Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:24:25
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Tanja, mene tudi na fb! Pa eno sem potrdila, sam na vem katera je samo njene začetnise imena in priimka povej, pa ti bomo povedale kera je IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst bi tudi kdaj posvojila kako ovčko! ja klikni takrat k maš napisano in jo posvoji Pika Poka ji je ime Se mi je sam enkrat izpisalo, da lahko ovco posvojim od nekoga, pa je bla že posvojena. 2x se je pa meni odprlo to okno za posvojit in sem kliknila da hočem posvojit, pa je nikjer ni blo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:24:34
|
|
|
|
Tanja_
|
Uf, je mukoma zaspala.Je bla že tok sitna, k je bla že 3 ure pokonc. Jst pa tud komej gledam, sam zdej še ne morem zaspat. Pol popoldne bom, upam.... blue, kaj ti ne boš hodila z nami na plavanje?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:27:52
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 živjo punce evo mene iz sprehoda, zun že kurjo jz grem tud jutri v lidla kupovat sam še ne vem v kerga tud jz še ne vem v kerga... ja nč, kmetijo smo poštimal, gremo vn delat... se oglasim kasnej
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:30:05
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue, kaj ti ne boš hodila z nami na plavanje? sovražm plavanje in kopalke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 živjo punce evo mene iz sprehoda, zun že kurjo jz grem tud jutri v lidla kupovat sam še ne vem v kerga tud jz še ne vem v kerga... ja nč, kmetijo smo poštimal, gremo vn delat... se oglasim kasnej ja jz sem tud kmetijo poštimala..... zdej se pa z niko futrave pol pa cujne peglad
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:31:14
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue, kaj ti ne boš hodila z nami na plavanje? sovražm plavanje in kopalke Sej gremo zarad družbe...Ne zarad plavanja in kopalk... A ste vidle debato na mamah vegeterijankah?Mater je vroče....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:32:30
|
|
|
|
Anonimen
|
mam eno vprašanje: a v LJ. še obstaja trgovina od kolinske?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:33:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue, kaj ti ne boš hodila z nami na plavanje? sovražm plavanje in kopalke Sej gremo zarad družbe...Ne zarad plavanja in kopalk... A ste vidle debato na mamah vegeterijankah?Mater je vroče.... kje???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:36:53
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue, kaj ti ne boš hodila z nami na plavanje? sovražm plavanje in kopalke Sej gremo zarad družbe...Ne zarad plavanja in kopalk... A ste vidle debato na mamah vegeterijankah?Mater je vroče.... kje??? Na uvajanje goste hrane. Mislim, da je trgovina še, tam blizu Velanine trgovine, ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:41:58
|
|
|
|
Tanja_
|
Za kravo moram plačat 300 kovancev, dobim jih pa samo 6?! Čisti nateg!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:43:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue, kaj ti ne boš hodila z nami na plavanje? sovražm plavanje in kopalke Sej gremo zarad družbe...Ne zarad plavanja in kopalk... A ste vidle debato na mamah vegeterijankah?Mater je vroče.... kje??? Na uvajanje goste hrane. Mislim, da je trgovina še, tam blizu Velanine trgovine, ne? kje pa je zdaj to???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:44:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Za kravo moram plačat 300 kovancev, dobim jih pa samo 6?! Čisti nateg!!! ja kaj moraš država krade
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:48:17
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue, kaj ti ne boš hodila z nami na plavanje? sovražm plavanje in kopalke Sej gremo zarad družbe...Ne zarad plavanja in kopalk... A ste vidle debato na mamah vegeterijankah?Mater je vroče.... kje??? Na uvajanje goste hrane. Mislim, da je trgovina še, tam blizu Velanine trgovine, ne? kje pa je zdaj to??? Šmartinska. a si že bla v trgovini od Kolinske?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:49:56
|
|
|
|
maja1488
|
Jst sem prej zajtrk jedla in se je zarja kr neki drla, pa sem ji dala eno žličko mojga jogurta. Je bla kr naenkrat tišina. Sam cmokanje se je slišalo. A je kej narobe, če je sadni jogurt za velike? A je katera dala kdaj navadni jogutr?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
