Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 11:37:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Za kravo moram plačat 300 kovancev, dobim jih pa samo 6?! Čisti nateg!!! jp.. krave ti lahko podarjamo... bo lažje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 11:41:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica je pa odkril zdej KONČNO eno igračko, ki mu jo obesimo na voziček, je začlel rokice stegovat in božat. Zgleda se po enem mesecu fizioterapije, vaj in pravilnega hendlanja le nekaj premaknilo ponoči ob ene 3h smo vstali, je zelo glasno kakal sem ga previla pa podojila. Končno ga ne matra več juhuuu. bravo, Timotej!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 11:45:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Majch, ti imaš pa štajersko slovnico,... si Štajerka ali Dolenjka? sem lansko leto imela žabice iz Kika za Oskarja in so se prav v redu obnesle... vsekakor boljše kot žabice, ki sem jih enkrat kupila v Pikapolonici... pa še dražje so bile!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 11:49:17
|
|
|
|
Anonimen
|
se že pripravljam na odhod po Oskarja. Urban, seveda spi,... bom kar taščo poprosila, če ga lahko popazi, ker če ga bom zbudila, bo spet štala! pa bom spotoma še kakšno minutko sprostitve zase vzela...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 11:55:15
|
|
|
|
maja1488
|
sitna je naša frajla!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 11:55:48
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Blueeyes, kaj pa tiste kopalke, ki so ti bile všeč??? ja ja, sej jih mam... všeč so mi,... sam še ne pomen da jih nosim tko si vsako leto ene kupim.. za vsak slučaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 11:55:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst sem prej zajtrk jedla in se je zarja kr neki drla, pa sem ji dala eno žličko mojga jogurta. Je bla kr naenkrat tišina. Sam cmokanje se je slišalo. A je kej narobe, če je sadni jogurt za velike? A je katera dala kdaj navadni jogutr? jz ji že kakšen mesec dajem tko po čist mal različne jogurte za probat... da se čim prej navadi na okuse
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 12:01:46
|
|
|
|
PapuaNG
|
Uf, torej, razvojno smo dobili šele 22.10. Katera je že govorila, da so šli privat to rihtat? Sem pozabila, pa se mi ne da vseh strani preletet...pa številko, če bi se dal...ker se pomoje v mesecu in pol da že veliko porihtat, namesto da škoda še naprej ostaja...prej, ko se začne z vajami, lažje grejo nepravilnosti stran.. No, tamal je lih zakomiral, kar pridno spi danes. Je že prej urco pa pol, upam, da bo zdej tut podobno, da kaj postorim. Ali pa vsaj razmišljam o tem, da bi kaj postorila HB mi danes ni treba kuhat, je mami mineštro skuhala Mojmu bo pa tut pasal neki 'na žlico' zvečer, ko končno domov pride. Imam občutek, da ga vidim samo še takrat, ko gre od doma No, imam pa več časa zase. Še dobro, da tamal ni preveč naporen, le včasih se mi zdi, da se samo še z njim pogovarjam in že prav obvladam samogovor
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 12:06:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
sm šla počekirat vegetarijanske mame... itak da sem mogla komentira drgač to ne bi bla jz
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 12:09:11
|
|
|
|
Tanja_
|
blue zdej grem takoj prebrat, kaj si napisala. Men se zdi škoda, raj samo berem... Ej punce, jaz bi šla pa raj v Atlantisa. Je res kul, k je za parkirat, pa če mamo 2 mamice, k sta že ble, pa sta ble zadovoljne?Vsaj vemo, v kaj se podajamo.... Hana je tud sitna. Se trudi v kosu spat že od jutra, pa se kr naprej neki zbuja....Smotka.... Jst bom tud mogla počas kej cunjc nabavt. Pa še za krst moram kupit, pa nč pametnega ne najdem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 12:11:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue zdej grem takoj prebrat, kaj si napisala. Men se zdi škoda, raj samo berem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 12:25:13
|
|
|
|
FLASK_A
|
oj! dejte mi link, se mi ne da brskat- na uni temi hranjenja
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 12:28:30
|
|
|
|
maja1488
|
flaša lenoba! Mi imamo razvojno 13.10.2009
