Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 13:46:55
|
|
|
|
PapuaNG
|
povodec ne samo da obstaja, jst sm ga dobila tut u paketu od države
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 13:49:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tiste vegetrianske teme se mi pa ne lub brat, sm samo prvo stran prebrala in se mi zdi čist butast, je ena napisala da možgančki čist dobr delajo tud na vegerianski hrani, samo reveži so pa čist slabokrvni, to pa očitno ne vejo al kako. Ni nujno, da so slabokrvni. Če znajo dobro izbirat jedilnike in kombinacije, imajo lahko boljšo krvno sliko kot mi. Meni je samo mimo, da otroka (s čimerkoli, ne samo s prehrano!!) zaznamuješ ob njegovem rojstvu in mu ne pustiš možnosti izbire.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 13:50:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG povodec ne samo da obstaja, jst sm ga dobila tut u paketu od države razloži, prosim.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:01:04
|
|
|
|
HM84
|
Punce, lepo, da boste naše malčke peljale malo plavat Tud jaz nisem preveč za v kopalke, kot Blue ne, pa še ne da se mi tolk delč vozit Ko pa boste šle, pa pričakujem kakšne slikce GH- jaz tud še kar ne upam nič dat Me pa zanima, kateri čaj dajete našim malčkom? Jaz sem do zdaj Alexu kuhala komarčka, pa se mi zdi, da ni lih preveč navdušen nad njim... Sem pa zdaj prvič skuhala čaj za otroke od Baby Val-a. Smo ga dobili za darilo, samo so mi v lekarni rekli, da ga lahko prav tako pijejo dojenčki. Bomo vidli, če mu bo pasal... Drugače pa kakšnih kamilc mu nočem dajat, ker so že meni prav ogabne, mi smrdijo Sem pa gledala danes tudi Hippov instant čaj Za lahko noč, ki je od drugega meseca dalje. Tako da, če ne bo Baby Valov v redu, bom probala še tega... Mi je pa prodajalka rekla, da baje obstaja (zdj sm pa pozabila... a od Fructala al od Hippa) sok od 3-eh mesecev dalje - v kozarčkih - pozna katera? Črna ovca - na moji kmetiji se je znašla, če katera hoče No, grem še malo kmetovata, da našparam za en traktor, da bom lahko orala... se mi na roke ne da več... Tako, da skočim še jaz k vegeterijankam pogledat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:02:46
|
|
|
|
Anonimen
|
a zdej se že od povodcev pogovarjate moj sinko ga ima sem eno špago prvezala za voziček in se drži vedno tiste špage kot klop, tako mi hodimo na sprehod, se mi nekatere mamice smejijo moj sinko je pa presrečen ker lahko sledi mojemu koraku in jz lahko z obema rokama držim voziček, čudno ampak praktično
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:05:15
|
|
|
|
Anonimen
|
od hipp če se prov spolnim je sokec za dojenčke od 3 mesecev, je pa tako da na vsaki flaški piše od kerga meseca naprej je tako da moraš si vzet samo čas in pogledat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:05:15
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Kako ima lananai vse nabasano na kmetiji. Lahko bi se mal razširla! jp... lahko bi se... pa tud večkrat bi se lahko javila na rr... odkar je kmetija je sploh več ni... bom še res pomislila da ma kakšne pomočnike za kere ne vemo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:10:37
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Aja, če bi katera imela Lumpi plenice, 4-9kg?Smo samo ene 3 porabli, pol je pa dobila rdečo rit, tko da jih oddajam.... kok hočš za njih.. dej piš na ZS.. da ne bova kle smetile teme IZVIRNO SPOROČILO: lake Tiste vegetrianske teme se mi pa ne lub brat, sm samo prvo stran prebrala in se mi zdi čist butast, je ena napisala da možgančki čist dobr delajo tud na vegerianski hrani, samo reveži so pa čist slabokrvni, to pa očitno ne vejo al kako. jz prvih sploh brala nisem, samo zadnjo stran IZVIRNO SPOROČILO: lake http://www.twinsthings.co.uk/wrist.htm Bolj sm presenečena nad to temo da bi ena rada kupila povodec za dva otroka, in da to dejansko obstaja. upam da je to šala in da jih je samo zanimal kok naivnih mamic se bo javilo mene bi blo sram po mestu tkole hodt.. k da mam psa sabo, ne pa otroka... če bi hotla met nekoga na vrvici bi si umislila psa IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Punce, lepo, da boste naše malčke peljale malo plavat Tud jaz nisem preveč za v kopalke, kot Blue ne, pa še ne da se mi tolk delč vozit Ko pa boste šle, pa pričakujem kakšne slikce se podpišem pod tole
