|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
2.9.2009 13:46:55   
PapuaNG
povodec ne samo da obstaja, jst sm ga dobila tut u paketu od države user posted image  

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
2.9.2009 13:49:41   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: lake
Tiste vegetrianske teme se mi pa ne lub brat, sm samo prvo stran prebrala in se mi zdi čist butast, je ena napisala da možgančki čist dobr delajo tud na vegerianski hrani, samo reveži so pa čist slabokrvni, to pa očitno ne vejo al kako.

Ni nujno, da so slabokrvni. Če znajo dobro izbirat jedilnike in kombinacije, imajo lahko boljšo krvno sliko kot mi.

Meni je samo mimo, da otroka (s čimerkoli, ne samo s prehrano!!) zaznamuješ ob njegovem rojstvu in mu ne pustiš možnosti izbire.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
2.9.2009 13:50:06   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

povodec ne samo da obstaja, jst sm ga dobila tut u paketu od države user posted image  

user posted image razloži, prosim.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
2.9.2009 14:01:04   
HM84
Punce, lepo, da boste naše malčke peljale malo plavat user posted image Tud jaz nisem preveč za v kopalke, kot Blue ne, pa še ne da se mi tolk delč vozituser posted image Ko pa boste šle, pa pričakujem kakšne slikceuser posted image

GH- jaz tud še kar ne upam nič datuser posted image user posted image Me pa zanima, kateri čaj dajete našim malčkom? Jaz sem do zdaj Alexu kuhala komarčka, pa se mi zdi, da ni lih preveč navdušen nad njim... Sem pa zdaj prvič skuhala čaj za otroke od Baby Val-a. Smo ga dobili za darilo, samo so mi v lekarni rekli, da ga lahko prav tako pijejo dojenčki. Bomo vidli, če mu bo pasal...
Drugače pa kakšnih kamilc mu nočem dajat, ker so že meni prav ogabne, mi smrdijouser posted image Sem pa gledala danes tudi Hippov instant čaj Za lahko noč, ki je od drugega meseca dalje. Tako da, če ne bo Baby Valov v redu, bom probala še tega...

Mi je pa prodajalka rekla, da baje obstaja (zdj sm pa pozabila... a od Fructala al od Hippa) sok od 3-eh mesecev dalje - v kozarčkih - pozna katera?

Črna ovca - na moji kmetiji se je znašla, če katera hočeuser posted image
No, grem še malo kmetovata, da našparam za en traktor, da bom lahko orala... se mi na roke ne da več... user posted image user posted image user posted image

Tako, da skočim še jaz k vegeterijankam pogledat...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
2.9.2009 14:02:46   
Anonimen
a zdej se že od povodcev pogovarjateuser posted image user posted image user posted image

moj sinko ga imauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sem eno špago prvezala za voziček in se drži vedno tiste špage kot klop, tako mi hodimo na sprehod, se mi nekatere mamice smejijo moj sinko je pa presrečen ker lahko sledi mojemu koraku in jz lahko z obema rokama držim voziček, čudno ampak praktičnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1655
2.9.2009 14:05:15   
Anonimen
od hipp če se prov spolnim je sokec za dojenčke od 3 mesecev, je pa tako da na vsaki flaški piše od kerga meseca naprej je tako da moraš si vzet samo čas in pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HM84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1656
2.9.2009 14:05:15   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Kako ima lananai vse nabasano na kmetiji. Lahko bi se mal razširla!

jp... lahko bi se... pa tud večkrat bi se lahko javila na rr... odkar je kmetija je sploh več ni... bom še res pomislila da ma kakšne pomočnike za kere ne vemo user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
2.9.2009 14:10:37   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Aja, če bi katera imela Lumpi plenice, 4-9kg?Smo samo ene 3 porabli, pol je pa dobila rdečo rit, tko da jih oddajam....

kok hočš za njih.. dej piš na ZS.. da ne bova kle smetile teme user posted image

Tiste vegetrianske teme se mi pa ne lub brat, sm samo prvo stran prebrala in se mi zdi čist butast, je ena napisala da možgančki čist dobr delajo tud na vegerianski hrani, samo reveži so pa čist slabokrvni, to pa očitno ne vejo al kako.

jz prvih sploh brala nisem, samo zadnjo stran user posted image

http://www.twinsthings.co.uk/wrist.htm 
Bolj sm presenečena nad to temo da bi ena rada kupila povodec za dva otroka, in da to dejansko obstaja. 

