|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
1.9.2009 6:51:44   
sontschica
dobro jutro

najprej anya22 srečno, upam, da si že rešena in že cartaš svojga bejbija.user posted image

aurora je pa tak cukerček, da se kar stopišuser posted image user posted image

jasmina in tadej - tudi jaz sem se ob branju tvoje zgodbe čist zgrozila user posted image user posted image user posted image . ne morem verjet, da še obstaja takšno neprofesionalno osebje v naših P. tudi jaz mislim, da bosta morala poskrbet, da bodo tisti, ki so odgovorni za izpad kisika, tudi odgovarjali za svoja dejanja. prov grozno mi je pri srcu, kako mora biti šele vama. držim pesti, da bo vajin Timotej danes zadihal brez umetnih pljučk in da zaradi tega ne bo utrpel večjih posledic.user posted image user posted image

jupi, pa se je uradno začel naš mesec S E P T E M B E R user posted image user posted image user posted image

zdej šibam na pregled, pa se še potem kaj javim. papa

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
1.9.2009 7:04:32   
Erdbeere
Dobro jutro user posted image

sontschica....srečno na pregledu...pa da ne boš že kam ušla user posted image user posted image

Jaz sem danes spet spala kot ubita, tako da sem že v polnem zagonu, rodit mi očitno ne bo uspelo na današnji dan...jah nimam kaj...podnajemnik noče ven user posted image

Zdaj grem pa mojo drugošolko zbudit...more v šolo user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
1.9.2009 7:15:14   
anitka7
dobro jutro

jasmina ful žalostna zgodba,držim pesti da bo dans vse ok.

kera je pa danes za rodit....user posted image danes je že "naš" mesec user posted image

mam eno vprašanje....a res velja potrdilo da je lahko oče prisoten ob porodu le tri leta

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
1.9.2009 7:17:05   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

mam eno vprašanje....a res velja potrdilo da je lahko oče prisoten ob porodu le tri leta

res velja ja....lahko pa greš v ZD pa dobiš frišnega, brez da greš na predavanje...pa tud 4 leta se da še potegnit user posted image user posted image

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
1.9.2009 7:21:00   
tažana
Dobro jutro!

jasmina in Tadej:
To pa je zgodba, da te pošteno zmrazi user posted image . upam, da se vse uredi brez posledic. Ko sem jaz rojevala je bila tudi gužva ampak so se v Kranju kar lepo organizirali. Mislim na vas, da melega user posted image dobiš čimprej domov in ga stisneš in pocrkljaš!

Meni je včeraj zvečer spet zvijalo po križu in tako dol pritiskalo. user posted image Sedaj se bom začela z ogledalom opazovat mogoče se naučim videt kdaj sem odprta user posted image . bom kar doma potem zrihtala user posted image .- mal šale mora bit.
ravno danes sem dobila komando da 12 dni tudi pomislit ne smem na porod, ker ima user posted image ful dela v službi. torej za 12 dni spodaj zapiram user posted image .

Srečno vsem na pregledih in v P. user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
1.9.2009 7:22:45   
tažana

IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere

IZVIRNO SPOROČILO: anitka7

res velja ja....lahko pa greš v ZD pa dobiš frišnega, brez da greš na predavanje...pa tud 4 leta se da še potegnit user posted image user posted image

Pri meni sedaj mineva 4 leta- bo potem vredu? Ali moraš po potrdilo ravno tja ker sva opravljala to šolo!?

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
1.9.2009 7:24:43   
Erdbeere
tažana, jaz sem šla tja kjer sva bila prvič pa sem dobila potrdilo novo...letos sem šla pa spet tja, pa sem rekla, da ne bi šla še tretjič poslušat tega pa mi je samo napisala...je rekla da sploh ni potrebe. 

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
1.9.2009 7:25:08   
anitka7
erdbeere hvala za info....sem se že bala da sploh ne bo nič veljalo,da bo treba it na predavanje,kar mi pa glih ni za it user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
1.9.2009 7:32:04   
kepica
Dobro jutrouser posted image

Danes sem slabo spala. Pol noči sem imela popadke na 15 min pa se je potem vse umirilouser posted image Se mi ja pa mali nekam čudno obrniluser posted image in me skrbi, da nima prave legeuser posted image Sem poslušala z Angelsoundom, pa se srček povsod sliši, ne morem pa ugotovit, kako je obrnjen. V glavnem, ne čutim več nogic, samo še občasno pritisk na črevesje in mehuruser posted image user posted image Ne vem ali bi bilo pametno zganjat paniko al je brez veze. N vem, če ima še toliko prostora, da bi menjal legouser posted image Čeprav sem že vse žive varijante slišala, kdaj so se otroci še obrnili narobe....

(odgovor članu anitka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
1.9.2009 8:19:46   
altaja
Jasmina, upam, da bo vse ok. Sam katera katastrofa... pa če majo gužvo, zakaj hudiča se ne organizirajo drugače??????? user posted image Ena babica na 6 hkratnih porodov ne gre, pa če se raztrga..

