Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 10:46:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majči drgač mi je vseeno,..sam zsj težko v šanku,..ker nočm več delat do 11ih in še poznej,.....tko da kšn majhen butik al pa trgovina kaj pa si po izobrazbi?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 10:53:51
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majči drgač mi je vseeno,..sam zsj težko v šanku,..ker nočm več delat do 11ih in še poznej,.....tko da kšn majhen butik al pa trgovina kaj pa si po izobrazbi? za1x turistični tehnik,...sam to kot delo pre k študenta,.... jz po novem ful pečem,...sm učer nardila svojo 1 rolado,...mmmjami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 10:57:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majči drgač mi je vseeno,..sam zsj težko v šanku,..ker nočm več delat do 11ih in še poznej,.....tko da kšn majhen butik al pa trgovina kaj pa si po izobrazbi? za1x turistični tehnik,...sam to kot delo pre k študenta,.... jz po novem ful pečem,...sm učer nardila svojo 1 rolado,...mmmjami malo poglej na študenski servis ali pa zavod za zaposlovanje če boš kaj primernega najdla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 11:24:42
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ajvy hvala in super za veselje ob razplenicevanju. Moras malo povedat te vase igrice, da bomo tudi mi ostali vedeli kako nastopit ob taksnem casu. Katjusa drzi se in veliko lepih trenutkov danes Deja vse bo ok :) ti pa uzivaj na delu Kolumbo ja verjamem, da se tudi to dogaja. Jaz sem absolutno za vrtec, ker se mi zdi interakcija med vrstniki zelo pomembna. Ampak ne vem kdaj jo naj dam...al pri letu al pri letu in pol al pri dveh. Imam to sreco da sem studentka in da sem lahko doma vec al manj... moram pa zdaj dati prosnjo, da pridemo na vrsto in ne vemo napisat kdaj bi radi da vstopi v vrtec Dala bom pa v ta vrtec http://www.montessori-institut.si/hisaotrok.html Mi je zelo vsec ta metoda in to, da imajo otroci 2x na teden izkljucno ang in spansko govorece vzgojitelje za kaksno uro, pa da imajo kasneje popoldan moznost glasbene, baleta, sporta...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 11:30:28
|
|
|
|
Čebel@
|
no še nekaj slikic iz Valkanele GREMO NA POT,AVTO PAR CM NIŽJI,TUDI ZA MUHO NI VEČ PROSTORA STROKOVEN PREGLED,KAM SE BOMO PARKIRALI MALO VALANJA S PRIJATELJČKOM OBVEZNO ČOFOTANJE HANA JE VEČINO DOPUSTA PRESPALA POČIVANJE PO PLAVANJU OBISK PRI SUNNY PRINCESKA GAJA PAKIRAMO ZA DOMOV BENI IN HANA STA PRIDNO PANČKALA,DA SVA MAMICI LAHKO POSPRAVILI
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:03:53
|
|
|
|
Katjusa
|
evo naju iz vrtca..... sem vam rekla, da ne bo hotu domov..... sma sicer prišla pred pol ure pa to komaj... vzgojiteljice so naju pa že pred 11 v bistvu poslale domov pol sma bla pa še na igralih me je prišla vzgojiteljica vprašat če se želim zaradi niju prestavit ne sej vzgojiteljice so mi OK vsaj ta prvi občutek mi deluje vse super.... skupina je pa res ful zmešana in ima velike male kar želi..... če bo šlo bomo prestavli če pa ne bo šlo bo pač tle sej bo OK sam da enkrat zalavfa in da vse skupaj zalavfa v moji glavi.... za ju3 smo se zmenli da ga ob 9 prpelem in ga pridem ob 11 iskat upam, da mu bo všeč brez mene me je dons za vsako igračo spraševal, če jo lahko vzame
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:05:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo naju iz vrtca..... sem vam rekla, da ne bo hotu domov..... sma sicer prišla pred pol ure pa to komaj... vzgojiteljice so naju pa že pred 11 v bistvu poslale domov pol sma bla pa še na igralih me je prišla vzgojiteljica vprašat če se želim zaradi niju prestavit ne sej vzgojiteljice so mi OK vsaj ta prvi občutek mi deluje vse super.... skupina je pa res ful zmešana in ima velike male kar želi..... če bo šlo bomo prestavli če pa ne bo šlo bo pač tle sej bo OK sam da enkrat zalavfa in da vse skupaj zalavfa v moji glavi.... za ju3 smo se zmenli da ga ob 9 prpelem in ga pridem ob 11 iskat upam, da mu bo všeč brez mene me je dons za vsako igračo spraševal, če jo lahko vzame SEM VESELA DA JE BIL USPEŠEN PRVI DAN ups črke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:06:04
