dskubin
|
ma bušci otročki. Jst se ne spomnim, da mi kdaj v vrtcu ne bi vedli, kam kdo spada . Že konec leta si vedel, kere vzgojiteljce bodo, v kateri skupini boš delal naslednje leto in kateri otroci bodo pri tebi, no, razen v primeru, da se je skupina delila, samo še vedno so tudi starši vedeli, da bo otrok pri teh dveh ali pri onih dveh. Sta bili samo 2 opciji in konec. Pa že tajko je hudo za tanove, če je pa še tak kaos, pol so pa že uni, ki so uvedeni, zmedeni. No, našedva sta prišparana vsaj tega kaosa, sta zaenkrat še doma, pol pa bomo vidli, al gresta za kak mesec al ne. Če se ne bo dalo nič dogovorit, da bi bla skupaj, bosta pa doma, pa naj si oni svoja pravila v rit vtaknejo. Ka Dskubin je že šla??? Polno sreče ti želim Ma ne, čakam čevape pri Dorotu . Vseeno hvala, si bom to polno sreče prišparala za ko mi bo rablo. Drugač pa sm še v službi in moram počakat na moj zasluženi dopust, ki mi zdej že res rabi. Smo se nasmejali v petek, ko sem ene desetkrat vtipkavala geslo v kalkulator in pol pritisnila enter na tipkovnici, zgodilo se pa ni nič. Pol pa jovo na novo, pa bolj počasi, da se ja ne bom zmotla, pa spet nič in sem bentila na glupi računalnik in vse je blo krivo in da ne morem delat,.. Sodelavc je hmal crknu od smeha, ko sem povedala zakaj mi geslo ne prime, jaz sem bla pa tako iz sebe, da bi najrajši spakirala in šla domov. No sej pol sem ene parkrat globoko vdihnila, pa kalkulator odmaknila stran od tipkovnice, pa je blo boljš Včeraj me je moj peljal v Avditorij na klape, še nikoli vidla tako polnega Avditorija, poln do zadnjega kotička, tudi stojišča (beri: stopnice). Zdej sem pa zaspana.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 31.8.2009 15:19:32 >