Kepica, se je Anja že kaj javila?

Jst sem danes 4. dan čez rok... spala kot top.. Mali je mel včeraj zvečer tako akcijo da sem misla da bo trebuh raztrgal. Sem posnela to akcijo. Ne vem no, če ma preveč energije pa naj pride vn. Ne razumem ga, res ne. Suval je pa tako nizko da me je bolelo in nisem vedla al je to zaradi brc, al mam krče user posted image

Na RR koledarju piše da je 40% nosečnic čez rok. No, tle nimam tega občutka user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
1.9.2009 8:21:31   
Bety11
Jasmina.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....Zeeelo sem žalostna.....Zelo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Že tisti dan, ko si rodila, sem klela vse po vrsti in povej nam, katera porodnišnica je to.user posted image ....Povej, da zakolnem na pravi naslov...user posted image user posted image ... Za časopis.user posted image ...Za Tednik..user posted image ..Za Preverjeno...user posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Od tu naprej ne bom več pisala, ker moje napovedi, niso rožnate.....

Jasmina, zelo mi je žal, ker si vse to doživela. user posted image  Če bi lahko, bi vsaj pol tvoje bolečine prevzela, da ti olajšam. Vedi, da smo vse bile zaskrbljene za vaju in da nobeni ni enostavno....Pri srcu si mi...user posted image

user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
1.9.2009 8:22:21   
dreja79
Dobro jutro,

par dni me ni na forumu, pa imamo vesele novičkeuser posted image in hrati žalostne novičke.user posted image

Najprej iskrene čestitke vsem novopečenim mamicah. user posted image user posted image user posted image
Jasmina in Tadej upam,da se bo vse uredilo! Sploh ne morem verjet, al pa lahkouser posted image  verjamem, da se kaj takega lahko zgodi. Pa kaj ni porodničar več kot babica? Zakaj se ni upoštevalo navodil porodničarja, če je hotel narediti CR?!! Pa to ni res. Držim pesti za malega Timoteja, da se danes zmaže ven in zadiha s svojimi pljučki.

V tej naši državici, ga še noben zdravnik ni nikol fajn najebal ( oprostite izrazu), zato pa se dogajajo take stvari. Očitno pa sta LJ in MB res u pi...Vsaka manjša porodnišnica si ne upa tvegati pri takih stvareh!!!!
Jest sem mojmu user posted image  že rekla, da če bo vidu da je panika, naj takoj urgira. Pri prvem sva bila tudi midva tam v porodni sobi vsa usrana, zdaj pri drugem bom pa tud že kaj povedala, če mi kaj ne bo všeč!!!
Končno je nastopil naš mesecuser posted image user posted image user posted image . Sem kar boljše voljeuser posted image user posted image . Sicer je 28. še daleč, ampak važno da se je začelo.

Tulpek in Altaja, za vaju pa upam, da res kmalu gresta v Rim. user posted image user posted image user posted image . Tudi jest sem prvega user posted image  čakala 4 dni čez rokuser posted image . Se mi je že mal mešal, tako da vaju čist štekam. Sam je pa res, da se probajta čim bolj sprostit in ne preveč razmišljat o tem. Vem, ja lažje je rečt kot pa nardit¨! Ampak vsaj poskusita. user posted image
Tažana, če boš rodila v KR tega potrdila sploh ne potrebuješ! Sem se pozanimala. Za to potrdilo težijo samo u LJ. Sploh k si že enkrat to poslušala!! Pri meni je 6,5 let odkar sva hodila v materinsko šolo, pa je rekla da ni nobene potrebe. Jest sem iz LJ pa grem rodit u KR, pa mi je rekla u KR porodnišnici, da če bi slučajno šla u LJ rodit, da tam ne smejo mojega moža zavrnit in ga postavt pred porodno, ker nima potrdila!!!

Aurora je res cukr, vsi mali nadobudneži so pravi sončki!

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
1.9.2009 8:22:37   
sontschica
I'm back user posted image user posted image

sontschica....srečno na pregledu...pa da ne boš že kam ušla 

nisem še nikamor ušla user posted image user posted image čeprav teb lahk uidem, ker mamo sam 2 dneva v PDPju razlikeuser posted image user posted image

v glavnem tile pregledi na koncu so res ekspresni, mal smo se pogovorile, če se že kej dogaja - v bistvu se neki dogaja zmeraj zvečer, sam še nič rednega in resnega. od prejšnjega pregleda je šlo sam 0,5kg gor - torej je vse skupaj že +11kg (kepica midve sva kar na istem s kg in s PDPjemuser posted image ), naslednji pregled imam pa 8.9. - upam, da ga ne dočakam user posted image user posted image

kepica jaz bi ti rada kaj pametnega svetovala, sam res ne vem nič o teh stvari. zadnja možnost je itak, da greš v P in te pregledajo - boljš zagnat paniko za prazen nič kot obratno.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
1.9.2009 8:22:56   
kepica
Sem klicala v P, pa so rekli, naj se pridem pokazat. Držite pestiuser posted image

altaja, Anya se ni nič oglasila

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
1.9.2009 8:30:28   
baby blue
Jutro

