|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
2.9.2009 7:10:59   
Dudica1
dobro jutro

tolk da se vam malo javim,kmalu peljemo večjega v vrtec potem pa mi 3je v šoooooping user posted image user posted image user posted image ...upam da kaj najdemo user posted image

Uživajte dan zgleda da danes bo še sonček user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
2.9.2009 7:12:58   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
Blue... sej maš na FB slikce...

???? kaj???

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
Tanja_  si kr kidnla s FB... sem ti pa sporočilo napisala user posted image

kako ga pa zdej preberem?Ga nisem našla...Jst sm bl teleban za tele zadeve....

nism ti poslala sporočila, ampak chat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Tanja, mene tudi na fb! Pa eno sem potrdila, sam na vem katera je user posted image

samo njene začetnise imena in priimka povej, pa ti bomo povedale kera je

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
Jst bi tudi kdaj posvojila kako ovčko!

ja klikni takrat k maš napisano in jo posvoji

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
jaz mam pa že konjička user posted image

jz mam že 2 user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_
Kdaj bote kaj začele z GH? Jst sem Aneju pokusla dat že 3-4x čist malo na žličko riževo kašico, banano, jabko, keks...pa mu ne paše...se je začel dret in zahtevaaaaaaal mlekoooo! user posted image  To bo še hudo...ojej.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... naša se sicer ne dere... se pači ko ji dajem kašice, jokala pa zaenkrat še ni... včer sem probala tud prvo kašico ji dat zvečer... ni bla glih navdušena.. sm dala od Nestle riž in banana... pojedla je mogoče vse skupi 3 žličke - pa to je trajalo 1 uro... sm mogla mal po mal dajat, ker drgač je takoj plunla vn..

smo pa dons mal bolj naspani... je spala od 22-2h, pa pol od 2.30-5h, pa od 5.20-7h... tko da vsaj mal sm se naspala... še vedno pa ne dovolj da bi cel teden nespanja notr prnesla

super vsem za uspešne preglede user posted image  user posted image

drugače pa dobro jutro vsem lepotičkam in zmajčkom...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
2.9.2009 7:13:56   
Blueeyes
jz grem pa jutr v Lidla v šoping... po une otroške stvari - bodiji, jopce, hlače, nogavičke... upam da bom kej dobila

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
2.9.2009 7:15:10   
Blueeyes
BTW Dudi luštna Tejeva sobica user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
2.9.2009 7:38:16   
Dudica1

BTW Dudi luštna Tejeva sobica user posted image  user posted image  user posted image

tanks...gremo zdaj...by by

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
2.9.2009 7:40:41   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tanks...gremo zdaj...by by

lep dan... pa velik zapravljanja ti želim

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
2.9.2009 7:43:34   
Anonimen
dobro jutro!user posted image

ste dobro spali?

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1582
2.9.2009 7:45:17   
Anonimen
Urban pravkar naredil obrat iz kravce na hrbet!user posted image user posted image user posted image user posted image
seveda je bila mami za računalnikom, da ga ni videla,... evo, spet sem zamudila, je že na hrbtu!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1583
2.9.2009 7:54:36   
Anonimen
zoja10, ti kar pusti otročka še komu drugemu za kakšno urico do dve,... da se navadi, ti pa malo spočiješ.
ampak je fino, da si prej z njim v tistem prostoru, da se ga navadi,... pa ko greš, ji povej, da greš in da prideš nazaj (kljub temu, da je še tako mala)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1584
2.9.2009 8:01:44   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

Urban pravkar naredil obrat iz kravce na hrbet!user posted image user posted image user posted image user posted image
seveda je bila mami za računalnikom, da ga ni videla,... evo, spet sem zamudila, je že na hrbtu!

he he... sej boš... jz pa našo s fotkičem lovim, pa neuspešno.... pred mano se dostikrat kobaca z trebuha na hrbet in obratno, k mam pa fotkičla pa nikol user posted image

Tanja_ ja kako slabo pa ti skrbiš za kmetijo?? user posted image  še kravca ti bom pojedla une jagode k si jih ji pomolila pred nos

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
2.9.2009 8:07:55   
Blueeyes
nekaj za papcat, da ne bomo čvekale na prazen želodček

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
2.9.2009 8:16:01   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

he he... sej boš... jz pa našo s fotkičem lovim, pa neuspešno.... pred mano se dostikrat kobaca z trebuha na hrbet in obratno, k mam pa fotkičla pa nikol user posted image

Tanja_ ja kako slabo pa ti skrbiš za kmetijo?? user posted image  še kravca ti bom pojedla une jagode k si jih ji pomolila pred nos

I give up...Sploh ne vem več, kako nej pridem dop igrce?Odprem FB pa pol?a ne smem dat krave zraven?Kam jo pa pol loh dam?

Jutro, drugače...Smo že od 6ih pokonc, pa še skregala sva se že z možem...Dnes bo doooooolllllgggg dan...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
2.9.2009 8:19:46   
Blueeyes
I give up...Sploh ne vem več, kako nej pridem dop igrce?Odprem FB pa pol?a ne smem dat krave zraven?Kam jo pa pol loh dam?

lahko jo daš zraven... krava ti ne bo nč pojedla.. to je bla samo zafrkancija
a se ti ko odpreš igrico nič ne izpiše levo podaj če želiš farmville za zavihek al neki tazga??? bookmark??
drgač pa poglej na svoji strani k je kdo dal kakšno objavo za farmvile, pa ti pol spodaj piše play firmville now

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
2.9.2009 8:22:08   
Blueeyes
Jutro, drugače...Smo že od 6ih pokonc, pa še skregala sva se že z možem...Dnes bo doooooolllllgggg dan...

