Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:26:48
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hej hoj, pri nas obe bejbe spita, moj je našihtu, je dons začel, ga kr pogrešam pa ga šele eno uro ni Drgač perem, pospravljam,... Dubla sva novo postlo, tast pa tašča častila. Kok mamjst srečo. Posledično mam zibko še vedno v dnevni in čakam mojga da se me usmil in jo odnese v kevder Upam na jutr, ampak bo težka ker je šele tri dni tkole na razstavi Jst grem pa v šolo, jeeeeeee, tok sem vesela, čeprov ne vem kako bo finančno šlo, upam da mi bo teta denar posodila, če ne bo pa kr težka. Tko da punce, jst bom vzgojiteljica Joj, kok sem vesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kristi ma dva zobka, enga je dubla 25.8., ta druzga pa 30.8. Neli bo pa še mal doma, gre naslednjo sredo v vrtec, bo prestopila v Smlednik. Vem da sem neki hotla komentrat, sam ne vem več kaj Upam da nisem noseča k me taka skleroza daje kam pa boš to hodila a v ljubljano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:27:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo grem zdej mal nazaj prebrat To si pa prvič napisala....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:29:19
|
|
|
|
črticaa
|
birdy uradno jih ne zbiram jaz,..ampak moja mami in moja tašča,....na konc bo pa to moja dota,....tko čez 200 let ko pridem do lastnega stanovanja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:30:21
|
|
|
|
Onasiss
|
Nč, Onasis se je nekje na gorenjskm zgubu v bližini Cerkelj.... Grem pod tuš, Vitu noge z materino dušico namazat, pol pa v posteljo Secret brat..... bo bolj, ker se mi počasi pritisk dviguje....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:30:26
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hej hoj, pri nas obe bejbe spita, moj je našihtu, je dons začel, ga kr pogrešam pa ga šele eno uro ni Drgač perem, pospravljam,... Dubla sva novo postlo, tast pa tašča častila. Kok mamjst srečo. Posledično mam zibko še vedno v dnevni in čakam mojga da se me usmil in jo odnese v kevder Upam na jutr, ampak bo težka ker je šele tri dni tkole na razstavi Jst grem pa v šolo, jeeeeeee, tok sem vesela, čeprov ne vem kako bo finančno šlo, upam da mi bo teta denar posodila, če ne bo pa kr težka. Tko da punce, jst bom vzgojiteljica Joj, kok sem vesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kristi ma dva zobka, enga je dubla 25.8., ta druzga pa 30.8. Neli bo pa še mal doma, gre naslednjo sredo v vrtec, bo prestopila v Smlednik. Vem da sem neki hotla komentrat, sam ne vem več kaj Upam da nisem noseča k me taka skleroza daje kam pa boš to hodila a v ljubljano Zaenkrat bom verjetn v Škofjo loko, tam sem zdele vpisana... Pa glih razmišljam če ne bi blo bolj it v ljubljano
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:32:07
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea birdy-nč tvojmu težit, da kej prenaša, ga bo spet križ zagrabu potem pa spet ne bo akcije..... A ti mene mal podj.ebavaš??? A pol mislš da je bolj da jutr tasta prosim da mi pomaga
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:32:19
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hej hoj, pri nas obe bejbe spita, moj je našihtu, je dons začel, ga kr pogrešam pa ga šele eno uro ni Drgač perem, pospravljam,... Dubla sva novo postlo, tast pa tašča častila. Kok mamjst srečo. Posledično mam zibko še vedno v dnevni in čakam mojga da se me usmil in jo odnese v kevder Upam na jutr, ampak bo težka ker je šele tri dni tkole na razstavi Jst grem pa v šolo, jeeeeeee, tok sem vesela, čeprov ne vem kako bo finančno šlo, upam da mi bo teta denar posodila, če ne bo pa kr težka. Tko da punce, jst bom vzgojiteljica Joj, kok sem vesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kristi ma dva zobka, enga je dubla 25.8., ta druzga pa 30.8. Neli bo pa še mal doma, gre naslednjo sredo v vrtec, bo prestopila v Smlednik. Vem da sem neki hotla komentrat, sam ne vem več kaj Upam da nisem noseča k me taka skleroza daje kam pa boš to hodila a v ljubljano Zaenkrat bom verjetn v Škofjo loko, tam sem zdele vpisana... Pa glih razmišljam če ne bi blo bolj it v ljubljano kje v loki pa a to po izpitih,..kot fax a kot srednjo mlea kaj pa dela tvoj dragi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:33:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: mlea birdy-nč tvojmu težit, da kej prenaša, ga bo spet križ zagrabu potem pa spet ne bo akcije..... A ti mene mal podj.ebavaš??? A pol mislš da je bolj da jutr tasta prosim da mi pomaga Joj, še slabš..... Pol bo tašča slabe volje, ker ne bo akcije.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:34:29
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: črticaa IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hej hoj, pri nas obe bejbe spita, moj je našihtu, je dons začel, ga kr pogrešam pa ga šele eno uro ni Drgač perem, pospravljam,... Dubla sva novo postlo, tast pa tašča častila. Kok mamjst srečo. Posledično mam zibko še vedno v dnevni in čakam mojga da se me usmil in jo odnese v kevder Upam na jutr, ampak bo težka ker je šele tri dni tkole na razstavi Jst grem pa v šolo, jeeeeeee, tok sem vesela, čeprov ne vem kako bo finančno šlo, upam da mi bo teta denar posodila, če ne bo pa kr težka. Tko da punce, jst bom vzgojiteljica Joj, kok sem vesela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kristi ma dva zobka, enga je dubla 25.8., ta druzga pa 30.8. Neli bo pa še mal doma, gre naslednjo sredo v vrtec, bo prestopila v Smlednik. Vem da sem neki hotla komentrat, sam ne vem več kaj Upam da nisem noseča k me taka skleroza daje kam pa boš to hodila a v ljubljano Zaenkrat bom verjetn v Škofjo loko, tam sem zdele vpisana... Pa glih razmišljam če ne bi blo bolj it v ljubljano kje v loki pa a to po izpitih,..kot fax a kot srednjo mlea kaj pa dela tvoj dragi Ubistvu grem delat prekvalifikacijo, se prav bom delala srednjo Ampak sem si obljubla da je to zadnja šola k jo delam
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:35:19
|
|
|
|
Onasiss
|
birdy-za tisto "stvar" nisem pozabla, sam nisem nč najdla. Je moj Vito vse razstavu.... je hotu zadnjič dedija poklicat, pa je tolku ob steno pa se dru ALO DEDI NČ TE NE SLIŠM BOLJ NA GLAS GOVOR.....