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa evo naju iz vrtca..... sem vam rekla, da ne bo hotu domov..... sma sicer prišla pred pol ure pa to komaj... vzgojiteljice so naju pa že pred 11 v bistvu poslale domov pol sma bla pa še na igralih me je prišla vzgojiteljica vprašat če se želim zaradi niju prestavit ne sej vzgojiteljice so mi OK vsaj ta prvi občutek mi deluje vse super.... skupina je pa res ful zmešana in ima velike male kar želi..... če bo šlo bomo prestavli če pa ne bo šlo bo pač tle sej bo OK sam da enkrat zalavfa in da vse skupaj zalavfa v moji glavi.... za ju3 smo se zmenli da ga ob 9 prpelem in ga pridem ob 11 iskat upam, da mu bo všeč brez mene me je dons za vsako igračo spraševal, če jo lahko vzame No katjuša vidiš da ni vse tko črno kot si mislilla Me veseli da vam je blo všeč!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:06:36
|
|
|
|
Urša08
|
majchy super fotke res ste uživali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:07:41
|
|
|
|
Urša08
|
katjuša super za prvi dan
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:07:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy super fotke res ste uživali res smo full uživali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:08:28
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene.... Nekaj utrinkov s Portoroža: Kopanje v ....:) Po kopanju...:) Pogled z balkona.... Hello... Tetkin cosmo je fenomealen:) Z atijem sva pa utrujena... Pri nas doma že korakamo v jesen.... Včeraj,zadnjega v avgustu sem uradno začela plaziti,vzratna mi ne dela težav,nisem še v zraku a mi uspe prečekirati vsak kot:) Piiiiiiiii,bbbiiiiiiiip....Patricija v traktroju:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:08:50
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy super fotke res ste uživali res smo full uživali ja jst že pogrešam tole uživancijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:09:10
|
|
|
|
Urša08
|
majchy sej je prov da uživamo Kok te je pa možek pogrešal?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:09:31
|
|
|
|
Čebel@
|
zdele je k nam prišel en gospod,ki je slišal da imamo kužke in je prišel pogledat če je kateri še na razpolago.....bo mogoče vzel psičko .......mi je malo žal ker sem upala da bo doma ustala,po drugi strani j pa 1 kuža pri hiši dobolj
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 1.9.2009 12:10:04 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:09:54
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša sej mlea kupuje avto, pa greste lahko še v Poreč za en teden
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:10:12
|
|
|
|
Katjusa
|
surf a men kej šteka al so vse slike iste
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:10:34
|
|
|
|
Urša08
|
majchy super za kužke, da bodo vsi dobili nov domek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:10:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 zdele je k nam prišel en gospod,ki je slišal da imamo kužke in je prišel pogledat če je kateri še na razpolago.....bo mogoče vzel psičko .......mi je malo žal ker sem upala da bo doma ustala,po drugi strani j pa 1 kuža pri hiši dobolj sam da dobi dober dom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:11:06
|
|
|
|
Urša08
|
jest sploh slikic ne vidim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:11:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy super fotke res ste uživali res smo full uživali ja jst že pogrešam tole uživancijo ......bomo ponovili
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:12:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa surf a men kej šteka al so vse slike iste tudi jaz vse iste vidim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:13:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy sej je prov da uživamo Kok te je pa možek pogrešal? baje da full
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 12:14:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 zdele je k nam prišel en gospod,ki je slišal da imamo kužke in je prišel pogledat če je kateri še na razpolago.....bo mogoče vzel psičko .......mi je malo žal ker sem upala da bo doma ustala,po drugi strani j pa 1 kuža pri hiši dobolj sam da dobi dober dom baje imajo radi živali
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?