|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
29.8.2009 9:22:28   
plouse
Ojla punce!

Jst sem u službi in sem čisto izmozgana. user posted image
Danes ponoči sem 4-krat bruhala in tudi sedaj se slabo počutim. Do sedaj nisem še niti enkrat bruhala, tko da upam, da to ni zaradi nosečnosti, ampak zarad kakšne zaužite hrene. Nisem še slišala, da se kateri začnejo slabosti konec četrtega meseca. Ne vem, no...
Druga težava pa so moje boleče mišice na nogah. Goza!!

Upam, da se vi boljše počutite.

pa pa

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
29.8.2009 10:26:56   
ninček1
Helllooo souser posted image !

Boga Plouse.Verjetno je kriva kaka hrana, čeprav moram rečt, da je meni tudi rado kar pogosto slabo zadnji čas spet in sicer zaradi prevelike količine hrane.Včasih mi ni bilo problem pojest za kosilo 1 veliki zrezek, krompir, solato...., zdaj pa pojem približno polovico in potem spet čez kaki dve uri kaj. Včeraj sem jedla rižoto z zelenjavo, pa mi ni bilo dobro, je pa res, da sem spet količinsko pretiravala. Bo treba nekaj časa, da se navadim, na manjše odmerke hrane večkrat na dan.

Včeraj sva bla z možekom na koncertu Bijelo Dugme in je bilo super, le, da je ob vsakem basu mali poskočiluser posted image .Nisem še ugotovila ali mu je blo všeč ali ne(po mojem ne)user posted image .

Meni pa se zdi, da se danes že lažje diha.Potem greva z dragim malo na Radgonski sejem pogledat, pa kake čevape pojest....user posted image .

Lepo mi bodite.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
29.8.2009 15:23:27   
smuki
Hej punce!

Moram potarnat, da sem strašno slabe volje, ker sem šla po trgovinah, z namenom, da si kupim kakšne hlače, krilo.. za v službo. Celjo v CE iz KK sem se peljala, ker imaš tam vse na kupu. Sem bila tako žalostna ker nimajo nič - nekaj grdih kavbojk, ene par športnih hlač in to je to. Pa še to kar imajo, mi zgleda kot da bi na karitasu (tam bi dobila boljše stvari) kot npr. v H&M ali v C&A. Domov sem se vrnila tečna, zmatrana in brez vsega.

Kje kupiti kakšne bolj elegantne hlače za v službo? Pa ne samo hlače, kar koli. Ker delam v marketingu in ker imam tud opravka s kupci si ne morem privoščit, da bi hodila v službo npr. v kavbojkah oz. bolj športen videz.

Mislim, da da sem si izbrala tud neroden čas, ker majo po trgovinah še bolj poletne cunje in skoraj nič za jesen....

Katere trgovine mi še preostanejo?

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
29.8.2009 15:44:51   
ninček1
Hej Smuki!

Jaz imam podoben problem.Sicer sem si v Zari v Mariboru kupila kavbojke in dve malo lepši bluzici, vendar je to vse kaj imajo za nosečnice pri nas-1 stojalo, ki je vedno manjše...

Obstaja pa pri nas v okolici Mb trgovina La vie, kjer pa imajo ful drage stvari. Za športne poletne tričetrt hlače sem dala 45 eur.Drugače so oblekce in ostalo okrog  50 eur, kar se mi zdi absolutno predrago.

Res pa je, da pri nas v h&m-u tudi vsakič ko jaz pridem tja, al je čisto izropano, al pa so cote, ki jih imajo tam navešene krneki. Sem pa vidla ene lepe črne hlače v h&m-u, ampak čisto kak maš srečo....Običajno visijo tam kake brezoblične majčke, al pa bluzice, ki so že tri sezone iste.....(vem, ker sem že prejšnja leta vedno pogledala na tem oddelku).

Je pa res, da sem bila hudo razočarana tudi nad trgovino popek v btc-ju, ker so meli neke razvešene bombažne majice znižane sicer, vendar še vedno predrage za to kak so zgledale.

