witto
|
Helooooooooou , kako ste babe žabe? Katjuša,Majchy,vidim, da ste se imele krasno,sej je prav tako . Sunny,krasne slike, Gaja je pa že prava dama . Matija mi zdaj spi, je te dneve tako živčen in tečen, mu prihaja zgornja enka,in ga reveža matra,mi se prav smili. Drugače je priden,lepo papa kosila,danes sem mu naredila testenine, ampak tiste za v juho oblike rižeka, zraven sem skuhala še brokolije,in z sirčkom mu zmešala,je kar krilil z rokami zraven in delal hmmmmhhhhhmmmmm,tako sem se nasmejala. Drugače sem pa kar malo žalostna, sem bila prej na bankomatu,in sem videla, da sem spet v totalnem -----------,pa pišuka, da bi nevem koliko zapravljala, nikamor ne hodim, nič si ne kupim......in denarja ni. Kar na mi gre,res. Še avto mi stoji parkiran pred bajto, ker z Matijo vsepovsod hodiva peš, in ga sploh ne tankam,in ni. Edino kar grem je v trgovino, pa po plenice......ahhh, ma mi je tako hudo. Ko sem še hodila v službo, sem bila navajena, da sem imela vse porihtano,plačane položnice, natankan auto, pa v trgovino sem šla, brez problema,nikoli mi ni bilo potrebno mojega gnjavit, ker sem lahko komot razpolagala z mojo plačo. Zdaj pa komaj pride porodniška, plačam položnoce,in že je ni več . Še dobro, da ima vsaj moj dobro plačo.......se opravičujem,malo sem mogla pojokat
|