|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
1.9.2009 20:46:35   
Urša08
Katjuša kok sta dobra skupaj v banji user posted image user posted image user posted image user posted image Sem opazila novo frizurco user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 451
1.9.2009 20:47:44   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo ena Florjanova sveža....
se zdle kopata (beni in flori) pa me flori začne klicat in rečem poklič atija pa pokliče atija in ko pride ati tja reče: "poglej ati luli mi plava"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 452
1.9.2009 20:54:32   
Onasiss
Sem vam pozabla povedat, da me je naša zjutraj zbudila z glasnim MAMAMA....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 453
1.9.2009 20:54:59   
Onasiss
No zdajle pa vpije AMAMMMAMM...user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 454
1.9.2009 21:06:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

No zdajle pa vpije AMAMMMAMM...user posted image

verjetno je lačnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 455
1.9.2009 21:11:11   
Katjusa
pa še en posnetek iz kopalnice
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 456
1.9.2009 21:32:05   
črticaa
čaw baw

dominik je lih pojedu gres(iz kravjiga mleka),..poj je pa začel kašlat in ga poj zbruhaluser posted image in zdaj že spi

urša moj dominik  ma 3 goste hrane,..takrat k je 5 obrokov,...drgač pa povavad je sam 4 obroke

katjuša,...vidš da je blo super v vrtcu

piškot a si ti tud kej čakala pr zdravniciuser posted image lepe mere

witto jz te čist zastopimuser posted image

surf četitke tvoji patriciji

katjuša,..obadva ošišanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 457
1.9.2009 21:38:57   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: SURF
Deja-Vidim,da se že uvajaš nazaj v ritem....super,da je očka prevzel in da je seveda lohka na porodniškiuser posted image .

Ja če moj ne bi mogel na porodniško, pa bi se jaz šla zmenit s šefom, magari po službenem času..... malo za hec... moj ma s.p. pa si lahko privošči...user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 458
1.9.2009 21:40:12   
Jutta
Madonca babe... dva dni ne prižgem računalnika pa me čaka branja več kot za kakšen roman...user posted image

Sem tako zmučena od branja, da skoraj nimam več energije za komentarje... Pa še sproti sem pozabila, kaj vse ste pisale.

Slikce, ki ste jih limale so ful lušne. Katjuša jaz sem ti še dolžna sliko za kolaž... Nisem še našla časa, da bi slike presnela s fotoaparata... Do konca drugega tedna se bom že potrudila...

Glede debate o vrtcih - v Ljubljani pa je taka kriza... jaz in moje kolegice sploh nismo dobile vrtca (oni dve sta marčevki) in če bi ga dobila, mi sploh ne bi bilo važno s katerimi otroki bi bil Vid v skupini. Ker vrtec je po mojem mnenju vseeno boljši od individualnega varstva. Prav nič se ne veselim dneva, ko bom morala malčka dati v varstvo neznani osebi. V vrtcu so vsaj izobraženi za to kar počnejo in pa še odgovarjajo za malčke. Varuška, ki otroke čuva na črno se pač ne more enačiti s tem, kar nudijo vrtci. Ampak nekateri pač nimamo babic, sester, tašč.... ki bi lahko popazile na naše malčke... Tako da punce bodite vesele, da imate možnost otroke dati v vrtce.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 459
1.9.2009 21:47:59   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta
Ampak nekateri pač nimamo babic, sester, tašč.... ki bi lahko popazile na naše malčke... Tako da punce bodite vesele, da imate možnost otroke dati v vrtce.

Pod tole se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer ti imaš še eno starejšo kajne? Na katerem mestu pa si??

