Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 9:44:31
|
|
|
|
murkica
|
Živček drži se!!!! Upam, da se z malim hitro pozdravita in prideta domov Reby- sicer malo z zamudo ampak iskrene čestitke!!!! Vsem ostalim pa lepe pozdravčke. Jaz imam v teh dneh še precej gneče, tako da se ne morem veliko javljati. Včeraj smo začeli s šolo in je blo prav smešno, ker smo imeli eno fino babico, ki se je ves čas nekaj hecala. Tako, da danes imamo tudi in moram še hitro postoriti nekaj stvari, da bom potem v miru lahko odšla na predavanje. Bodite lepo in poljubčka vsem!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 9:48:22
|
|
|
|
Kliki
|
Nončika to bo pa šlo enega denarja. Boš pa potem toliko bolj uživala. Živa upam da bosta čimprej spet doma. Reby super da sta že doma.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 10:02:37
|
|
|
|
oktavija
|
Halo bejbe! Evo mene na raportu! Pri meni še nič novega, vsake toliko me malo štihne ob straneh ko se pupa obrača in nima več prostora.... Ob 13. uri imam kontrolo in takrat bom zvedela če se kaj dogaja... ko pridem nazaj poročam kaj se dogaja... jaz bi že kar šla rodit, pa se moji bejbi nikamor ne mudi...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 11:19:03
|
|
|
|
ledenka
|
jutrooooo živa oktavija, ti želim, da se je že začelo! larilu, ti pa tud lahko počasi odracaš v P, maš moje dovoljenje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 11:33:04
|
|
|
|
Kliki
|
Oktavija upam da se bo čim prej začelo in bos kmalu cartala svojo pupo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 11:34:19
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz sm s pregleda in ful slabe volje ctg je bil zelo lep in je kazal lepe popadke ampak da ni še to to,potem sm mislna da me bo spodi pregledala da vidimo kolk sem odprta če že kej več al ne pa ni bilo od tega nič in ko sem ji rekla če lahk pogleda vsaj za plodovnico če jo je dovolj k sm mela občutek da je bilo že neki pa na žalost so premestil ultrazvok s katerim bi lahko pogledala tko da dejansko ne vem kolk sm odprta,kolk je plodovnice ne nič razen da mam popadke vendar da to ni to aja pa mala je spala med CTG-jem morm bit pa pozorna na gibe sam kaj hudiča mi to pomaga k tud tamavči k sm bila v porodni je razgraju not po trebuhu tko da prov slabe volje sem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 11:40:48
|
|
|
|
Kliki
|
larilu sej bo vse OK in boš tudi ti kmalu stisnila k sebi svojega .
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 11:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutrooooo larilu, ti pa tud lahko počasi odracaš v P, maš moje dovoljenje ja upam da te je mala slišala sam mislim da je preveč trmasta drugače pa hvala za dovoljenje sm vedela da mi neki manjka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 11:59:42
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutrooooo larilu, ti pa tud lahko počasi odracaš v P, maš moje dovoljenje ja upam da te je mala slišala sam mislim da je preveč trmasta drugače pa hvala za dovoljenje sm vedela da mi neki manjka sej bo čim več hodi, pa bo morda kaj pomagalo... na koliko maš pa popadke?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 12:06:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajsi ma sej tečem za tamalim ma ni da ni,pa itak je CTG kazal popadke pa to sam to ni dovolj pa čeprav sm odprta in zdej ne vem če sem tud že kej več k me niti pregledala ni,ma moti me to da kaj misli da bo mala roko vn dala pa pomahala in s tem povedala da bi šla rada vn al kaj?pa tud ne vem kolk je plodovnice ma nič od nič eh škoda besed Kliki vem vem sam da se pa matram se mi zdi pa tko nesmiselno in da bo še po kej narobe jih pa fentam ma pustmo to povejte kako ste kej ostale?pa sončki mali pridno papcajo in pančajo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 12:25:23
|
|
|
|
sonček33
|
Ajsi kako ste? Živa mislim na vaju z Žigom. Serendipity - javi se nam kaj. Poljubček princeski. Oktavija naj se začne akcija, da čimprej stisneš dete k sebi. Larilu, jaz te razumem, ker jaz imam tudi eno tako G, ki je bolj na izi...nam nosečnicam pa itak veliko pomeni vsak podatek. Zaupaj. Saj bo. Špelkica kako se počutiš? Murkica pa vidva? Ne naprezaj se preveč. Velja? Erin kako je šel štart v službi in vrtcu? Beyba dobimo kakšno fotkico vaše miss? Reby uživajte ... Poljubčka detetu. Nončika kako je šlo v nabavi?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 12:38:18