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa je spetember... Na vrsti smo user posted image user posted image

Moja noč je bila mirna vmes en postanek wc-ja in pitje ker sem bila tako žejna kot žolna user posted image user posted image Zdej si bom pa zajtrk pripravila pa kakav spila potem pa na sprehodek s user posted image

kepica moji sestrični se je 4 dni preden je rodila otrok čisto umiril in je potem rodila... Samo ne vem kaj pa naj bi pomenilo da se je čudno obrnil user posted image

Waaaaaaaaa še malo pa bo polna luna user posted image user posted image Me prav zanima če bo kaj vplivala name user posted image Bodoči očka je že ves neučakan...

kepica držim pesti... Kdo ve mogoče boš pa kmalu cartala user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 1.9.2009 8:31:14 >

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
1.9.2009 8:34:10   
mojgal
ojla punce že nekaj časa se nisem javila vendar bi vas prosila za nasvet že dva dni no včeraj tako slabo čutim user posted image ne vem če sem preštela 10 gibov včeraj danes pa sicer ga malo čutim, tako kot na začetku ko pravjo da so metulčki v trebuhu. Ali naj grem v P na ctg ali naj počakam do jutri ko imam posvetovalnico?

Hvala za nasvete

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
1.9.2009 8:34:45   
tulpek
Kepica držim pesti, zate, Vilo Malino, Anyo, Altajo (da jo zvije), Timoteja in za vse ostale user posted image user posted image user posted image .

Js sem po starem, NIČ od NIČ se še kar vleče. Ko se najem in pridem k sebi od spanja, grem na ctg... ampak se mi ne da, ker itak se nič ne dogaja.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
1.9.2009 8:35:58   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: mojgal

ojla punce že nekaj časa se nisem javila vendar bi vas prosila za nasvet že dva dni no včeraj tako slabo čutim user posted image ne vem če sem preštela 10 gibov včeraj danes pa sicer ga malo čutim, tako kot na začetku ko pravjo da so metulčki v trebuhu. Ali naj grem v P na ctg ali naj počakam do jutri ko imam posvetovalnico?

Hvala za nasvete

Ja, meni vedno rečejo, da če bom otroka kak dan slabo čutila, moram v P. Lahko pa pokličeš.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 1.9.2009 8:36:17 >

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
1.9.2009 8:42:12   
baby blue
Meni tudi vsakič reče da če otročka nebi dobro čutila se morm it v P pokazat... 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
1.9.2009 8:44:23   
Erdbeere
evo mene nazaj...sem oddala otroka...zdej pa šibam upam, da zadnjo generalno narest, ker popoldan moram it rodit...me že mal priganjajo...samo ne vem kako naj otročka ven zbezam user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
1.9.2009 8:47:03   
Erdbeere
Jasmina se mi zdi je pa na Ptuju rodila....popravi me Jasmina, če se slučajno motim user posted image vsaj tako je rekla, da gre tja.

Drugače pa če ne čutite otročka pokličite vsaj v P, da vas pomirijo oz. rečejo da pridite tja.

Kepica.....držim pesti, da je vse ok....

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
1.9.2009 8:49:15   
Lubenička
Dobro jutro!

jasmina...user posted image user posted image user posted image se popolnoma strinjam z bety.  Držim pesti za malega Timoteja, da bosta kmalu skupaj... user posted image user posted image user posted image

kepica...srečno user posted image user posted image user posted image

no...jst sm še vedno 2v1...čakam na četrtek, na pregled...upam, da me do petka že zvije. user posted image
včeraj sem malo več, kot 10 gibov preštela...danes se pa še ni oglasil...mali se umirja...user posted image

17.9.09 je nasvet prijokal Arian...naša mala sreča!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
1.9.2009 8:52:02   
altaja

evo mene nazaj...sem oddala otroka...zdej pa šibam upam, da zadnjo generalno narest, ker popoldan moram it rodit...me že mal priganjajo...samo ne vem kako naj otročka ven zbezam user posted image

Ko boš ugotovila recept, mi ga prosim povej user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
1.9.2009 8:59:54   
Erdbeere
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

recept? a za filane paprike user posted image user posted image user posted image

Jest sem se odločila, da danes ko grem po taveliko v šolo, da greva potem na Mengeško kočo....mogoče bo pa kaj pomagala hoja v hrib...vsaj pri ta drugem je

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
1.9.2009 9:06:43   
sontschica

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

recept? a za filane paprike user posted image user posted image user posted image

Jest sem se odločila, da danes ko grem po taveliko v šolo, da greva potem na Mengeško kočo....mogoče bo pa kaj pomagala hoja v hrib...vsaj pri ta drugem je

če bi hoja v hrib pomagala, bi jaz že 10x rodila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ime za fantka
olana

Prosim, če mi pomagate pri izbiri.

Nik (42%)

Alex (18%)

Tilen (40%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!