ,se pravi ,da sem nekaj dobila?Moj dragi bo moral na operacijo 21.9. ze tretjic ima vrasceno dlako na trtici...upam,da bo ok uredil,ker to gre ze tretjic operirat(2x je v Bosni )in upam,da bojo tu bolje uredili..ceprav je to znacilno ,da se tudi ponavlja...
Vsem ptickom in cebelicam zelim vse naj za obmesecnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se eno vprasanjeuser posted image Mihailo ma rdeci flek tak hrapav na dotik na rokicah in enega na nogiciuser posted image user posted image user posted image bi to bil kak izspuscaj?? no sej bom jutri poklicala p in za vsak slucaj sla pokazati...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 651
2.9.2009 15:48:11   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

Punce hvala za cestitke, koncno smo tudi mi docakali 6m user posted image

ajvy super za stanovanje, sej bo slo...mi smo se tudi pred kratkim selili in se zdaj ni vse porihtano, ampak s casom bo :)

Mi smo bili danes pri p in smo bili se tretjic cepljeni.
Mere za 6m : 7240g in 68cm
Baje je na spodnji meji za kilazo in na zgornji za velikost za puncke. Ceprav mislim, da so malo sfalili pri merjenju, ker ko sva jo midva merila, je bila cez 70cm. Mah naj bo tako kot so zmerili.

Zobki full matrajo. Ponoci ne spi, ce ne dobi calpola in se to pomaga samo za zaspat, ponoci pa se itak zbuja in joka boscek mali. Upam, da bo kmalu konec tega in da bodo drugi zibki lazje prisli ven.

tega ne štekamuser posted image .....Hana je imela pri 6m 7340g in ona se je rodila z 2490g pa ji ni še noben rekel da je na spodnji mejiuser posted image user posted image user posted image .......Elizabeta se super razvija in naj te PROSIM  ne skrbi kilažauser posted image user posted image user posted image

Mihailo pa pri 6m 6710g in sem vprasala ,ce je mogoce presuh pa je rekla ,da je glih prav...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 652
2.9.2009 16:26:16   
črticaa
naša nočka je bil asuper ,..tja do ene 6ih poj sm ga pa k sebi v pojstlo vzle,...in je mal pil,.pa mal dudo,..pa mal se je stiskal in na koncu sva spala do 11ihuser posted image user posted image no poj je pa pojedu cel krožnik zelenavne juheuser posted image user posted image je bil zelo priden,...zdaj pa skupaj z očkam smrčita

ELIZABETI VSE NAJ ZA OBMESEČJE....

ooo majači super slikce,..mi mormo tud 1x jit,...sam skos prelagamo

andrej se na noben načinnoče odločit kdaj bova imela krst,...zmeri k začnem debato me utiša,..k bova mlea dnaruser posted image user posted image user posted image nikol!!!!!!!!!!

urša a ti si prov z žigane vasiuser posted image

mlea tvoja princesa pa zelo veliko pojeuser posted image user posted image

upam da sm jz tud dpbila,...grem kuj po copatke za dominika,...poj k pa še plačo dobim,..pa še po avtosedežuser posted image user posted image user posted image

mi mamo ritem (za večerno spanje) zadn mesec čist sesut,..ker ne je več tko na 3 ure,..in kokr je ,..enkat gre spat ob 8,..al ob 9 najkasnej ob 10

barbara,...zih ni na spodnji meji,..to je zih kej zamešala,..za veliost pa ni tok velka da bi bla na ugornji meji,...moja nečakinja je pri 6 mesecih že 80 mogla nost,..k je mela noge dolge k srnauser posted image user posted image

mihailo.,...user posted image za tvojga dragija,...dominik ma take fleke,..kadar mu koža ne diha,..zdj se mu delajo okol gležnjev, k mu dajem nogavičke gor,...polet jih je mel pa od vročine,...probej ga skopat v vodi,..brez vseh mil,..pa kr mal ga pust da se koža namoč,..mojmu dominiku pomaga in je pj bol,..aja poj ga z oljem namažem da mu vlago mal zadrži

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 653
2.9.2009 16:37:24   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

tamika joj si mi lušte naredla s kapučinomuser posted image koj k bo malce miru si ga skuham

b  z  mmmmmmm
lahko user posted image k meni na user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 654
2.9.2009 17:08:42   
Čebel@
baki......si razumljivo napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se Nik že kotali,sedi ali plazi?pa še rojstni datum starejše hčere mi napišiuser posted image
cita....lepe mereuser posted image user posted image user posted image user posted image
mihailo.......user posted image user posted image  za tvojga user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 655
2.9.2009 17:30:24   
Katjusa
takole jemo:)
user posted image
tako se plazimo:)
user posted image

zdej gremo pa v trgovinouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 656
2.9.2009 18:26:35   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ajvy super za stanovanje, sej bo slo...mi smo se tudi pred kratkim selili in se zdaj ni vse porihtano, ampak s casom bo :)

Baje je na spodnji meji za kilazo in na zgornji za velikost za puncke. Ceprav mislim, da so malo sfalili pri merjenju, ker ko sva jo midva merila, je bila cez 70cm. Mah naj bo tako kot so zmerili.

