Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 15.8.2009 20:02:29
|
|
|
|
malecka_mateja
|
čer evo mi smo iz potepa smo si privoščoli ilet na roglo, zakon pa tako lepo vreme pa vikend majo zastojn sedežnico in smo se peljali tjaša je vriskala od veselja, pa na te adrenalinske sanke smo šli no brez tjaše pa na stolp je la ist do konca cc 40 metrov visoko. pa na travi smo uživali pa tjaša na igralih v glavnem v nulo izlet. danineli za dopust.maš zs.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 17.8.2009 7:37:24
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! madonca kje ste vse?? jaz grem na manikuro potempa delat tjaša gre v varstvu k dediju ker oba delava popoldne. mojemu je prav težko izt po 17 dneh delat pa bo že moral. jaz sem pa zdj sama druga sestra na dopustu tko da bo pestro. jasna kak ste?kako inaja? kolumbo kje se skrivate? pa vse ostale?? grem lep dan vam želim.papa
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 17.8.2009 9:43:42
|
|
|
|
Tabali
|
Evo mene, na hitro , sem k spidi gonzales, komi še kah dohajam... Drugače smo odlično, za vikend uživali 100 na uro, mal lutali mal bili doma, Danajči je že pravi filozof drugače smo trenutno v štromu in nabavi vhodnih vrat, da o mražah in ceveh za talno ne govorim , komi čakam na petek in dopust KOLUMBO JASNA IN VSE OSTALE KJE STE ???????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 10:20:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 13:23:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 17.8.2009 13:28:00
|
|
|
|
DeMer
|
Ojla! Pr nas je tolk vroče, da k tipkam, sem že čist mokra. Jest mam še en teden dopusta, MArk tudi, pol pa zaštartamo. Kolumo, mi smo dopoldne skoraj vsak dan na Gibiju, ker je edino tam malo sence. Tako, da če te prime za kavo poklič! Grem rihtat kosilo.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.8.2009 17:00:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 18.8.2009 7:54:55
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! kolumbo dihaj sej bo bolje. sej veš kako reklama pravi uporabljajte calgon in pralni stroj bo podaljšal življensko dobo mal heca. upam da ga čimprej porihtate. pa kej še ga nimate v garanciji.? jaz odhajam deelat. demer uživajte še zadnji tedn. tabali vam pa je res lepo. še malo pa hiška gotova. jupi. grem zdaj. adijo ste
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 18.8.2009 8:08:56
|
|
|
|
Tabali
|
Dobro jutro mene je pa včeri moja princeska tok nasmejala da se še skoz režim - sem ji na vrata nalimala tiste lesene črke z njenim imenom seveda, in pol sem jo prašala Danajči, kaj piše tuki gor? Ker je glih bla zlo bizi (ukvarjala se z nekimi vodnimi poskusi v kopalnici, je šla kar mim, sploh ni pogledala napis in mi kar mrtva hladna rekla Tuki na vratih piše WC hahahaha (češ kao, kaj me sprašuješ, saj na vratih itak piše WC ) Pol čez neki časa, ko je uredila vse posle u kopalnici pa pride vsa navdušena in pravi Ja mama, pa tu ne piše WC tu piše Danaja
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 18.8.2009 8:53:31
|
|
|
|
Tabali
|
Pa še ena cvetka - enkrat prejšnji teden so naši sosedje dobili popoldanski obisk. Midve sva bile zunaj, se sva se igrali in Danajči kar naenkrat pravi Gle mama, prišu je majstor, bo sosedo popravil (je čist obsedena z našimi mojstri, ki itak skoz hodijo in očitno vse obiske povezuje z mojstri ) Kolumbo no sikiriki - upam da je tut vaš calgon mojster že na delu
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 18.8.2009 12:18:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla babe! Vidim, da ste kr pridne. Js bolj lene sorte zdaj po tej vročini. OZ. tud zasedne sorte. Še vedno ne morem pogruntat, kako se znebit cot, posode, skuhat, pobrisat prah in imet vse 3 otroke "pod špago". Vedno enmu neki manjka, stanovanje je pa na trenutke kot bi nam atomska eksplodirala. Ful nisem navajena tega, da Inaja spi po dnevi ful mal - cca 5 ur. Zato pa HB prespi celo noč! VIŠNJA - me slišiš! Ena nula za mene! HA HA!!! No v glavnem skoz se ji morm posvečat in pol vse kr stoji in čaka, nič se samo ne pospravi. Kolumbo - v tripexu v Celju imajo ponudbe Candijevih pralnih strojev - v račun ti vzamejo star stroj in spustijo novo ceno za 120€. Se splača! Sem se glih na tebe spomnla, ko sm učeri lupla krompir v dnevni - sm ga kr na reklamo, da sm lahko Inajo zraven animirala OK, zdej pa res morm it, zgleda, da bo zizala. Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 18.8.2009 12:19:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja - v kratkem sledijo slikice - že nosimo oblekco RR kreatorjev!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 18.8.2009 13:22:43
|
|
|
|
DeMer
|
Kolubmbo, kje ste vi rezerviral Lošinj letos? Mene ima da bi šli še za ene 4 dni dol.