upam da je to šala in da jih je samo zanimal kok naivnih mamic se bo javilo user posted image user posted image user posted image  mene bi blo sram po mestu tkole hodt.. k da mam psa sabo, ne pa otroka... če bi hotla met nekoga na vrvici bi si umislila psa user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Punce, lepo, da boste naše malčke peljale malo plavat user posted image Tud jaz nisem preveč za v kopalke, kot Blue ne, pa še ne da se mi tolk delč vozituser posted image Ko pa boste šle, pa pričakujem kakšne slikceuser posted image

se podpišem pod tole

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
2.9.2009 14:11:04   
Blueeyes
tud jz oddajam črno ovčko user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
2.9.2009 14:11:17   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Kako ima lananai vse nabasano na kmetiji. Lahko bi se mal razširla!

jp... lahko bi se... pa tud večkrat bi se lahko javila na rr... odkar je kmetija je sploh več ni... bom še res pomislila da ma kakšne pomočnike za kere ne vemo user posted image

user posted image Sej veš, kmetijo vodi, poštarje sprejema... Ima gužvo pačuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
2.9.2009 14:20:51   
Anonimen
sem mogla tud jz komentirat pr vegicahuser posted image user posted image user posted image user posted image

če mate odveč ovčk črnih jih kr men dejteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1661
2.9.2009 14:22:43   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

sem mogla tud jz komentirat pr vegicahuser posted image user posted image user posted image user posted image

če mate odveč ovčk črnih jih kr men dejteuser posted image user posted image user posted image

kaj- jih boš spekla za kosilouser posted image mrhovinarkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
2.9.2009 14:25:12   
HM84
Haha, dobro ste se ujele v vegi debatouser posted image Ovčke pa le pustite pr miruuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
2.9.2009 14:26:19   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image  user posted image   ma vegi so ratale zakon... se bom kr tja preselila.. mi kr solze tečejo k čitam user posted image  user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
2.9.2009 14:27:08   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: HM84

Haha, dobro ste se ujele v vegi debatouser posted image Ovčke pa le pustite pr miruuser posted image

kaj gremo raj na kave k je več mesa user posted image  user posted image  user posted image  al rajš na čuče... k dajejo še jajčka user posted image

(odgovor članu HM84)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
2.9.2009 14:27:24   
Anonimen

eno sm že jo jemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

solata in pečen zrezekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1666
2.9.2009 14:34:29   
FLASK_A
user posted image

Mi imamo pa danes brezmesno. Piškote pa jogurtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
2.9.2009 14:38:24   
lake

user posted image

Mi imamo pa danes brezmesno. Piškote pa jogurtuser posted image

Od tega se boš pa res najedla user posted image .

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
2.9.2009 14:39:58   
lake
No sej mi pa ne bomo očitno nič jedli, ker nisem še nič skuhala. Mam pa piškote.user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
2.9.2009 14:43:30   
FLASK_A

No sej mi pa ne bomo očitno nič jedli, ker nisem še nič skuhala. Mam pa piškote.user posted image

ti se boš pa še bolj najedla ko jaz user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
2.9.2009 14:49:26   
lake
Jst že, moj pa ne vem če bo zadovoljen user posted image .

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
2.9.2009 14:52:21   
Anonimen
js mam pa krompirjevo solato pa kuhana prekajena rebrca...naš moto je "dokler nismo še jedli leva, je prase kralj živali."

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1672
2.9.2009 14:53:46   
Blueeyes

jz sm pa prej piškote pa mlek... ha ha... smo že k na vegi temi skor user posted image  user posted image

jz tud nism še nč kuhala... pa še 4 baje pridejo dons k nam pomagat delat user posted image  bom kr palačinke nardila

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
2.9.2009 14:55:40   
Blueeyes
hehe... prekajena rebrca.... ZAKON

kaj pa kakšen medved- golaž al pa kej??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
2.9.2009 14:56:12   
Anonimen
blue...ne vem če bodo tile še prišli kaj pomagat, če bojo samo palačinkeuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Bonboni
nada56

Otroci obožujejo sladkarije. Bi mu kupili/podarili darilni paket sladkarij narocen preko preverjenega trgovca na netu?

Da, otroci potrebujejo tudi sladkarije in so jih zelo veseli (14%)

Da, a bi jedel pod nadzorom odraslih (8%)

Da, ce vem, da so kvalitetne (5%)

Ne, kupujem sproti v trgovini (48%)

Ne dajem sladkarij (25%)

Število vseh glasov: 73

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!