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:11:04
|
|
|
|
Blueeyes
|
tud jz oddajam črno ovčko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:11:17
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Kako ima lananai vse nabasano na kmetiji. Lahko bi se mal razširla! jp... lahko bi se... pa tud večkrat bi se lahko javila na rr... odkar je kmetija je sploh več ni... bom še res pomislila da ma kakšne pomočnike za kere ne vemo Sej veš, kmetijo vodi, poštarje sprejema... Ima gužvo pač
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:20:51
|
|
|
|
Anonimen
|
sem mogla tud jz komentirat pr vegicah če mate odveč ovčk črnih jih kr men dejte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:22:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 sem mogla tud jz komentirat pr vegicah če mate odveč ovčk črnih jih kr men dejte kaj- jih boš spekla za kosilo mrhovinarka
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:25:12
|
|
|
|
HM84
|
Haha, dobro ste se ujele v vegi debato Ovčke pa le pustite pr miru
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:26:19
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 sem mogla tud jz komentirat pr vegicah če mate odveč ovčk črnih jih kr men dejte kaj- jih boš spekla za kosilo mrhovinarka ma vegi so ratale zakon... se bom kr tja preselila.. mi kr solze tečejo k čitam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:27:08
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: HM84 Haha, dobro ste se ujele v vegi debato Ovčke pa le pustite pr miru kaj gremo raj na kave k je več mesa al rajš na čuče... k dajejo še jajčka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:27:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 sem mogla tud jz komentirat pr vegicah če mate odveč ovčk črnih jih kr men dejte kaj- jih boš spekla za kosilo mrhovinarka eno sm že jo jem solata in pečen zrezek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:38:24
|
|
|
|
lake
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Mi imamo pa danes brezmesno. Piškote pa jogurt Od tega se boš pa res najedla .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:39:58
|
|
|
|
lake
|
No sej mi pa ne bomo očitno nič jedli, ker nisem še nič skuhala. Mam pa piškote.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:43:30
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No sej mi pa ne bomo očitno nič jedli, ker nisem še nič skuhala. Mam pa piškote. ti se boš pa še bolj najedla ko jaz
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:49:26
|
|
|
|
lake
|
Jst že, moj pa ne vem če bo zadovoljen .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:52:21
|
|
|
|
Anonimen
|
js mam pa krompirjevo solato pa kuhana prekajena rebrca...naš moto je "dokler nismo še jedli leva, je prase kralj živali."
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:53:46
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No sej mi pa ne bomo očitno nič jedli, ker nisem še nič skuhala. Mam pa piškote. jz sm pa prej piškote pa mlek... ha ha... smo že k na vegi temi skor jz tud nism še nč kuhala... pa še 4 baje pridejo dons k nam pomagat delat bom kr palačinke nardila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:55:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
hehe... prekajena rebrca.... ZAKON kaj pa kakšen medved- golaž al pa kej??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 14:56:12
|
|
|
|
Anonimen
|
blue...ne vem če bodo tile še prišli kaj pomagat, če bojo samo palačinke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Bonboninada56Otroci obožujejo sladkarije. Bi mu kupili/podarili darilni paket sladkarij narocen preko preverjenega trgovca na netu?Da, otroci potrebujejo tudi sladkarije in so jih zelo veseli (
14%)
Da, a bi jedel pod nadzorom odraslih (
8%)
Da, ce vem, da so kvalitetne (
5%)
Ne, kupujem sproti v trgovini (
48%)
Ne dajem sladkarij (
25%)
Število vseh glasov: 73Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!