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2009 22:35:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:36:05
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: mlea birdy-nč tvojmu težit, da kej prenaša, ga bo spet križ zagrabu potem pa spet ne bo akcije..... A ti mene mal podj.ebavaš??? A pol mislš da je bolj da jutr tasta prosim da mi pomaga Joj, še slabš..... Pol bo tašča slabe volje, ker ne bo akcije..... Je glih dons tast reku, da je poslušu seks horoskop in da mu ne kaže dobr... Da tašča ni za stvar Je zajebant tale moj tast
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:37:22
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: mlea Nč, Onasis se je nekje na gorenjskm zgubu v bližini Cerkelj.... MLea, upraš ga če je našo mrvo iskal ja, ja.... še dons sanja kaj vse bi delu na tistih balah.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:37:28
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea birdy-za tisto "stvar" nisem pozabla, sam nisem nč najdla. Je moj Vito vse razstavu.... je hotu zadnjič dedija poklicat, pa je tolku ob steno pa se dru ALO DEDI NČ TE NE SLIŠM BOLJ NA GLAS GOVOR..... Eh, ni panike... Bom pa neki cajta brez, je kr zanimiv k ti kr naprej ne cingla neki
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2009 22:37:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:38:46
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: mlea birdy-nč tvojmu težit, da kej prenaša, ga bo spet križ zagrabu potem pa spet ne bo akcije..... A ti mene mal podj.ebavaš??? A pol mislš da je bolj da jutr tasta prosim da mi pomaga Joj, še slabš..... Pol bo tašča slabe volje, ker ne bo akcije..... Je glih dons tast reku, da je poslušu seks horoskop in da mu ne kaže dobr... Da tašča ni za stvar Je zajebant tale moj tast Pol pa najbolj, da kar taščo porufaš...če jo bo kje kaj zagrabl jo bo tast zihr dobr zmaseru.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:40:21
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Birdy ti pejt kr u Loko k u Lublan so usekani...edina varjanta ti je Zaris, tm so kr kul prou na srednji pedagoški pa sam bejš............aja most bo zaprt do 29.9, men se bo snel ALO PUNCA TAKOJ NAZAJ VZEM AL PA NAPIŠ KOGA IMAŠ V MISLIH...ČE NE... JAZ GREM JUTRI VIA KRANJ...MA NI HUDIČ, DA SE NA GINU USTAVIM..... PA IMAVE POL LAHKO KAKO DEBATO.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:40:44
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Birdy ti pejt kr u Loko k u Lublan so usekani...edina varjanta ti je Zaris, tm so kr kul prou na srednji pedagoški pa sam bejš............aja most bo zaprt do 29.9, men se bo snel A to ti milš prov na pedagoški al mna srednji? K na srednjo sem hodila na isto šolo k vzgojiteljce in smo mel neki prfoksov tud istih. Ampak tist so bli splošni predmeti, zdej mam pa sam strokovne, tistih prfoksov k so pa za strokovne predmete pa ne poznam... Ja, sem slišala za most ja. Super, kva čem druzga rečt Še teb se pred bajto ne morem narisat
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2009 22:41:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2009 22:43:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2009 22:44:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:45:35
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Birdy ti pejt kr u Loko k u Lublan so usekani...edina varjanta ti je Zaris, tm so kr kul prou na srednji pedagoški pa sam bejš............aja most bo zaprt do 29.9, men se bo snel ALO PUNCA TAKOJ NAZAJ VZEM AL PA NAPIŠ KOGA IMAŠ V MISLIH...ČE NE... JAZ GREM JUTRI VIA KRANJ...MA NI HUDIČ, DA SE NA GINU USTAVIM..... PA IMAVE POL LAHKO KAKO DEBATO..... lahko prideš na njivo....boš pečena....aja pa k sosed bosta loh šla balirat.....dela kokr češ ........ glede Zarisa, so mi pravle sodelavke k so šle, jst osebno z nnimi nimam nč Men so pa čist ok. Sem mato na maturi na redila s 5.
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2009 22:45:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2009 22:47:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 1.9.2009 22:48:15
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Kva zdej a ste vse u akciji? Onasis najdu relacijo Cerklje- Rudnik Nič ni najdu, še vedno išče izvoz Ljubljana-jug....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?