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 460
1.9.2009 21:51:43   
črticaa
evo zadnja novica,...DOMinik je čist bogi in vsakič  ko zakašlja,..se zbudi in še joka,...
danes bo spal pri nama,..razen če bo tok bol da ga bom poj prestavla

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 461
1.9.2009 21:52:19   
Jutta
Mlea - Vid je še edinčekuser posted image . Ne spomnim se na pamet na katerem mestu sem, ampak za vrtec je blo treba imet 58 točk, mi smo jih dobili 53user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 462
1.9.2009 21:53:16   
Jutta
Črticaa - kaj pa je z Dominikom? Ima virozo?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 463
1.9.2009 22:00:59   
Onasiss

Mlea - Vid je še edinčekuser posted image . Ne spomnim se na pamet na katerem mestu sem, ampak za vrtec je blo treba imet 58 točk, mi smo jih dobili 53user posted image

A tako. V kateri vrtec si ga pa hotela vpisat? Pri nas je bila meja 63 točk, toliko smo jih tudi dobil, samo je imela enako št. točk kot še nekateri otroci in potem so upoštevali dodatni kriterij. Smo pa 6. na čakalni listi, pa upam da bo kaj.....user posted image

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 464
1.9.2009 22:04:40   
črticaa

Črticaa - kaj pa je z Dominikom? Ima virozo?

virozauser posted image  naj bi bla

sam je P rekla da ma dobr imunski sistem,..ker ni tko hudo,..je pogledala vse,..pa ma sam grlo/žrelo mal rdeče

zdravljenje: NČ,...jz mu dajem sam slezov sirum da se laži izkašlja,...

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 465
1.9.2009 22:08:40   
Jutta
Mlea - v Vodmat. V katerem vrtcu pa vi?

Črticaa - ubožec mali... Upam, da čimprej mine...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 466
1.9.2009 22:12:27   
Onasiss

Mlea - v Vodmat. V katerem vrtcu pa vi?

Na Galjevico, tja kamor hodi že ta velik + še 9 drugih vrtcev....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 467
1.9.2009 22:13:30   
Jutta
Evo mojega še kar ni domov. Bom šla kar sama spatuser posted image Upam, da vaši možeki naberejo manj nadur v službi pa več domauser posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 468
1.9.2009 22:15:07   
Jutta
Ja, ena moja kolegica je marčevka 08 pa ji še kar ni ratalo prit na Galjevico, ker njen partner nima stalnega prebivališča v LJ

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 469
1.9.2009 22:16:20   
Onasiss

Ja, ena moja kolegica je marčevka 08 pa ji še kar ni ratalo prit na Galjevico, ker njen partner nima stalnega prebivališča v LJ

No comment.

So what....

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 470
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 22:20:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
   [Brisano sporočilo]
1.9.2009 22:20:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
1.9.2009 22:20:59   
birdy
Hej hoj,
pri nas obe bejbe spita, moj je našihtu, je dons začel, ga kr pogrešam pa ga šele eno uro niuser posted image  Drgač perem, pospravljam,... Dubla sva novo postlo, tast pa tašča častila. Kok mamjst srečo. Posledično mam zibko še vedno v dnevni in čakam mojga da se me usmil in jo odnese v kevderuser posted image  Upam na jutr, ampak bo težka ker je šele tri dni tkole na razstaviuser posted image  Jst grem pa v šolo, jeeeeeee, tok sem vesela, čeprov ne vem kako bo finančno šlo, upam da mi bo teta denar posodila, če ne bo pa kr težka. Tko da punce, jst bom vzgojiteljicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj, kok sem vesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kristi ma dva zobka, enga je dubla 25.8., ta druzga pa 30.8.
Neli bo pa še mal doma, gre naslednjo sredo v vrtec, bo prestopila v Smlednik.
Vem da sem neki hotla komentrat, sam ne vem več kajuser posted image  Upam da nisem noseča k me taka skleroza dajeuser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 473
1.9.2009 22:23:46   
birdy
Aja, Črtica, kerenalepke zbiraš? A slučajn Merkator? Jst jih mam tud neki...
Pa dominiku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čimhitrej pocajta!!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 474
1.9.2009 22:26:32   
Onasiss
birdy-nč tvojmu težit, da kej prenaša, ga bo spet križ zagrabu potem pa spet ne bo akcije.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?