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 12:28:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Majch, ti imaš pa štajersko slovnico,... si Štajerka ali Dolenjka? sem lansko leto imela žabice iz Kika za Oskarja in so se prav v redu obnesle... vsekakor boljše kot žabice, ki sem jih enkrat kupila v Pikapolonici... pa še dražje so bile! hehehe čistokrvna štajerka...tu na dolenjskem izstopam ko skavt v bordelu. Še mulce v šoli včasih nasmejem s kako domačo, pa sploh ne vem za to. Hehe. Ziher grema po žabice-malo pogledat. Sem pa ene kupla v mullerju, pa tudi niso švoh. Sem vzela samo za probo. So pa bolj tanke. IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst sem prej zajtrk jedla in se je zarja kr neki drla, pa sem ji dala eno žličko mojga jogurta. Je bla kr naenkrat tišina. Sam cmokanje se je slišalo. A je kej narobe, če je sadni jogurt za velike? A je katera dala kdaj navadni jogutr? jz ji že kakšen mesec dajem tko po čist mal različne jogurte za probat... da se čim prej navadi na okuse hmmm js mam pa tak slab filing ,da bi ji kaj dala...čeprav zadnje čase ful neki protestira nad flašo...neki podobnega ko je blo z joško...valda ne bo nehala na flašo pit... IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue zdej grem takoj prebrat, kaj si napisala. Men se zdi škoda, raj samo berem... zdaj moram pa še js pogledat, kaka je to strašna debata
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 12:32:23
|
|
|
|
Tanja_
|
o majčice...A se bomo na uno temo preselile-vege?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 12:33:11
|
|
|
|
maja1488
|
Kako ima lananai vse nabasano na kmetiji. Lahko bi se mal razširla!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 12:34:42
|
|
|
|
Tanja_
|
Aja, če bi katera imela Lumpi plenice, 4-9kg?Smo samo ene 3 porabli, pol je pa dobila rdečo rit, tko da jih oddajam....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 12:47:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Kako ima lananai vse nabasano na kmetiji. Lahko bi se mal razširla! hehe a si krajinarka po profesiji?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 12:56:00
|
|
|
|
petrazg
|
Ojla babike... Mi smo že iz vrtca... Jutri bo že spal tam. Smo pa tudi mi, danes prišli enako oblečeni domov Pikapoka je Tanja? Sem potrdila, ker so same majčice prijateljice... Meduzica super za napredek... Sej bo... GH - mi se samo dojimo. Če bo šlo do 5. meseca...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 13:01:01
|
|
|
|
zoja10
|
sam res.... PIka Poka je ?....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 13:01:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 flaša lenoba! Mi imamo razvojno 13.10.2009 ja, prav popadlo me je Pa tamala mi gre tooolk na jetra, da ne vem kaj naj naredim. Če mi Jakata zbudi, bom čist pošizila
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 13:22:48
|
|
|
|
lake
|
Sm iz shopinga, sm šla v Kik po tetra plenice, pa brisačo za kopat. Ne vem sicer o kakšnih žabicah govorite ampak nobenih pametnih nisem vidla. Sm jo nosila v kengurujčku in ni bla zadovoljna, sm pomoje brov butast zgledala ko sm mela kengurujčka obešenga, njo pa v naročju. Jo je pa shoping zmatru, al pa kavica in je zdej čist zakomirala. Tiste vegetrianske teme se mi pa ne lub brat, sm samo prvo stran prebrala in se mi zdi čist butast, je ena napisala da možgančki čist dobr delajo tud na vegerianski hrani, samo reveži so pa čist slabokrvni, to pa očitno ne vejo al kako.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 13:25:39
|
|
|
|
lake
|
http://www.twinsthings.co.uk/wrist.htm Bolj sm presenečena nad to temo da bi ena rada kupila povodec za dva otroka, in da to dejansko obstaja.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 13:46:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake http://www.twinsthings.co.uk/wrist.htm Bolj sm presenečena nad to temo da bi ena rada kupila povodec za dva otroka, in da to dejansko obstaja. jah...če bi le otroci ubogali še na sedi ,lezi, glas in podobne fore... men tole s povodcem tud ni glih človeško...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Je že katera imela liposukcijo?botrcaenkrat (
4%)
večkrat (
2%)
nikoli (
94%)
Število vseh glasov: 399Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!