Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 12:56:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Mi smo pred enim mesecem v Ikei kupili novo preprogo. Sem tudi jaz hotela čim večjo. Največje, ki jih imajo so 2 krat 3 metre. Večjih ni. Priporočam pa, Katjuša, da ne kupuješ umetnih materialov, ampak volno, ker na akrile se zaradi statične elektrike lepi vsa nesnaga in tudi sesanje tri krat na dan ne pomaga. Se splača riskirat malo več denarja. če bi razmišljala dolgoročno imaš prav tako pa bom to verjetno čez 2 leti vrgla ven ker mojmu to ni všeč..... samo jst vztrajam zaradi toplote pri plazenju bomo vidli kaj nam bo všeč (lepo more bit) in kaj se nam bo zdelo najbolj primerno.... vseeno pa hvala za nasvet
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 12:57:23
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea jaz tud tako mislim Vsekakor tega nisem pričakovala Je prav, da ste dobile. Ni pa prov, da jo dajejo tistim, ki si jo ne zaslužijo. kdo pa bi dobil pa si ni zaslužu? Ne bi o tem tukaj. lahko na ZS
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 12:58:10
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea jaz tud tako mislim Vsekakor tega nisem pričakovala Je prav, da ste dobile. Ni pa prov, da jo dajejo tistim, ki si jo ne zaslužijo. kdo pa bi dobil pa si ni zaslužu? Ne bi o tem tukaj. lahko na ZS No...ok. Pijanci in narkiči....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 12:58:18
|
|
|
|
Katjusa
|
grem v kuhinjo, da ne smetim tle zdejk mi ravno oba sputa si lahko krompir pripravim on pol k moj pride samo spečem na hitro pa za solato ga morem dat kuhat.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 13:01:46
|
|
|
|
Urša08
|
jutta hvala še za tvoje mnenje Lahko da res kdaj ni zaspan , čeprav mam občutek da je ponavadi tako, ko je preveč zaspan. Bo treba nekaj ukrenit v to smer. mlea men se pa zdi da so zopet talali eno pomoč na napačen način Ne vem kok je bila meja, sam lahko bi vsaj skupne (družinske) zneske gledal in potem na podlagi tega dali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 13:03:13
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša lepo je slišat da komu tud povišajo plačo v tem času
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 13:15:14
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Punce hvala za cestitke, koncno smo tudi mi docakali 6m ajvy super za stanovanje, sej bo slo...mi smo se tudi pred kratkim selili in se zdaj ni vse porihtano, ampak s casom bo :) Mi smo bili danes pri p in smo bili se tretjic cepljeni. Mere za 6m : 7240g in 68cm Baje je na spodnji meji za kilazo in na zgornji za velikost za puncke. Ceprav mislim, da so malo sfalili pri merjenju, ker ko sva jo midva merila, je bila cez 70cm. Mah naj bo tako kot so zmerili. Zobki full matrajo. Ponoci ne spi, ce ne dobi calpola in se to pomaga samo za zaspat, ponoci pa se itak zbuja in joka boscek mali. Upam, da bo kmalu konec tega in da bodo drugi zibki lazje prisli ven.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 13:26:45
|
|
|
|
Urša08
|
BarbaraGs super za mere Bogica da jo tako zobki matrajo, naj čim prej pokukajo na plano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 13:27:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Punce hvala za cestitke, koncno smo tudi mi docakali 6m ajvy super za stanovanje, sej bo slo...mi smo se tudi pred kratkim selili in se zdaj ni vse porihtano, ampak s casom bo :) Mi smo bili danes pri p in smo bili se tretjic cepljeni. Mere za 6m : 7240g in 68cm Baje je na spodnji meji za kilazo in na zgornji za velikost za puncke. Ceprav mislim, da so malo sfalili pri merjenju, ker ko sva jo midva merila, je bila cez 70cm. Mah naj bo tako kot so zmerili. Zobki full matrajo. Ponoci ne spi, ce ne dobi calpola in se to pomaga samo za zaspat, ponoci pa se itak zbuja in joka boscek mali. Upam, da bo kmalu konec tega in da bodo drugi zibki lazje prisli ven. tega ne štekam .....Hana je imela pri 6m 7340g in ona se je rodila z 2490g pa ji ni še noben rekel da je na spodnji meji .......Elizabeta se super razvija in naj te PROSIM ne skrbi kilaža
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 13:43:40
|
|
|
|
TAMIKA3
|
dan. vas samo pozdravim ekola. okna so pomita , tla tudi tristan spi mami pije kapučino nato pa po fante kako ste kaj
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 13:52:42
|
|
|
|
brkn83
|
tamika- no ti si pa pridna. Nik je šel tud zdele spat, js pa grem itro kosilo pripravit, pa še mal pospravit spotoma.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 13:54:32
|
|
|
|
Urša08
|
tamika joj si mi lušte naredla s kapučinom koj k bo malce miru si ga skuham
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 13:55:29
|
|
|
|
Urša08
|
