|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
1.9.2009 10:46:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

majči drgač mi je vseeno,..sam zsj težko v šanku,..ker nočm več delat do 11ih in še poznej,.....tko da kšn majhen butik al pa trgovina
kaj pa si po izobrazbi?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 351
1.9.2009 10:53:51   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

majči drgač mi je vseeno,..sam zsj težko v šanku,..ker nočm več delat do 11ih in še poznej,.....tko da kšn majhen butik al pa trgovina
kaj pa si po izobrazbi?

za1x turistični tehnik,...sam to kot delo pre k študenta,....

jz po novem ful pečem,...sm učer nardila svojo 1 rolado,...mmmjami

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 352
1.9.2009 10:55:56   
Čebel@
tole sem najdla,pa mi je full lepo-da te ganeuser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/Za_vse_mamice/m_4440555/tm.htm

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 353
1.9.2009 10:57:07   
Čebel@

kaj pa si po izobrazbi?

za1x turistični tehnik,...sam to kot delo pre k študenta,....

jz po novem ful pečem,...sm učer nardila svojo 1 rolado,...mmmjami
malo poglej na študenski servis ali pa zavod za zaposlovanje če boš kaj primernega najdla

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 354
1.9.2009 11:24:42   
BarbaraGS
Ajvy hvala in super za veselje ob razplenicevanju. Moras malo povedat te vase igrice, da bomo tudi mi ostali vedeli kako nastopit ob taksnem casu.

Katjusa drzi se in veliko lepih trenutkov danes

Deja vse bo ok :) ti pa uzivaj na delu

Kolumbo ja verjamem, da se tudi to dogaja. Jaz sem absolutno za vrtec, ker se mi zdi interakcija med vrstniki zelo pomembna. Ampak ne vem kdaj jo naj dam...al pri letu al pri letu in pol al pri dveh. Imam to sreco da sem studentka in da sem lahko doma vec al manj... moram pa zdaj dati prosnjo, da pridemo na vrsto in ne vemo napisat kdaj bi radi da vstopi v vrtec
Dala  bom pa v ta vrtec http://www.montessori-institut.si/hisaotrok.html
Mi je zelo vsec ta metoda in to, da imajo otroci 2x na teden izkljucno ang in spansko govorece vzgojitelje za kaksno uro, pa da imajo kasneje popoldan moznost glasbene, baleta, sporta...

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 355
1.9.2009 11:30:28   
Čebel@
no še nekaj slikic iz Valkanele

GREMO NA POT,AVTO PAR CM NIŽJI,TUDI ZA MUHO NI VEČ PROSTORA
user posted image
user posted image

STROKOVEN PREGLED,KAM SE BOMO PARKIRALI
user posted image

MALO VALANJA S PRIJATELJČKOM
user posted image

OBVEZNO ČOFOTANJE
user posted image

HANA JE VEČINO DOPUSTA PRESPALA
user posted image

POČIVANJE PO PLAVANJU
user posted image

OBISK PRI SUNNY
user posted image

PRINCESKA GAJA
user posted image

PAKIRAMO ZA DOMOV
user posted image

BENI IN HANA STA PRIDNO PANČKALA,DA SVA MAMICI LAHKO POSPRAVILI
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 356
1.9.2009 12:03:53   
Katjusa
evo naju iz vrtca..... sem vam rekla, da ne bo hotu domov..... sma sicer prišla pred pol ure pa to komaj... vzgojiteljice so naju pa že pred 11 v bistvu poslale domov pol sma bla pa še na igralihuser posted image user posted image user posted image user posted image

me je prišla vzgojiteljica vprašat če se želim zaradi niju prestavituser posted image ne sej vzgojiteljice so mi OK vsaj ta prvi občutek mi deluje vse super.... skupina je pa res ful zmešana in ima velike male kar želi..... če bo šlo bomo prestavli če pa ne bo šlo bo pač tle sej bo OK sam da enkrat zalavfa in da vse skupaj zalavfa v moji glavi.... za ju3 smo se zmenli da ga ob 9 prpelem in ga pridem ob 11 iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da mu bo všeč brez meneuser posted image

me je dons za vsako igračo spraševal, če jo lahko vzameuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 357
1.9.2009 12:05:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