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
2.9.2009 8:22:48   
Blueeyes
zdej ti more na tvoji strani pisat get bonus from maja... klikni tisto

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
2.9.2009 8:28:56   
lake
Dobro jutro!

Tud mi smo se dvakrat ponoči zbudli z hranjenje. Zdele pa čakam električarja, ker mi je včeri varovalko ven vrglo,in ko sm jo hotla nazaj pržgat, se je kr neki vse zasvetl v omarci, tko da sm raj pr meru pustila. Sm mela pa zato temo po celem hodniku, in sm se ponoč skor skotalila po stopnicah.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
2.9.2009 8:33:49   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

Tud mi smo se dvakrat ponoči zbudli z hranjenje. Zdele pa čakam električarja, ker mi je včeri varovalko ven vrglo,in ko sm jo hotla nazaj pržgat, se je kr neki vse zasvetl v omarci, tko da sm raj pr meru pustila. Sm mela pa zato temo po celem hodniku, in sm se ponoč skor skotalila po stopnicah.

ja ja, kr pust pri miru... da nauš mela kej tazga po glavi
user posted image

pazi mal nase punca

tanja_ poslala sem ti prošnjo za sosedo na FV... si dobila... a si šla kahko zdej na FV?? si ga našla??

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
2.9.2009 8:37:12   
Blueeyes
pridm nazaj.. mam alarm

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
2.9.2009 8:40:11   
meduzica
dobro jutro punce !!

naš se je tut že enkrat iz trebuha na hrbet prevalil, ampak sem prepričana da bolj ponesreči kot zanalašč user posted image user posted image

je pa odkril zdej KONČNO user posted image user posted image user posted image eno igračko, ki mu jo obesimo na voziček, je začlel rokice stegovat in božat. Zgleda se po enem mesecu fizioterapije, vaj in pravilnega hendlanja le nekaj premaknilo user posted image user posted image user posted image

ponoči ob ene 3h smo vstali, je zelo glasno kakal user posted image user posted image sem ga previla pa podojila. Končno ga ne matra več juhuuu.

zdej si grem pa zajtrk narest, je dans dragi moral mal prej v službo, tako da si ga morm sama štimat .. nekak ni gušt mi sami jest sam sem sestradana ko volk user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
2.9.2009 8:51:46   
Blueeyes
našo sem pa glih prejle previla k se je tud usrala.. zdej ji že 4 dni ne dajem laktoze, pa se ji je prebava očitno uredila... vsaj 1x na dan kaka, če ne rečem raj 2x user posted image  user posted image  konc mučenja

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
2.9.2009 8:53:43   
Anonimen
jutro

naspančkale smo se...ok Živa ziher bolj ko jaz...ma, kje so cajti...pa sej fajn..ne bo takega šoka ko bo treba spet v službo.user posted image Igračka se v igralnem centru in debatira. Danes pa morama ven...sma včeraj kar doma ble.user posted image Vsaj da se malo preluftama. V mesto boljše da ne grem, bom spet kaj zapravljala. Drug teden bom navalila na otroške cunje. A gre kera v kik po žabice? Me zanima kake so- velikost mislim. Na sliki zgledajo lepe.user posted image gledam tlele moje drevo življenja....crknu bo hudič...pa je bil do sedaj edini, ki je preživu...user posted image . Preživel je celo selitev, ko se je v mrazu fural na prikolici...eh...
NIč...farma bo do popoldan zdržala...midve pa boljše, da kidnema na zrak. Se slišimo...

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1596
2.9.2009 8:53:48   
PapuaNG
jutro,

mi smo tut kar uspešno spali, glede na to,da je včeraj popoldne tok spal tamal. Zdej, če se mi zdi, da je še prezgodaj za futranje, kar dudko poturim, pa če prime, prime, če ne, ga pa vseeno nafutram. Tako da smo se šele ob pol petih al kdaj futral. No, ob sedmih ni šlo več naprej v zibki, tako da smo vstali.

Moram danes poklicat v razvojno za termin, upam, da ne bomo dolgo čakali, čeprav pravijo, da se kak mesec gotovo čaka user posted image Vmes pa...

Kaj bomo danes, pa še ne vem. Mojga itak spet cel dan ni, tako da se morava sama s tamalim zorganizirat. Neki me mika, da bi šla u šoping za kakšne cunje (zame), a mi je to taka muka, da kar odlašam in odlašam...

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
2.9.2009 8:56:40   
Blueeyes
joooj, men se pa kr ne da vn... me spet čaka delo.. isto k že cel teden user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
2.9.2009 9:04:02   
lake

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Dobro jutro!

ja ja, kr pust pri miru... da nauš mela kej tazga po glavi
user posted image

pazi mal nase punca

tanja_ poslala sem ti prošnjo za sosedo na FV... si dobila... a si šla kahko zdej na FV?? si ga našla??

Tako frizuro mam tud brez tega user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
2.9.2009 9:06:55   
Anonimen
živjo punce evo mene iz sprehoda, zun že kurjouser posted image user posted image user posted image

jz grem tud jutri v lidla kupovatuser posted image user posted image user posted image user posted image sam še ne vem v kergauser posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

nakupovanje rabljeni oblekic po spletu
tina202

Zanima me ali ste nakupovale kdaj rabljene oblekice za dojenčke na spletu?

Ja (31%)

Ja, ker si drugih nemormo privščit (4%)

Ne (24%)

Ne, ker smo dobil od znancev (29%)

Ne, ker nimamo finančnih problemov (6%)

Drugo (6%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!