Jaz si kupujem, kar normalne cotke še zaenkrat, gledam da so čimbolj elastične, prerezane pod prsmi...maš tega v zari ali v mangotu precej.....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
29.8.2009 16:16:21   
rožca26
Smuki - glede na to, da nisi ravno iz Lj., bi ti svetovala, da si najprej ogledaš zadeve na netu. Je pa res, da od c&a katalog zelo težko najdeš. Pa še to, v slo ne dobiš popolnoma vseh zadev, kot jih vidiš v katalogu. Drgač pa ima tudi BC (vsaj ta v BTC) tudi oddelek za nosečnice. In če si že ravno v Lj, pejt pa še v Popek. Je pa res, da trenutno dobiš še vedno več ali manj poletno konfekcijo, pa tudi cene so kar navite. V BTC hali A je tudi Kepica, kjer je cevnovno isto kot ostali dve trgovini.
Poglej si tudi na spletno stran www.torell.pl - res da je poljska firma, sam vem, da majo to trgovino tudi v kranju, pa če majo tam, zakaj nebi mel tudi drugjeuser posted image  Pa še spomnila sem se, da se da ponekod dobit tudi od Benettona. Ne vem pa kje. Res pa je najboljš, da si kupuješ le spodnje dele, razen če imaš preveč telirane in prekratke majice. Namesto teh pa brez težav kupiš tunike, ki so zagotovo cenejše v običnih trgovinah. Na nas namreč služijo.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
29.8.2009 16:20:03   
rožca26
http://www.cunda.de/Shop/HtmlLevel3/women_umstandsmode.html?l1=%27Women%27&l3=%27Umstandsmode%27

Evo ga. Tuki je katalog od c&a, pa si raj poglej še enkrat, ker pr ns res ni ne vem kakšne izbire. Bo zgleda treba it v A.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
29.8.2009 17:12:16   
smuki
Za enkrat mi za zgornje dele res ni problem - ker lahko, razen srajc (ker so se mi tud prsi povečale) nosim vse zgornje dele od prej. Za enkrat je še dovolj toplo, da mi ni potrebno nositi sakoja, pa tud ko bo čas, ga imam lahko odpetega. Rada bi edino kakšno luštno srajčko, kakašne fine hlače in kakšno krilo. Itak ne mislim, en vem ka kupovat, ker bom pred novim letom šla na dopust (takrat bom v enem sedmem mesecu).

Me pa zanima, če je katera kupovala v Zagrebu? Je tam kakšna pametna trgovina za user posted image ?

Popek je pa tudi v NM, tako da za to mi ni panike, v torek grem pa itak v LJ, pa bom še tam pogledala.
Najbolj mi je hecno, da zdaj še nimajo nič kaj jesenskega. Ko se pokaže prvi sonček po zimi imaš v trgovini same poletne cote, katere prodajajo še celo jesen. Kot da ni teh prehodnih dnevov.

Je mogoče katere gledala tud kakše Quelle?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
29.8.2009 19:30:16   
niwci

user posted image

user posted image

user posted image

PDP
NICK (starost)              (?user posted image ,?user posted image  )          KRAJ          
xx.2.
Komarka (30)             (2.user posted image  ,1user posted image )             ?                              user posted image    
busybee882006(?)     (3.user posted image  ,2.user posted image )           ?              
BOSTINA (?)                (?.user posted image   ,?.user posted image )            ?                
biina
(?)                       (? , ? )                ?         
marjetica11                                                                               user posted image user posted image

2.2.
bili83 (25)                       (1user posted image ,0user posted image )              Ptuj                        user posted image  

3.2.
Lana)*                              (2 user posted image , ? user posted image )                                            

4.2. 
twixy (28)                 (3.user posted image  ,0.user posted image )      Tujina                               user posted image
punsha(28)               (1.user posted image , 0.user posted image )         gorenjska                        user posted image

5.2.  
ninu  (32)                      (2.user posted image  ,1.user posted image )         gorenjska               
ToBoNi (?)                   (?.user posted image   ,user posted image )            ? 
elaaa (31)                    (1.user posted image ,0.user posted image )          ?                                 user posted image  

6.2.
Kora33 (33)               (3 user posted image , 1 user posted image )          ?                                   user posted image
bambi14 (?)               (2 user posted image , 1 user posted image )            ?                                user posted image
MATEJKA_(28)           (3.user posted image , 2. user posted image )                MB                        user posted image         

