Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 15:43:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 rabi avtosedež maxi cosi od 9-18 kg je v interšparu z bonom 119.99€ kam pa tole spada
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 15:45:08
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 rabi avtosedež maxi cosi od 9-18 kg je v interšparu z bonom 119.99€ kam pa tole spada kako misliš kam spada
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 15:47:05
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 rabi avtosedež maxi cosi od 9-18 kg je v interšparu z bonom 119.99€ kam pa tole spada kako misliš kam spada bolj ko berem, manj mi je jasno katera rabi avtosedež.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 16:30:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ja leela: jutri pa tretji uhod levo , a ni to zanimivo koliko hitro rasejo naš otroc aja še to sem te v peteh videla ko si sinka pršla iskat al je bil četrtek hvala HM
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 16:54:33
|
|
|
|
maja1488
|
Leela, a si ti rekla, da daješ babylove mleko? Jst mam kuponček za babylove -15% na cel program + pri nas še traja 15%popust na vse in taledva se seštejeta. Sem imela tudi babylove -25% in sem takrat kr konkretno pršparala pri plenicah. Če hočeš, ti lahko vzamem preden se naslednjič vidmo. Torej bi blo zdaj 30% manj. Sporoči, če kej rabiš. Al pa katera druga, ki pride v postojno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 17:07:47
|
|
|
|
ledenka
|
plavanje na DIFu: - ledenka - lake - papuaNG - petrazg - kasija - tanja_ Dajmo se najprej napisat na seznam, pa potem vidimo, kateri termin bi nam ustrezal. če rata, se zmenimo za svojo uro Če bo vsem ustrezal isti termin, bomo seveda v isti skupini, nas bom po dogovoru prijavila
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 17:47:42
|
|
|
|
Anonimen
|
kopanje mi bomo šli drugo nedeljo če bomo zmožni ker imamo žurko v soboto končno prva žurka brez trebuha
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 18:22:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 rabi avtosedež maxi cosi od 9-18 kg je v interšparu z bonom 119.99€ kam pa tole spada kako misliš kam spada bolj ko berem, manj mi je jasno katera rabi avtosedež. ja povedala sem da jih bodo imeli v interšparu z bonom po tej ceni...ne da bi ga katera rabila...zdaj veš? Uf jutri gre tudi naš eno skupino naprej...še mal pa bo šola maja mi gremo v čatež najbrž oktobra...a misliš da bo vredu?A je res ene 80m stran od term?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 20:02:19
|
|
|
|
maja1488
|
Dudi, ma s počasno hojo (pač tko kot tamali počasi šibajo) je ene 2-3 minute. Ni dosti, sam maša vse pregleda in vsak kamenček obrne, tako da ne vem glih v metrih. Blizu je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 20:05:38
|
|
|
|
Dudica1
|
aha ok...sej pol pa res ni veliko...smo se kar odločili da gremo tako da bom jutri poklicala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 20:23:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla, čvekice! kako ste danes preživele dan? sončno, upam. Oskar in Urban sta bila danes zlata do nohtkov na nogah!!! smo šli k mojim, ker vem, da z Oskarjem ne bom več veliko tam,... me kar zvija. sem se zadrževala, da nisem jokala v pričo mojih dveh malčkov,... torej: jutri prvi dan vrtca//kot da bi ga metala k volkovom,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 20:27:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka plavanje na DIFu: - ledenka - lake - papuaNG - petrazg - kasija - tanja_ - k.tja Dajmo se najprej napisat na seznam, pa potem vidimo, kateri termin bi nam ustrezal. če rata, se zmenimo za svojo uro Če bo vsem ustrezal isti termin, bomo seveda v isti skupini, nas bom po dogovoru prijavila sem se dodala:)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 20:29:13
|
|
|
|
christiana21
|
k.tja, ne vem, si napisala na forum ali ne, ne uspem sledit zaradi naše male tečke (danes je samo jokala, spala nič), zakaj ne boste več veliko pri tvojih z Oskarjem? Pa oprosti, če te zaslišujem.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 20:29:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Punce, 5. oktobra se začne plavanje na DIFu.Bo katera hodila?Midve bova. ampak glih 5. oktobra, se mi zdi, imamo mi cepljenje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 20:30:07
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, aja. Sem čudna, jaz pa berem katera ga rabi Katja, mene tudi grize. Jutri nas čaka prvi dan. Upam, da bo Jaka dobro prenesel, jaz bom pa poskušala biti čim manj napeta- da ne bo čutil pritiska z moje strani. Ufh, danes je pa za nami en res čuden dan. Vsak je imel neke svoje fore. Vključno z mojimi starši, tastom... Bom šla kar spat, da bo čimprej mimo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 20:34:32