Sem pozabila napisat da si ful pridna brkn enako velja zate, vedno polna energije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 13:56:57
|
|
|
|
Jutta
|
Tamika - si spet ful pridna Barbara - nič se ne sekirat, punčka ima super mere. Pravilo je, da mora dojenček pri šestih mesecih podvojit porodno težo, pri enem letu pa potrojit. Vse kar je več kot to, je super!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 13:58:30
|
|
|
|
Jutta
|
Jaz sem pa malo prej opazila, da sem Vidu preveč v živo porezala nohtke in se mu je na enem prstku vnelo. Zgleda, da se mu nohtek vrašča! Kaj naj naredim??? Po moje ga ful boli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 14:04:14
|
|
|
|
Urša08
|
oooo Jutta pojma nimam če revčka boli pejt k pediatrinji al pa patronažno pokliči
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 14:09:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša lepo je slišat da komu tud povišajo plačo v tem času ja upam,d a se kdaj ne obrne.... je pa tak ta šef od mojga je ful korekten in moj se res trudi, še od doma kdaj kej nardi in nikol mu ni težko pol ure dlje ostat al pa kam it če je treba..... no zato je pa tud vsake tolko nagrajen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 14:09:59
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS Punce hvala za cestitke, koncno smo tudi mi docakali 6m ajvy super za stanovanje, sej bo slo...mi smo se tudi pred kratkim selili in se zdaj ni vse porihtano, ampak s casom bo :) Mi smo bili danes pri p in smo bili se tretjic cepljeni. Mere za 6m : 7240g in 68cm Baje je na spodnji meji za kilazo in na zgornji za velikost za puncke. Ceprav mislim, da so malo sfalili pri merjenju, ker ko sva jo midva merila, je bila cez 70cm. Mah naj bo tako kot so zmerili. Zobki full matrajo. Ponoci ne spi, ce ne dobi calpola in se to pomaga samo za zaspat, ponoci pa se itak zbuja in joka boscek mali. Upam, da bo kmalu konec tega in da bodo drugi zibki lazje prisli ven. a jo ne dajo v tisto korito? zakaj pa na spodnji meji? mens e zdi čist OK
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 14:10:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Jaz sem pa malo prej opazila, da sem Vidu preveč v živo porezala nohtke in se mu je na enem prstku vnelo. Zgleda, da se mu nohtek vrašča! Kaj naj naredim??? Po moje ga ful boli čebulo mu dej gor zanesljivo pomaga sveža čebula in malo povij pa komot kake rokavičke da si takoj dol ne potegne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 14:12:59
|
|
|
|
Jutta
|
Hvala za nasvet. Ampak čebule žal nič nimam. Hvala bogu je zaspal. Upam, da bo oteklina minila, ko se zbudi. Ubošček ima nerodno mamico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 14:24:13
|
|
|
|
Čebel@
|
jutta.......ne sikeraj se-vsakemu se lahko naredi tamika,brkn.....pridne sta midve s Hano sva pojedli......je zmazala 2 veliki jabolki+pol banane
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 14:32:00
|
|
|
|
brkn83
|
majchy - hana je pa pridna za jest. No sej nik tud pridno je, sam tolk velik pa res ne poje. Še vedno najraje ima zizo, potem pa šele kaj druga.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 14:38:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 majchy - hana je pa pridna za jest. No sej nik tud pridno je, sam tolk velik pa res ne poje. Še vedno najraje ima zizo, potem pa šele kaj druga. ja sej je čisto odvisno kaj dobi za jesti.....je pa res da danesni zahtevala flaške
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 15:05:18
|
|
|
|
baki
|
roj.pod.TEŽA 3550 VIŠINA 51CM.....1MESEC TEŽA4300 VIŠINA 53,5CM......2MESEC TEŽA 5200 VIŠINA 57CM....3MESEC TEŽA 6360 VIŠINA 62CM......4MESEC 6700 VIŠINA 65CM......5 MESEC TEŽA 7600 VIŠINA 68CM......6 MESEC TEŽA 8550 VIŠINA 70 CM....MAJCHY upam da sem vredu napisala da me lahko daš na seznam.če še kaj rabiš pa povej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 2.9.2009 15:28:31
|
|
|
|
|
Dan, na hitro se javim dokler moja pikica pančka...danes smo imeli pregled in seveda tretjo pikico nič ni jokala dokler je ni sestra zabodla pol pa je bila sirena do konca se mi je tko zasmilila res pol pa kaj kamlu nehala... Nove mere pa so: 8060 g in 66cm naslednji pregled pa imamo 06.11.2009 So jo pa pohvalili kljub temu da je prej rojena je vse svoje vrstnike že dohitela glede teže in vsega kar spada zraven in seveda tudi njenih gibov...sem bila tako vesela najbolj srečna mami in seveda ati ki je bil zraven...Dobili pa smo napotnico za kardiologa ker je še šum na srčku vedno slišen in so nas poslali na ekg in še nekaj slikanje al kaj... No to je za enkrat naša pikica pančka amapk mislim da jo nogica buba ne vem bomo vidli do sedaj ni bilo reakcije pr nobenem ceplenju upajmo na najbolje...šibam...papa
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?