evo naju iz vrtca..... sem vam rekla, da ne bo hotu domov..... sma sicer prišla pred pol ure pa to komaj... vzgojiteljice so naju pa že pred 11 v bistvu poslale domov pol sma bla pa še na igralihuser posted image user posted image user posted image user posted image

me je prišla vzgojiteljica vprašat če se želim zaradi niju prestavituser posted image ne sej vzgojiteljice so mi OK vsaj ta prvi občutek mi deluje vse super.... skupina je pa res ful zmešana in ima velike male kar želi..... če bo šlo bomo prestavli če pa ne bo šlo bo pač tle sej bo OK sam da enkrat zalavfa in da vse skupaj zalavfa v moji glavi.... za ju3 smo se zmenli da ga ob 9 prpelem in ga pridem ob 11 iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da mu bo všeč brez meneuser posted image

me je dons za vsako igračo spraševal, če jo lahko vzameuser posted image user posted image user posted image

SEM VESELA DA JE BIL USPEŠEN PRVI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image ups črke

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 358
1.9.2009 12:06:04   
claud

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No katjuša vidiš da ni vse tko črno kot si mislillauser posted image

Me veseli da vam je blo všeč!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 359
1.9.2009 12:06:36   
Urša08
majchy super fotke user posted image user posted image user posted image res ste uživali user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 360
1.9.2009 12:07:41   
Urša08
katjuša super za prvi dan user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 361
1.9.2009 12:07:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy super fotke user posted image user posted image user posted image res ste uživali user posted image
res smo full uživaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 362
1.9.2009 12:08:28   
SURF
Pozdravljene....
Nekaj utrinkov s Portoroža:
user posted image

Kopanje v ....:)
user posted image

Po kopanju...:)
user posted image

Pogled z balkona....
user posted image

Hello...
user posted image

Tetkin cosmo je fenomealen:)
user posted image

Z atijem sva pa utrujena...
user posted image

Pri nas doma že korakamo v jesen....
user posted image

Včeraj,zadnjega v avgustu sem uradno začela plaziti,vzratna mi ne dela težav,nisem še v zraku a mi uspe prečekirati vsak kot:)
user posted image

Piiiiiiiii,bbbiiiiiiiip....Patricija v traktroju:)
user posted image

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 363
1.9.2009 12:08:50   
Katjusa

ja jst že pogrešam tole uživancijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 364
1.9.2009 12:09:10   
Urša08
majchy sej je prov da uživamo user posted image Kok te je pa možek pogrešal? 

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 365
1.9.2009 12:09:31   
Čebel@
zdele je k nam prišel en gospod,ki je slišal da imamo kužke in je prišel pogledat če je kateri še na razpolago.....bo mogoče vzel psičkouser posted image user posted image user posted image .......mi je malo žal ker sem upala da bo doma ustala,po drugi strani j pa 1 kuža pri hiši doboljuser posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 1.9.2009 12:10:04 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 366
1.9.2009 12:09:54   
Urša08
Katjuša sej mlea kupuje avto, pa greste lahko še v Poreč za en teden user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 367
1.9.2009 12:10:12   
Katjusa
surf a men kej šteka al so vse slike isteuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 368
1.9.2009 12:10:34   
Urša08
majchy super za kužke, da bodo vsi dobili nov domek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 369
1.9.2009 12:10:56   
Katjusa

zdele je k nam prišel en gospod,ki je slišal da imamo kužke in je prišel pogledat če je kateri še na razpolago.....bo mogoče vzel psičkouser posted image user posted image user posted image .......mi je malo žal ker sem upala da bo doma ustala,po drugi strani j pa 1 kuža pri hiši doboljuser posted image

sam da dobi dober domuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 370
1.9.2009 12:11:06   
Urša08
jest sploh slikic ne vidim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 371
1.9.2009 12:11:35   
Čebel@

ja jst že pogrešam tole uživancijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ......bomo ponoviliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 372
1.9.2009 12:12:21   
Čebel@

surf a men kej šteka al so vse slike isteuser posted image
tudi jaz vse iste vidimuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 373
1.9.2009 12:13:19   
Čebel@

majchy sej je prov da uživamo user posted image Kok te je pa možek pogrešal
baje da fulluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 374
1.9.2009 12:14:07   
Čebel@

sam da dobi dober domuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baje imajo radi živaliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?