7.2.         
Irsa (?)                       (?user posted image ,1.user posted image )           ?               

8.2.
Aja1  (31)                  (2 user posted image , 1 user posted image )          dolenjska                   user posted image
Valentinčica (30)      (3 user posted image , 2 user posted image )           dolenjska                    user posted image
rosa 2(28)                    (2.user posted image ,0. user posted image )                CE                        user posted image

9.2 
kanna  (26)                  (2.user posted image  ,1.user posted image )        ?                 
anemona(?)                    (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image
ninček1(30)                   (?user posted image , ?user posted image   )              MB                         user posted image  
MANA 7(26)                    (2.user posted image ,1.user posted image )                ?                     user posted image  

10.2.             
Zariya (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )          ?                                   user posted image
Cappy96(32)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )        ?                                  

11.2.
niwci (25)                     (2.user posted image   ,0.user posted image )         NG, KK                        user posted image

12.2.
Nattasha (30)               (1.user posted image  ,0.user posted image )           MB                              user posted image
zirafa76(32)                  (2.user posted image user posted image   ,1.user posted image )            CE, Bratislava            user posted image

13.2.

14.2.
Lily86 (23)                    (1user posted image ,0 user posted image )                MB                         user posted image
plouse (29)                      (1 user posted image ,0  user posted image )               ?                         user posted image

15.2.
bipi (31)                        (3. user posted image   ,1. user posted image )               ?                          user posted image
Kati81 (?)                      (3. user posted image ,1. user posted image user posted image )            LJ                        user posted image

16.2.
Liagal (26)                     (? user posted image , ? user posted image )           ?       
mucica2 (25)                     (? , ? )              CE                      user posted image

17.2.   
Zofy (31)                      (2 user posted image , 1 user posted image )             Ljubljana                 user posted image
gapii27 (28)                 ( 1user posted image , 1user posted image  ?)       Rogaška Slatina     user posted image user posted image

katy_                             (2 user posted image , ? user posted image )                         

18.2.
P1ka23 (?)                     (1 user posted image , 0 user posted image )                ?
Jada82 (?)                       (1. user posted image , 0. user posted image )                Bled    
Alanis (32)                       (3. user posted image , 1. user posted image )               LJ                   user posted image            

19.2.

julieb(30)                         (1user posted image , user posted image 0)            Pomurje                 user posted image    

20.2.
silmarillion (?)                     (2user posted image , 1.user posted image )           ? 
zvesta (29)                 (3 user posted image , 1 user posted image )                Lenart                   user posted image
vaney (26)                      (2 user posted image ,1user posted image )           Dolenjska                 user posted image

21.2.

Astralis(36)               (3. user posted image , 0. user posted image )                Praga                   user posted image   

23.2.
smuki(29)                        (2. user posted image , 0. user posted image )              Posavje             user posted image
fiesta (28)                      (2.user posted image ,1.user posted image )               Ajdovščina            user posted image

24.2.

ursulina (29)                 (3. ,1. user posted image )             ?                                user posted image     

25.2.
Rocio (28)                       (1.user posted image ,0.user posted image )                       LJ                user posted image
rožca26 (26)                 (2. user posted image , 1. user posted image user posted image )            Domžale            user posted image   

26.2.
lunca83 (26)                 (1.user posted image ,0.user posted image )                ?                           user posted image

*dotika*(30)                 (3.user posted image , 0.user posted image )                                            user posted image

27.2. 
babajči(?)                       
(2. user posted image ,1. user posted image )                   ?                  user posted image

28.2.

JanaB(33)                      (1. user posted image , 0. user posted image )               LJ                     
user posted image
junehope(?)                    (2. user posted image , 1. user posted image )                  ?
Bauky(?)                        (1. , 0. )               dolenjska       
vita(?)                             (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                PO                   user posted image
t*e*j*k*a(26)                (2. user posted image ,1. user posted image )              Konjice           user posted image user posted image
protina(?)                    (?user posted image , ?user posted image )                ?                                  user posted image

4.3.

dreja80(29)                 (2.user posted image , 1.user posted image user posted image )                   LJ                user posted image

SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 60

Z nami so pot začele:

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

•  

user posted image   

(odgovor članu zvesta)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2033
    29.8.2009 19:30:27   
    niwci
    PREGLEDI:

