|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
31.8.2009 15:43:58   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

rabi avtosedež maxi cosi od 9-18 kg je v interšparu z bonom 119.99€

kam pa tole spadauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
31.8.2009 15:45:08   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

kako misliš kam spadauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
31.8.2009 15:47:05   
FLASK_A

bolj ko berem, manj mi je jasno katera rabi avtosedež.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
31.8.2009 16:30:19   
Anonimen
ja leela: jutri pa tretji uhod levouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a ni to zanimivo koliko hitro rasejo naš otrocuser posted image user posted image user posted image user posted image
aja še to sem te v peteh videla ko si sinka pršla iskatuser posted image al je bil četrtekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala HMuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1379
31.8.2009 16:54:33   
maja1488
Leela, a si ti rekla, da daješ babylove mleko? Jst mam kuponček za babylove -15% na cel program + pri nas še traja 15%popust na vse in taledva se seštejeta. Sem imela tudi babylove -25% in sem takrat kr konkretno pršparala pri plenicah.
Če hočeš, ti lahko vzamem preden se naslednjič vidmo. Torej bi blo zdaj 30% manj.

Sporoči, če kej rabiš. Al pa katera druga, ki pride v postojno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
31.8.2009 17:07:47   
ledenka

plavanje na DIFu:

- ledenka
- lake
- papuaNG
- petrazg
- kasija
- tanja_

Dajmo se najprej napisat na seznam, pa potem vidimo, kateri termin bi nam ustrezal. če rata, se zmenimo za svojo uro user posted image

Če bo vsem ustrezal isti termin, bomo seveda v isti skupini, nas bom po dogovoru prijavila user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
31.8.2009 17:47:42   
Anonimen
kopanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi bomo šli drugo nedeljo če bomo zmožni ker imamo žurko v sobotouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image končno prva žurka brez trebuhauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
31.8.2009 18:22:20   
Dudica1

bolj ko berem, manj mi je jasno katera rabi avtosedež.

ja povedala sem da jih bodo imeli v interšparu z bonom po tej ceni...ne da bi ga katera rabila...zdaj veš?

Uf jutri gre tudi naš eno skupino naprej...še mal pa bo šola user posted image

maja mi gremo v čatež najbrž oktobra...a misliš da bo vredu?A je res ene 80m stran od term?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
31.8.2009 20:02:19   
maja1488
Dudi, ma s počasno hojo (pač tko kot tamali počasi šibajo) je ene 2-3 minute. Ni dosti, sam maša vse pregleda in vsak kamenček obrne, tako da ne vem glih v metrih. Blizu je.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
31.8.2009 20:05:38   
Dudica1
aha ok...sej pol pa res ni veliko...smo se kar odločili da gremo tako da bom jutri poklicalauser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
31.8.2009 20:23:44   
Anonimen
ojla, čvekice!

kako ste danes preživele dan?
sončno, upam.

Oskar in Urban sta bila danes zlata do nohtkov na nogah!!!
smo šli k mojim, ker vem, da z Oskarjem ne bom več veliko tam,...

me kar zvija.
sem se zadrževala, da nisem jokala v pričo mojih dveh malčkov,...

torej: jutri prvi dan vrtca//kot da bi ga metala k volkovom,...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1386
31.8.2009 20:27:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

plavanje na DIFu:

- ledenka
- lake
- papuaNG
- petrazg
- kasija
- tanja_
- k.tja

Dajmo se najprej napisat na seznam, pa potem vidimo, kateri termin bi nam ustrezal. če rata, se zmenimo za svojo uro user posted image

Če bo vsem ustrezal isti termin, bomo seveda v isti skupini, nas bom po dogovoru prijavila user posted image

sem se dodala:)

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1387
31.8.2009 20:29:13   
christiana21
k.tja, ne vem, si napisala na forum ali ne, ne uspem sledit zaradi naše male tečke user posted image  (danes je samo jokala, spala nič), zakaj ne boste več veliko pri tvojih z Oskarjem? Pa oprosti, če te zaslišujem.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
31.8.2009 20:29:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Punce, 5. oktobra se začne plavanje na DIFu.Bo katera hodila?Midve bova.

ampak glih 5. oktobra, se mi zdi, imamo mi cepljenjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1389
31.8.2009 20:30:07   
FLASK_A
Dudi, aja. Sem čudna, jaz pa berem katera ga rabiuser posted image user posted image

Katja, mene tudi grize. Jutri nas čaka prvi dan. Upam, da bo Jaka dobro prenesel, jaz bom pa poskušala biti čim manj napeta- da ne bo čutil pritiska z moje strani.

Ufh, danes je pa za nami en res čuden dan. Vsak je imel neke svoje fore. Vključno z mojimi starši, tastom... Bom šla kar spat, da bo čimprej mimouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
31.8.2009 20:34:32   
Anonimen
christiana, Oskar gre v vrtec... prej so ga moji pazili, zdaj ko sem bila na dopustu smo si tudi vzeli dan ali dva v tednu in jim šli težit za ves dan,... no, to se končuje.

pa saj bo,... ko se ena vrata zaprejo, se druga odprejo. ampak so mi tele spremembe vseeno bedne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1391
31.8.2009 20:36:32   
Anonimen
FLASK_A user posted image za jutri!
jaz sem se kar z mojim zmenila, da bo šel z Oskarjem v vrtec,... bo najmanj stresno za vse!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1392
31.8.2009 20:39:48   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

christiana, Oskar gre v vrtec... prej so ga moji pazili, zdaj ko sem bila na dopustu smo si tudi vzeli dan ali dva v tednu in jim šli težit za ves dan,... no, to se končuje.

pa saj bo,... ko se ena vrata zaprejo, se druga odprejo. ampak so mi tele spremembe vseeno bedne.

