|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 22:48:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
1.9.2009 22:50:04   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

PIFLARKA TOTALNAuser posted image  MLEA .......jst sm 5ke mela sam pr Angli....na faksu sm pa tut sam dve 10ke fasala....eno na zagovoru diplome, tadrugo pa za seminarsko o krompirjuuser posted image ....ej smo dons eno novo sorto pobiral RED FANTASYuser posted image user posted image user posted image

Ja, itak, sej se mi vid. Edina med vami nosim špegle....user posted image

Tole je pa čist neki hudga....A so mu kako špansko muhco dodajal???user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 502
1.9.2009 22:51:54   
Onasiss

NČ jst grem....lahko noč

Jaz tud....

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 503
1.9.2009 22:53:00   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

PIFLARKA TOTALNAuser posted image  MLEA .......jst sm 5ke mela sam pr Angli....na faksu sm pa tut sam dve 10ke fasala....eno na zagovoru diplome, tadrugo pa za seminarsko o krompirjuuser posted image ....ej smo dons eno novo sorto pobiral RED FANTASYuser posted image user posted image user posted image

Tole je pa čist neki hudga....A so mu kako špansko muhco dodajal???user posted image user posted image user posted image

Jih mam tud jst, sam nosm jih neuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 504
1.9.2009 22:53:46   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Jih mam tud jst, sam nosm jih neuser posted image user posted image

jaz nosim lečeuser posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 505
1.9.2009 22:56:15   
črticaa
jojo danes sem šla v adidasovo trgovino ki se je na novov odprla v kranju,....joj kok majo lušte copatke,...tko so dobri,..dominik jih bo zih dobu od babice za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image bom jz poskrbela da bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 506
1.9.2009 23:03:00   
črticaa
evo zgodbica za lahko noč,....bogi naš ati

evo sm jz dons mojga dragija nasekirala da greva v spra (v cityparku) k sm zanč tm kupla ene luštne ribce,..k odajajo zvok pa z repomom migajo,...in lih ta k je bla dominiku namenjena je bla kaputt

no in valda smo padl u največjo gužvouser posted image user posted image in mi2 z dominikam sva (maluser posted image ) in sva spala celo pot,.....ati je pa bogi mogu sam trpet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo riba dela,..dominik je čist navdušen,....pa u celmu city parku nism najdla nč pametnga za kupt,....

GREM SE STISKAT

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 507
1.9.2009 23:12:28   
SURF
.....PRIŠLA SEM COMPUTER UGASNT....PA ITAK SEM MOGLA ŠE PREČEKIRATuser posted image ....
SAMO TO....BIRDY DOBR SI IZBRALA,ČE TE VESELI,PA ŠE POVPRAŠEVANJE JEuser posted image
KAJ PA BOŠ IZBRALA ALI KLAVIR ALI KITARO,KER FLAUTA JE PA V VSAKEM PRIMERU...VSAJ PRI NAS JE TAKO.MENE LETOS ČAKA ŠE PAR IZPITOV TER KLAVIR....PRAKSO SEM ŽE IMELA,ČEPRAV BI JO ŠE ENKRATuser posted image POROČAJ KAJ IN KAKO...

LEPE SANJE IN MIRNO NOČKO....OOOO IMAM VELIKE ČRKE...PPPŠŠŠŠŠŠ...nočkouser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 508
2.9.2009 7:14:30   
Urša08
jutro

Nočka solidna user posted image

Birdy lepo te je brat, pa super za šolo user posted image

Kolumbo maš neopravičeno user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 509
2.9.2009 7:16:32   
Urša08
eto kavica je kuhana
user posted image

pa za Mleo
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 510
2.9.2009 8:10:03   
Ajvy
jutro...

Urša..hvala za kavico...
Zadnjič si me vprašala glede stanovanjčka-.....jst počasi pakiram...moj dela ravno ta teden cele dneve....tak da ..je  vse na meni.....
So pa stanovanjček pobarvali.,pa ploščice dali nove v kuhinjo,,,zato pa je prišlo do zamude.....jutri se počasi seliva not...mislim,da bi mogla bit do konca tega tedna že not.....
Matr je to enih stvari

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 511
2.9.2009 8:22:35   
witto
Dobro jutrouser posted image
Elizabeti, vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Kako ste kaj?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 512
2.9.2009 8:30:07   
Urša08
Ajvy super, da so vam še pobeliliuser posted image user posted image user posted image Si pa predstavljam da mate ogromno dela s pakiranjem, bo pa potem tok bolj fletno ko boste na svojemuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Elizabeti vse naj naj za obmesečnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 513
2.9.2009 8:41:59   
Čebel@
jutro!

sem brala pa vse pozabilauser posted image

witto.........ne bodi žalosta zaradi €,tudi jaz imam majhno porodniško ampak se raje čemu odrečem,kot pa da bi mogla že v službo hodituser posted image
ajvy.......a ste dobili stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 514
2.9.2009 8:42:19   
Katjusa
Jutro....
grem tamelega mišeka budit nimam varstva donsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in ga morem s sabo v vrtec peljat.... sej dons če bo po sreči samo florjana odložimuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte in uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 515
2.9.2009 8:43:14   
Katjusa
aja 31.8. sem imela nakzan na račun 120€ in piše posebni dodatek 2009 a katera kej ve o tem? ker odločbe ni blo nobeneuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 516
2.9.2009 8:45:08   
Urša08
Katjuša jaz samo vem da je bilo sedaj govora o enem dodatku za najbolj ogroženeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 517
2.9.2009 8:46:06   
Urša08
Katjuša jaz sem ga tud doblauser posted image a zato ker prejemam starševski dodatek?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 518
2.9.2009 9:03:11   
Čebel@
malo fotodokumentacije včerajšnega izleta

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 519
2.9.2009 9:03:59   
witto

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jutro!

witto.........ne bodi žalosta zaradi €,tudi jaz imam majhno porodniško ampak se raje čemu odrečem,kot pa da bi mogla že v službo hodituser posted image
ajvy.......a ste dobili stanovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchy,sej vem,da nisem edina,samo sem imela včeraj tako user posted image dan, da me je to prav v user posted image vrglo. Važno je,da smo zdravi. Denarja bo še

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 520
2.9.2009 9:05:24   
witto
Ajvy,bravo za stanovanjeuser posted image . Majchy lepe slikiceuser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 521
2.9.2009 9:05:26   
Urša08
witto user posted image

majchy dobro jutrouser posted image Lepe fotke iz ZOO-ja user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 522
2.9.2009 9:06:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: witto

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

jutro!

Majchy,sej vem,da nisem edina,samo sem imela včeraj tako user posted image dan, da me je to prav v user posted image vrglo. Važno je,da smo zdravi. Denarja bo še
upam da si danes boljše voljeuser posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 523
2.9.2009 9:07:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

witto user posted image

majchy dobro jutrouser posted image Lepe fotke iz ZOO-ja user posted image

jutrouser posted image hvalauser posted image ......user posted image user posted image user posted image za uspešno nočko

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 524
2.9.2009 9:10:27   
Čebel@
balonchy.......če imaš ti zapisanih še kaj podatkov ki jih je treba dati na seznam,mi jih prosim napiši,da ne bom na vsako stran lepila seznamuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?