27.8.- Cappy96
    31.8.- fiesta(2)
    1.9.-  rožica26(2), Astralis(3)
    2.9.- nincek1(3), zirafa76(2), Zofy(2), lunca83(2), plouse, JanaB(3) 
    7.9.- kora33(4), protina, punsha
    9.9.- Alanis(3D)

11.9- valeninčica30 (3)
    14.9 - *dotika*(2), rosa2(2), julieb(3)
    15.9.-  julieb
    16.9.- babajči(2), MATEJKA_(4), zvesta(4)
    18.9.- P1ka23(3) 
    21.9.- elaaa, bauky,
    Aja1
    23.9.- bili83
    24.9.- rosa2
    30.9.- niwci

8.10.- mucica2

9.11.- Alanis

*drugi pregled (in nadaljnji)
    *morfologija

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2034
    29.8.2009 20:40:05   
    Astralis
    IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 
    Poglej si tudi na spletno stran www.torell.pl - res da je poljska firma, sam vem, da majo to trgovino tudi v kranju, pa če majo tam, zakaj nebi mel tudi drugjeuser posted image  

Rožca26, tole tvojo poljsko stran sem šla gledat, pa so samo neki tonerji, kopirci itd... bo najbrž pomotauser posted image

(odgovor članu rožca26)
    Neposredna povezava do sporočila: 2035
    30.8.2009 10:25:54   
    ninček1
    http://www.torelle.pl/

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Astralis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2036
    30.8.2009 11:33:14   
    MATEJKA_
    tak, jaz pa imam zdaj končno malo časa, da vam kaj napišem... v bistvu za šolo delam, ker je mož ta malo na pohorje "peljal" - peš sta šla no - v bistvo on, hčero pa ima v nahrbtniku (je stara komaj 1 leto). ah, sem zakomplicirala user posted image .

jam tudi jaz vem kak je to služba+šola... zdaj pač sem šolo imela nekaj časa na strani, zdaj pa je mož spet začel s hčero malo na pohorje hodit, da imam 2h za sebe..prej smo hodli vsi skupaj, zdaj pač jaz ne grem... user posted image . izpite sem že vse naredila, dispoticijo ravno prejšnjio teden oddala, zdaj pa pišem končno mag... upam, da konec še pred feb. user posted image

glede kupovanja nosečniških oblačil - jaz jih moram nosti že od 1,5 meseca, ker imam že ogromen trebuh (se pozna, da je 3. user posted image ). v ca sem našla kavbojke, 2 pa sem si še naročla preko next-a. majčke imam še od lani od hm in to je to. letos pa ima hm katastrofalno ponudbo, lavie stvari pa enostavno niso vredne svojega denarja. tako sem si nekaj navadnih majc (3/4, kratek in dolg rokav) kupla v street one - pač večjo številko, ampak jih bo moj trebuh tud hitro prerastel... imam doma drugače cel kup takih normalnih majc, pa mi zdaj segajo le do popka ali pa še manj... kot pravim, trebuh mi meri že 102cm, kaj čem. ostalo je še vse enako, razen prsi, ki so tudi že zrastle z 2 številki. kg pa ostajajo še enaki...

moja ta mala pa je predvčerajšnjem shodla (ob opori), tako da upam, da bo feb. že kaj lažje z njo (ne bo toliko nošenja). sicer pa imam zlatega user posted image , ki mi pomaga čisto pri vsem, včerja je ravno 3h likal, da nisem rabla jaz, ker sem zadremala od utujenosti user posted image .

zdaj pa grem dalje šolske stvari pisat.

uživajte.
    lp,m

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2037
    30.8.2009 11:37:58   
    MATEJKA_
    aja, pa naju tud vsi sprašujejo - kak to, da tak hitro spet naslednji user posted image (user posted image bosta 18m narazen). pol pa še dostikrat sledi vprašanje (sploh pri mojih babicah), ali se je zgodlo al je bilo načrtovano. meni pa gre samo na smeh vedno... user posted image seveda je bilo načrtovano, sva si vedno želela, da bi otroci imeli malo razliko v letih. na začetku bo res težko, pa bo tudi to minlo...
    za tiste prve 3 mesece krčev tud misliš, da ne bodo nikoli minili, ker je tak hodo, pol pa le... je pa treba malo zobe stisnit in si malo živčke probat vmes spočit, pa tud gre...