Zobki full matrajo. Ponoci ne spi, ce ne dobi calpola in se to pomaga samo za zaspat, ponoci pa se itak zbuja in joka boscek mali. Upam, da bo kmalu konec tega in da bodo drugi zibki lazje prisli ven.

tega ne štekamuser posted image .....Hana je imela pri 6m 7340g in ona se je rodila z 2490g pa ji ni še noben rekel da je na spodnji mejiuser posted image user posted image user posted image .......Elizabeta se super razvija in naj te PROSIM  ne skrbi kilažauser posted image user posted image user posted image

Mihailo pa pri 6m 6710g in sem vprasala ,ce je mogoce presuh pa je rekla ,da je glih prav...

Ja ce gledas samo tezo je na sredinski krivulji, ce pa gledas da je ob rojstvu imela cez 4kg, pol ni podvojila teze in je na spodnji meji. Je mal nejesca ta nasa princeska. user posted image

Za visino, pa je na zgornji krivulji, tak da je kar velika v povprecju

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 657
2.9.2009 18:27:18   
BarbaraGS
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

takole jemo:)
user posted image
tako se plazimo:)
user posted image

zdej gremo pa v trgovinouser posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO BENJAMIN user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 658
2.9.2009 19:12:39   
Onasiss
user posted image A jim makarone že lahko naredimo? user posted image

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 659
2.9.2009 19:14:27   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Ja ce gledas samo tezo je na sredinski krivulji, ce pa gledas da je ob rojstvu imela cez 4kg, pol ni podvojila teze in je na spodnji meji. Je mal nejesca ta nasa princeska. user posted image

Za visino, pa je na zgornji krivulji, tak da je kar velika v povprecju

Naša je imela iste kg kot tvoja, pa ima cca 8kg in torej tudi ni podvojila teže.... Pa noben ni nič reku. Ne sekiraj se, ker ni nič narobe. A ji zvečer dodajaš kaj po flaši?

So what....

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 660
2.9.2009 19:15:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

4-6 mesecev: korencek, koleraba, spinaca, blitva, bucke, riz,polenta, koruza, jabolko, banana, hruske
5-6 mes.: marelice, nektarine, dinje, slive, mango, avokado
8 mes.: zitarice brez glutena (koruza, ajda)
6-9 mes.: krompir, brokoli, strocnice, borovnice, maline, cesnje, robidnice
9-12 mes.: grah, repa, paradiznik, testenine, mandarine, pomarance, grozdje
10-11 mes. : zelje, por
12 naprej: leca, fizol, kivi, suho sadje, jagode, med, beljek

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 661
2.9.2009 19:17:13   
Onasiss
Aha, torej še ne, hvala...

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 662
2.9.2009 19:18:18   
Čebel@

to je priporočilo pediatrov,nekateri pa dajejo že pred 9m

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 663
2.9.2009 19:18:32   
Onasiss
Majchy-kdaj se ti začne šola???

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 664
2.9.2009 19:19:42   
Onasiss

Ja...itak. Sicer je moja p zadnjič rekla, da ji lahko dajamo tudi gluten, da so se stvari spremenila....user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 665
2.9.2009 19:19:47   
Čebel@

Majchy-kdaj se ti začne šola???

še ne vem.....sredi septembra bo narejen urnik predavanj

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 666
2.9.2009 19:21:23   
Čebel@

Ja...itak. Sicer je moja p zadnjič rekla, da ji lahko dajamo tudi gluten, da so se stvari spremenila....user posted image
jaz sem ji dala na morju skorjo za "grickat"..........user posted image user posted image user posted image  za 3000sočko

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 667
2.9.2009 19:23:26   
Onasiss

jaz sem ji dala na morju skorjo za "grickat"..........user posted image user posted image user posted image  za 3000sočko

Sem morala 3x pogledat zakaj mi čestitaš????

Jaz sem ji tudi dala danes skorjo, ko je čakala na kosilo...

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 668
2.9.2009 19:24:11   
Onasiss
Joj, bom morala še full čvekat, da te dohitim...user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 669
2.9.2009 19:24:52   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......Hana je čist divja ko vidi kruh in pa kozarecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 670
2.9.2009 19:25:28   
Onasiss

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......Hana je čist divja ko vidi kruh in pa kozarecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A kozarec piva...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 671
2.9.2009 19:25:37   
Čebel@

Joj, bom morala še full čvekat, da te dohitim...user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image sej me boš,ko bom imela predavanja in izpiteuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 672
2.9.2009 19:26:12   
Onasiss
Zdejle čvekam iz Kranja....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 673
2.9.2009 19:26:14   
Jutta

4-6 mesecev: korencek, koleraba, spinaca, blitva, bucke, riz,polenta, koruza, jabolko, banana, hruske
5-6 mes.: marelice, nektarine, dinje, slive, mango, avokado
8 mes.: zitarice brez glutena (koruza, ajda)
6-9 mes.: krompir, brokoli, strocnice, borovnice, maline, cesnje, robidnice
9-12 mes.: grah, repa, paradiznik, testenine, mandarine, pomarance, grozdje
10-11 mes. : zelje, por
12 naprej: leca, fizol, kivi, suho sadje, jagode, med, beljek

Mogoče testenine tako pozno, ker vsebujejo jajcauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 674
2.9.2009 19:26:22   
Čebel@

A kozarec piva...user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image pri pivu pali piksna,ne kozarecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?