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2009 17:00:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2009 17:01:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 18.8.2009 17:10:23
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Mateja...si dobila ZS? Nevem če mi sploh pošilja...me nakaj Net zafrkava...
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 18.8.2009 19:18:56
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ejla. jasna lepo za inajo da je tako pridna pa komaj čakamo slikice.upam da je bila izbira oblekice pravilna sej semmel apo telefonu pomočnike tabali kaj pa asociacije tvoje danaje to te vrže. mene je danes skoraj kap lupim kropir in pogledam nazaj moj sedi nasproti in tjaša z kolesom po bregu dol. mene je kap ni bilo nič hujšega ker je sam mali breg 1 dolg pri tašči pa vseno sem se skoraj zložla. pa pride gor pa pravi mam ja tu se pa ne smemo vozit. ja haloooo. sej bo boljše. danineli nič dobla
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 20.8.2009 14:05:57
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! vsake tolko pogledam gor in nič. pri bagu kje ste vse?? sploh nočem pisat ker se sama z sabo pogovarjam aktivno opujemo tobogan aliu igralo.kolumbo ti si mela nekaj pa ne najdem več. še maš kje link?zdaj je vse znižano in se splača.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 20.8.2009 15:58:08
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Mateja...hvala enako...velj isto zame.Tudi samo prečekiram če je katera gor in pol nč ne napišem. Še tebi sem 3x na dolgo in široko napisala ZS,na koncu pa nč dobila. Ti bom še enkrat probala ko bom res na cajtu,ok!? Zdaj res nimam časa za nič...Danes sem delala tretji dan zjutraj po dopustu...z jutrjšnjim dnem pa grem na bolniško. Na kratko vam bom napisala zakaj...mi je ful težko,ker jočem kot zmešana... Včeraj zvečer smo šle z Nelico normalno spat,ni posebnega...kot vsak dan.Ob 3h ponoči je začela nekaj jamrat in sanjat.Nakar se je zbudila za prav in mi rekla,da je boli nogica.Prvo kar me je prešinilo je to,da jo je mogoče kaj ugriznilo ali piknilo med spanjem.Zato sem celo posteljo pregledala po dolg in počez.Bala sem se,ker je pri nas res veliko vseh teh malih in velikih živalic,ki letijo al lezejo.Pregledala sem obe nogice,nikjer ni blo videt ničesar.Opazla pa sem,da ne more premaknit desne nogice.Večkrat ji tudi zaspi in oleseni nogica,ker kakšenkrat spi zelo nerodno.Tako je jokala,da je nisem mogla potolažit.Potem sem jo dala na levi bok in ji nekako podložila blazino pod desno nogo,da se je lepo nogica sprostila.Zaspali smo za pol urce.Nakar spet jok in vrisk.Ni mogla it boka na hrbet.Spat jo pregledam in opazim,da ima koleno močno otečeno + vročino.Sem rekla,to je sigurno nekako vnetje.Jaz sem šla pol delat.Moj pa jo je peljal v Koper.Diagnoza je res bla vnet kolenski sklep.Dobila je napotnico za v Valdoltro.Sprejeta je bla takoj,pregledana tudi in so rekli,da bo ostala noter.Jaz nisem mogla dobit zamenjave pred 15.uro,tako,da je moj še vedno v Valdoltri z njo. Okoli 12.ure so ji punktirali koleno in slikali.Zdaj počiva,in jo čakajo še neke preiskave. Jaz zdaj pripravim cunje in šibam dol k njej.Za posteljo sem se že zmenila,tako,da bom ostala pri moji pikici. Ve držte pesti za mojo Nelico,da se vse normalizira in,da pridemo čimprej domov. Do tedaj pa,...bodite pridne,....in uživajte...
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 20.8.2009 19:03:57
|
|
|
|
malecka_mateja
|
NELI danineli javi ko bo kaj novega.uapm da sta čimprej doma in da bo vse ok.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.8.2009 22:10:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2009 22:25:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 23.8.2009 8:40:11
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! ja tudi mi mamo kolumbo problem zdaj ko je n+bila doma je jok ko je treba v vrtec pa čisto se je razadla.je včeraj tako sceno mi naredla v trgovini da sem čist živce zgubla.se mi je na tlavrgla pa se drla sem bla najprej zmedena ker je take še nisem vidla pa še nikoli mi ni tega nardila do zdaj nismo meli problemov.včeraj pa kr nekaj sem jo sredi trgovine dvakrat po riti in spakirala. mismo še v postelji tastari še spi. midve z tjašo gledava risanke. danineli mislimo nate in neliko gremo na piknik pa včeraj smo že mal praznovali ker ma moj tastari jutri roj.dan. sem torto pekla... no kje ste vse???
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 23.8.2009 10:58:37
|
|
|
|
Tabali
|
Neli upam, da ste že doma, da je vse OK Jst sem pa lih kr preučevala izris naše kuhinje - in sem šist razočarana totano sfajeno, ma ni upoštevala ama nič od tistega kva sem ji rekla... mah...brez veze čakam še na kakšen izris, pol pa bomo vidi dručag smo na dopustu, končno da lahk mal zadiham grem zdele mal vem uživajte
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.8.2009 21:12:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.