(odgovor članu MATEJKA_)
    Neposredna povezava do sporočila: 2038
    30.8.2009 12:29:38   
    zirafa76
    pozdravček od nas..user posted image

Madonca, danes imam toliko energije, stanovanje sem naredila generalko, vključno z ročnim čiščenjem tepiha, kar delam vsake toliko, da spravim dol vse tiste Izabeline madeže, pa še po vrhu posesam, pa je kot nov..user posted image ..
    Kosilo je ready, perem, likah..mislim, si moram napisati, kdaj sem bila tako bolanauser posted image ...kr samo gre...user posted image

Včeraj sem napadla paket napolitank Manneruser posted image ..mnjask..sem si rekla, če je že tak gušt, pol pa grem na to...user posted image ...verjetno je šlo danes vse ven...od tukaj ta energija...user posted image ...
    Evo, nasvet kako premagati utrujenost...napolitanke...user posted image

Matejka...ne vem no...ko shodijo, moraš pa letat za njimi...user posted image ...jaz nimam pojma, kako se bomo spravili ven, ker je Izabela pravi torpedo, nima 5s miru, leta sem in tja....pa še z eno štručko zraven...hmmm..bomo videliuser posted image ..najhuje od vsega pa je, da nima nobenega strahu...ne vem no..ona kar gre...user posted image

Kaj še naj dodam???.....hmmmm

Nosečniška oblačila..sem že zadnjič napisala,da sem našla trgovino babymarket.sk, kjer imajo Esprit- mama user posted image ..full lepe stvari, sem si kupila oblekco, pa puloverček, grem še hlače iskat..kar mi je najbolj všeč?? da se jih da preuredit kasneje v normalna oblačila..res kul rešitve....in da so barvna, ne samo črna...

H-M, C-A pa je katastrofa res.....nsaploh letos so oblačila za nosečke v vseh teh prodajalnah grda...moraš res imeti srečo, da kaj najdeš..Zadnjič sem uspela v Pragi, v H-M dobiti čudovito jopico v viola barvi..res krasna, sem mislila, da je pomota, pa so bile še dve, pa sem jo vzela....ampak to je tudi vse, kar sem našla pametnega...o.k.črne raztegljive hlače za doma, pa malenkosti, kot spodnja majica itd...

Druagče pa tudi jaz kombiniram z tistim, kar imam doma, neke kavbojke so mi še prav, tako da bom zdržala dokler lahko....
    ah, je težko, res....

Kako naj bo lepa nosečka, če pa prodajajo zanje samo pogrebne stvari?? user posted image

Nič, imejte se krasno, mi imamo sonček...user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu MATEJKA_)
    Neposredna povezava do sporočila: 2039
    30.8.2009 19:39:36   
    Nattasha
    Oj Nosečke!

No jaz danes zaključujem z dopustom in močno upam, da se res ne bo začela ta gripa tako zelo pojavljat, da bom mogla v stalež. res mi ni cele dneve doma za bit in upat, da mi ne bo noben potrkal na vrata.

No v torek imam zobarja in drug teden v torek ginekologa. Z angelsoundom poslušam srček vsak dan, tako da me je zdaj malo manjnehalo skrbet. Drugače pa ne vem, če čutim brce, al me samo po črevesju zvija. Metuljčkov nimam, me pa recimo zvečer ko ležim, malo "zvije", pa nimam nobenih težav, nisem napihnjena, lepo hodim na wc. Mogoče pa so;)))

Skratka, uspešen delavni teden želim. meni bo pasalo, da je mrzlo;))))

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 2040
    30.8.2009 21:26:13   
    Aja1
    Zakaj te trgovine Esprit mama ni pri nas? user posted image  Meni ni totalno nič všeč, kar ponujajo v HM in podobnem. Je ta Esprit tudi kje v Italiji ali v Avstriji?
    Žirafa - poslikaš kakšne tvoje hlače iz te trgovine?
    Manner naolitanke so pa tudi meni zakon. Edine, ki so res njami.

(odgovor članu Nattasha)
    Neposredna povezava do sporočila: 2041
    31.8.2009 7:05:30   
    punsha
    Dobro jutro vsem skupaj...pa lep začetek tedna. Sedaj je pa že bolje, se da normalno dihati, pa tudi v naprej menda ne bo tiste hude vročine.