|
|
|
|
Anonimen
|
christiana, Oskar gre v vrtec... prej so ga moji pazili, zdaj ko sem bila na dopustu smo si tudi vzeli dan ali dva v tednu in jim šli težit za ves dan,... no, to se končuje. pa saj bo,... ko se ena vrata zaprejo, se druga odprejo. ampak so mi tele spremembe vseeno bedne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 20:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASK_A za jutri! jaz sem se kar z mojim zmenila, da bo šel z Oskarjem v vrtec,... bo najmanj stresno za vse!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 20:39:48
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja christiana, Oskar gre v vrtec... prej so ga moji pazili, zdaj ko sem bila na dopustu smo si tudi vzeli dan ali dva v tednu in jim šli težit za ves dan,... no, to se končuje. pa saj bo,... ko se ena vrata zaprejo, se druga odprejo. ampak so mi tele spremembe vseeno bedne. Itak, da bo, verjamem pa, da je velika sprememba. Naš še to čaka, čez par let sicer, ampak čas bo minil, kot bi švignil.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 20:45:06
|
|
|
|
petrazg
|
Mi gremo tudi jutri v nov vrtec... Danes sva imela spoznavno urco pri naši vzgojiteljici, pa se mi je zdela tako hladna. Zdaj pa ne vem kako bo... me kar malo skrbi. Upam, da je imela samo slab dan, ker drugače ... Bomo vidli kako bo jutri, upam da se ujame s prijateljčki... ZA VSE NAŠE MALČKE, KI GREDO JUTRI V VRTEC...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 20:48:45
|
|
|
|
Dudica1
|
tudi jaz želim vsem malčkom čim lažji vstop v vrtec...vsem ki pa gredo/gremo samo v višjo skupino pa tudi vse dobro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 20:53:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pri nas pa pri avtu zdaj štejejo sam še drsna vrata Ko se nekrat navadiš, da lahko normalno odpreš tudi na kakih ozkih parkingih, ti je z navadnimi vrati vse tako čudno. Mi imamo enega z navadnimi in lupinco včasih komi noter stlačim ker mi kak butelj parkira 15 cm stran od mojga. Tko da...drsna vrata in raven prtljažnik zakon! nekaj takšnega si bomo (upam) to jesen omislili. IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: petrazg To čiščenje stanovanja ... ma skoz imamo razmetano. Pospravim celo stanovanje in se mi zdi full super in lepo... ampak kaj, ko je naslednji dan enako. Cunj mi tudi nikoli ne zmanjka... Res pa je, da si čas zase vzamem, ker pregoreti zaradi stanovanja pa ne mislim. s tem se pa strinjam Je pa pr nas že popoldne vse isto razmetano kot je blo...ne zdrži en dan jaz sem tudi že pozabila kaj pomeni čisto in pospravljeno stanovanje. bom gloncala potem, ko bosta otroka velika in bom imela čas za to:)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 20:54:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg ZA VSE NAŠE MALČKE, KI GREDO JUTRI V VRTEC...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 21:06:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Joj, cunce... Meni se je tako fajn zdelo, da imam oba majčka. Sem mislila, kako bomo lahko čisto vse ponosili... Sedaj je pa Luka večji kot Anže, pa še skoraj mesec starejši in se nam na oblekcah fajn pozna... Tisto, kar je Anže nosil jeseni, mi že zdaj nosimo, pa še nekaj sproti dokupujemo za Lukca... Smo pa večinoma že na 74 , je pa tu pa tam kaj 62 št. in nam je prav, ali pa oblekca za 6-9 , ki nam je premajhna... meni tudi kar ustreza, da sta oba fanta majska... pa približno iste velikosti. kakšno malenkost pa vseeno dobi novo, da nista ista na fotografijah pa nekaj cunjic so mi posodili... mani2, a Marko pa že kar v prvi razred? za prvošolčka christiana, glavno da napredujete pri teži! se razlika kmalu ne bo več poznala. cveka, čestitke za avtomobilček! zdaj pa veselo na popotovanja (z veliko mero previdnosti na cesti, seveda)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 21:15:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl Grem zdaj,se že tepejo.. to je pa dober znak... so že zdravi! FLASK_A, petrazg, se bomo spodbujale pri študiju, ne? jaz moram stisnit do konca oktobra,... zdaj pa spet poležavam, ker mi voda ne teče v grlo (sem pa že drugič podaljšala veljavnost diplomske ) začnem drug teden, ko bo Oskar že veselo hodil v vrtec,... si bom sčrpala mleko, Urbana dala babici za merkat, se za dva ali tri dopoldneve zaprla pred računalnik... in bom visela na RRju .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 31.8.2009 21:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj pa je moj prišel na vrsto... se je malo razvadil
|
|
|
za mamiceveveričicaali kdaj tako zgubite živce z otroki da bi ga lahko udarileda včasih (
51%)
vedno (
2%)
nikoli (
13%)
pogosto (
4%)
se obvladam (
25%)
nevem kaj bi naredila (
5%)
Število vseh glasov: 556Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!