ne nisem bla, sam slišala sm da je in da majo tam ful pocen aptimel
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst sem prej zajtrk jedla in se je zarja kr neki drla, pa sem ji dala eno žličko mojga jogurta. Je bla kr naenkrat tišina. Sam cmokanje se je slišalo. A je kej narobe, če je sadni jogurt za velike? A je katera dala kdaj navadni jogutr? sej boš sama vidla, če jo bo zvijal!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 9:57:01
|
|
|
|
meduzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst sem prej zajtrk jedla in se je zarja kr neki drla, pa sem ji dala eno žličko mojga jogurta. Je bla kr naenkrat tišina. Sam cmokanje se je slišalo. A je kej narobe, če je sadni jogurt za velike? A je katera dala kdaj navadni jogutr? če se ne motim mleko pride šele pri 1 letu .. ne vem pa kako je z mlečnimi izdelki ??!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 10:04:20
|
|
|
|
Tanja_
|
Mleko je pri 1 letu zaradi alergij,ampak veliko mamic ga že prej daje. Kokr se pač odločiš.Sej če ji daješ AM,ki ni za alergike že itak dobiva beljakovine kravjega mleka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 11:16:43
|
|
|
|
ledenka
|
plavanje na DIFu: - ledenkapetek ob 11h (ali pon ali sre) - lake - papuaNG - petrazg - kasija - tanja_ - k.tja Dajmo se najprej napisat na seznam, pa potem vidimo, kateri termin bi nam ustrezal. če rata, se zmenimo za svojo uro dajte predloge terminov! jutri bi rada klicala, pa se zmenila, kako in kaj!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 11:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Atlantis ali DIF, meni je vseeno. za uro pa nikoli ne vem, kdaj bo prava,... zdajle je čmornil (zaspal) dopoldne ima ponavadi tudi kakanje po urniku (tega se najbolj bojim, da bo onečedil bazen)... sicer: siten je za znoret! sva šla ven, se je v vozku jokal (kaj jokal: drl), traka nisem vzela s seboj in ga težaka nisem mogla stalno nositi. potem je malo zaspal, ko sva prišla domov pa spet jok in jok... sem ga imela dovolj in položila v posteljico, kjer se je malo zaigral pa zaspal. premišljujem, če ne bi tašče poprosila, da ga popazi za urico, ko bom šla po Oskarja. ne bi rada imela spet scen... to me kar izčrpa!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 11:29:49
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, sem bolj za ponedeljek, ker je na začetku tedna in sem takrat še polna elana!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 11:32:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst sem prej zajtrk jedla in se je zarja kr neki drla, pa sem ji dala eno žličko mojga jogurta. Je bla kr naenkrat tišina. Sam cmokanje se je slišalo. A je kej narobe, če je sadni jogurt za velike? A je katera dala kdaj navadni jogutr? če se ne motim mleko pride šele pri 1 letu .. ne vem pa kako je z mlečnimi izdelki ??!! Urbanu sem že dala žličko navadnega jogurta (nebesa zanj! mogoče pa zdaj tako joka, ker ga nočem več dati), sadnega pa še ne... je pa na morju cuzal breskvico (še višje od nebes!)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 11:34:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Za kravo moram plačat 300 kovancev, dobim jih pa samo 6?! Čisti nateg!!! ja kaj moraš država krade punce, kako pa je s krediti? a ga je katera že vzela? jaz bi si omislila kakšno bolj komot stavbo,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 11:35:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue, kaj ti ne boš hodila z nami na plavanje? sovražm plavanje in kopalke Sej gremo zarad družbe...Ne zarad plavanja in kopalk... A ste vidle debato na mamah vegeterijankah?Mater je vroče.... sej vem... sam men vseen ni do tega... mi je čist mim če bom sedela na ležalnikih... k kopat se ne mislim grem prov zdej pogledat k vegetariankam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 2.9.2009 11:36:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ blue, kaj ti ne boš hodila z nami na plavanje? sovražm plavanje in kopalke Sej gremo zarad družbe...Ne zarad plavanja in kopalk... saj bolj dojenčki plavajo, mamice bolj hodijo zraven in animirajo malčke, da začnejo uživati v vodi in obroču//Blueeyes, kaj pa tiste kopalke, ki so ti bile všeč???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
ImeEla123Ali vam je všeč ime Danijela?Da (
24%)
Ne (
76%)
Število vseh glasov: 345Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!