Kdo ima danes pregled?

Navijamo:

Fiesta

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2042
    31.8.2009 7:22:10   
    kora33
    jutro punce,
    smo kar delovne ja...meni v službi kar teži folk zakaj še hodim...pa bom ...dokler bo vse ok in bom zmogla...se mi ne da doma sedet in čakat da mine dan...hi hihi...ja al pa da me pride kdo kontrolirat....
    oblačila...no tudi jaz večino lahko še nosim..kako dolgo še?...sem pa od neckermanna naročila ene kavbojke...pa so tud mele ceno 40 evrčkov...samo saj na pregled mi ne bo treba v trenerki...drugače pa ne mislim pretiravat..mam tud službo tako, da sem itak v trenerki...tako da....mogoče še kakšne hlače in kako mikico...bomo videli kake bodo potrebe...
    drugače pa se mi že tako vleče od zadnjega pregleda...pa saj je ok...glede na to da je AS in poslušam vsako jutro...in merim utrip srčka...je okol 140....sem pomirjena in je boljš na 4-5 tednov kot pa vsak teden kot v prejšnji user posted image ...naj kar tako ostane....
    me pa zanima glede 3d UZ...a to ste se same naročile...al kako....?
    no lep dan in pište kaj....papa

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 2043
    31.8.2009 8:27:10   
    ninček1
    Dobro jutro vsem souser posted image !

Danes pa se nič kaj dobro ne počutim.Celo noč nisem spala, ker nisem vedela kak se naj vležem, ker me ful hrbtenica boli in te vezi okoli trebuha. Čisto sem neka ubita.
    Včeraj sem postala vsa panična, ker mi je neki strjeni beli kos ne vem česa(belega toka verjetno) priletel ven ko sem se obrisala in ne vem kaj bi lahko bilo to.Sumim da imam kako vnetje, ker me skozi nekaj špika v jajčnikih in vsepovsod tam spodaj. V sredo tak imam pregled in upam, da ni nič hujšega.

Lepo se imejte in srečno danes na pregledih

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu kora33)
    Neposredna povezava do sporočila: 2044
    31.8.2009 8:52:55   
    bili83
    jutrouser posted image

danes imam pa jaz še bolj zaprte učke kot ne ... pa nič ne kaže, da mi jih bo hitro uspelo odpretuser posted image user posted image
    user posted image  je mimo, morala bi začet kaj delat pa... joj, pa še danes je rok za neke specifikacijeuser posted image

danes sem vstopila v 19.tedenuser posted image user posted image ... prav smešno mi je, da buši zjutraj ni več čisto raven. tudi nisem prepričana, ali zvečer čutim user posted image ali kaj drugega... ni pa vedno najbolj prijeten občutekuser posted image user posted image
    sem videla, da imate ene ful hitro morfologijo... jaz jo imam šele v 22. tednuuser posted image

vsem skupaj želim prijeten dan (čeprav je ponedeljek), čimvečkrat začutite svojeuser posted image , pa se beremouser posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2045
    31.8.2009 14:41:09   
    punsha
    bili, 22 teden je super za morfologijo, menda se takrat najlepše vidi. Mene pa prav zanima, če jo bo delal sedaj naslednji teden. Res nisem ziher, ker niti ne vem točno koliko sem noseča user posted image . Prav hitro bo tudi to mimo in že bomo vse pisale kako je bilo in seveda da je vse vredu pa katerega spola bo pa...user posted image Komej čakam!!!

(odgovor članu bili83)
    Neposredna povezava do sporočila: 2046
    31.8.2009 17:23:16   
    zirafa76
    pozdravčekkk

Smo se potepali po Dunaju danes, SCS shopping mol..fajn zadeva, izjemno ugodna tudi trgovina za user posted image , babyone..
    Kupili še en avtosedež za drugi avto...da bo mir...user posted image ...vmesno kategorijo, da se pokrijejo vse starosti..upam, da bp zneslo...so pa zelo poceni, ni kaj.user posted image ..200 eur, ampak sva vzela najboljšega, ker imava že enega v tem avtu, iste firme, Romer, pa vam povem nekaj...marsikdo hvalabogu ne preizkusi otroški sedež v prometni nesreči..no, na žalost smo jo mi imeli, sedež je odlično opravil funkcijo, saj sva bila oba poškodovana--rahlo, Izabela pa se niti premaknila ni...in brez kakršnihkoli poškodb...zato sva takrat rekla, da so določene stvari, ki so vredne denarja, čeprav jo mogoče nikoli ne boš potreboval oz.preizkusil, ampak ko gre za varnost otroka, pa je na prvem mestu..user posted image ..čeprav sem broke do naslednjega meseca...user posted image