|
|
|
|
NATAŠA35
|
larilu, mislim, da se ti kmalu začela akcija... živa in žiga upam, da se čimprej pozdravite
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 12:38:50
|
|
|
|
sonček33
|
Nataša kako sI?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 12:41:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Nataša kako sI? to tudi mene zanima kej slabo? Nataša ma notr vem da ne bo ostala sam nočem pa glih kje v avtu rodit itak pa res ne vem kaj je tak problem spodi me pogledat k bi ji vzel 2 minuti dela pa še to ne
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 13:16:15
|
|
|
|
Nončika
|
alo! larilu, škoda da le niso preverili kaj se pri tebi dejansko dogaja tam spodaj. meni je popadke kazalo že 3t pred rokom, pa sem rodila 3dni po roku. živček, upam, da se hitro vse porikta in da bosta 1,2,3 doma. kliki, penezi bodo oz. so že krepko odpeketali. zdaj še moram za voziček poravnati pa sem res na koncu. nabava uspela, tepihi, laminat, topli pod, lustri doma. denarčki pa ostali tam. zdaj pa me je presentela ena položnica, sem mislila, da bo september brez položnice za vrtec. zdaj so namesto 11m, razdelili ekonomsko ceno na 12m in pač od tod položnica. šment no. oktavija, novičke? kako kaj? jako sitno brojiš. ostale, uživajte in se mejte radi.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 14:03:07
|
|
|
|
oktavija
|
Evo mene na raportu: jaz nazaj s kontrole... bejba je dobro in tehta okoli 3,5 kg, plodovnice je še dovolj... Če do ponedeljka ne rodim (beri: upam da bom) imam CTG v celjski porodnišnici... Danes mi ni delala CTG , mi je pa naredila UZ in ostale meritve... Mene nekaj ob strane štiha, ampak mislim da me pupa nabija z nogicami .... Toliko od mene za zdaj, se javim ob morebitnih spremembah!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 14:16:52
|
|
|
|
sonček85
|
oktavija:drži se,pupa pa naj pride da smozna Aleksa Živa sporoča da je ona bolje,Žigovi izvidi ,ki p so do sedaj prišli tudi.Ene izvide sicer še čakata in upajo da bojo ti tudi ok.Do jutri ostaneta v bolnici in da vidijo če bo bilirubin začel padat,naj bi pa bilo krivo njeno mleko.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 17:56:00
|
|
|
|
sonček33
|
Živa in Žiga superca. Podganci je odtekla voda. Dihamo.
< Sporočilo je popravil sonček33 -- 2.9.2009 18:01:34 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 17:58:14
|
|
|
|
gigi1
|
Larilu drži se. Oktavija saj bo kmalu. Živa in Žiga le tako naprej Podganca mislim nate
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 18:25:43
|
|
|
|
benika
|
Draga podganca, močno, močno držim pestke za vse tri. Upam, ne, verjamem, da bo z malima vse v najlepšem redu. Srečno miška!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 18:30:05
|
|
|
|
miklarom
|
JOJ, PODGANCA MOJA, , MISLIM NA VAS TRI IN NAJ SE VSE SREČNO KONČA, RADA VAS IMAM
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 18:53:20
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Živa in Žiga superca. Podganci je odtekla voda. Dihamo. podganca, neeee. pa saj maš rok teden dni za mano. samo, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 20:57:38
|
|
|
|
sonček85
|
Živa sporoča da nas redno bere samo nima časa pisat,se pa vsem lepo zahvaljuje in lepe misli in pikepoke.Mi je pa tudi napisaal da je MIŠKA73 dobila inekcijo za pljuča od malčkov Miška.dihamo s tabo in tudi Živa sporoča da diha s tabo
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 2.9.2009 21:02:19 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 21:19:57
|
|
|
|
Erin
|
Živa & Žiga - pozddravita se, oktavija - ker sem tako malo tukaj ti že vnaprej želim hiter in čimmanj boleč porod, miška - mislim nate - za vse
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 2.9.2009 21:37:43
|
|
|
|
gigi1
|
Miška73 je rodila. Sva govorili. Fanta imata kar lepo težo 1420 in 1430. Vse lepo kaže. Oba sta zajokcala. Podganca se dobro počuti in se vam zahvaljuje za vse pestke in dobre misli. Več bo pa jutri povedala, napisala. Jupiiiii . Vse dobro. Čestitke Miški in Miškonu. No zdaj pa jaz jokcam od sreče
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......