Itak, da bo, verjamem pa, da je velika sprememba. Naš še to čaka, čez par let sicer, ampak čas bo minil, kot bi švignil.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
31.8.2009 20:45:06   
petrazg
Mi gremo tudi jutri v nov vrtec... Danes sva imela spoznavno urco pri naši vzgojiteljici, pa se mi je zdela tako hladna. Zdaj pa ne vem kako bo... me kar malo skrbi. Upam, da je imela samo slab dan, ker drugače user posted image ... Bomo vidli kako bo jutri, upam da se ujame s prijateljčki...

user posted image user posted image user posted image ZA VSE NAŠE MALČKE, KI GREDO JUTRI V VRTEC...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
31.8.2009 20:48:45   
Dudica1
tudi jaz želim vsem malčkom čim lažji vstop v vrtec...vsem ki pa gredo/gremo samo v višjo skupino pa tudi vse dobro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
31.8.2009 20:53:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Pri nas pa pri avtu zdaj štejejo sam še drsna vrata user posted image user posted image
Ko se nekrat navadiš, da lahko normalno odpreš tudi na kakih ozkih parkingih, ti je z navadnimi vrati vse tako čudno. Mi imamo enega z navadnimi in lupinco včasih komi noter stlačim ker mi kak butelj parkira 15 cm stran od mojga. Tko da...drsna vrata in raven prtljažnik zakon!

user posted image  nekaj takšnega si bomo (upam) to jesen omislili.

IZVIRNO SPOROČILO: petrazg
To čiščenje stanovanjauser posted image ... ma skoz imamo razmetano. Pospravim celo stanovanje in se mi zdi full super in lepo... ampak kaj, ko je naslednji dan enako. Cunj mi tudi nikoli ne zmanjka... Res pa je, da si čas zase vzamem, ker pregoreti zaradi stanovanja pa ne mislim.

s tem se pa strinjam user posted image
Je pa pr nas že popoldne vse isto razmetano kot je blo...ne zdrži en dan user posted image

jaz sem tudi že pozabila kaj pomeni čisto in pospravljeno stanovanje. bom gloncala potem, ko bosta otroka velika in bom imela čas za to:)

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 1396
31.8.2009 20:54:03   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image ZA VSE NAŠE MALČKE, KI GREDO JUTRI V VRTEC...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1397
31.8.2009 21:06:02   
Anonimen

Joj, cunce... Meni se je tako fajn zdelo, da imam oba majčka. Sem mislila, kako bomo lahko čisto vse ponosili... Sedaj je pa Luka večji kot Anže, pa še skoraj mesec starejši in se nam na oblekcah fajn pozna... Tisto, kar je Anže nosil jeseni, mi že zdaj nosimo, pa še nekaj sproti dokupujemo za Lukca... Smo pa večinoma že na 74 user posted image , je pa tu pa tam kaj 62 št. in nam je prav, ali pa oblekca za 6-9 , ki nam je premajhna...user posted image user posted image

meni tudi kar ustreza, da sta oba fanta majska... pa približno iste velikosti.
kakšno malenkost pa vseeno dobi novo, da nista ista na fotografijahuser posted image  pa nekaj cunjic so mi posodili...

mani2, a Marko pa že kar v prvi razred? user posted image user posted image  za prvošolčka user posted image user posted image

christiana, glavno da napredujete pri teži! user posted image user posted image  se razlika kmalu ne bo več poznala.

cveka, čestitke za avtomobilček! zdaj pa veselo na popotovanja (z veliko mero previdnosti na cesti, seveda)

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
31.8.2009 21:15:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Grem zdaj,se že tepejo..user posted image user posted image

to je pa dober znak... so že zdravi!

FLASK_A, petrazg, se bomo spodbujale pri študiju, ne? jaz moram stisnit do konca oktobra,... zdaj pa spet poležavam, ker mi voda ne teče v grlo (sem pa že drugič podaljšala veljavnost diplomskeuser posted image )
začnem drug teden, ko bo Oskar že veselo hodil v vrtec,... si bom sčrpala mleko, Urbana dala babici za merkat, se za dva ali tri dopoldneve zaprla pred računalnik... in bom visela na RRjuuser posted image .

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 1399
31.8.2009 21:18:08   
Anonimen
zdaj pa je moj prišel na vrsto... se je malo razvadiluser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

za mamice
veveričica

ali kdaj tako zgubite živce z otroki da bi ga lahko udarile

da včasih (51%)

vedno (2%)

nikoli (13%)

pogosto (4%)

se obvladam (25%)

nevem kaj bi naredila (5%)

Število vseh glasov: 556

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!