Aja1...http://www.babymarket.sk/index.php?page=product&cat=1701&strana=0, to so hlače, ampak imaš še posebej tam spodaj kao po imenu proizvajalca, pa najdeš Esprit...ampak so ravno dobili novo kolekcijo, ki je še ni na netu, ko pa grem tam, pa poslikam...user posted image

Ninček1.....emkrat sem brala, nedolgo nazaj na strani Pušenjaka, da v nosečnosti jajčniki sploh ne delujejo, kar mi je logično in da nikakor ne morejo dobiti vnetja ali kaj podobnega..zato ponavadi vse povezano z vnetji sečil, ki pa so najpogostejša ravno v nosečnosti....
    pojdi na med.com, forumi, ginekologija.....tam veliko stvari izveš....user posted image ..pa te tudi pomirijo določeni odgovoriuser posted image

gremo se nažirat..user posted image ..pizza.....

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu punsha)
    Neposredna povezava do sporočila: 2047
    31.8.2009 18:56:42   
    ninček1
    Hvala Žirafa! Mislim, da bo res vnetje sečil, ker tudi ful pogosto hodim na wc, tako, da kljub temu da se veselim teh ohladitev, bo treba tu in tam tudi kakšne zokne oblečtuser posted image .

Glede avtosedežev pa imaš prav.Sva ravno danes z mojim očetom(obseden je z varnostjo)gledala tabele kako so ocenjeni avtosedeži in ja, romer je med najboljšimi, tako, da bomo mi verjetno tudi tega kupili.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 2048
    31.8.2009 20:19:27   
    Nattasha
    Oj!

naj malo potarnam. Tečna sem, dan v službi je bil konkretno naporen, pa niso taki problem otroci, kot starši, ki se jim ne da dopovedat, da potrdila za vrtec pač ne morejo dobit en dan pred vstopom v vrtec, da je treba pogledat blato, pa kri, pa vodo in da ne boste verjeli, je celo treba pogledat otroka...po******....eh tečna sem, lep večer vsem

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2049
    31.8.2009 20:26:43   
    vaney
    evo še mene po doooolgem času

Imela sem ogromno dela za službo+seveda služba, popoldne in ponoči pa bolnega sinkota, moža pa v 4 izmenah, v glavnem pa ponoči...potem vam je najbrž jasno, kako fajn mi je bilo. No, trebušček se je hitro oglasil, mi poslal ubijalske krče vsako jutro in v četrtek še rjav izcedek. Tako sem v petek pristala pri ginekologinji, ki je ugotovila, da se bo treba malo umirit in počivat. Predpisala mi je Buscopan, magnezijeve šumeče tablete, svečke Vagisan in bolniškouser posted image No, zdaj pa imam...se bo res treba malo umirit.

Imam pa vprašanje za vse, ki imate doma že majhne otročke? Kako vam rata počivat, če imate predpisan počitek? Ok, če je otrok dopoldne v vrtcu (bognedaj, da zboli), popoldne ste pa same z njim...mene je popoldnevov, ko sem sama z 19-mesečnikom in bolezni prav strah, sploh zdaj, ko imam predpisan počitek. Pa še mož ima žal tako službo, da dela 2 dni dopoldne, 2 dni popoldne, 3 dni ponoči in en dober dan fraj. Ok, saj ciklusi se mu menjajo, ampak več kot 2 uri na dan porabi za prevoz, tako da je odsoten 10-12 ur samo zaradi službe in mi ni jasno, kako bo zgledalo čez kakšen mesec. Kako pa ve rešujete take probleme, če jih imate?

Aja, naslednji pregled imam pa 8.9.Jaz grem počasi počivat.

Grem počasi kar v posteljo...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
    10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2050
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
    Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?